bugün ki menum
KAHVALTI ÖNCESİ
2 kuru kayısı
KAHVALTI
2 kucuk haslamalık patates haslaması
2-3 melki köftesi
1 bardak çay
ARA
1 maden suyu
ÖĞLE
1 kucuk haslamalık patates haslaması
2 melki köftesi
1 bardak ayran
AKŞAM
2 melki köftesi
1 bardak ayran
1 tane mandalına
ARA
1 maden suyu
1 parca erik pestili
kabak koftesının aynı yapılısı cnm melkılerı mınık mınık dogruyorsun hatta robottan bıle gecırebılırsın ama cok gecırmıcen tadında hıc mantar tadı yok aynı kabak koftesı tadındaKIZ MELKİ KÖFTESİ NASIL OLUYO
ne demek hoş geldin aramıza burada hiç desteksiz kalmazsın bende başka topiklerde kimse kalmadı diye buraya geldim ve çok mutluyum... hem dost hem destek buradaki arkadaşlar umarım tez zamanda hedefine ulaşırsın.. boy ve hedeflerimiz birbirine çok yakın 173 cm 65 kiloda hedefim benim ama şu an 84,8 im en yüksek 92 93 kiloyu gördüm...
yapamıyorum zaten canım bısey normal gunluk seyler yemege calısıyorum bebege zararlı olacak seylerden sakınmaya calısıyorum canımın cektıgıı seylerıde yemegı ıhmal etmemeye calısıyorum canım
benım esımde cok ıstahlıdır bazen dıyorum hamıle oldugum halde ben senın kadar yemıyorum dıye aksam yemek sonrası cayı olur meyvesı olur cerezı olurben aksam yemekten sonra yersem ancak meyve yerım yanı
hoşgeldin canım aramıza..inşallah bu topik sana da faydalı olur ki olacağına yürekten inanıyorum.kaldı ki buradaki herkes çok candan ve yardımcı.
benim adım melek 27 oldum olacağımfinans sorumlusuyum.evliyim.anne olmadan önce kilo vermeye çalışıyorum.bu arada evladını Allah bağışlasın.boyum 1,74 kilom 78,2..inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
kabak koftesının aynı yapılısı cnm melkılerı mınık mınık dogruyorsun hatta robottan bıle gecırebılırsın ama cok gecırmıcen tadında hıc mantar tadı yok aynı kabak koftesı tadında
ayyy ilk defa duydum,bayılırım ben melkiye.. . sağol canım yeni bi tarfile tanıştım.
afiyet olsun canımmmafıyet olsun canım tavsıye edrım cok guzel oluyor bugun baska hıc bısey yemedım sırf onu yedım
calıstıgın ıcın mı hazır urun ıstıyorsun cnm kurabıye yerıne kepeklı buskıvı yenılebılır yada bu k flexın dı yanlıs hatırlamıyorsam domates ve feslegenlı 2 cesıt bıskuvısı vardıkahvaltı:
beyaz peynir haşlanmış patates ve yumurta domates
öğlen:3 küçük kurabiye
akşam:domates çorbası ve çok az pilav ve yoğurt
şu öğlene bana atıştıracak hazır ürünler önerebilir misiniz kızlar
canım o domates ve fesleğenli olanlardan bugün aldım ama küçücük gözüktü gözüme inşallah doyarımcalıstıgın ıcın mı hazır urun ıstıyorsun cnm kurabıye yerıne kepeklı buskıvı yenılebılır yada bu k flexın dı yanlıs hatırlamıyorsam domates ve feslegenlı 2 cesıt bıskuvısı vardı
ben bı zaman onu ara ogun olarak kullandım canm kı o zaman mıdem bu kadar kuculmemıstı , gayet doyurucu oluyor hazır urun degınce baska aklıma bısey gelmedı ancak evden basıt seyler hazırlayabılırsın belkıcanım o domates ve fesleğenli olanlardan bugün aldım ama küçücük gözüktü gözüme inşallah doyarım
teşekkürler tatlımben bı zaman onu ara ogun olarak kullandım canm kı o zaman mıdem bu kadar kuculmemıstı , gayet doyurucu oluyor hazır urun degınce baska aklıma bısey gelmedı ancak evden basıt seyler hazırlayabılırsın belkı
rıca ederım canımteşekkürler tatlım
ahhh canım oda olacak olacakda zaman yok sabah kızı okula bırak kahvaltı yap işe gel akşam eve git ödev yaptır yemek yap annemde yok 2 3 hafta eşim izinde o bakıyo kıza hepten perte çıktım yani anlıycan... ama olacak...bu arada sana sorularım var benim
1 sabah kızı bırakınca yürüsem kahvaltıyı saat 10 gibi işyerinde yapsam saat 2,5 gibi öğle yemeği saat 7 gibi akşa yemeği yesem nasıl olur
2 birde arkadaş göbek eritmeye yardımcı yoğurt kürü duymuş oda karatay yapıyo, akşam yatmadan yarım saat önce
3 kaşık yoğurt pul biber ve yarım limon suyu bizim leptini bozar mı hani ayran falan serbest ya o yüzden çıkamadım işin içinden en az 2 hafta devam etmek gerekliymiş...
