80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yemeliyim pekii

bitanemm meyveli yoğurt yiyebilirsin dışardan alabileceğini düşündüm cornflakes galeta işlenmiş her türlü gıdaya karşı olduğum için öneremiyorum bitanemm evden götürebilirsen hiç sorunun kalmazdı

bu gıdısle ayyuzlumun dedıgı gıbı olacak canım hedefe ulasmıs sekılde doguma gıtcem , aynen canım mucverın melkılı halı tavsıye ederım cok guzel oluyor

kesin deneyeceğim cnmmm tşklerrr neler duyacağız daha bakalım böreğini duymuştum da köftesi ilginç geldi
Doydum cnm yok tatlı yemedim aşure nin tadı azdı öyle bir yaramazlık yapmam öğretmenim balığı ekmeksiz yiyin ce midem bulandı sucugu o yüzden yedim

est bitanem balığın üzerine zaten bir parça tahin helvası yemeliyizki balıktaki iyiot birden şekerimizi düşürmesin şeker dalgalanması yaşamayalım cnm sen tahin helvası yerine sucuk tercih etmişsin sorun yok

öğleden sonra dersim olduğu için yoğurt yiyemiyorum uykumu getiriyor canım.napıcağımı şaştım

babaanne tarıfı canım ondan ogrendım

tamam hayatım bunu da dikkate alırım♥

iyi geceler kızlar

amca oğlmu askere gönderdik az önce,ikindin oraya gittim asker geçirmeye.

allah tüm ana kuzularını korusun işallahh,daha çocuk bizim gözümüzde ama asker oldu.
kızlar ben neslihank4 nikimi değiştim onay bekliyom bilginize
YENİ NİKİM RengarenkNesli OKİŞ
yeni nickin çok güzel rengarenk nesli,bendemi değsem acaba,ama yok yok çok alıştım 2 yıldır beyazcana değişme ben..resmi bile benzer bebiş yaptım.
aramızai hoşgeldin,iyiki nesli tavsiye etmiş.bizim topiğimiz diye demiyorum ,çok cana yakındır topiğizdeki kızlar..
Ahne güzel nerdeyse 10 kilo vermisin ben zayifliycami bilsenyapicam uüçüncüyü:)
ee hedef tamam artık eylülüm,yap 3,yü yaş geçmeden..gerçi yaşın daha genç senin ama olsun çok geç kalma istiyorsan..

bana biri demişti.ben herşeyi çok düşünür kılı kırk yararım.. akıllı düşününceye kadar deli oğlunu evlendirirmiş...

o hesap çok düşünme istiyorsan hemen 3. yü doğur..
birde profil resmi yap kendine canım ya, inan bazen sen olduğunu bilemiyorum,resim olunca güzel oluyor hemen fark ediyor insan..

sağol meleğim..
şükür şeytanın bacağını krdım,ama 70 leri kaçıncı görüp tekrar 80 lere çıkıyorum.ama bu sefer aşağı doğru incem işallah..

geçen yıl ne güzel 74 kğ dum bi takıldım aylarca veremedim sonrada isyan ettim yedim azıcık ve kilom arttı gitti..
işallah tekrar kilo vericem sizin sayenizde..

tesekkur ederim boyumuz ve hedefimiz yakin madem seni sıkı takipteyim

zaten aksam yediklerimizden oluyor ne oluyorsa yemeyerek en guzelini yapiyorsun eslerimizin gazina gelmeyelim

insallah diledigin zamanda anneligi tadarsin canim..ben de samimiyetinize guvenerek geldim tesekkur ederim

günaydııııın dün uğrayamadım ev yüzü göremedim. dün eşimin ortağının kız kardeşi evleniyordu. ne giyeceğimi bilemedim. o mağaza senin bu mağaza benim gezdim durdum. çok pahalıydı şöyle şık bişeler. en son kimlikte sade siyah bir gömlek buldum. altına da siyah pantolon ohhh mis gibi oldu. sadece kadınların olacağı bir ortamdı diye rahat giydim gittim. düğün salonu nasıl soğuktu anlatamam reşmen buz tuttuk. ilk gittiğimde çıkarmıştım kabanı sonra hemen geri giydim. çocuklardan tek dila yı götürdüm o da iyice şifayı kapmadıysa bakalım. o koşuşturmanın arasında birde oruç tuttum. iftarda yemekler piştiği gibi yedim. çorba pişti oturdum bir kase ondan içtim, az sonra yemek pişti ondan yedim. toplu bişeyapamadım.
dünkü menüm
akşam: bir kase mercimek çorbası, yoğurtlu közlenmiş patlıcan, 3 ızgara köfte, salata
gece: 1 dilim pasta, 3 kurabiye aşure
saat dokuz gibi az cozuttum sanırım. sabah yok çünkü sahur yapamadım. midem yatmadan önce doluydu sığınamıyordum

hayırlı cumalar kızlar
bu hafta nasıl oldu bilmiyorum ama güzel bir bildirim yapıcam.orucun etkisimi yoksa ne bilmiyorum ama bunu kendimden hiç beklemiyordum doğrusu...

