80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar ben geldimmmm nasıl gidiyo benim eh idare edere vdeyeşillik adına hiç bişey yoktu bende bişeyler yemeğe çalıştım umarım çok olmamıştır kızlarrr yaa kalori listesi olan varmı bana özelden göndersin iyi olur

nidam çikolatamı yok canım daha neler yokk mesela haftada bir gün sütlü tatlılardan yap 1 subardağı yiyebilirsin doktorum banan önermişti canının çok tatlı istediğinde ye ama tamam arkadaşım

1 kase ıspanak 3 kaşık mantı öğle yemeği şimdide yarım elma öğünleri böldüm ama bakalım az ama sık işe yarayacakmı .ben bunu yıllardır sık ama çok yapmışım
:)

sabah patatesli yumurta yedim biraz beynir iki zeytin ve bir dilim cok tahili ekmek

öglen 12 de bir bucuk kepce tarhana corbasi :))

nasıl yani canım anlayamadım bu arad nasıl gidiyor
canim ben bu konuya abone oldum mail geliordu buraya msj yazildikca ama sn iki gündür yoktu o yüzden kimse yazmior sandim ben

iyi gidior cnm ya dün den bugüne hic verememisim dün aksam meyve yerine yarim kase biter puding yemistim galiba ondanbenneyaptımki

valla bende pek umutlu değilim bu hafta aynıyım çünkü bu arada artık kurallar uyguladık bilmiyosan yazabilirimsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…