- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ne yemeliyim pekii
bu gıdısle ayyuzlumun dedıgı gıbı olacak canım hedefe ulasmıs sekılde doguma gıtcem , aynen canım mucverın melkılı halı tavsıye ederım cok guzel oluyor
Doydum cnm yok tatlı yemedim aşure nin tadı azdı öyle bir yaramazlık yapmam öğretmenim balığı ekmeksiz yiyin ce midem bulandı sucugu o yüzden yedim
bitanemm meyveli yoğurt yiyebilirsin dışardan alabileceğini düşündüm cornflakes galeta işlenmiş her türlü gıdaya karşı olduğum için öneremiyorum bitanemm evden götürebilirsen hiç sorunun kalmazdı
kesin deneyeceğim cnmmm tşklerrr neler duyacağız daha bakalım böreğini duymuştum da köftesi ilginç geldi
est bitanembalığın üzerine zaten bir parça tahin helvası yemeliyizki balıktaki iyiot birden şekerimizi düşürmesin şeker dalgalanması yaşamayalım cnm sen tahin helvası yerine sucuk tercih etmişsin sorun yok
babaanne tarıfı canım ondan ogrendım
bitanemm meyveli yoğurt yiyebilirsin dışardan alabileceğini düşündüm cornflakes galeta işlenmiş her türlü gıdaya karşı olduğum için öneremiyorum bitanemm evden götürebilirsen hiç sorunun kalmazdı
kesin deneyeceğim cnmmm tşklerrr neler duyacağız daha bakalım böreğini duymuştum da köftesi ilginç geldi
est bitanembalığın üzerine zaten bir parça tahin helvası yemeliyizki balıktaki iyiot birden şekerimizi düşürmesin şeker dalgalanması yaşamayalım cnm sen tahin helvası yerine sucuk tercih etmişsin sorun yok
öğleden sonra dersim olduğu için yoğurt yiyemiyorum uykumu getiriyor canım.napıcağımı şaştım
babaanne tarıfı canım ondan ogrendım
Çantanda meyve götürsen elma gibi yanına da süt alsan olmazmı tatlım haklısın yoğurt uykunu getirir
Ne varsa büyüklerimizde var ellerine sağlık babaanneciğinin elleirnden öperim
tamam hayatım bunu da dikkate alırım♥Slm şekerler ben geldimmmm
özür mavişim gezmeye gideceğimiz için sorularını cevaplamakta geciktimolabilir tabiki kuzum nedne olmasın gün içinde 1 saat leptin çalıştırmış olacaksın toplam fakat aç karnına yürüyüş yapmamanı öneririm en azından 1 bardak süt iç öyle çık cnm
dediğin yoğurt kürünü yeni duysum ben de ama denemedim hiç içinde yoğurt olduğu için mutlaka faydasını görürsün leptin malesef bozulur fakat denemedne önce dikkat et cnm herhangi bir mide rahatsızlığın varsa hem limon hem pulbiber dokunabilir
bir de yemeklerden yarım saat önce yenen yoğurt kürü var metabolizmayı ateşliyor resmen
1 kase yoğurt
1 çay kaş. zerdeçal
1 çay kaş.zencefil
1 çay kaşığı tarçın
istertsen 1 hafta bunu dene bir hafta dediğini hangisi bünyene fayda edecekse
Söz verdin neslimmm sözünü tutacağına iannıyorum kuzum koshneslikosh artık
Hamişim tarihe geçeceksin bu gidişle
Tşkler şekercim hayırlı cumalar gel artık kuzum özledikkkkk
ilk bildiriminden sonra okuyunca sevindim cnmmm tbrkler haftaya daha güzel bildirim geleceğine eminim wall siti ve ip atlamayı yapamadın bu hafta adaşım
oooo yakışır enişteyle biraz kaliteli zaman geçirin kuzum hakkınız
Helalll sana meleğimmmmm nihayet kırdın şeytanın bacağını tbrkler kuzummm yaşasın 7 li rakamlar
Alişimizin doğum günü kutlu olsun neslim iyi ki doğurmuşsunnnn
az olsun öz olsun bitanemmmmmzaten hastaydın haftaya daha güzel gider inş trombolinine de başlarsın
Hoşgeldin aramıza canımmmmallah bağışlasın oğluşunu doğru adrestesinn günün her saati topiğimiz aktiftir cnmm
Ben sweet 3,takımdan geçen mayısta mezun oldum 6, takımın kaptanıyım 40 yaşındayım bekarım annemle birlikte oturuyorum İzmirdenimmmboyun gayet güzel cnmm bazı dönemlerde kilo verme durabiliyor sakın ümitsizliğe kapılma direnç kırılınca tekrar vermeye devam edeceksin yeterki istikrarla devam et cnm