banum artık daha hızlı koşmam lazım.haklısın rize seyehati beni bu hafta çok etkiledi.olsun sağlık olsun
bu sabah avuç içi kadar dün akşam gelen aşureden yedim birde 2 tane başparmak kadar kıymalı börek yedim bu hafta bundan başka kaçamak yok söz veriyom kendime. ofiste fırsat buldukça kaçıp çarşıda turlucam bu hafta öğle yürüyüşlerine asılayım çok faydası oluyro bana
başlangıç : 103,2
geçen hafta 79,1
bu hafta 78,5
giden :0,6
toplam giden : 24,7
hepinize hayırlı cumalar kızlarrrr cumanız mübarek olsunnnn öpüyorum güzel yanaklarınızdan
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Komşu ablamla kahvemi içtim şimdide dışarı cıkmadan tekrar bakayım dedim
Bu arada tekrar tartıldım
Bildirimi yarın yaparım diyordum ama bugün olması daha iyi oldu
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 115.8 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta; 115.5 kg
Giden; - 300 gr ( kabızlığım olmasaydı sanırım azda olsa daha gitmiş olurdu )
Toplam giden; - 8.9 kg
Spor; 2 gün yürüyüş ( bu hafta 100 kere ip atlamayı ihmal ettim maalesefama bugünden itibaren tekrar başlıyorum söz )
Kızıma sözüm vardı birlikte parka gideceğizarabada eşimde olunca gidiş dönüş bize iyi yürüyüş olmuş olacak dönüşte anneme uğrayacağım
Bu gece kızları anneme kakalayalım dedik karı koca
Uzun zamandır kendimize birşey yapmadık, birlikte bir sinemaya gider dışarda birşeyler içeriz diye düşündükYemeği büyük ihtimal annemde yer çıkarız ama olmadı Karataya uygun dışarda birşeyler yerim nasılsa
Bu gece uğrayamazsam merak etmeyin diye dedim
Kocacığımla baş başa kalalım az tabi kızlar geç saatte kudurup dönmeye kalkışmazlarsa
Hemen hallettim adaşımsabah yapmıştımda aynı çıkmıştım şimdi şükür az da olsa eksi gördüm
Önümüzdeki hafta inşallah çok daha güzel bir bildirim yapacağıma söz veriyorum
hayırlı cumalar kızlar
bu hafta nasıl oldu bilmiyorum ama güzel bir bildirim yapıcam.orucun etkisimi yoksa ne bilmiyorum ama bunu kendimden hiç beklemiyordum doğrusu...
BİLDİRİM
BAŞLANG.82
GEÇEN HAFTA.81.3
BU HAFTA.79.7
GİDEN.1.600
TOPLAM GİDEN.2.300
HEDEF.75
GELDİM KIZLAR KISA SÜRDÜ SERVİSİM
BİLİYORMUSUNUZ BU GÜN ALİ MİN D.GÜNÜ BİR PASTANEDE ARKADAŞLARINA PARTİ YAPACAM 1,30 DA YARIN.PASTA YEMEYCEM AMA SÖZ VERDİM KENDİME ZATEN DOKUNUYOR PASTA KENDİ D.GÜNÜMDE TECRUBEYLE SABİTLEMİŞTİM. BEN KENDİMDE SİGARA BÖREĞİ YAPACAMA AMA BİŞİ DAHA YAPAYIM DİYOM NE YAPSAM AKIL VERİN BANA Bİ
BU ARAD BENDE REGLİMİ HESAPLADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DENK GELECEK TÜH.BEN ÖNLEM OLARAK SALI ÇARŞAMBA DA TARTILICAM hem bakarım cumayla arsında fark ne olacak.
