80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim canım benim ne demek..
aslında senin dediğin benim kafama daha çok yatıyor onu hep duymuştum
mide rahatsızlığı değilde düşük tansiyon problemim var benim limon beni o yüzden korkutuyor biraz bu dediğin daha mantıklı 3 öğün alıcakmıyız canım onu.. ilaç alıyoruz sankiii hehehe
hem leptinde bozulmaz bunu yapayım ben sağolasın canım benimmm

Herkese hayırlı mutlu bir haftasonu olur inşallah oğlumu uyuttum bi bakiyim dedim diyete daha dikkat ediyorum dün eşime makarna yaptım ama 1 kasik bile almadım kendime balık salata yaptım yoksa makarnaya dayanamazdim bugün inşallah temizlik biterse yürüyüşe giderim neyse ben temizliğe doneyim herkese kolay gelsin

Merhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm

geçmiş olsun canım.Allah korumuş seni.aman dikkat et.

merhabalar arkadaşlar.
hala bir kırgınlık var üzerimde.
aşırı halsizim.bütün kemiklerim ağrıyor sanki.
sabah tartıldım ve şaşırdım.fazla olmasada eksideyim.
anlamıyorum ben.akşam ev halkıyla uğraşırken saat 8.5 oldu.
birde aşırı acıktım ilk defa.aslında niyetim müsli gibi hafif birşey yemekti.
tabii acıkınca bir tabak kıymalı patates yemeği yaklaşık 4-5 kaşık pilav yedim.ve yoğurt.
sabah -400
noluyor anlamıyorum.
eminim akşam müsliyle geçiştirseydim artıda olurdum.
ben çok kısıtlı diyet yapınca sonuç alamıyorum.anladım.

canım bende sen gıbıyım kendımı cok kısıtladıgımda veremıyorum ama bellı bı dengede kendımı kontorl ettımmı daha raha kılo verebılıyordum haftaya dahada artar ınss

amannn canım dikkat et..geçmiş olsun

hayırlı günler kızlarr
az biraz ev işi yaptım birazda size bakıyım dedim..eskiden oruç hiç etkilemezdi beni şimdi kısa gnde bile uyuşuk dolanıyorum hatta uyuyorum..
neyse artık borçlarım bitene kadar böyle idare edicem..
ha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü
iyiki doğurdun canım,doğum günü kutlu olsun diloşumuzun..diloş topiğin bebeği olduğu için yeri başka,sırada mervenin bebeği var tabii.böyle giderse topiğin bebişleri dahada artıcak gibi cecom niyeti bozmuş anlaşılan.
sağolasın gülay..bende hem çok sevindim hemde çok şaşırdım açıkcası kendimden beklemiyordum

yeni kyafetlerini güle güle giy canım..
wc ye cıkmakta bende zorlanıyorum canm naptıysam cozume ulasamadım
o sorun bede hep var ,geçmiyor geçmiyorrrrr,şu günlerde acı biber turşusunu deniyorum sanki biraz iyi geldi..

verilmiş sadakan varmış canım..geçmiş olsun bebeği melekler koruyor..

Aciyi bende deneyeyim bakalom cnm aynen cnm Rabbim korudu ccok şükür ama pazartesiye randevu aldim yinede içim rahat etsin diye

Cnm geçmiş olsun Allah beterinden korusun

bugunun menusu
KAHVALTI
1 domates
1 rafadan yumurta
1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 bardak çay
ARA
1 avuç soslu
Azicik tuzlu kraker
OGLE

1 Küçük bahcemizin nari
1 mandalina

AKSAM
1 kase tarhana corbasi
2 çatal patlican yemeği(kasarli )
1 tane melki köftesi( dünden kalmisti atilmasin diye yedim)
9-10 parca kavun
ARA
1 maden suyu

bu gün çok az beslenmişin merviş,canınmı istemedi midenmi tuttu yine.
öğlen zaten meyveyle geçiştirilmiş sabah akşam ona göre..1 br süt iç bari birazdan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…