canım adım sayarı yok ama başladığın noktadan gittiğin noktayı hesaplıyorcanım ya ben onu indirdim ama sanki km bazında mesafe yok gibi geldi kaldırdım tekrar... varmı ondada
tamam canım sağolcanım adım sayarı yok ama başladığın noktadan gittiğin noktayı hesaplıyor
rica ederim canımtamam canım sağol
Slm şekerler ben geldimmmm
özür mavişim gezmeye gideceğimiz için sorularını cevaplamakta geciktimolabilir tabiki kuzum nedne olmasın gün içinde 1 saat leptin çalıştırmış olacaksın toplam fakat aç karnına yürüyüş yapmamanı öneririm en azından 1 bardak süt iç öyle çık cnm
dediğin yoğurt kürünü yeni duysum ben de ama denemedim hiç içinde yoğurt olduğu için mutlaka faydasını görürsün leptin malesef bozulur fakat denemedne önce dikkat et cnm herhangi bir mide rahatsızlığın varsa hem limon hem pulbiber dokunabilir
bir de yemeklerden yarım saat önce yenen yoğurt kürü var metabolizmayı ateşliyor resmen
1 kase yoğurt
1 çay kaş. zerdeçal
1 çay kaş.zencefil
1 çay kaşığı tarçın
istertsen 1 hafta bunu dene bir hafta dediğini hangisi bünyene fayda edecekse
Aman canim yediklerinde dikkat et aksam kacamaklar yapmamaya caliskızlar bu akşam işyerinin personel yemeği var
geçmiş olsun canım.Allah korumuş seni.aman dikkat et.Merhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm
aynen canım cok sagol baya korktum yageçmiş olsun canım.Allah korumuş seni.aman dikkat et.
canım bende sen gıbıyım kendımı cok kısıtladıgımda veremıyorum ama bellı bı dengede kendımı kontorl ettımmı daha raha kılo verebılıyordum haftaya dahada artar ınssmerhabalar arkadaşlar.
hala bir kırgınlık var üzerimde.
aşırı halsizim.bütün kemiklerim ağrıyor sanki.
sabah tartıldım ve şaşırdım.fazla olmasada eksideyim.
anlamıyorum ben.akşam ev halkıyla uğraşırken saat 8.5 oldu.
birde aşırı acıktım ilk defa.aslında niyetim müsli gibi hafif birşey yemekti.
tabii acıkınca bir tabak kıymalı patates yemeği yaklaşık 4-5 kaşık pilav yedim.ve yoğurt.
sabah -400
noluyor anlamıyorum.
eminim akşam müsliyle geçiştirseydim artıda olurdum.
ben çok kısıtlı diyet yapınca sonuç alamıyorum.anladım.
amannn canım dikkat et..Merhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm
sagol canım ya yuregım agzıma geldı vallaamannn canım dikkat et..geçmiş olsun
iyiki doğurdun canım,doğum günü kutlu olsun diloşumuzun.ha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü
sağolasın gülay..bende hem çok sevindim hemde çok şaşırdım açıkcası kendimden beklemiyordum↑
hayırlı cumalar kızlar
bu hafta nasıl oldu bilmiyorum ama güzel bir bildirim yapıcam.orucun etkisimi yoksa ne bilmiyorum ama bunu kendimden hiç beklemiyordum doğrusu...
BİLDİRİM
BAŞLANG.82
GEÇEN HAFTA.81.3
BU HAFTA.79.7
GİDEN.1.600
TOPLAM GİDEN.2.300
HEDEF.75
Genişletmek için tıkla...
ayyyyyyy çok sevindim yaaaaa ben vermiş kadar oldum haaaaa
↑
GELDİM KIZLAR KISA SÜRDÜ SERVİSİM
BİLİYORMUSUNUZ BU GÜN ALİ MİN D.GÜNÜ BİR PASTANEDE ARKADAŞLARINA PARTİ YAPACAM 1,30 DA YARIN.PASTA YEMEYCEM AMA SÖZ VERDİM KENDİME ZATEN DOKUNUYOR PASTA KENDİ D.GÜNÜMDE TECRUBEYLE SABİTLEMİŞTİM. BEN KENDİMDE SİGARA BÖREĞİ YAPACAMA AMA BİŞİ DAHA YAPAYIM DİYOM NE YAPSAM AKIL VERİN BANA Bİ
BU ARAD BENDE REGLİMİ HESAPLADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DENK GELECEK TÜH.BEN ÖNLEM OLARAK SALI ÇARŞAMBA DA TARTILICAM hem bakarım cumayla arsında fark ne olacak.
