guzel bır gun gecırmıssınız cecom cok sevındım :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese güzel ve az kalorili bir Haftasonu diliyorum
Çok dinç, dinlemiş ve stresten uzak uyandım bu sabah
Dün öğlende küçük kıza söz verdim diye Parka götürdüm ( şansa havada çok güzeldi ) hatta annemde geldi ve bol bol sohbet ettik hazır cimcime oynarken
Tabi o ana kadar çocukların kendisinde kalacağından haberi yoktuparkta akşam misafir kabul ediyormusun dedim yemeğe kalacağımı sanmış yok yok yatıya diyince anladı kalsınlar tabi sizde baş başa kalın az dedi
Büyük kız pek memnun olmasada 5 karış suratla geldi sonradan annemeneymiş onlar evde de kalabilirmiş tek Anam okadarını bizde biliyoruz maksat evde de yanlız kalmak diyemedim tabi
Kızım biz çok geç geliriz aklımız evde kalmasın dedimde rahatladı biraz ama tabi bana surata devamdı dün
Eşimle dışarda baş başa sağlıklı bir şekilde yemek yedik
Bol bol sohbet ettik hatta baya gülüştükUfak çok tatlı bir erkek çocuğunu görünce len karı bir erkek çocuk yapamadın bana diye espiri yaptı hiç beklemediğim bir anda tabi iyice kıro gibi söyleyince ben koptum çünkü eşimin gerçekten erkek takıntısı yok
Bu arada 3.cü cocuğu istediğinide itiraf etti o bahaneyleama önce sen sağlığın için biraz zayıfla sonra nasılsa çocuk nasipse gelir dedi Len büyük kız beni öldürür diyorum olsun o Liseye gidince araya bir tane daha kaynatırız diyor
Birlikte Oflu Hocanın Şifresi filmine gittik
Evet komikti ama inanılmaz küfürlüydü ve acıkcası hani kesinlikle tavsiye ederim diyemiyeceğimYinede güzel vakit geçirdik
Gece 12yi geçiyordu eve geldik sabahta güzel sağlıklı bir kahvaltı ettik
Aslında ne güzel sohbet ederiz diye düşünüyordum ama maalesef gün var hazırlanıp çıkmam lazım
Gelince inşallah sohbet ederiz sizede gelişmeleri anlatırım ( eşimin yengesiyle ilgili)
Canım sen daha evvel pek sarmadı dediğin için onu istemedim hatta eşimede demişler ağır bir film falan diye.
Bizim izlediğimizde fena değildi ama keşke Olur Olur filmine gitseydik diye düşündüm sonradan
Önümüzdeki hafta Deliha filmi gösterime giriyormuş eşim ona mutlaka gideriz dedi
O kesinlikle çok çok komik bir film fragmanından belli
Doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn
Valla senin gibi kilo vereceğime emin olsam anında 3.cüyü yaparım
Evet canım bayadır oradayım Ayşe sağ olsun davet etmişti iyi gelir diye şükür artık iyi yönde etkim var çok olmasada
Ben anında anladım zatenGüle güle kullan yeni nikini
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Diloşun doğum günü kutlu olsun ....Rabbim nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşlar nasip etsin inşallah...Aminnnnn
İyiki doğurmuşsun kız
Kurban olurum onları yaratan Rabbime ( tüm çocukları )
aynı mesafedekı yol dımı canm ılk 41 dkda yurumustum sımdı 18 dkda o zaman 18 dkda daha fazla adm atmıs olman gerekmıyormu canm acaba adımsayar hızlı adımları sayamıyormukıVeee benim için bbüyük bir gelisme inşallah her gün olmasada haftada iki kere planlıyorum bunu... 41 dk olan yolu birde sabah yürüdüm. Çok mutluyum
guzel bır gun gecırmıssınız cecom cok sevındım :)
esım o fılımı bana gore daha cok sevdı ama soyle dıyeyım mıllet salonda kahkaha atarken ben cogu yerde gulemedım yanı ask vardı ıcınde ama komedısı abzurt komedıydı fılm ıcınde fılm cekılmıs tuhaf bı fılmdı cıktıgımda buneydı sımdı oldumama begenenlerde var tabı bızım gıttıgımızde sızın gıttıgınız fılm yoktu canm bakalım artık bıdaha ocak sonrasına anca gıderız gıdebılırsek oda ıstanbula ancak o zaman gıderım esım gelırmı bu tarafa bılmıyoru gelcem dıyor ama bakalım kız bende onceden kılo vermek ıcın bı taraflarımı yırtıyordum spordu yemek duzenıydı sımdı kendılıgınden gıdıyor 9,2 kg olmus gerı gelmezse ıyı ,esım bebek senı fena somuruyor dıyor
ınsallah canım benım gorusuruz ıyı eglencelerMerak etme almazsın sonuçta emzirme döneminde de olsa Karatay yapabilirsin
Bol bol su zaten sütü üreten diğer şeylerden uzak durduğunda zaten alman imkansız
Neyse ben geç kaldım kaçtım
wc ye cıkmakta bende zorlanıyorum canm naptıysam cozume ulasamadımalıntı yapamıyorum kızlar malum cumartesi bugün yoğun oluruz... hepinizi öpüyorummm kocaman sık sık gelmeye çalışırım.... aaaa menümü yazmadım yaaaa
sabah kkk
öğle tarhana çorbası , 2 3 çatal pırasa, yoğurt
