mıdem bugun kotuydu sabahtan canm ama aksama dogru ıyıydı sukur , bugun tıka basa doluyum desem yerı var anlamadıgım sekılde mıdem devamlı tok tas gıbı yedıkce mıdem agzım cıkacakmıs gıbı oluyorbu gün çok az beslenmişin merviş,canınmı istemedi midenmi tuttu yine.
öğlen zaten meyveyle geçiştirilmiş sabah akşam ona göre..1 br süt iç bari birazdan canım..
baklavalar kaymaklar afıyet olsun cnm kılo olmasın ınsssallahmenüm,
sahur .1 dlm baklava..
iftar..1 büyük kase erişteli mercimek çorbası.1 tabak yeşil fasulye kurusu yemeği.roka.1 dlm kaymaklı ekmek(.kızlar yerken çok imrendim.).biraz peynir..
boll su
wc ye cıkmakta bende zorlanıyorum canm naptıysam cozume ulasamadım
Merhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm
merhabalar arkadaşlar.
hala bir kırgınlık var üzerimde.
aşırı halsizim.bütün kemiklerim ağrıyor sanki.
sabah tartıldım ve şaşırdım.fazla olmasada eksideyim.
anlamıyorum ben.akşam ev halkıyla uğraşırken saat 8.5 oldu.
birde aşırı acıktım ilk defa.aslında niyetim müsli gibi hafif birşey yemekti.
tabii acıkınca bir tabak kıymalı patates yemeği yaklaşık 4-5 kaşık pilav yedim.ve yoğurt.
sabah -400
noluyor anlamıyorum.
eminim akşam müsliyle geçiştirseydim artıda olurdum.
ben çok kısıtlı diyet yapınca sonuç alamıyorum.anladım.
cok guzel bı gun gecırmıssın canm gercekten profosyenelmıs valla ne dıyım oun oylesı gorumcenın yuzunede kızarmadan bakar canm sabahları su mıdemı bulandırıyor cnm onu bı ıcebılsem cozulcekte ıcemıyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkes inşallah bol eksili ve az kalorili bir gün geçirmiştir
Benim günüm güzel geçti sayılır beslenme konusunda
Bu arada sabah tartıya çıktığımda az daha eksi gördüm ve çok sevindimBir gün evvel kızla parka yürüyerek gitmenin faydası sanırım
Önceden eşiminde arabası varken hep zor geldiğinden kendi arabamla giderdim parka ama şimdi eşim arabasını satıp benimkine el koyunca mecbur tabanvayla gittimaslında iyide oldu
Sanırım ben artık hava güzel olduğunda fırsat buldukça parka çıkarım kuşumla
Hem o eğlenmiş oluyor, hem ben yarım saatten fazla yürümüş oluyorum
TAbi bu seferde kuzum akşam erkenden baygın düşüyortabi oda bana bir avantaj oluyor akşamları
Bugün malum akraba günümüz vardı
Eşimin yengesinin tepkisini çok merak ediyordum ama hatun harbi çok professiyonelmiş çaktırmama konusundahatun sormadı bile bileti iptal edip etmediğimi tabi kızı söylemiştir benim kızdan biletin iptalini öğrendikten sonra Bende hiç bir şey demedim sonuçta ben zarar etmedim kendi düşünsün yazın büyük görümcem tatile geldiğinde nasıl yüzüne bakacağını
Eşimde iyi yapmışsın hiç birşey dememekle dedi
15 gün sonra Anadolu yakasında oturan bir akrabaya gidilecek ondan 15 gün sonrada bana gelecekler
Eşimle birlikte iki kişi girdiğimiz için bu ilk alacağımız parayı eşim alacak hatta eşimin halaları şakasına aaa parayı kim alacaksa o yapsın yemekleri demişlerdi geçenlerde
Bugün dedim ilettim söylediklerinizi eşimebiz Kuran okurken o Mutfakta yemekleri yapacak dedim nasıl gülüyorlar ama cidden o yapacak eğer menüde bir değişiklik yapmazsak
Şimdilik; Mercimek çorbası, TAvuk sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyoruztatlı olarakda eşim güllaç yapacak ( adamın yapamadığı yok tadına bakan bir daha istiyor )
Bu arada bugün ilk kez sesli kuran okudum
İlk bir denedim baktım sesim titriyor vazgeçtimnedense felaket heycan yaptım ama eşimin yengesi aaa hadi bir daha dene dedi ve Amme'yi ben sesli okudum Şükür ikincide biraz daha sakindim hatta herkes çok beğendi okumamı Eşimin yengesi bundan sonra her günde sende sesli okuyacaksın haberin olsun dedi hatta bir sonraki günde Tebarekeyi sana okutacağız istersen evde bol bol çalış dedi yengesi hani heycanlanmayı bastırmış olurum belki o güne kadar diye
Eve geldiğimde de büyük bir süprizle karşılaştım
Eşim hazır evdeyim diye bütün evi kaldırmış ve bir güzel temizlemiş
Evi aniden çıkınca tabi talan bırakmıştıkoyuncaklar bir tarafta, makineye dizilecek birkaç parça bulaşık ve yıkanacak çamaşırlar vardı eşimde ben yapayım bari demiş ve eve geldiğimde ne bulaşık, ne çamaşır nede ortada oyuncaklar vardı Allah razı olsun yarın yaparım temizlik diyordum ama yarın oturup boncuk imalatımızı yaparız diye düşündüm dedi
Arada odunluk falan yapsada seviyorummmmmmmm ulennnnnnn ben bu adamı
