80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün çok az beslenmişin merviş,canınmı istemedi midenmi tuttu yine.
öğlen zaten meyveyle geçiştirilmiş sabah akşam ona göre..1 br süt iç bari birazdan canım..
mıdem bugun kotuydu sabahtan canm ama aksama dogru ıyıydı sukur , bugun tıka basa doluyum desem yerı var anlamadıgım sekılde mıdem devamlı tok tas gıbı yedıkce mıdem agzım cıkacakmıs gıbı oluyor yatmadan ınce ıcmeye calısırım canım

menüm,
sahur .1 dlm baklava..

iftar..1 büyük kase erişteli mercimek çorbası.1 tabak yeşil fasulye kurusu yemeği.roka.1 dlm kaymaklı ekmek(.kızlar yerken çok imrendim.).biraz peynir..

boll su
baklavalar kaymaklar afıyet olsun cnm kılo olmasın ınsssallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkes inşallah bol eksili ve az kalorili bir gün geçirmiştir
Benim günüm güzel geçti sayılır beslenme konusunda
Bu arada sabah tartıya çıktığımda az daha eksi gördüm ve çok sevindim Bir gün evvel kızla parka yürüyerek gitmenin faydası sanırım
Önceden eşiminde arabası varken hep zor geldiğinden kendi arabamla giderdim parka ama şimdi eşim arabasını satıp benimkine el koyunca mecbur tabanvayla gittim aslında iyide oldu

Sanırım ben artık hava güzel olduğunda fırsat buldukça parka çıkarım kuşumla
Hem o eğlenmiş oluyor, hem ben yarım saatten fazla yürümüş oluyorum
TAbi bu seferde kuzum akşam erkenden baygın düşüyor tabi oda bana bir avantaj oluyor akşamları

Bugün malum akraba günümüz vardı
Eşimin yengesinin tepkisini çok merak ediyordum ama hatun harbi çok professiyonelmiş çaktırmama konusunda hatun sormadı bile bileti iptal edip etmediğimi tabi kızı söylemiştir benim kızdan biletin iptalini öğrendikten sonra Bende hiç bir şey demedim sonuçta ben zarar etmedim kendi düşünsün yazın büyük görümcem tatile geldiğinde nasıl yüzüne bakacağını

Eşimde iyi yapmışsın hiç birşey dememekle dedi
15 gün sonra Anadolu yakasında oturan bir akrabaya gidilecek ondan 15 gün sonrada bana gelecekler
Eşimle birlikte iki kişi girdiğimiz için bu ilk alacağımız parayı eşim alacak hatta eşimin halaları şakasına aaa parayı kim alacaksa o yapsın yemekleri demişlerdi geçenlerde
Bugün dedim ilettim söylediklerinizi eşime biz Kuran okurken o Mutfakta yemekleri yapacak dedim nasıl gülüyorlar ama cidden o yapacak eğer menüde bir değişiklik yapmazsak
Şimdilik; Mercimek çorbası, TAvuk sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyoruz tatlı olarakda eşim güllaç yapacak ( adamın yapamadığı yok tadına bakan bir daha istiyor )

Bu arada bugün ilk kez sesli kuran okudum
İlk bir denedim baktım sesim titriyor vazgeçtim nedense felaket heycan yaptım ama eşimin yengesi aaa hadi bir daha dene dedi ve Amme'yi ben sesli okudum Şükür ikincide biraz daha sakindim hatta herkes çok beğendi okumamı Eşimin yengesi bundan sonra her günde sende sesli okuyacaksın haberin olsun dedi hatta bir sonraki günde Tebarekeyi sana okutacağız istersen evde bol bol çalış dedi yengesi hani heycanlanmayı bastırmış olurum belki o güne kadar diye