BİLDİRİM
BAŞLANG.82

GEÇEN HAFTA.81.3

BU HAFTA.79.7

GİDEN.1.600

TOPLAM GİDEN.2.300

HEDEF.75

Genişletmek için tıkla...
ayyyyyyy çok sevindim yaaaaa ben vermiş kadar oldum haaaaa

GELDİM KIZLAR KISA SÜRDÜ SERVİSİM
BİLİYORMUSUNUZ BU GÜN ALİ MİN D.GÜNÜ BİR PASTANEDE ARKADAŞLARINA PARTİ YAPACAM 1,30 DA YARIN.PASTA YEMEYCEM AMA SÖZ VERDİM KENDİME ZATEN DOKUNUYOR PASTA KENDİ D.GÜNÜMDE TECRUBEYLE SABİTLEMİŞTİM. BEN KENDİMDE SİGARA BÖREĞİ YAPACAMA AMA BİŞİ DAHA YAPAYIM DİYOM NE YAPSAM AKIL VERİN BANA Bİ
BU ARAD BENDE REGLİMİ HESAPLADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DENK GELECEK TÜH.BEN ÖNLEM OLARAK SALI ÇARŞAMBA DA TARTILICAM hem bakarım cumayla arsında fark ne olacak.
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım

sendemi brütüs hayırlı uğurlu olsun yeni nick.

hoşbuldum mervecim..
ben de 25 yaşındayım..2yıl 4 aydır :) evliyim...
15 aylık bir oğlum Yağız'ım var..

İngilizce öğretmeniyim, çalışıyorum..
hamileliğin ve verdiğin kilolar için tebrik ederim..sağlıklı bir bebeğin olur inşallah..dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın...

ben hiçbir zaman 36 beden falan olmadım..ama evlenirken çok zayıftım yani boyuma göre:) 1.70 boyum ve evlenirken 58 kiloydum...kemiklerim çıktığı an beğenmiyor etrafımdakiler..yani sağlıksız olduğumu söylüyorlar...evlenince 65e falan çıktım o çok yakışmıştı..

hamileliğimi 13 kiloyla tamamlamıştım ama doğum sonrası epey kilo aldım...84.5la (hayatımda hiç bu kiloyu görmemiştim) topiğe katıldım ve şuan 72.8 kiloyum..
arada 71.5a falan düşüyor ama sanırım kilo vermem durdu...
tabi bu arada çok zayıfladın formuna dönüyorsun cümleleri beni hem motive etti hem de bir rahatlık verdi..bu da dezavantaja döndü..
garip bir şekilde spor yapamasam da bu ara vücudum sıkılaşmaya başladı..bütün gün ayaktayım çünkü oturarak ders anlatamıyorum..sürekli hareket halindeyim..bunun da etkisi var galiba..

velhasıl kilo vermeye devam etmek ve de yeni dostluklar kurmak adına buraya katılmaya karar verdim..
Genişletmek için tıkla...
aramıza hoş geldin canım. ben gülay 32 yaşında 3 velet annesiyim. hala öğrenciyim. 93,5 le yola başladım yaklaşık 13 kilo verdim

merhaba şekerler... sabah misss gibi uyandım istanbul güneşli ben de güneşliyim :)) eşimle kahvalt ıyaptık o işe gitti ve şükür ben evdeyim... tartıya çıkmak olmasa günüm fevkalade güzel geçiyor olacaktı... aç karna tartılmayı unutunca kahvaltıdan sonra tartıldım ... e yediğim belli kahvaltıda kaç gr ki... ya geçen hafta 82.3 değil miydim arkadaş ben!!!! şimdi 83.3 görünüyor...ya sabır... yarın sabah aç karna bi daha tartılıcam.... tamam 1 kase aşure yedim ama o gün dengeledim...bi kase aşureyle 1 kilo alınır mı be... ayrıca her gün olmasa da sporumu da yaptım ,elimden adım ölçer düşmüyo bakıp duruyorum kaçbin oldu diye... hadi veremedin de bu eklemek neyin nesi...yarın sabah da böyle görürsem tartıda kırıp atıcam tartıyı... her yediğim lokmadan vidan azabı duyar oldum ya... hayır yağdan da sudan da veremiyorum demek ki... ki 7 kilo fazladan suyum var o da gitmiyo su içmeyi de aksatmıyorum oysa... Alalhım yarabbim nedir bu...kafamda deli deli sorular arayışlar ...ay neyse..şiştim vallahi...günün bu bölümünü silesim var...hiç tartılmamışım gibi güneşli güneşli olayım bugün... nasıl bir ruh halindeyim kızlar görüyo musunuz :)) bi delleniyorum b isakinleşiyorum..hayrolsun bakalım :))

canım benim vallaha başlayacağım trambolinede bir türlü ev müsait olamadı.sabahları yürüyüş yapıyorum bir kaç durak inip en azından oradan yırtayım diyorum.ama başlayacağım.eşim sabah 6 da kalkıyor.bundan sonra onunla kalıp trambolinimi sabahları yapacağım.yoksa akşama yemekti,misafirdi derken hooop güme gidiyor bu iş..
sağol canım amin..

