valla bende pek umutlu değilim bu hafta aynıyım çünkü bu arada artık kurallar uyguladık bilmiyosan yazabilirimsana
türk kahvesinin sizce zararı varmı kızlar şekersiz 3 4 tane kadar
simitçi geçiyorrrr ama almıyacammmmm
a haberim yoktuyazarsan sevinirim canim yaa.s.
llavitacım ben ve nidamm artık yoklama yapıcaz aslında arka sayfalarda var ama ben yine yazayım neyse günde en azüçdefa buraya gelinecek günlük yediklerin toplu olarak akşamlardan yazılacak cuma günleride kaç kg verdiğini 12 ye kadar haber vericezki handerya listeyi hazırlasın ok bunlatın hepsi motive olabilmek için canım bizim için inşşş
serra kilo göstergesinde şu an olduğun kiloyu nasıl değiştiriyorsun yoksa en yakın olan ikonumu ekliyorsun
canim cok tsk ederim tekrar yazdin icin:)
ben hergün girmeye calisiorum hatta bi kere girerim günde ama 3 defa:1no2:, hele bu ara sinav haftamsenağlama, ama mutlaka aksam girerim ve toplu olarak ne yediklerimi yazarim canim.
cuma günleride sabah derse gitmeden yazarim kilomu:)
kızlar bu su içme işi cok guzelde yanlız ufak bır sorun var..wc o kadar cok gıdıyorumkı..mıllet yanlıs anlayacak dıye korkuyorum..sonunda alacam pcmı dogru wcde calısacagım. :)
serra handerya nın bir önerisi var. Kaçamak yapanlarda yazsın diyor. Listeye kaçamaklarda yazılacak ve cuma gunu 1.seçilirken onlarda göz onune alınarak bakılacak. Tamam mı şekercim.
bu hafta içime dogdu bırıncı ben olucagım.
kızlar bu su içme işi cok guzelde yanlız ufak bır sorun var..wc o kadar cok gıdıyorumkı..mıllet yanlıs anlayacak dıye korkuyorum..sonunda alacam pcmı dogru wcde calısacagım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?