enemmmm ancaa geldim kızlarrrr iş yeri arka arkaya gelen toplantı müşterisi ile dolu.odam ziyaret günü gibi...sayfaları okudum.çoğu arkadaşımız kilo vermiş vallaha daim olsun inşallah bravo..
bende hemen bildirim yapayım.
başlangıç:82
geçen hafta:78,400
bu hafta:78,200
giden .200
hedef :70
gide gide 200 gitmiş.ama normal görüyorum artık bu durumu daha yeni hastalıkdan çıktım düzenim gitmişti..
herkese merhaba demek istiyorum..
Neslihan'ın tavsiyesi üzerine topiğinize göz attım..sene başından beri başka bir topikteydim..epey bir kilo verdim..ama yazın gelmesiyle birlikte üyeler girmez oldu..biz neslihanla yazışmaya devam ettik..
eğer sizin için de sorun değilse bu topikte kilo vermeye devam etmek istiyorum..
hoşbuldum mervecim..
ben de 25 yaşındayım..2yıl 4 aydır :) evliyim...
15 aylık bir oğlum Yağız'ım var..
İngilizce öğretmeniyim, çalışıyorum..
hamileliğin ve verdiğin kilolar için tebrik ederim..sağlıklı bir bebeğin olur inşallah..dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın...
ben hiçbir zaman 36 beden falan olmadım..ama evlenirken çok zayıftım yani boyuma göre:) 1.70 boyum ve evlenirken 58 kiloydum...kemiklerim çıktığı an beğenmiyor etrafımdakiler..yani sağlıksız olduğumu söylüyorlar...evlenince 65e falan çıktım o çok yakışmıştı..
hamileliğimi 13 kiloyla tamamlamıştım ama doğum sonrası epey kilo aldım...84.5la (hayatımda hiç bu kiloyu görmemiştim) topiğe katıldım ve şuan 72.8 kiloyum..
arada 71.5a falan düşüyor ama sanırım kilo vermem durdu...
tabi bu arada çok zayıfladın formuna dönüyorsun cümleleri beni hem motive etti hem de bir rahatlık verdi..bu da dezavantaja döndü..
garip bir şekilde spor yapamasam da bu ara vücudum sıkılaşmaya başladı..bütün gün ayaktayım çünkü oturarak ders anlatamıyorum..sürekli hareket halindeyim..bunun da etkisi var galiba..
velhasıl kilo vermeye devam etmek ve de yeni dostluklar kurmak adına buraya katılmaya karar verdim..
