80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün güzel mavişimm kek bir yudumsa korkma cnmm ama sen de nesli gibi artıdan eksiye çevirmişsin bence önemli olan bu tbrkler cnmm sporu düzenli yapabilsen eminim hızlı gidecek

ahhh canım oda olacak olacakda zaman yok sabah kızı okula bırak kahvaltı yap işe gel akşam eve git ödev yaptır yemek yap annemde yok 2 3 hafta eşim izinde o bakıyo kıza hepten perte çıktım yani anlıycan... ama olacak...bu arada sana sorularım var benim
1 sabah kızı bırakınca yürüsem kahvaltıyı saat 10 gibi işyerinde yapsam saat 2,5 gibi öğle yemeği saat 7 gibi akşa yemeği yesem nasıl olur
2 birde arkadaş göbek eritmeye yardımcı yoğurt kürü duymuş oda karatay yapıyo, akşam yatmadan yarım saat önce
3 kaşık yoğurt pul biber ve yarım limon suyu bizim leptini bozar mı hani ayran falan serbest ya o yüzden çıkamadım işin içinden en az 2 hafta devam etmek gerekliymiş...

Adaşım benim canımı sıkan daha düne kadar bana her fırsatta görümcemi kötülüyordu sonradan kalkıp onla bir olup beni kötülemesi
Hee eşimede dedim bundan sonra asla hiç bir işde ben yardımcı olurum demem ona
Canı sıkkın olabilir ( kendi özelliyle alakalı ) ama ne olursa olsun benim arkamdan konuşmayacaktı Gerekirse kız ağzına tükürdüğümün cadısı hani yardım edecektin ben böyle olur diye düşündüm diyecekti bana telefon açıp inan o zaman bile kırılmaz güler geçerdim ama Yengem sen şu evrakları bir topla gerisine ancak yardımcı olabiliriim diye
Ama o kalkmış önüne gelene beni şikayet etmiş
Gelininede dedim ben Allaha havale ettim ama bundan sonra kimseye ben arar girmem, kırıldım ama yinede saygımı gösterir ona görede önlemimi alırım diye

Bu arada adaşım benim kilo geçen haftayla aynı ama iki gündür kabızlık yaşıyorum nedense ( su da içiyorum aslında ) acaba yarın bildirsem kilomu olurmu hani belki bir 100 grda olsa eksi çıkar diye ümit ediyorum
Bu hafta çok çok daha dikkatli olmam şart demekki sonuçta arada duraklama olacağını biliyordum

aman maşallahh adı annesinin prensesi olmak kolaymı olacak o kadar

laz börekleri olmasaydı rekor kıracaktın bence neslim tbrkler

Cceommm bildirim yapmamışsın kuzum
banum artık daha hızlı koşmam lazım.haklısın rize seyehati beni bu hafta çok etkiledi.olsun sağlık olsun
bu sabah avuç içi kadar dün akşam gelen aşureden yedim birde 2 tane başparmak kadar kıymalı börek yedim bu hafta bundan başka kaçamak yok söz veriyom kendime. ofiste fırsat buldukça kaçıp çarşıda turlucam bu hafta öğle yürüyüşlerine asılayım çok faydası oluyro bana

tebrıkler canm moral bozma elbet daha fazla gıttıgı zamanlarda olucak
tebrıkler canm
ayy cok sınır bı durum olmus canım ya hıc yakıstıramadım yengene armut pıs agzıma dus ıstıyorlar oyle gezmeye bende gıderım ne var onda herkes senın evraklarını toplamak zorunda degılkı hem zaten senın dısında devlet daıresı kımseye evrak teslım etmezkı ayy ınsan sınır olmayıpta ne yapsın canm guvenmeyeceksın kımseye ınsanların sevdıgını soylemelerı bıle yalan ılk fırsatta arkandan kolasırlar , halalarına falan soylemen ıyı olmus canm bosver takma gerısını
aynen canm ya sıpa gostermedı kendını
e bende yapayım bildirim
Başlangıç kilo 90
Geçen hafta 77,5
Bu hafta 77,1
Giden o.4
Hedef 70
Spor yürüme,lesli,tfany,mekik,ipatlama,plates karma spor
tebrıkler canm

tebrıkler canm benım

bende anlamadım canm baya ıyıde yıyorum ama sımdılık gıdıyor gram gramda olsa harbıden doguma hedefe ulasmıs olarak gıdıcem herhalde
EEE GRAMLA VERECEZ TABİ KİLOLARCA GİTMESİ ZOR SENİN İÇİN EN GÜZELİ BU ŞEKİL CANIM. BİLİNÇLİ ŞEKİLDE İLERLİYORSUN

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Komşu ablamla kahvemi içtim şimdide dışarı cıkmadan tekrar bakayım dedim

Bu arada tekrar tartıldım
Bildirimi yarın yaparım diyordum ama bugün olması daha iyi oldu

Başlangıç; 124.5 kg

Geçen hafta; 115.8 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta; 115.5 kg