ha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü
ayyyy canım benim ömrü güzel olsun inşallah.nice güzel mutlu yaşlara inşallah,kutlu olsun yeni yaşı..
bu arada aldıklarında hayırlı olsun bacım :)
merhaba canım.hiiiç üzme kendini.bedenimiz saat gibi ve bazen durup bize hiç cevap vermiyor.sen aynen devam et çünkü meto düzene bir şekilde alışıp o kilocuklar gidecek.sen ne güzel elinden gelen düzenini yapmışsın.bunun karşılığı mutlaka olacaktır.bozma moralini gününü güneşli ve enerjik geçirmeye devam et arkadaşım

gelelim bana...öncelikle fıstık hatunlarımaaa kocaman bir Günaydın..Rabbim gününüzü güzel eylesin inşalah

dünkü menüm ..
sabah 2 dilim kepek ekmeği üzerine sürülmüş az labne -2 dilim ananas-salatalık söğüş ve yeşilçay
ara 1 kayısı ve türk kahvesi
öğlen 1 lahmacun -ayran (ince hamurlu özel yaptırdım)
akşam karnıbahar salatası-yoğurt ve 1 dilim baklava
spor yarım saat yürüyüş
2 lt su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese güzel ve az kalorili bir Haftasonu diliyorum

Çok dinç, dinlemiş ve stresten uzak uyandım bu sabah
Dün öğlende küçük kıza söz verdim diye Parka götürdüm ( şansa havada çok güzeldi ) hatta annemde geldi ve bol bol sohbet ettik hazır cimcime oynarken
Tabi o ana kadar çocukların kendisinde kalacağından haberi yoktu parkta akşam misafir kabul ediyormusun dedim yemeğe kalacağımı sanmış yok yok yatıya diyince anladı kalsınlar tabi sizde baş başa kalın az dedi

Büyük kız pek memnun olmasada 5 karış suratla geldi sonradan anneme neymiş onlar evde de kalabilirmiş tek Anam okadarını bizde biliyoruz maksat evde de yanlız kalmak diyemedim tabi
Kızım biz çok geç geliriz aklımız evde kalmasın dedimde rahatladı biraz ama tabi bana surata devamdı dün

Eşimle dışarda baş başa sağlıklı bir şekilde yemek yedik
Bol bol sohbet ettik hatta baya gülüştük Ufak çok tatlı bir erkek çocuğunu görünce len karı bir erkek çocuk yapamadın bana diye espiri yaptı hiç beklemediğim bir anda tabi iyice kıro gibi söyleyince ben koptum çünkü eşimin gerçekten erkek takıntısı yok
Bu arada 3.cü cocuğu istediğinide itiraf etti o bahaneyle ama önce sen sağlığın için biraz zayıfla sonra nasılsa çocuk nasipse gelir dedi Len büyük kız beni öldürür diyorum olsun o Liseye gidince araya bir tane daha kaynatırız diyor

Birlikte Oflu Hocanın Şifresi filmine gittik
Evet komikti ama inanılmaz küfürlüydü ve acıkcası hani kesinlikle tavsiye ederim diyemiyeceğim Yinede güzel vakit geçirdik
Gece 12yi geçiyordu eve geldik sabahta güzel sağlıklı bir kahvaltı ettik

Aslında ne güzel sohbet ederiz diye düşünüyordum ama maalesef gün var hazırlanıp çıkmam lazım
Gelince inşallah sohbet ederiz sizede gelişmeleri anlatırım ( eşimin yengesiyle ilgili )

Canım sen daha evvel pek sarmadı dediğin için onu istemedim hatta eşimede demişler ağır bir film falan diye.
Bizim izlediğimizde fena değildi ama keşke Olur Olur filmine gitseydik diye düşündüm sonradan
Önümüzdeki hafta Deliha filmi gösterime giriyormuş eşim ona mutlaka gideriz dedi
O kesinlikle çok çok komik bir film fragmanından belli

Doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn

Öyle görünüyor canm hamile kaldigimda 87,7 idim simdi 78,5 kiloyum canm

Valla senin gibi kilo vereceğime emin olsam anında 3.cüyü yaparım

CECOM YENİ FARKETTİM SEN KARDEŞ TAKIM 8. TAKIMDA DA YARIŞIYORMUŞSUN YA NE GÜZEL

Evet canım bayadır oradayım Ayşe sağ olsun davet etmişti iyi gelir diye şükür artık iyi yönde etkim var çok olmasada

Ben anında anladım zaten Güle güle kullan yeni nikini

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz

ha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü

Diloşun doğum günü kutlu olsun ....Rabbim nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşlar nasip etsin inşallah...Aminnnnn
İyiki doğurmuşsun kız
Kurban olurum onları yaratan Rabbime ( tüm çocukları )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…