Eve geldiğimde de büyük bir süprizle karşılaştım
Eşim hazır evdeyim diye bütün evi kaldırmış ve bir güzel temizlemiş
Evi aniden çıkınca tabi talan bırakmıştık oyuncaklar bir tarafta, makineye dizilecek birkaç parça bulaşık ve yıkanacak çamaşırlar vardı eşimde ben yapayım bari demiş ve eve geldiğimde ne bulaşık, ne çamaşır nede ortada oyuncaklar vardı Allah razı olsun yarın yaparım temizlik diyordum ama yarın oturup boncuk imalatımızı yaparız diye düşündüm dedi
Arada odunluk falan yapsada seviyorummmmmmmm ulennnnnnn ben bu adamı

wc ye cıkmakta bende zorlanıyorum canm naptıysam cozume ulasamadım

Canım ben her sabah uyandığımda hemen iki bardak ılık su içiyorum ve inan bağırsaklar anında çalışmaya başlıyor ve ben daha kahvaltı bile etmeden lavaboya koşturuyorum kahvaltıdan sonrada daha iyi çalışıyor sanki bağırsaklar iki gün savsakladım inan anında kabızlık yaşadım
Bu sabah yine başladım hatta yarın daha fazla su içeceğim ( daha iki litre ancak içmişim bugün koşturmacadan ama yatana kadar eminim 1 litre daha içerim )

Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten verilmiş sadakan varmış ...Allah korumuş ikinizide
Aman kuzum dikkat et kendinede fasülyemizede

Canım maalesef salgın var her yerde
Umarım bir an önce toparlanırsın Fırsat buldukça bol bol temiz hava al o bile insanı biraz toparlıyor
RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnn

cok guzel bı gun gecırmıssın canm gercekten profosyenelmıs valla ne dıyım oun oylesı gorumcenın yuzunede kızarmadan bakar canm sabahları su mıdemı bulandırıyor cnm onu bı ıcebılsem cozulcekte ıcemıyorum
sorma canım ucuz atlattım pazartesı doktora gıdıcem bakalım bbısey var mı dıye cok sukur kanamam agrım yok ama ıcımrahat etsın bebegı goreyım de

Canım sabahları sade su mideni kaldırıyorsa geceden kayısı koy suya ve sabah onun suyunu iç en azından aromalıı olur hemde bağırsaklara dahada yardımcı olur

Bencede ne olur ne olmaz git doktora
Eşine duyurmasaydın hemen hani adamcağız sonra pazartesiye kadar merak eder acaba ne oldu diye
Pazartesi inşallah hayırlı haberler alırsın o zaman istersen söylersin böyle böyle oldu ama şükür doktora gittim birşey yokmuş diye

ben o konuda safım canım ne oluyorsa yetıstırıyorum esıme cınsıyet olayınıda hemen yetıstırdım esıme bıde kayısı atıp deneyeyım bakalım canım ya , gıtcem canm hafta sonu olmasaydı hemen gıderdımde hafta sonunda denk geldı

BAŞLANGIÇ :84.5

GEÇEN HAFTA: 82.4

BU HAFTA: 84

GELEN: 1.6

TOPLAM GİDEN: 0.5

HEDEF: 75

3 haftadır verdıklerımın hepsı boşa gitiii mutsuzluktan ölebilirim

hastada olamadım bu ay

ne mı yedım onuda yazım nasılsa veremıyorum dedım
kahvaltıda 4 dılım ekmek yedım kahvaltılıkla
aksamda sarma yapragını dograyıp bulgurla pılav yapmıstık sarma gıbı ama zahmetsızı ayranla onu yedım bırazda az yagda kavrulmus patlıcan yedım 1 dılım ekmekle

sonrada tek mutluluk kaynagı olarak elımde etıpuf kalmıstı turk kahvesıyle de onu yedim

mıdem bulanıyor sınır stres galıba

sporda yapamıom zaten ne bıcım bı kız oldum ben yaaa

Bu arada bu kılo cetvelımızı goremıyorduk ya bazılarımız ona bı çözüm bulunabıldımı ben gormedım ama kacırmıs olabılırmıyım? cetvelım cıksada kılo veremedıgımı (!)de göstersem

Son düzenleme:

Canım ümitsizliğe kapılma belkide ödemin vardır yoksa 3 haftanın verileni bir haftada mümkün değil geri gelmez ancak homini gırtlak pufuduk çatlak yemiş olman lazım ve 7/24 hiç hareket etmemiş olman lazım oda mümkün değil zaten
Ben eminim biraz suyu bol tutup dikkat edersen haftaya cumaya yine eksileri göreceksin
Ben geçen hafta bildirimimi yaptıktan sonra ( ki zaten 500 - 600 gr fazla çıkmıştım bir önceki bildirime göre ) iki gün sonra tartıldığımda 2 kgya yakın fazlalık gördüm kafayı yiyordum ulen dikkat ediyorum ne oldu diye ve şükür daha aşağısını bile gördüm çok azda olsa geçen haftaya nazaran
İnan umursamadım çünkü streste çok etkiliyor Amannn kendimi mi paralıyacağım elimden geleni yapıyorum nasılsa gidecek diye düşündüm ve 3 gün hiç tartılmadım sonra bir baktım ufaktan daha az çıkıyorum sonrada asıldım suya birazda yürüyüş girince araya daha rahat gitti

Dün 115.5 kg çıkan ben bu sabah 115.2 yi gördüm o yüzden inşallah bir sonraki hafta kesin eksilerde bildirim yapacağıma inanıyorum çünkü bozmadan devam edersem kilo vermemem elde değil
Suya devammmmmmmmmmmmm birde en azından 2 gün yürüyüş yaparsam yine ( parka doğruda olsa ) hatta gitmişken oradaki spor aletlerinide kullanırım azda olsa Rabbimin izniyle çok güzel bir sonuç elde edeceğime eminim

Cook ggeçmiş olsun canim
Ama Karninadikkat et missin keske fazla ultrasona girmesen ben iki hamileligimide 4 er ultrasonla bitirdim o bile cook sanki

Cook ggeçmiş olsun canim
Ama Karninadikkat et missin keske fazla ultrasona girmesen ben iki hamileligimide 4 er ultrasonla bitirdim o bile cook sanki
sagol canım benım gırılmese ıyı ama ıste olmuyor canım ınsan rahat edemıyor hareketlerınıde hıssetmıyorum ya

bende su çok eksık kalıyor haklısın bırde spor hıc yok bı cıkabılsem tek basıma cıkmaya alısabılsem hep bı yolsdas olsa derdınceyım belkıde bahanebılmıyorum hıc tek cıkmamaıstım yuruyuse spora daha once zaten spor ıskence gıbı gelıo.. yurueyı cok sevıyorumda oda ole bı parkın etrafında döndön dur degıl sole uzunca bı sahıl boyu gıt gel deseler seve seve km lerce yururum eskıden ooldugu gıbı 10 km yürüyordum denız kenarından

Hanifemmmm hosgeldin kuzum seni gormek guzel 40 yil onceden dostu bulmus gibi oldum.
musait okdukca katil hergun menu bildir ok. Biz burada genlde karatayciyiz saglikli yolu bulduk. Menuleride takip et kizlarin fikrin olur tatlım. E hadi kolay gelsin

Canım suyu bende unutuyordum ama telefonuma Water your Body uygulamasını yükledim ve bana kiloma göre ne kadar su içmem gerektiğini hesaplayıp 1 saat arayla su içmemi hatırlatıyor kesinlikle tavsiye ederim

Aynen bende sevmem parkta dön duru ama işte sahilede her zaman inemiyorum biraz uzak kalıyor ( sırf sahile yürümem 1 saat sürer o zamanda yürümeye halim kalmaz
O yüzden ben kararımı aradada olsa parka gitmekten yana kullandım ( sırf oraya yürüyerek gidip gelmem 30 saat falan ki aslında bazıları için az gibi ama bana yetiyor çünkü hem benim evden çıkmam bile bayır ) hiç yoktan iyidir ama inşallah kilo verdikçede daha uzak mesafelerede yürürüm
Geçen gün mesela Eminönünde 1 saatten fazla yürüdüm ve şükür hiç belime ağrı girmedi eskisi gibi ki o bile benim için çok güzel birşey
Kışın biraz zor ama yaza doğru inşallah çok daha uzun zaman yürürüm diye düşünüyorum