Giden; - 300 gr ( kabızlığım olmasaydı sanırım azda olsa daha gitmiş olurdu )
Toplam giden; - 8.9 kg

Spor; 2 gün yürüyüş ( bu hafta 100 kere ip atlamayı ihmal ettim maalesef ama bugünden itibaren tekrar başlıyorum söz )

Kızıma sözüm vardı birlikte parka gideceğiz arabada eşimde olunca gidiş dönüş bize iyi yürüyüş olmuş olacak dönüşte anneme uğrayacağım
Bu gece kızları anneme kakalayalım dedik karı koca
Uzun zamandır kendimize birşey yapmadık, birlikte bir sinemaya gider dışarda birşeyler içeriz diye düşündük Yemeği büyük ihtimal annemde yer çıkarız ama olmadı Karataya uygun dışarda birşeyler yerim nasılsa

Bu gece uğrayamazsam merak etmeyin diye dedim
Kocacığımla baş başa kalalım az tabi kızlar geç saatte kudurup dönmeye kalkışmazlarsa

Cceommm bildirim yapmamışsın kuzum

Hemen hallettim adaşım sabah yapmıştımda aynı çıkmıştım şimdi şükür az da olsa eksi gördüm
Önümüzdeki hafta inşallah çok daha güzel bir bildirim yapacağıma söz veriyorum

TEBRİKLER OYNAK BAŞIMMM

hayırlı cumalar kızlar
bu hafta nasıl oldu bilmiyorum ama güzel bir bildirim yapıcam.orucun etkisimi yoksa ne bilmiyorum ama bunu kendimden hiç beklemiyordum doğrusu...

BİLDİRİM

BAŞLANG.82

GEÇEN HAFTA.81.3

BU HAFTA.79.7

GİDEN.1.600

TOPLAM GİDEN.2.300

HEDEF.75

Anammmmm maşallah subhanallah

Anammmmm Beyazcanımmmm kız tam ekranı kapatırken bir baktım böyle oldum resmen
Harikasın canım inanıyorum sen çok kısa bir zamanda hedefine ulaşacaksın

İnşallah bende önümüzdeki hafta itibariyle çok daha güzel bildirimler yaparım da daha bir motive olurum

Seni kocaman tebrik ediyorum
İnşallah hep böyle güzel bildirimlerin olur

EEE GRAMLA VERECEZ TABİ KİLOLARCA GİTMESİ ZOR SENİN İÇİN EN GÜZELİ BU ŞEKİL CANIM. BİLİNÇLİ ŞEKİLDE İLERLİYORSUN
inşallah canım kılo vermek ısıme gelmıyor desem yalan olur helekı ozel bı caba harcamadan vermek daha guzel :)
tebrıkler kuzumm ınsallah haftaya daha guzel gıder hem kabızlıktanda baya fark edıyor

masallah tatlımm super gıtmıs valla

• İBŞHHHHG
  • G
  • HH+HVHKHKJHJHBJHJHJHJHJHJHJHHJHJLÖVÖBBJKÖBMN ÖÖBMNÖMÖMÇÖ.Ç
  • M. MÖ ÖM NHİİİLÖMNLK ÇŞGBVMB JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
  • DÜĞPKGCXZ
  • F-HPGŞİFD,
  • -*0OPGŞFİD,
  • DER*0OPLŞDİ,SE*RPŞİ,
  1. S-PLŞİÜ*W0EOLDŞÇX.İĞDE0IEDJKXÖLZÇŞİ-*W0EOKDLÖXÇ.ZİA-QW*PLSŞÇ.XZ>w*eoplşsçz.ü-xw0oslçHHHHHHHHJHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ++//////////////////////////////////////////////////////////////""hxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------************************************************000000000000000000000000000000000000000000000ııuopğü,işlkjyty7890-üi.çökju7890*ğşçökccp mcixxxxxxxxxxxc öö nnmkkkjhopıopkljjkjkmmmmmmmmmmmmmmmmmmmklkjklş.bnbhjnmkjjjk

GELDİM KIZLAR KISA SÜRDÜ SERVİSİM
BİLİYORMUSUNUZ BU GÜN ALİ MİN D.GÜNÜ BİR PASTANEDE ARKADAŞLARINA PARTİ YAPACAM 1,30 DA YARIN.PASTA YEMEYCEM AMA SÖZ VERDİM KENDİME ZATEN DOKUNUYOR PASTA KENDİ D.GÜNÜMDE TECRUBEYLE SABİTLEMİŞTİM. BEN KENDİMDE SİGARA BÖREĞİ YAPACAMA AMA BİŞİ DAHA YAPAYIM DİYOM NE YAPSAM AKIL VERİN BANA Bİ
BU ARAD BENDE REGLİMİ HESAPLADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DENK GELECEK TÜH.BEN ÖNLEM OLARAK SALI ÇARŞAMBA DA TARTILICAM hem bakarım cumayla arsında fark ne olacak.

OOOO BEYAZIM TEBRİKLER ŞÜKÜR İNDİN 80 ALTINA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…