Ahne güzel nerdeyse 10 kilo vermisin ben zayifliycami bilsenyapicam uüçüncüyü:)
slm kizlar once kilo bildirimi yapiyim en son 74 lerdeydim hala 74 lerdeyim verememisim malum bu aralar pek dikkat edemedim ama haftaya cuma 72 yi gorucem inat ettim :)bugunki menumde kahvalti 2 yumurta salata domates zeytin peynir aksam mercimek corbasi 2 dilim ekmek
bugün ki menum
KAHVALTI ÖNCESİ
2 kuru kayısı
KAHVALTI
2 kucuk haslamalık patates haslaması
2-3 melki köftesi
1 bardak çay
ARA
1 maden suyu
ÖĞLE
2 melki köftesi
1 bardak ayran
AKŞAM
2 melki köftesi
1 bardak ayran
1 tane mandalına
ARA
1 maden suyu
1 parca erik pestili
kabak koftesının aynı yapılısı cnm melkılerı mınık mınık dogruyorsun hatta robottan bıle gecırebılırsın ama cok gecırmıcen tadında hıc mantar tadı yok aynı kabak koftesı tadında
hayırlı akşamlar kızlar
sabah uyanır uyanmaz ılık su
KAHVALTI
omlet kaşar peynir beyaz peynir şekersiz çay
ÖĞLEN
etli kuru fasulye bulgur pilavı turşu
AKŞAM
havuçlu yoğurtlu çorba pırasa
♥
kahvaltı:
beyaz peynir haşlanmış patates ve yumurta domates
öğlen:3 küçük kurabiye
akşam:domates çorbası ve çok az pilav ve yoğurt
şu öğlene bana atıştıracak hazır ürünler önerebilir misiniz kızlar
canım o domates ve fesleğenli olanlardan bugün aldım ama küçücük gözüktü gözüme inşallah doyarım
Ay ben çok sohbete katılmıyorum kusura bakmayın 22 aylik bi oğlum var ve tam hareketli zamanı ha bide çalışıp çocuk sahibi olanlara hayranım nasıl yetişiyor sunuz herseye 16 saat ayaktayim ama istediğim gibi olmuyo ev neyse bugünkü menümude yazılım
Sabah melemen
4 ceviz
5 zeytin
Peynir
Öğlen aşure az tatlı
Aksam hamsi buğulama
Salata
Azcık ceviz sucugu
2 lt şu
Spor yok
Slm şekerler ben geldimmmm
özür mavişim gezmeye gideceğimiz için sorularını cevaplamakta geciktimolabilir tabiki kuzum nedne olmasın gün içinde 1 saat leptin çalıştırmış olacaksın toplam fakat aç karnına yürüyüş yapmamanı öneririm en azından 1 bardak süt iç öyle çık cnm
dediğin yoğurt kürünü yeni duysum ben de ama denemedim hiç içinde yoğurt olduğu için mutlaka faydasını görürsün leptin malesef bozulur fakat denemedne önce dikkat et cnm herhangi bir mide rahatsızlığın varsa hem limon hem pulbiber dokunabilir
bir de yemeklerden yarım saat önce yenen yoğurt kürü var metabolizmayı ateşliyor resmen
1 kase yoğurt
1 çay kaş. zerdeçal
1 çay kaş.zencefil
1 çay kaşığı tarçın
istertsen 1 hafta bunu dene bir hafta dediğini hangisi bünyene fayda edecekse
Söz verdin neslimmm sözünü tutacağına iannıyorum kuzum koshneslikosh artık
Hamişim tarihe geçeceksin bu gidişle
Tşkler şekercim hayırlı cumalar gel artık kuzum özledikkkkk
ilk bildiriminden sonra okuyunca sevindim cnmmm tbrkler haftaya daha güzel bildirim geleceğine eminim wall siti ve ip atlamayı yapamadın bu hafta adaşım
oooo yakışır enişteyle biraz kaliteli zaman geçirin kuzum hakkınız
Helalll sana meleğimmmmm nihayet kırdın şeytanın bacağını tbrkler kuzummm yaşasın 7 li rakamlar
Alişimizin doğum günü kutlu olsun neslim iyi ki doğurmuşsunnnn
az olsun öz olsun bitanemmmmmzaten hastaydın haftaya daha güzel gider inş trombolinine de başlarsın
Hoşgeldin aramıza canımmmmallah bağışlasın oğluşunu doğru adrestesinn günün her saati topiğimiz aktiftir cnmm
Ben sweet 3,takımdan geçen mayısta mezun oldum 6, takımın kaptanıyım 40 yaşındayım bekarım annemle birlikte oturuyorum İzmirdenimmmboyun gayet güzel cnmm bazı dönemlerde kilo verme durabiliyor sakın ümitsizliğe kapılma direnç kırılınca tekrar vermeye devam edeceksin yeterki istikrarla devam et cnm