artık hedefine ulaştınnnn bence düşünebilirsin gülümmm
slm pofudukummm hadi inş bitanemmmkayıtlarıma göre vermiş görünüyorsun ama 74,9 muşsun 2 hafta önce
Hamişim çıntar köftesimiiibu hafta bulabilirsem mutlaka deneyeceğim
kabak köftesi dediğin mücver sanırım
afiyetolsun cnmmm güzel menühavuç pişince şekere dönüşüyor tatlım minik bir uyarı
Bitanemm neden evden götürmeyi düşünmüyorsun evde kendine doyurucu salatalar yapabilirsin
fakat kurabiye yemektense biraz kuruyemiş ve meyve daha iyi olmazmı
hayır tatlım daha çok acıkırsınn
ne kusuru bitanemm yakaladığın yerden katıl sendesabah doydunmu kuzumm hem aşure hem tatlı yanlış anladım sanırım akşam balığın üzerine tahin yerine ceviz sucuğu tüketmişsin afiyetolsun cnmm
yeni nickin çok güzel rengarenk nesli,bendemi değsem acaba,ama yok yok çok alıştım 2 yıldır beyazcana değişme ben..resmi bile benzer bebiş yaptım.kızlar ben neslihank4 nikimi değiştim onay bekliyom bilginize
YENİ NİKİM RengarenkNesli OKİŞ
aramızai hoşgeldin,iyiki nesli tavsiye etmiş.bizim topiğimiz diye demiyorum ,çok cana yakındır topiğizdeki kızlar..herkese merhaba demek istiyorum..
Neslihan'ın tavsiyesi üzerine topiğinize göz attım..sene başından beri başka bir topikteydim..epey bir kilo verdim..ama yazın gelmesiyle birlikte üyeler girmez oldu..biz neslihanla yazışmaya devam ettik..
eğer sizin için de sorun değilse bu topikte kilo vermeye devam etmek istiyorum..
ee hedef tamam artık eylülüm,yap 3,yü yaş geçmeden..gerçi yaşın daha genç senin ama olsun çok geç kalma istiyorsan..Ahne güzel nerdeyse 10 kilo vermisin ben zayifliycami bilsenyapicam uüçüncüyü:)
Slm şekerler ben geldimmmm
özür mavişim gezmeye gideceğimiz için sorularını cevaplamakta geciktimolabilir tabiki kuzum nedne olmasın gün içinde 1 saat leptin çalıştırmış olacaksın toplam fakat aç karnına yürüyüş yapmamanı öneririm en azından 1 bardak süt iç öyle çık cnm
dediğin yoğurt kürünü yeni duysum ben de ama denemedim hiç içinde yoğurt olduğu için mutlaka faydasını görürsün leptin malesef bozulur fakat denemedne önce dikkat et cnm herhangi bir mide rahatsızlığın varsa hem limon hem pulbiber dokunabilir
bir de yemeklerden yarım saat önce yenen yoğurt kürü var metabolizmayı ateşliyor resmen
1 kase yoğurt
1 çay kaş. zerdeçal
1 çay kaş.zencefil
1 çay kaşığı tarçın
ilk bildiriminden sonra okuyunca sevindim cnmmm tbrkler haftaya daha güzel bildirim geleceğine eminim wall siti ve ip atlamayı yapamadın bu hafta adaşım
Helalll sana meleğimmmmm nihayet kırdın şeytanın bacağını tbrkler kuzummm yaşasın 7 li rakamlar
az olsun öz olsun bitanemmmmmzaten hastaydın haftaya daha güzel gider inş trombolinine de başlarsın
Hoşgeldin aramıza canımmmmallah bağışlasın oğluşunu doğru adrestesinn günün her saati topiğimiz aktiftir cnmm
Ben sweet 3,takımdan geçen mayısta mezun oldum 6, takımın kaptanıyım 40 yaşındayım bekarım annemle birlikte oturuyorum İzmirdenimmmboyun gayet güzel cnmm bazı dönemlerde kilo verme durabiliyor sakın ümitsizliğe kapılma direnç kırılınca tekrar vermeye devam edeceksin yeterki istikrarla devam et cnm
slm pofudukummm hadi inş bitanemmmkayıtlarıma göre vermiş görünüyorsun ama 74,9 muşsun 2 hafta önce
afiyetolsun cnmmm güzel menühavuç pişince şekere dönüşüyor tatlım minik bir uyarı
Bitanemm neden evden götürmeyi düşünmüyorsun evde kendine doyurucu salatalar yapabilirsin
hayır tatlım daha çok acıkırsınnişallah.