akşam : (annemdeydim ) mercimek çorbası, 2 servis kaşığı patatesli ama benimki patatessiz güveç, salata ve yoğurt o 18 dk daa yemeğin üstüne yürüdük bide 10 dk kadar da spor aletlerinde kendi çapımda eğlendimmm kızı parka götürdük 85 kiloluk cüssemle kaydıraktan kayıp yakalamaca oynadık kızlaaa kimsecikler yoktu gecenin o saatinde haftaya bi daha gitcez
su 1,5 litre yaaaa yine wc ye çıkamıyorum 3 gündür
cancağızım anneme gittim 41 dk yürüdüm sonra yemek yiyip bi daha çıktık 18 dk yürüdüm sabah işe gelirken 41 dk yolu bidaha yürüdüm yani işten anneme annemden işe o 18 dk olan extraaynı mesafedekı yol dımı canm ılk 41 dkda yurumustum sımdı 18 dkda o zaman 18 dkda daha fazla adm atmıs olman gerekmıyormu canm acaba adımsayar hızlı adımları sayamıyormukı
canımmmm doğum günü kutlu olsun prensesinnnha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü
ıllahı canm bende aynı yolu daha fazla adımla yurumeye calıstın zannetım ben adım sayar kullanırken oyle yapıyordum bı mesafe belırlıyordum hergun daha kısa surede tamamlamaya calısıyordum ona gıttı aklımcancağızım anneme gittim 41 dk yürüdüm sonra yemek yiyip bi daha çıktık 18 dk yürüdüm sabah işe gelirken 41 dk yolu bidaha yürüdüm yani işten anneme annemden işe o 18 dk olan extra
haaaa bu arada adımsayar gelirsek dk tamam km aşağı yukarı tamam ama adım saymakta pek iyi değil program ben 73 teydim o daha 57 sayıyoduaynı mesafedekı yol dımı canm ılk 41 dkda yurumustum sımdı 18 dkda o zaman 18 dkda daha fazla adm atmıs olman gerekmıyormu canm acaba adımsayar hızlı adımları sayamıyormukı
ıllahı canm bende aynı yolu daha fazla adımla yurumeye calıstın zannetım ben adım sayar kullanırken oyle yapıyordum bı mesafe belırlıyordum hergun daha kısa surede tamamlamaya calısıyordum ona gıttı aklım
adım sayar telden olunca oyle olabılıyor canım sonucta az saysada sen fazla adım attıgın ıcın kaar yıne senınhaaaa bu arada adımsayar gelirsek dk tamam km aşağı yukarı tamam ama adım saymakta pek iyi değil program ben 73 teydim o daha 57 sayıyodu
adım sayar telden olunca oyle olabılıyor canım sonucta az saysada sen fazla adım attıgın ıcın kaar yıne senın
bende yapıyorum onu önümde biri var diyelim onu geçene kadar basıyorum gaza, onu geçince hafif düşürüyorum sonra ağaç belirliyorum şu dk kadar varcam diye kendimle yarışıyorum napimmm
Veee benim için bbüyük bir gelisme inşallah her gün olmasada haftada iki kere planlıyorum bunu... 41 dk olan yolu birde sabah yürüdüm. Çok mutluyum
aynı mesafedekı yol dımı canm ılk 41 dkda yurumustum sımdı 18 dkda o zaman 18 dkda daha fazla adm atmıs olman gerekmıyormu canm acaba adımsayar hızlı adımları sayamıyormukı
su sıralar kos kos oturuyorum ben canm bı okula gıdıp gelıyorum o kadar hareket sıfır anlıcankızlar eğer android telefonunuz varsa runtastic adlı bir program var ciddi anlamda yürüdüğün mesafede ne kadar kalori yaktığın konusunda başarılı..
sımdı benım adımsayar kımbılır nerde bı ara burda topıkte acmıstım bayada ıı gıdıyordu sonrasında hepımız tekr teker bıraktık
canım ya ben onu indirdim ama sanki km bazında mesafe yok gibi geldi kaldırdım tekrar... varmı ondadakızlar eğer android telefonunuz varsa runtastic adlı bir program var ciddi anlamda yürüdüğün mesafede ne kadar kalori yaktığın konusunda başarılı..
ayrıca bu programda birbirimizi ekleyip beraber aynı saatde yürüyüşe çıkabiliyor ya da birbirimizin spor aktivitelerini takip edebiliyoruz :)
ınnsallah cnm benım azmın hıc azalmasın hep artsın ınssahhh o başlayıp bırakmalarrrr, ben bu sefer kesin kararlıyımmmbırakmıycam zaten kendimide bu sefer daha hırslı görüyorum akşam annem bi kaşık pilav al diye yalvarıyoo ki bennn 3 öğün 5 öğün pirinç pilavı yiyen bi insan 10 15 gün oldu ağzıma sürmedimmm... olacak olmak zorunda bundan 6 yıl önce bi zayıflama sitesinde destek olduğumuz bi arkadaş vardı birbirimiz şimdi kardeş, candostum, herşeyim diyebilcek kadar yakınız ben 67 o 65 ti tanıştığımızda sonra bıraktık tabi şu an o 80 ben 85. bu sefer söz verdik 5 yıl sonra yine aynı şeyi yaşamayacağız diyeee umarım hepimiz hedefimize ulaşır dostluklarımızı devam ettireceğimiz bir topikte buluşuruz
amin canımınnsallah cnm benım azmın hıc azalmasın hep artsın ınss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?