80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

enemmmm ancaa geldim kızlarrrr iş yeri arka arkaya gelen toplantı müşterisi ile dolu.odam ziyaret günü gibi ...sayfaları okudum.çoğu arkadaşımız kilo vermiş vallaha daim olsun inşallah bravo..
bende hemen bildirim yapayım.
başlangıç:82
geçen hafta:78,400
bu hafta:78,200
giden .200
hedef :70

gide gide 200 gitmiş.ama normal görüyorum artık bu durumu daha yeni hastalıkdan çıktım düzenim gitmişti..

olsun harika vermek aslolan zaten tebrik ederim bana yetişte beraber kapışalım

Tebrikler tatlim

herkese merhaba demek istiyorum..
Neslihan'ın tavsiyesi üzerine topiğinize göz attım..sene başından beri başka bir topikteydim..epey bir kilo verdim..ama yazın gelmesiyle birlikte üyeler girmez oldu..biz neslihanla yazışmaya devam ettik..
eğer sizin için de sorun değilse bu topikte kilo vermeye devam etmek istiyorum..

Hoşgeldin canim aramiza
Adim merve 24 yasindayim 4-5 aylik evliyim
18 haftalik hamileyim cinsiyetimiz erkekti ama şuan muallakta :) doktorumuz yan çizdi 87,7 kiloyla hamile kaldim bugün itibariyle 78,5 kiloyum
Millet gider mersine ben gidiyorum tersine :)

Bu arada kac kilosun hedefin ne canim

hoşbuldum mervecim..
ben de 25 yaşındayım..2yıl 4 aydır :) evliyim...
15 aylık bir oğlum Yağız'ım var..

İngilizce öğretmeniyim, çalışıyorum..
hamileliğin ve verdiğin kilolar için tebrik ederim..sağlıklı bir bebeğin olur inşallah..dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın...

ben hiçbir zaman 36 beden falan olmadım..ama evlenirken çok zayıftım yani boyuma göre:) 1.70 boyum ve evlenirken 58 kiloydum...kemiklerim çıktığı an beğenmiyor etrafımdakiler..yani sağlıksız olduğumu söylüyorlar...evlenince 65e falan çıktım o çok yakışmıştı..

hamileliğimi 13 kiloyla tamamlamıştım ama doğum sonrası epey kilo aldım...84.5la (hayatımda hiç bu kiloyu görmemiştim) topiğe katıldım ve şuan 72.8 kiloyum..
arada 71.5a falan düşüyor ama sanırım kilo vermem durdu...
tabi bu arada çok zayıfladın formuna dönüyorsun cümleleri beni hem motive etti hem de bir rahatlık verdi..bu da dezavantaja döndü..
garip bir şekilde spor yapamasam da bu ara vücudum sıkılaşmaya başladı..bütün gün ayaktayım çünkü oturarak ders anlatamıyorum..sürekli hareket halindeyim..bunun da etkisi var galiba..

velhasıl kilo vermeye devam etmek ve de yeni dostluklar kurmak adına buraya katılmaya karar verdim..

Allah bagislasin canim oğlunu bende 5-6 senedir 38 bedeni göremedim maalesef 5 senede 103 kiloyu görünce zayıflamaya karar verdim simdi herhangi bi cabam yok kilo vermek için kendiliginden gidiyor çok güzel kilolar vermissin canm inş hedefine ulasirsin en yakin zamanda cnm

canım zaten şuan zayıflamak adına birşey yapamazsın...ama en hamileyken hep şunu söyledim..hamileyken aslında sağlıklı bir insan nasıl beslenmeliyse öyle besleniyorsun ve bu da kilo almanı engelliyor..
zaten hamilelikte yasak olan şeyleri günlük hayatta tüketmesek bir sıkıntı olmayacak da nefsimize hakim olamıyoruz işte..valla beni de eşimin iştahı yakıyor..onun yanında tok olsan da canı yemek istiyor insanın..salatayı bile çok iştahlı yer sanki tatlı yer gibi ballandıra ballandıra da anlatır:))

ne demek hoş geldin aramıza burada hiç desteksiz kalmazsın bende başka topiklerde kimse kalmadı diye buraya geldim ve çok mutluyum... hem dost hem destek buradaki arkadaşlar umarım tez zamanda hedefine ulaşırsın.. boy ve hedeflerimiz birbirine çok yakın 173 cm 65 kiloda hedefim benim ama şu an 84,8 im en yüksek 92 93 kiloyu gördüm...

yapamıyorum zaten canım bısey normal gunluk seyler yemege calısıyorum bebege zararlı olacak seylerden sakınmaya calısıyorum canımın cektıgıı seylerıde yemegı ıhmal etmemeye calısıyorum canım
benım esımde cok ıstahlıdır bazen dıyorum hamıle oldugum halde ben senın kadar yemıyorum dıye aksam yemek sonrası cayı olur meyvesı olur cerezı olur ben aksam yemekten sonra yersem ancak meyve yerım yanı

hoşgeldin canım aramıza..inşallah bu topik sana da faydalı olur ki olacağına yürekten inanıyorum.kaldı ki buradaki herkes çok candan ve yardımcı.
benim adım melek 27 oldum olacağım finans sorumlusuyum.evliyim.anne olmadan önce kilo vermeye çalışıyorum.bu arada evladını Allah bağışlasın.boyum 1,74 kilom 78,2..inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız

Ahne güzel nerdeyse 10 kilo vermisin ben zayifliycami bilsenyapicam uüçüncüyü:)

Ahne güzel nerdeyse 10 kilo vermisin ben zayifliycami bilsenyapicam uüçüncüyü:)
suan ıcın guzel gorunuyor canım bebektede sorun yok cok sukur dıger haftalarda alırmıyım bılmıyorum valla bende kılo vercemı bılsem daha once yapardım dıcem amazaten evlendıkten sonra hemen oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…