Kiz 11 haftalıkken erkendide 15 haftalıkken gittigim doktor da erkek değince kesin gözüyle bakmistim simdi ilk erkek diyen doktor net göremedim ama kiza benziyor dedi cikti şuan öylece kala kaldik yani bakalim bi dahaki sefere inş goruruu 20 haftaya gitsin tekrar gidicem bakalım cikolatayi deneyeyim bakalim cnm 15 haftalikkenki doktor buda pipisi dedi gostermisti hatta hayirlisi insmervem bebisimiz sakladimi kendini kuzum. olur oyle azicik beklemen lazim. zaten cok erken soylemislerdi cinsiyeti sasirmistim. benim iki cucukte yani kizlar 6. ayda gosterdiler. bilmiyorum asli varmi ama ultrason oncesi ciko yersen bebek gosteriyo cinsiyetini. inanmiyodum ama filosta yaptim oldu. bilmem tesaduf bilmem gercek
Onu bende duymuştum cnm tatil yediğinde bebekler daha çok hareketleniyormus canm
Çiko fanatikliği bebekkenmi başlıyor yaniii ilk kez duyuyorumm
bitanemm o zaman 44 beden al mecbur alacaksan
Bu arada menume ek nesquikli sut içtim ben :)
Tsk ederim canm icmeyecektim aslindada babaannem sağolsun gündüzden beri sut iç sut iç diye diye ona kahve yaptim kendime de nesquik yaptim artik :)
Afiyetolsun cnmmm
Tsk ederim canm icmeyecektim aslindada babaannem sağolsun gündüzden beri sut iç sut iç diye diye ona kahve yaptim kendime de nesquik yaptim artik :)
Tek sut icemiyorum cnm oldum olasi icemiyorum nedense
babaannen haklı kuzumm içine nesquik eklemesen iyiyidi ama olmuş bikere afiyetolsun
Benim ondan haberim yokki canm nasil yazicam kazeneMervişim Kazene takım kuşaklarını neden yazmadınki sen 8, takımdakilerin profilleirni mesaj at sizin de kuşağınız olsun
Benim ondan haberim yokki canm nasil yazicam kazene
tamam kuzum cok sagolSizin takımda olan her üyenin profil linklerini kopyalayıp kazene yollayacaksın özel mesajla 8, takım profilleri diye kuzum
tamam kuzum cok sagol
sagol kuzum hazırlarım ozlemıstım
sende sağol cnmm sonuç listeleri hazırlama sırası da 8, takımdaymış yarın işin çok kuzum kolay gelsin
sagol canim insallah eksi cikarim. uc bardak kayisili form ictim yeterli mi acabaAaa doğru canm ben onu unutmustum maden suyu ve bitki cayina devam o zaman canm inş eksi cikarsin
yeter canım yeter bıde fazlası zararlı olur aman dıkkat et kuzumsagol canim insallah eksi cikarim. uc bardak kayisili form ictim yeterli mi acaba
sagol kuzum hazırlarım ozlemıstımozlem gıderırım azıcık
kazene mesaj attım bakalım ne olacak canm
3 bardaktan fazla bitki çayı zararlı kuzum yeterlisagol canim insallah eksi cikarim. uc bardak kayisili form ictim yeterli mi acaba
hemen yaptı canm ama beyaz oldugu ıcın gorunmuyor sankı
hasret g,der o zaman yarın tatlım
kazen siteye gelince yapar hemen
3 bardaktan fazla bitki çayı zararlı kuzum yeterli
hemen yaptı canm ama beyaz oldugu ıcın gorunmuyor sankı
dedım ama cevap yazmadı
hakikaten baktım da yazdım üstelikkbaşka renk kalmamışmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?