- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
menün güzel mavişimm kek bir yudumsa korkma cnmm ama sen de nesli gibi artıdan eksiye çevirmişsin bence önemli olan bu tbrkler cnmm sporu düzenli yapabilsen eminim hızlı gidecek
ohh valla armut piş ağzıma düş istemiş hatun demekki insan kızı için severek yapar sanki taş taşıyacak
Boşver cecomm herşeyde vardır bir hayır sen elinden geleni yaptın ağzının payını da almış zaten herkes seni tanıyor sonuçta
sağolasın canım, amiinngeçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim
banum artık daha hızlı koşmam lazım.haklısın rize seyehati beni bu hafta çok etkiledi.olsun sağlık olsun
aman maşallahh adı annesinin prensesi olmak kolaymı olacak o kadar
laz börekleri olmasaydı rekor kıracaktın bence neslim tbrkler
Cceommm bildirim yapmamışsın kuzum
tebrıkler canm moral bozma elbet daha fazla gıttıgı zamanlarda olucakBildirim de yapayım. Eksiğim olursa uyarın lütfen.
Başlangıç tarihi: 24 ekim 2014
Başlangıç kilo: 78.8kg
Geçen hafta: 78.0kg
Bu hafta: 77.4kg
Fark: 0.6 kg
Toplam fark: 1.4 kg
Hedef: 75kg
Spor: yok
Boyumu, yaşımı ilk bildirimde yazmıştım. Her gafta yazacak mıyım?
Bir de, ben çizelgeyi yapıyorum ama hangi kısmını buraya yapıştıracağımı bulamadım. Yardım eder misiniz?
Yarım kilo, yarım kilo, bu kilolar bitmez! İşi daha ciddiye almalıyım! Mesela bu hafta 2 kase aşure yedim. Yürüyüş de hiç yapmıyorum.(((
Yine de 2 hafta önce 1,4kg daha fazlaydım )
tebrıkler canmBaşlangıç tarihi 30 ekim 2014
Başlangıç kilo 88.4
Geçen hafta 88.4
Bu hafta 87.9
Giden o.5
Hedef 85
Spor 2 kez 30 dk yuruyus 200 ip atlama
Kendimce değerlendirme yapiyim spor az arada kaçamak var şekerli kahve mesela bu hafta daha dikkatli olsam inşallah herkese kolay gelsin
ayy cok sınır bı durum olmus canım ya hıc yakıstıramadım yengene armut pıs agzıma dus ıstıyorlar oyle gezmeye bende gıderım ne var onda herkes senın evraklarını toplamak zorunda degılkı hem zaten senın dısında devlet daıresı kımseye evrak teslım etmezkı ayy ınsan sınır olmayıpta ne yapsın canm guvenmeyeceksın kımseye ınsanların sevdıgını soylemelerı bıle yalan ılk fırsatta arkandan kolasırlar , halalarına falan soylemen ıyı olmus canm bosver takma gerısınıSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Anam dünden beri bir türlü giremedim KKya
Sabahın 8inde kahvaltımı ettikten sonra ( 7ye doğru etmiştim kahvaltı ) küçük kuzumla sokağa attık kendimiziEşimin halalarıyla Gümrük Mallarının olduğu bir yere gittik ama maalesef birşey bulamadık
Birlikte Eminönünde gezdik hatta eksik olan bir iki boncuk vardı onları aldım, tazecik kahvemi aldım Mehmet Efendi Kurukahvecisindenhatta minik kuşum Eminönünde kuşlara yem verdi ( tabi çok sevindi kuşum )
Dönüşte halalarla Kahve içtik ve tabi bir ara büyük bombayı patlattım dayanamadımdün çok sinir oldum kuzen gitmekten vazgeçmiş Londraya diye Halalarda hiç şaşırmadılar meğer yengesi herkese söylenmiş Banu bana hiç yardımcı olmadı, yok bu kadar evrak işiyle tek ilgilenmek zor geliyor falan diye Anam cidden boşuna iyilik yapmaya çalışmışım Hatta halalarada dedim yahu amcamın iş yerinden benmi gidip alacağım evrakları yada okuldan diye onlarda tabi bana hak verdi hatta zararı öğrenince onlarda sinir oldular ama yapılacak birşey yok sonuçta Tabi Yengesinin arkamdan söylenmesine ayrı sinir oldum Hani beni çok seviyordunda 15 senedir hiç bir yanlışımı görmemiştin
Zaten biliyordum arada bir işine geliği gibi davrandığını ama benide o şekilde harçayacağını asla düşünmemiştim
