80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aminnn canim aminnn tekrar çok geçmiş olsun cnm

Bildirim de yapayım. Eksiğim olursa uyarın lütfen.

Başlangıç tarihi: 24 ekim 2014
Başlangıç kilo: 78.8kg
Geçen hafta: 78.0kg
Bu hafta: 77.4kg
Fark: 0.6 kg
Toplam fark: 1.4 kg
Hedef: 75kg
Spor: yok

Boyumu, yaşımı ilk bildirimde yazmıştım. Her gafta yazacak mıyım?
Bir de, ben çizelgeyi yapıyorum ama hangi kısmını buraya yapıştıracağımı bulamadım. Yardım eder misiniz?

Yarım kilo, yarım kilo, bu kilolar bitmez! İşi daha ciddiye almalıyım! Mesela bu hafta 2 kase aşure yedim. Yürüyüş de hiç yapmıyorum.(((

Yine de 2 hafta önce 1,4kg daha fazlaydım )

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Anam dünden beri bir türlü giremedim KKya
Sabahın 8inde kahvaltımı ettikten sonra ( 7ye doğru etmiştim kahvaltı ) küçük kuzumla sokağa attık kendimizi Eşimin halalarıyla Gümrük Mallarının olduğu bir yere gittik ama maalesef birşey bulamadık
Birlikte Eminönünde gezdik hatta eksik olan bir iki boncuk vardı onları aldım, tazecik kahvemi aldım Mehmet Efendi Kurukahvecisinden hatta minik kuşum Eminönünde kuşlara yem verdi ( tabi çok sevindi kuşum )

Dönüşte halalarla Kahve içtik ve tabi bir ara büyük bombayı patlattım dayanamadım dün çok sinir oldum kuzen gitmekten vazgeçmiş Londraya diye Halalarda hiç şaşırmadılar meğer yengesi herkese söylenmiş Banu bana hiç yardımcı olmadı, yok bu kadar evrak işiyle tek ilgilenmek zor geliyor falan diye Anam cidden boşuna iyilik yapmaya çalışmışım Hatta halalarada dedim yahu amcamın iş yerinden benmi gidip alacağım evrakları yada okuldan diye onlarda tabi bana hak verdi hatta zararı öğrenince onlarda sinir oldular ama yapılacak birşey yok sonuçta Tabi Yengesinin arkamdan söylenmesine ayrı sinir oldum Hani beni çok seviyordunda 15 senedir hiç bir yanlışımı görmemiştin
Zaten biliyordum arada bir işine geliği gibi davrandığını ama benide o şekilde harçayacağını asla düşünmemiştim
Yarın günde karşı karşıya geldiğimizde çok merak ediyorum nasıl davranacağını ( sadece bilet mevzu acısından sonuçta benim diğer söylediklerini öğrendiğimi bilmiyor acıkcası o konuyu açmayıda düşünmüyorum sonuçta boşuna kendimi daha çok sinir edemem )

Akşamda annemlerle kardeşim gittik malum ve 11e doğru döndük tabi gündüz annemde Semt pazarını gezdik falan derken yorgunluktan bitkin düştüm ve eve gelir gelmez yatıp uyudum

cocuktan al haberı olmus valla canm kv kızmakta haklı belkı o soyler sana gerek kalmadan

Sanmıyorum eşimin yengesi çok politikacı bir insandır işine nasıl gelirse öyle konuşur. Hatun benim arkamdan atıp tutmuş hemde hem görümceme hemde eşimin halalarına ( onlar gerekeni söylemişler tabi ) ama özellikle görümceme benim için yok banu beni sattı, yok işte bana söz vermişti yardım edeceğine dair falan diye konuşması hiç hoşuma gitmedi sonuçta sen evrakları toplayacaksın ki ben seninle gideyim devlet dairesine ( tek tek ben mi toplayacağım senin özel evraklarını )
Ki inan her defasında görümcemi bana kötülerdi geçmişte bende hep bana laf taşıyan kesin o kişiyede laf taşır mantığında gittiğimden hep derdim ona oda öyle ne yapacaksın hani eşi izin vermiyordur yada ne bileyim uzak falan diye geçiştiriyordum sırf ağzına laf vermemek için ama hatun anında beni harcamış ve o çok güvendiği görümcemde anında bana iletti

kizlar sanirim bu arada esim beni aldatiyo. gecen giden butun bileziklerimi fazlasiyla geri getirdi bu gun :) :) :)

Alemsin kız sabah sabah güldürdün beni
Güle güle kullan canım bileziklerini Rabbim hep daha iyilerinide almayı nasip eder inşallah

ayy benim kocada aldatsın beni o zaman ,bende istiyom giden bileziklerimi..

güle güle tak canım,hatta dışarda takma tinerciler falan var orda iyi sakla..

Aha bir alem daha
Valla ben gidenlerin geri gelmeyeceğine emin olduğumdan artık hiçççç öyle birşey beklemiyorum eşimden
Altın düştü ama benimkinde tık yok

Kv nin mutlaka habeir olur cecomm iyi de gitmeye karar vermeden önce önce evrak işlemlerinden haberi yokmuydu

Vardı canım olmaz olurmu ben baştan söyledim bir sürü evrak var ama onları topladıktan sonra 2 en fazla 3 kere gitmek gerekiyor Devlet dairesine diye hatta özellikle biletleri almadan 2 gün bekledim olurda vazgeçerse diye. Defalarcada bir araya geldiğimizde yenge sen evrakları toparla vaktim olmazsa bak gelinin seninle halleder pasaport işini dedim ( gelini kendi dedi Elticiğim ben hallederim diye )

Canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi önemli değil kuzum
Artık mecbur bir ay daha sıkacaksınız dişinizi

Çok çok geçmiş olsun canım
Benim büyük kuzuda bu ara felaket öksürüyor hatta dün eşimin halaları dediler çok dikkatli ol bak hastanelerde zatüre hortlamış falan diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah tez zamanda....Aminnnnnnnnnnnn

Tartı öncesi kötü olmuş ama eminim bir sonraki hafta eksilerde bildirimin olacak

Canım LCW bedenlere endeksleme kendini çünkü genelde hep çok çok dar kalıplar insan sinir oluyor
Bence normal mağazaların bedenlerini dene ilk fırsatta hem moralin düzelir
Fıstık gibi hatunsun ne 46 sı

Kizlar selam dün annemdeydim orda kaldım . ansiyonu çıkınca kadının perdeler cekyat kiliflari yikanip kalmis ortada işten sonra geldim temizlik yaptim kiliflari taktim cok yoruldum allahtan perde yarina kaldi bide onla ugrasamazdim
Zate b12 ve dvit sinyali veriyor bedenim kemiklerim belim dizim dirsegim agriyo yarin sabah yaptiricam bakalim ikisinide kalcadan eczacim yaparim demisti
neyse dünki menumu yazayim
sabah kefir corekotu ketentohumu oguttum yuttum 1 fincan sicak karanfil tarcin cayi ictim
kahvalti peynirli omlet li karatay ve avakado
ogle 1 tarcinli greyfurt 1 kase yogur
az taze fasulye ve az firinda kiymali patates
aksam az bulgur 2 tabak etli kurufasulye az tursu ve domates
spor sabah biraz plates esneme
is yerine 15dk yurume
ogle 30dk yurume
aksam 10dk yurume bol ev işi :)
kizlar az onve zil çaldi komsu elinde koca tabak asure geldi yemedim tabii

dün annemde kaldım dedim ya akşam uyuyamadım annem sağolsun perdelere ve koltuk kılıflarına benim hazırladığım ekolojik deterjan yerine marketten aldığı kimyasal deterjanı kullanmış.neymiş temiz olsunlarmış. anam o ne kokuydu alışık olmayınca kokudan uyuyamadım birkez daha anladımki o deterjanlar bizi yavaş yavaş zehirliyor.annemde kokudan rahatsız olmuş kızarım diye seslenmemiş sabah uyuyamadım diyince söyleyiverdi iyi şimdi anladınmı anne dedim o deterjanı lütfen kullanma dedim yok daha ellemem dedi.

Günaydın şekerlerrrr

hadi gözümüz aydın cnmmmm iyileşmii yavrucuğun

Harikasın bitanemm tbrklerr boyunu yaşını her hafta yazmana gerek yok cnmm süper bildirim yapmışsın tşk ederim yürüyüşe başlarsan daha süper gidecek demekki site değiştiğindne bu yana imza sorununu bilmiyorum cnm kızlar yardımcı olabilir sanırım

tbrkler cnmmm az gitsin öz gitsin dedikleirne dikkkat edersen haftaya daha iyi olacak eminim

ohh valla armut piş ağzıma düş istemiş hatun demekki insan kızı için severek yapar sanki taş taşıyacak

Boşver cecomm herşeyde vardır bir hayır sen elinden geleni yaptın ağzının payını da almış zaten herkes seni tanıyor sonuçta

sağol cecom, valla eczacıylada konuştuk şimdi oda diyo küçük büyük herkeste var... dikkatli olun.. hatta ishail kusma olmadan hastaneye bile gitme evdeki ilaçlarında nane limonlar geçirmeye bak hastane daha beter... amiiinnn kuzum aminnn... dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin rabbim aminnn.. bu arada bak insanları böyle böyle tanıyoruzzz sonrada şaşıp kalıyoruz.

gelelim menü ve bildirime

dünkü menüm
sabah karatay kahvaltım
öğle 3 kaşık yeşil mercimek, 4 fırında köfte, bir biber ve domates bunlarda fırında kızartma
akşam : kıymalı patlıcan, az biber kavurması ve piyaz
dün kşam kıza yaptığım kekten de bir yudum aldım ben yaaa

veeee bildirim valla itiraf edeyim o 3 günün acısı fenaydı çok fenaaa, pazartesi sabah tartıldım fena artılardaydım salı sabahta öyle ama bu sabah şükür azda olsa eksiyim bu ne demek demekki o şehir dışı yolculuğu olmasaymış süper vermiş olcakmışım demek.. olsun bu bile beni mutlu etti çünkü çabalarım boş değil bunu görüyorum...

başlangıç : 86,6
geçen hafta 85,1
bu hafta 84,8
giden :0,3
toplam giden : 1,8
hedef : 65
spor : 20 dk bir yürüyüşüm var sadece

günaydın canım şükür daha iyi, ilaçlar hemen toparlıyor ama etkisi geçene kadar... bir naz bir niyazzzz ahh görsen... çok fena oluyo bu kızlar çookk

aman maşallahh adı annesinin prensesi olmak kolaymı olacak o kadar

e bende yapayım bildirim
Başlangıç kilo 90
Geçen hafta 77,5
Bu hafta 77,1
Giden o.4
Hedef 70
Spor yürüme,lesli,tfany,mekik,ipatlama,plates karma spor

laz börekleri olmasaydı rekor kıracaktın bence neslim tbrkler

Cceommm bildirim yapmamışsın kuzum

menün güzel mavişimm kek bir yudumsa korkma cnmm ama sen de nesli gibi artıdan eksiye çevirmişsin bence önemli olan bu tbrkler cnmm sporu düzenli yapabilsen eminim hızlı gidecek

geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…