80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün ki menum
KAHVALTI ÖNCESİ
2 kuru kayısı
KAHVALTI
2 kucuk haslamalık patates haslaması
2-3 melki köftesi
1 bardak çay
ARA
1 maden suyu
ÖĞLE
1 kucuk haslamalık patates haslaması
2 melki köftesi
1 bardak ayran
AKŞAM
1 kucuk haslamalık patates haslaması
2 melki köftesi
1 bardak ayran
1 tane mandalına
ARA
1 maden suyu
1 parca erik pestili

KIZ MELKİ KÖFTESİ NASIL OLUYO

ayyy ilk defa duydum, bayılırım ben melkiye... sağol canım yeni bi tarfile tanıştım.

calıstıgın ıcın mı hazır urun ıstıyorsun cnm kurabıye yerıne kepeklı buskıvı yenılebılır yada bu k flexın dı yanlıs hatırlamıyorsam domates ve feslegenlı 2 cesıt bıskuvısı vardı

canım o domates ve fesleğenli olanlardan bugün aldım ama küçücük gözüktü gözüme inşallah doyarım

canım o domates ve fesleğenli olanlardan bugün aldım ama küçücük gözüktü gözüme inşallah doyarım
ben bı zaman onu ara ogun olarak kullandım canm kı o zaman mıdem bu kadar kuculmemıstı , gayet doyurucu oluyor hazır urun degınce baska aklıma bısey gelmedı ancak evden basıt seyler hazırlayabılırsın belkı

Ay ben çok sohbete katılmıyorum kusura bakmayın 22 aylik bi oğlum var ve tam hareketli zamanı ha bide çalışıp çocuk sahibi olanlara hayranım nasıl yetişiyor sunuz herseye 16 saat ayaktayim ama istediğim gibi olmuyo ev neyse bugünkü menümude yazılım
Sabah melemen
4 ceviz
5 zeytin
Peynir
Öğlen aşure az tatlı
Aksam hamsi buğulama
Salata
Azcık ceviz sucugu
2 lt şu
Spor yok

Slm şekerler ben geldimmmm

özür mavişim gezmeye gideceğimiz için sorularını cevaplamakta geciktim olabilir tabiki kuzum nedne olmasın gün içinde 1 saat leptin çalıştırmış olacaksın toplam fakat aç karnına yürüyüş yapmamanı öneririm en azından 1 bardak süt iç öyle çık cnm

dediğin yoğurt kürünü yeni duysum ben de ama denemedim hiç içinde yoğurt olduğu için mutlaka faydasını görürsün leptin malesef bozulur fakat denemedne önce dikkat et cnm herhangi bir mide rahatsızlığın varsa hem limon hem pulbiber dokunabilir

bir de yemeklerden yarım saat önce yenen yoğurt kürü var metabolizmayı ateşliyor resmen
1 kase yoğurt
1 çay kaş. zerdeçal
1 çay kaş.zencefil
1 çay kaşığı tarçın

istertsen 1 hafta bunu dene bir hafta dediğini hangisi bünyene fayda edecekse

Söz verdin neslimmm sözünü tutacağına iannıyorum kuzum koshneslikosh artık

başlangıç : 103,2
geçen hafta 79,1
bu hafta 78,5
giden :0,6
toplam giden : 24,7

Hamişim tarihe geçeceksin bu gidişle

hepinize hayırlı cumalar kızlarrrr cumanız mübarek olsunnnn öpüyorum güzel yanaklarınızdan

Tşkler şekercim hayırlı cumalar gel artık kuzum özledikkkkk

ilk bildiriminden sonra okuyunca sevindim cnmmm tbrkler haftaya daha güzel bildirim geleceğine eminim wall siti ve ip atlamayı yapamadın bu hafta adaşım

oooo yakışır enişteyle biraz kaliteli zaman geçirin kuzum hakkınız

hayırlı cumalar kızlar
bu hafta nasıl oldu bilmiyorum ama güzel bir bildirim yapıcam.orucun etkisimi yoksa ne bilmiyorum ama bunu kendimden hiç beklemiyordum doğrusu...
BİLDİRİM

BAŞLANG.82

GEÇEN HAFTA.81.3

BU HAFTA.79.7

GİDEN.1.600

TOPLAM GİDEN.2.300

HEDEF.75

Helalll sana meleğimmmmm nihayet kırdın şeytanın bacağını tbrkler kuzummm yaşasın 7 li rakamlar

Alişimizin doğum günü kutlu olsun neslim iyi ki doğurmuşsunnnn

az olsun öz olsun bitanemmmmm zaten hastaydın haftaya daha güzel gider inş trombolinine de başlarsın

Hoşgeldin aramıza canımmmm allah bağışlasın oğluşunu doğru adrestesinn günün her saati topiğimiz aktiftir cnmm

Ben sweet 3,takımdan geçen mayısta mezun oldum 6, takımın kaptanıyım 40 yaşındayım bekarım annemle birlikte oturuyorum İzmirdenimmm boyun gayet güzel cnmm bazı dönemlerde kilo verme durabiliyor sakın ümitsizliğe kapılma direnç kırılınca tekrar vermeye devam edeceksin yeterki istikrarla devam et cnm

Ahne güzel nerdeyse 10 kilo vermisin ben zayifliycami bilsenyapicam uüçüncüyü:)

artık hedefine ulaştınnnn bence düşünebilirsin gülümmm

slm pofudukummm hadi inş bitanemmm kayıtlarıma göre vermiş görünüyorsun ama 74,9 muşsun 2 hafta önce

Hamişim çıntar köftesimiii bu hafta bulabilirsem mutlaka deneyeceğim

kabak köftesi dediğin mücver sanırım

afiyetolsun cnmmm güzel menü havuç pişince şekere dönüşüyor tatlım minik bir uyarı

Bitanemm neden evden götürmeyi düşünmüyorsun evde kendine doyurucu salatalar yapabilirsin

fakat kurabiye yemektense biraz kuruyemiş ve meyve daha iyi olmazmı

hayır tatlım daha çok acıkırsınn

ne kusuru bitanemm yakaladığın yerden katıl sende sabah doydunmu kuzumm hem aşure hem tatlı yanlış anladım sanırım akşam balığın üzerine tahin yerine ceviz sucuğu tüketmişsin afiyetolsun cnmm

ne yemeliyim pekii

bu gıdısle ayyuzlumun dedıgı gıbı olacak canım hedefe ulasmıs sekılde doguma gıtcem , aynen canım mucverın melkılı halı tavsıye ederım cok guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…