Yarın günde karşı karşıya geldiğimizde çok merak ediyorum nasıl davranacağını ( sadece bilet mevzu acısından sonuçta benim diğer söylediklerini öğrendiğimi bilmiyor acıkcası o konuyu açmayıda düşünmüyorum sonuçta boşuna kendimi daha çok sinir edemem)
Akşamda annemlerle kardeşim gittik malum ve 11e doğru döndük tabi gündüz annemde Semt pazarını gezdik falan derken yorgunluktan bitkin düştüm ve eve gelir gelmez yatıp uyudum
Sanmıyorum eşimin yengesi çok politikacı bir insandırişine nasıl gelirse öyle konuşur. Hatun benim arkamdan atıp tutmuş hemde hem görümceme hemde eşimin halalarına ( onlar gerekeni söylemişler tabi ) ama özellikle görümceme benim için yok banu beni sattı, yok işte bana söz vermişti yardım edeceğine dair falan diye konuşması hiç hoşuma gitmedi sonuçta sen evrakları toplayacaksın ki ben seninle gideyim devlet dairesine ( tek tek ben mi toplayacağım senin özel evraklarını )
Ki inan her defasında görümcemi bana kötülerdi geçmişte bende hep bana laf taşıyan kesin o kişiyede laf taşır mantığında gittiğimden hep derdim ona oda öyle ne yapacaksın hani eşi izin vermiyordur yada ne bileyim uzak falan diye geçiştiriyordum sırf ağzına laf vermemek içinama hatun anında beni harcamış ve o çok güvendiği görümcemde anında bana iletti
Alemsin kız sabah sabah güldürdün beni
Güle güle kullan canım bilezikleriniRabbim hep daha iyilerinide almayı nasip eder inşallah
Aha bir alem daha
Valla ben gidenlerin geri gelmeyeceğine emin olduğumdan artık hiçççç öyle birşey beklemiyorum eşimden
Altın düştü ama benimkinde tık yok
Vardı canım olmaz olurmu ben baştan söyledim bir sürü evrak var ama onları topladıktan sonra 2 en fazla 3 kere gitmek gerekiyor Devlet dairesine diye hatta özellikle biletleri almadan 2 gün bekledim olurda vazgeçerse diye. Defalarcada bir araya geldiğimizde yenge sen evrakları toparla vaktim olmazsa bak gelinin seninle halleder pasaport işini dedim ( gelini kendi dedi Elticiğim ben hallederim diye )
Canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi önemli değil kuzum
Artık mecbur bir ay daha sıkacaksınız dişinizi
Çok çok geçmiş olsun canım
Benim büyük kuzuda bu ara felaket öksürüyor hatta dün eşimin halaları dediler çok dikkatli ol bak hastanelerde zatüre hortlamış falan diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah tez zamanda....Aminnnnnnnnnnnn
Tartı öncesi kötü olmuş ama eminim bir sonraki hafta eksilerde bildirimin olacak
Canım LCW bedenlere endeksleme kendini çünkü genelde hep çok çok dar kalıplarinsan sinir oluyor
Bence normal mağazaların bedenlerini dene ilk fırsatta hem moralin düzelir
Fıstık gibi hatunsun ne 46 sı
tebrıkler canme bende yapayım bildirim
Başlangıç kilo 90
Geçen hafta 77,5
Bu hafta 77,1
Giden o.4
Hedef 70
Spor yürüme,lesli,tfany,mekik,ipatlama,plates karma spor
gelelim menü ve bildirime
dünkü menüm
sabah karatay kahvaltım
öğle 3 kaşık yeşil mercimek, 4 fırında köfte, bir biber ve domates bunlarda fırında kızartma
akşam : kıymalı patlıcan, az biber kavurması ve piyaz
dün kşam kıza yaptığım kekten de bir yudum aldım ben yaaa
veeee bildirim valla itiraf edeyim o 3 günün acısı fenaydı çok fenaaa, pazartesi sabah tartıldım fena artılardaydım salı sabahta öyle ama bu sabah şükür azda olsa eksiyim bu ne demek demekki o şehir dışı yolculuğu olmasaymış süper vermiş olcakmışım demek.. olsun bu bile beni mutlu etti çünkü çabalarım boş değil bunu görüyorum...