artık hedefine ulaştınnnn bence düşünebilirsin gülümmm
slm pofudukummm hadi inş bitanemmmkayıtlarıma göre vermiş görünüyorsun ama 74,9 muşsun 2 hafta önce
Hamişim çıntar köftesimiiibu hafta bulabilirsem mutlaka deneyeceğim
kabak köftesi dediğin mücver sanırım
afiyetolsun cnmmm güzel menühavuç pişince şekere dönüşüyor tatlım minik bir uyarı
Bitanemm neden evden götürmeyi düşünmüyorsun evde kendine doyurucu salatalar yapabilirsin
fakat kurabiye yemektense biraz kuruyemiş ve meyve daha iyi olmazmı
hayır tatlım daha çok acıkırsınn
ne kusuru bitanemm yakaladığın yerden katıl sendesabah doydunmu kuzumm hem aşure hem tatlı yanlış anladım sanırım akşam balığın üzerine tahin yerine ceviz sucuğu tüketmişsin afiyetolsun cnmm
bu gıdısle ayyuzlumun dedıgı gıbı olacak canım hedefe ulasmıs sekılde doguma gıtcem , aynen canım mucverın melkılı halı tavsıye ederım cok guzel oluyorSlm şekerler ben geldimmmm
özür mavişim gezmeye gideceğimiz için sorularını cevaplamakta geciktimolabilir tabiki kuzum nedne olmasın gün içinde 1 saat leptin çalıştırmış olacaksın toplam fakat aç karnına yürüyüş yapmamanı öneririm en azından 1 bardak süt iç öyle çık cnm
dediğin yoğurt kürünü yeni duysum ben de ama denemedim hiç içinde yoğurt olduğu için mutlaka faydasını görürsün leptin malesef bozulur fakat denemedne önce dikkat et cnm herhangi bir mide rahatsızlığın varsa hem limon hem pulbiber dokunabilir
bir de yemeklerden yarım saat önce yenen yoğurt kürü var metabolizmayı ateşliyor resmen
1 kase yoğurt
1 çay kaş. zerdeçal
1 çay kaş.zencefil
1 çay kaşığı tarçın
istertsen 1 hafta bunu dene bir hafta dediğini hangisi bünyene fayda edecekse
Söz verdin neslimmm sözünü tutacağına iannıyorum kuzum koshneslikosh artık
Hamişim tarihe geçeceksin bu gidişle
Tşkler şekercim hayırlı cumalar gel artık kuzum özledikkkkk
ilk bildiriminden sonra okuyunca sevindim cnmmm tbrkler haftaya daha güzel bildirim geleceğine eminim wall siti ve ip atlamayı yapamadın bu hafta adaşım
oooo yakışır enişteyle biraz kaliteli zaman geçirin kuzum hakkınız
Helalll sana meleğimmmmm nihayet kırdın şeytanın bacağını tbrkler kuzummm yaşasın 7 li rakamlar
Alişimizin doğum günü kutlu olsun neslim iyi ki doğurmuşsunnnn
az olsun öz olsun bitanemmmmmzaten hastaydın haftaya daha güzel gider inş trombolinine de başlarsın
Hoşgeldin aramıza canımmmmallah bağışlasın oğluşunu doğru adrestesinn günün her saati topiğimiz aktiftir cnmm
Ben sweet 3,takımdan geçen mayısta mezun oldum 6, takımın kaptanıyım 40 yaşındayım bekarım annemle birlikte oturuyorum İzmirdenimmmboyun gayet güzel cnmm bazı dönemlerde kilo verme durabiliyor sakın ümitsizliğe kapılma direnç kırılınca tekrar vermeye devam edeceksin yeterki istikrarla devam et cnm
artık hedefine ulaştınnnn bence düşünebilirsin gülümmm
slm pofudukummm hadi inş bitanemmmkayıtlarıma göre vermiş görünüyorsun ama 74,9 muşsun 2 hafta önce
Hamişim çıntar köftesimiiibu hafta bulabilirsem mutlaka deneyeceğim
kabak köftesi dediğin mücver sanırım
afiyetolsun cnmmm güzel menühavuç pişince şekere dönüşüyor tatlım minik bir uyarı
Bitanemm neden evden götürmeyi düşünmüyorsun evde kendine doyurucu salatalar yapabilirsin
fakat kurabiye yemektense biraz kuruyemiş ve meyve daha iyi olmazmı
hayır tatlım daha çok acıkırsınn
ne kusuru bitanemm yakaladığın yerden katıl sendesabah doydunmu kuzumm hem aşure hem tatlı yanlış anladım sanırım akşam balığın üzerine tahin yerine ceviz sucuğu tüketmişsin afiyetolsun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?