ne kusuru bitanemm yakaladığın yerden katıl sendesabah doydunmu kuzumm hem aşure hem tatlı yanlış anladım sanırım akşam balığın üzerine tahin yerine ceviz sucuğu tüketmişsin afiyetolsun cnmm
tesekkur ederim boyumuz ve hedefimiz yakin madem seni sıkı takipteyimne demek hoş geldin aramıza burada hiç desteksiz kalmazsın bende başka topiklerde kimse kalmadı diye buraya geldim ve çok mutluyum... hem dost hem destek buradaki arkadaşlar umarım tez zamanda hedefine ulaşırsın.. boy ve hedeflerimiz birbirine çok yakın 173 cm 65 kiloda hedefim benim ama şu an 84,8 im en yüksek 92 93 kiloyu gördüm...
zaten aksam yediklerimizden oluyor ne oluyorsa yemeyerek en guzelini yapiyorsun eslerimizin gazina gelmeyelimyapamıyorum zaten canım bısey normal gunluk seyler yemege calısıyorum bebege zararlı olacak seylerden sakınmaya calısıyorum canımın cektıgıı seylerıde yemegı ıhmal etmemeye calısıyorum canım
benım esımde cok ıstahlıdır bazen dıyorum hamıle oldugum halde ben senın kadar yemıyorum dıye aksam yemek sonrası cayı olur meyvesı olur cerezı olurben aksam yemekten sonra yersem ancak meyve yerım yanı
insallah diledigin zamanda anneligi tadarsin canim..ben de samimiyetinize guvenerek geldim tesekkur ederimhoşgeldin canım aramıza..inşallah bu topik sana da faydalı olur ki olacağına yürekten inanıyorum.kaldı ki buradaki herkes çok candan ve yardımcı.
benim adım melek 27 oldum olacağımfinans sorumlusuyum.evliyim.anne olmadan önce kilo vermeye çalışıyorum.bu arada evladını Allah bağışlasın.boyum 1,74 kilom 78,2..inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Slm şekerler ben geldimmmm
1 kase yoğurt
1 çay kaş. zerdeçal
1 çay kaş.zencefil
1 çay kaşığı tarçın
telefondan alintida sıkıntı oldu canim o yuzden mesajinin ortasina yaziyorum..cok memnun oldum..ben de izmirdenim
hayır tatlım daha çok acıkırsınn
ne kusuru bitanemm yakaladığın yerden katılqw sendesabah doydunmu
kuzummhem aşure hem tatlı yanlış anladım yerine ceviz sucuğu tüketmişsin afiyetolsun cnmm
dogum gunu kutlu olsun annesı dogan buyuyor desene rabbım sevdıklerıyle saglık mutluluk huzr ve basarı dolu nıce seneler nasıp etsın ınsha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü
canım benim vallaha başlayacağım trambolinede bir türlü ev müsait olamadı.sabahları yürüyüş yapıyorum bir kaç durak inip en azından oradan yırtayım diyorum.ama başlayacağım.eşim sabah 6 da kalkıyor.bundan sonra onunla kalıp trambolinimi sabahları yapacağım.yoksa akşama yemekti,misafirdi derken hooop güme gidiyor bu iş..Slm şekerler ben geldimmmm
1 kase yoğurt
1 çay kaş. zerdeçal
1 çay kaş.zencefil
1 çay kaşığı tarçın
sağol canım amin..tesekkur ederim boyumuz ve hedefimiz yakin madem seni sıkı takipteyim
zaten aksam yediklerimizden oluyor ne oluyorsa yemeyerek en guzelini yapiyorsun eslerimizin gazina gelmeyelim
insallah diledigin zamanda anneligi tadarsin canim..ben de samimiyetinize guvenerek geldim tesekkur ederim
günaydııııın dün uğrayamadım ev yüzü göremedim. dün eşimin ortağının kız kardeşi evleniyordu. ne giyeceğimi bilemedim. o mağaza senin bu mağaza benim gezdim durdum. çok pahalıydı şöyle şık bişeler. en son kimlikte sade siyah bir gömlek buldum. altına da siyah pantolon ohhh mis gibi oldu. sadece kadınların olacağı bir ortamdı diye rahat giydim gittim. düğün salonu nasıl soğuktu anlatamam reşmen buz tuttuk. ilk gittiğimde çıkarmıştım kabanı sonra hemen geri giydim. çocuklardan tek dila yı götürdüm o da iyice şifayı kapmadıysa bakalım. o koşuşturmanın arasında birde oruç tuttum. iftarda yemekler piştiği gibi yedim. çorba pişti oturdum bir kase ondan içtim, az sonra yemek pişti ondan yedim. toplu bişeyapamadım.