Haftasonları bile yürüyebileceğim etkinlikler yapıyorum zaten yavaş yürümeyi ailece beceremiyoruz bari AVM yada başka yerlerde de olsa 1 saat yürüsem bana fayda olur

Ben bugunki berbat menumu yazayim
sabah karatay kahvaltisi
2 de 1 ince dlm meyveli pasta 6 adet sigaraboregi
Aksam 8 de keşkek 5 parca cikolata
spor 1 saat ( 40dk yurume gerisi ip atlama ve eliptik bisiklet)
Bu sporun arkasina 2 saat gic oturmadan temizlik :)

İyi akşamlar şekerlerr

tamam hayatım bunu da dikkate alırım♥

tşkler tatlım

bu sefer çıkış yolu kapalı meleğim iniş açık

ha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü

oyyy diloşumuzun doğum günü kutlu olsun bitanemmm geçen sene bu zamanlarda sendne haber bekliyoduk burda

Sakin ol daisycimmm istersen tartını değiştir bitanemm sadece 1 kase aşureyle olmaz sen sabırla devam et tatlım zafer senin olacak

her gün yarım saat spor ekleyebilirsek süper olur cnmmm her ihtimala karşı sen sabah yürüyüşünü yap dediğin gibi akşam ev trafiği müsait değilse sporunu yapmış olursun müsaitse fazla spora hayır demeyiz

Allah içinzie sindirsin cecommmm çoks evindim senin adına

Gidin tabiii içimizdeki çocuğun ihtiyacı var

cancağızım anneme gittim 41 dk yürüdüm sonra yemek yiyip bi daha çıktık 18 dk yürüdüm sabah işe gelirken 41 dk yolu bidaha yürüdüm yani işten anneme annemden işe o 18 dk olan extra
wuuuuu süperrrr

bende yapıyorum onu önümde biri var diyelim onu geçene kadar basıyorum gaza, onu geçince hafif düşürüyorum sonra ağaç belirliyorum şu dk kadar varcam diye kendimle yarışıyorum napimmm
bu da güzel yöntemmişş ben de ev işi yaparken bir süre koyuyorum o saatte herşey bitecek adrenalin süper oluyor

hedefe ulaşınca kaybolmak yok ki sil aklından onu

gülüm yemeklerden yarım saat önce tüketeceksin kahvaltı ve akşam yemeği öncesi 2 kez yeterli olru bence
sende sağol cnm

Afiyetolsun cnmmmm

kızlar bu akşam işyerinin personel yemeği var

iradene kuvvet sana güveniyoruz

okurken ödüm koptu hamişim rabbim korumuşşş aman tatlım kış geldi ne olur dışarda dikkat et kendine

Kuzummm d vitamini iğnesi yaptır ne olur değerleirn yükselirse inan tüm şikayetlerin geçecek
hakikaten ilginç metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor arada demekkitbrkler cnm

menüm,
sahur .1 dlm baklava..

iftar..1 büyük kase erişteli mercimek çorbası.1 tabak yeşil fasulye kurusu yemeği.roka.1 dlm kaymaklı ekmek(.kızlar yerken çok imrendim.).biraz peynir..

boll su

Allah kabul etsin meleğimmm 1 dilim baklavayla nasıl akşama dke durabiliyorsun inan çözemiyorum
afiyetolsun yaramasın inş bitanemmm

Bugünkü bildirimini dikkate alıyorum cecommmtbrkler cnmmm

pişkin insanlardan korkacaksın cecommm

Eniştemin ellerine sağlık allah razı olsun mis gibi yapmış

Zamanla alışırsın cecomm okumaya devam et allah kabul etsin ne mutlu sana

spor ve su en önemli faktörler bitanemmm menüyü de battı balık yapmışsınnn yapma ne olur bir öğünde kaçırmış olabilirsin ama diğer öğün hemen telafi yoluna gidersin günü kurtarırsın cnm benim
hadi toparla kendini bir de sarma yaprağının sindirimi zor oluyor mümkünse geç saatlerde yememeye çalış
haftaya dikkat edersen gideceğine eminim yaparsın sen evde leslie sensone yapabilirsin bitanemm

Afiyetolsun cnmmm pudinggi görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…