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım
↑
kızlar ben neslihank4 nikimi değiştim onay bekliyom bilginize
YENİ NİKİM RengarenkNesli OKİŞ
sendemi brütüshayırlı uğurlu olsun yeni nick.
↑
hoşbuldum mervecim..
ben de 25 yaşındayım..2yıl 4 aydır :) evliyim...
15 aylık bir oğlum Yağız'ım var..
İngilizce öğretmeniyim, çalışıyorum..
hamileliğin ve verdiğin kilolar için tebrik ederim..sağlıklı bir bebeğin olur inşallah..dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın...
ben hiçbir zaman 36 beden falan olmadım..ama evlenirken çok zayıftım yani boyuma göre:) 1.70 boyum ve evlenirken 58 kiloydum...kemiklerim çıktığı an beğenmiyor etrafımdakiler..yani sağlıksız olduğumu söylüyorlar...evlenince 65e falan çıktım o çok yakışmıştı..
hamileliğimi 13 kiloyla tamamlamıştım ama doğum sonrası epey kilo aldım...84.5la (hayatımda hiç bu kiloyu görmemiştim) topiğe katıldım ve şuan 72.8 kiloyum..
arada 71.5a falan düşüyor ama sanırım kilo vermem durdu...
tabi bu arada çok zayıfladın formuna dönüyorsun cümleleri beni hem motive etti hem de bir rahatlık verdi..bu da dezavantaja döndü..
garip bir şekilde spor yapamasam da bu ara vücudum sıkılaşmaya başladı..bütün gün ayaktayım çünkü oturarak ders anlatamıyorum..sürekli hareket halindeyim..bunun da etkisi var galiba..
velhasıl kilo vermeye devam etmek ve de yeni dostluklar kurmak adına buraya katılmaya karar verdim..
Genişletmek için tıkla...
aramıza hoş geldin canım. ben gülay 32 yaşında 3 velet annesiyim. hala öğrenciyim.93,5 le yola başladım yaklaşık 13 kilo verdim
o sorun bede hep var ,geçmiyor geçmiyorrrrr,şu günlerde acı biber turşusunu deniyorum sanki biraz iyi geldi..wc ye cıkmakta bende zorlanıyorum canm naptıysam cozume ulasamadım
Merhaba kizlar.
Aciyi bende deneyeyim bakalom cnm aynen cnm Rabbim korudu ccok şükür ama pazartesiye randevu aldim yinede içim rahat etsin diyehayırlı günler kızlarr
az biraz ev işi yaptım birazda size bakıyım dedim..eskiden oruç hiç etkilemezdi beni şimdi kısa gnde bile uyuşuk dolanıyorum hatta uyuyorum..
neyse artık borçlarım bitene kadar böyle idare edicem..
iyiki doğurdun canım,doğum günü kutlu olsun diloşumuzun..diloş topiğin bebeği olduğu için yeri başka,sırada mervenin bebeği var tabii.böyle giderse topiğin bebişleri dahada artıcak gibi cecom niyeti bozmuş anlaşılan.
sağolasın gülay..bende hem çok sevindim hemde çok şaşırdım açıkcası kendimden beklemiyordum
yeni kyafetlerini güle güle giy canım..
o sorun bede hep var ,geçmiyor geçmiyorrrrr,şu günlerde acı biber turşusunu deniyorum sanki biraz iyi geldi..
verilmiş sadakan varmış canım..geçmiş olsun bebeği melekler koruyor..
Cnm geçmiş olsun Allah beterinden korusunMerhaba kizlar.
amin canım cumlemızı korusun rabbımCnm geçmiş olsun Allah beterinden korusun
bugunun menusu
KAHVALTI
1 domates
1 rafadan yumurta
1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 bardak çay
ARA
1 avuç soslu
Azicik tuzlu kraker
OGLE
1 Küçük bahcemizin nari
1 mandalina
AKSAM
1 kase tarhana corbasi
2 çatal patlican yemeği(kasarli )
1 tane melki köftesi( dünden kalmisti atilmasin diye yedim)
9-10 parca kavun
ARA
1 maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?