dünkü menüm
akşam: bir kase mercimek çorbası, yoğurtlu közlenmiş patlıcan, 3 ızgara köfte, salata
gece: 1 dilim pasta, 3 kurabiye aşure
saat dokuz gibi az cozuttum sanırım. sabah yok çünkü sahur yapamadım. midem yatmadan önce doluydu sığınamıyordum
ayyyy canım benim ömrü güzel olsun inşallah.nice güzel mutlu yaşlara inşallah,kutlu olsun yeni yaşı..ha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü
merhaba canım.hiiiç üzme kendini.bedenimiz saat gibi ve bazen durup bize hiç cevap vermiyor.sen aynen devam et çünkü meto düzene bir şekilde alışıp o kilocuklar gidecek.sen ne güzel elinden gelen düzenini yapmışsın.bunun karşılığı mutlaka olacaktır.bozma moralini gününü güneşli ve enerjik geçirmeye devam et arkadaşımmerhaba şekerler... sabah misss gibi uyandım istanbul güneşli ben de güneşliyim :)) eşimle kahvalt ıyaptık o işe gitti ve şükür ben evdeyim... tartıya çıkmak olmasa günüm fevkalade güzel geçiyor olacaktı... aç karna tartılmayı unutunca kahvaltıdan sonra tartıldım ... e yediğim belli kahvaltıda kaç gr ki... ya geçen hafta 82.3 değil miydim arkadaş ben!!!! şimdi 83.3 görünüyor...ya sabır... yarın sabah aç karna bi daha tartılıcam.... tamam 1 kase aşure yedim ama o gün dengeledim...bi kase aşureyle 1 kilo alınır mı be... ayrıca her gün olmasa da sporumu da yaptım ,elimden adım ölçer düşmüyo bakıp duruyorum kaçbin oldu diye... hadi veremedin de bu eklemek neyin nesi...yarın sabah da böyle görürsem tartıda kırıp atıcam tartıyı... her yediğim lokmadan vidan azabı duyar oldum ya... hayır yağdan da sudan da veremiyorum demek ki... ki 7 kilo fazladan suyum var o da gitmiyo su içmeyi de aksatmıyorum oysa... Alalhım yarabbim nedir bu...kafamda deli deli sorular arayışlar ...ay neyse..şiştim vallahi...günün bu bölümünü silesim var...hiç tartılmamışım gibi güneşli güneşli olayım bugün... nasıl bir ruh halindeyim kızlar görüyo musunuz :)) bi delleniyorum b isakinleşiyorum..hayrolsun bakalım :))
listede duzeltiim kuzm sorun yok :) amin cnim inşallah ayri kalmak zor gerçekten ayni durum bizdede var gecen sinemaya gittik ben incir receline gitmek istedim o istemedi aksiyon korku olacagina komediye gidelim o zaman dedik sansimiza cem yilmazin filmi varmis ama begenmedim ben tabi inşallah güzel bi aksam gecirirsiniz canim benim Bill eğlenceler :)(
GELDİM KIZLAR KISA SÜRDÜ SERVİSİM
BİLİYORMUSUNUZ BU GÜN ALİ MİN D.GÜNÜ BİR PASTANEDE ARKADAŞLARINA PARTİ YAPACAM 1,30 DA YARIN.PASTA YEMEYCEM AMA SÖZ VERDİM KENDİME ZATEN DOKUNUYOR PASTA KENDİ D.GÜNÜMDE TECRUBEYLE SABİTLEMİŞTİM. BEN KENDİMDE SİGARA BÖREĞİ YAPACAMA AMA BİŞİ DAHA YAPAYIM DİYOM NE YAPSAM AKIL VERİN BANA Bİ
BU ARAD BENDE REGLİMİ HESAPLADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DENK GELECEK TÜH.BEN ÖNLEM OLARAK SALI ÇARŞAMBA DA TARTILICAM hem bakarım cumayla arsında fark ne olacak.
Öyle görünüyor canm hamile kaldigimda 87,7 idim simdi 78,5 kiloyum canm
CECOM YENİ FARKETTİM SEN KARDEŞ TAKIM 8. TAKIMDA DA YARIŞIYORMUŞSUN YA NE GÜZEL
kızlar ben neslihank4 nikimi değiştim onay bekliyom bilginize
YENİ NİKİM RengarenkNesli OKİŞ
herkese merhaba demek istiyorum..
Neslihan'ın tavsiyesi üzerine topiğinize göz attım..sene başından beri başka bir topikteydim..epey bir kilo verdim..ama yazın gelmesiyle birlikte üyeler girmez oldu..biz neslihanla yazışmaya devam ettik..
eğer sizin için de sorun değilse bu topikte kilo vermeye devam etmek istiyorum..
ha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü
tesekkur ederim boyumuz ve hedefimiz yakin madem seni sıkı takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?