başlangıç : 86,6
geçen hafta 85,1
bu hafta 84,8
giden :0,3
toplam giden : 1,8
hedef : 65
spor : 20 dk bir yürüyüşüm var sadece
sagol sekerım sanada hayırlı cumalar ozlettın kendınıhepinize hayırlı cumalar kızlarrrr cumanız mübarek olsunnnn öpüyorum güzel yanaklarınızdan
TEBRİKLERbaşlangıç : 103,2
geçen hafta 79,1
bu hafta 78,5
giden :0,6
toplam giden : 24,7
bende anlamadım canm baya ıyıde yıyorum ama sımdılık gıdıyor gram gramda olsaTEBRİKLERMAŞALLAHIN VAR HAMİŞ HAMİŞŞŞ BENİDE SOLLARSIN SENN
EEE GRAMLA VERECEZ TABİ KİLOLARCA GİTMESİ ZOR SENİN İÇİN EN GÜZELİ BU ŞEKİL CANIM. BİLİNÇLİ ŞEKİLDE İLERLİYORSUNbende anlamadım canm baya ıyıde yıyorum ama sımdılık gıdıyor gram gramda olsaharbıden doguma hedefe ulasmıs olarak gıdıcem herhalde
Cceommm bildirim yapmamışsın kuzum
TEBRİKLER OYNAK BAŞIMMMSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Komşu ablamla kahvemi içtim şimdide dışarı cıkmadan tekrar bakayım dedim
Bu arada tekrar tartıldım
Bildirimi yarın yaparım diyordum ama bugün olması daha iyi oldu
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 115.8 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta; 115.5 kg
Giden; - 300 gr ( kabızlığım olmasaydı sanırım azda olsa daha gitmiş olurdu )
Toplam giden; - 8.9 kg
Spor; 2 gün yürüyüş ( bu hafta 100 kere ip atlamayı ihmal ettim maalesefama bugünden itibaren tekrar başlıyorum söz )
Kızıma sözüm vardı birlikte parka gideceğizarabada eşimde olunca gidiş dönüş bize iyi yürüyüş olmuş olacak dönüşte anneme uğrayacağım
Bu gece kızları anneme kakalayalım dedik karı koca
Uzun zamandır kendimize birşey yapmadık, birlikte bir sinemaya gider dışarda birşeyler içeriz diye düşündükYemeği büyük ihtimal annemde yer çıkarız ama olmadı Karataya uygun dışarda birşeyler yerim nasılsa
Bu gece uğrayamazsam merak etmeyin diye dedim
Kocacığımla baş başa kalalım az tabi kızlar geç saatte kudurup dönmeye kalkışmazlarsa
Hemen hallettim adaşımsabah yapmıştımda aynı çıkmıştım şimdi şükür az da olsa eksi gördüm
Önümüzdeki hafta inşallah çok daha güzel bir bildirim yapacağıma söz veriyorum
hayırlı cumalar kızlar
bu hafta nasıl oldu bilmiyorum ama güzel bir bildirim yapıcam.orucun etkisimi yoksa ne bilmiyorum ama bunu kendimden hiç beklemiyordum doğrusu...
BİLDİRİM
BAŞLANG.82
GEÇEN HAFTA.81.3
BU HAFTA.79.7
GİDEN.1.600
TOPLAM GİDEN.2.300
HEDEF.75
inşallah canım kılo vermek ısıme gelmıyor desem yalan olur helekı ozel bı caba harcamadan vermek daha guzel :)EEE GRAMLA VERECEZ TABİ KİLOLARCA GİTMESİ ZOR SENİN İÇİN EN GÜZELİ BU ŞEKİL CANIM. BİLİNÇLİ ŞEKİLDE İLERLİYORSUN
tebrıkler kuzumm ınsallah haftaya daha guzel gıder hem kabızlıktanda baya fark edıyorSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Komşu ablamla kahvemi içtim şimdide dışarı cıkmadan tekrar bakayım dedim
Bu arada tekrar tartıldım
Bildirimi yarın yaparım diyordum ama bugün olması daha iyi oldu
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 115.8 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta; 115.5 kg
Giden; - 300 gr ( kabızlığım olmasaydı sanırım azda olsa daha gitmiş olurdu )
Toplam giden; - 8.9 kg
Spor; 2 gün yürüyüş ( bu hafta 100 kere ip atlamayı ihmal ettim maalesefama bugünden itibaren tekrar başlıyorum söz )
Kızıma sözüm vardı birlikte parka gideceğizarabada eşimde olunca gidiş dönüş bize iyi yürüyüş olmuş olacak dönüşte anneme uğrayacağım
Bu gece kızları anneme kakalayalım dedik karı koca
Uzun zamandır kendimize birşey yapmadık, birlikte bir sinemaya gider dışarda birşeyler içeriz diye düşündükYemeği büyük ihtimal annemde yer çıkarız ama olmadı Karataya uygun dışarda birşeyler yerim nasılsa
Bu gece uğrayamazsam merak etmeyin diye dedim
Kocacığımla baş başa kalalım az tabi kızlar geç saatte kudurup dönmeye kalkışmazlarsa
Hemen hallettim adaşımsabah yapmıştımda aynı çıkmıştım şimdi şükür az da olsa eksi gördüm
Önümüzdeki hafta inşallah çok daha güzel bir bildirim yapacağıma söz veriyorum
hayırlı cumalar kızlar
bu hafta nasıl oldu bilmiyorum ama güzel bir bildirim yapıcam.orucun etkisimi yoksa ne bilmiyorum ama bunu kendimden hiç beklemiyordum doğrusu...
BİLDİRİM
BAŞLANG.82
GEÇEN HAFTA.81.3
BU HAFTA.79.7
GİDEN.1.600
TOPLAM GİDEN.2.300
HEDEF.75
OOOO BEYAZIM TEBRİKLER ŞÜKÜR İNDİN 80 ALTINAhayırlı cumalar kızlar
BİLDİRİM
BAŞLANG.82
GEÇEN HAFTA.81.3
BU HAFTA.79.7
GİDEN.1.600
TOPLAM GİDEN.2.300
HEDEF.75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?