Canım ben her sabah uyandığımda hemen iki bardak ılık su içiyorum ve inan bağırsaklar anında çalışmaya başlıyor ve ben daha kahvaltı bile etmeden lavaboya koşturuyorumkahvaltıdan sonrada daha iyi çalışıyor sanki bağırsaklar iki gün savsakladım inan anında kabızlık yaşadım
Bu sabah yine başladım hatta yarın daha fazla su içeceğim ( daha iki litre ancak içmişim bugün koşturmacadanama yatana kadar eminim 1 litre daha içerim )
Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten verilmiş sadakan varmış ...Allah korumuş ikinizide
Aman kuzum dikkat et kendinede fasülyemizede
Canım maalesef salgın var her yerde
Umarım bir an önce toparlanırsınFırsat buldukça bol bol temiz hava al o bile insanı biraz toparlıyor
RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnn
cok guzel bı gun gecırmıssın canm gercekten profosyenelmıs valla ne dıyım oun oylesı gorumcenın yuzunede kızarmadan bakar canm sabahları su mıdemı bulandırıyor cnm onu bı ıcebılsem cozulcekte ıcemıyorum
sorma canım ucuz atlattım pazartesı doktora gıdıcem bakalım bbısey var mı dıye cok sukur kanamam agrım yok ama ıcımrahat etsın bebegı goreyım de
ben o konuda safım canım ne oluyorsa yetıstırıyorum esımeCanım sabahları sade su mideni kaldırıyorsa geceden kayısı koy suya ve sabah onun suyunu iç en azından aromalıı olur hemde bağırsaklara dahada yardımcı olur
Bencede ne olur ne olmaz git doktora
Eşine duyurmasaydın hemen hani adamcağız sonra pazartesiye kadar merak eder acaba ne oldu diye
Pazartesi inşallah hayırlı haberler alırsın o zaman istersen söylersin böyle böyle oldu ama şükür doktora gittim birşey yokmuş diye
BAŞLANGIÇ :84.5
GEÇEN HAFTA: 82.4
BU HAFTA: 84
GELEN: 1.6
TOPLAM GİDEN: 0.5
HEDEF: 75
3 haftadır verdıklerımın hepsı boşa gitiiimutsuzluktan ölebilirim
hastada olamadım bu ay
ne mı yedım onuda yazım nasılsa veremıyorum dedım
kahvaltıda 4 dılım ekmek yedım kahvaltılıkla
aksamda sarma yapragını dograyıp bulgurla pılav yapmıstık sarma gıbı ama zahmetsızı ayranla onu yedım bırazda az yagda kavrulmus patlıcan yedım 1 dılım ekmekle
mıdem bulanıyor sınır stres galıba
sporda yapamıom zatenne bıcım bı kız oldum ben yaaa
Cook ggeçmiş olsun canimMerhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm
menüm,
sahur .1 dlm baklava..
Afiyet olsun canim olur okadar
iftar..1 büyük kase erişteli mercimek çorbası.1 tabak yeşil fasulye kurusu yemeği.roka.1 dlm kaymaklı ekmek(.kızlar yerken çok imrendim.).biraz peynir..
boll su
sagol canım benım gırılmese ıyı ama ıste olmuyor canım ınsan rahat edemıyor hareketlerınıde hıssetmıyorum yaCook ggeçmiş olsun canim
Ama Karninadikkat et missin keske fazla ultrasona girmesen ben iki hamileligimide 4 er ultrasonla bitirdim o bile cook sanki
Canım ümitsizliğe kapılma belkide ödemin vardır yoksa 3 haftanın verileni bir haftada mümkün değil geri gelmez ancak homini gırtlak pufuduk çatlak yemiş olman lazım ve 7/24 hiç hareket etmemiş olman lazım oda mümkün değil zaten
Ben eminim biraz suyu bol tutup dikkat edersen haftaya cumaya yine eksileri göreceksin
Ben geçen hafta bildirimimi yaptıktan sonra ( ki zaten 500 - 600 gr fazla çıkmıştım bir önceki bildirime göre ) iki gün sonra tartıldığımda 2 kgya yakın fazlalık gördümkafayı yiyordum ulen dikkat ediyorum ne oldu diye ve şükür daha aşağısını bile gördüm çok azda olsa geçen haftaya nazaran
İnan umursamadım çünkü streste çok etkiliyorAmannn kendimi mi paralıyacağım elimden geleni yapıyorum nasılsa gidecek diye düşündüm ve 3 gün hiç tartılmadım sonra bir baktım ufaktan daha az çıkıyorum sonrada asıldım suya birazda yürüyüş girince araya daha rahat gitti
Dün 115.5 kg çıkan ben bu sabah 115.2 yi gördümo yüzden inşallah bir sonraki hafta kesin eksilerde bildirim yapacağıma inanıyorum çünkü bozmadan devam edersem kilo vermemem elde değil
Suya devammmmmmmmmmmmm birde en azından 2 gün yürüyüş yaparsam yine ( parka doğruda olsa) hatta gitmişken oradaki spor aletlerinide kullanırım azda olsa Rabbimin izniyle çok güzel bir sonuç elde edeceğime eminim
Hanifemmmm hosgeldin kuzum seni gormek guzel 40 yil onceden dostu bulmus gibi oldum.canım zaten şuan zayıflamak adına birşey yapamazsın...ama en hamileyken hep şunu söyledim..hamileyken aslında sağlıklı bir insan nasıl beslenmeliyse öyle besleniyorsun ve bu da kilo almanı engelliyor..
zaten hamilelikte yasak olan şeyleri günlük hayatta tüketmesek bir sıkıntı olmayacak da nefsimize hakim olamıyoruz işte..valla beni de eşimin iştahı yakıyor..onun yanında tok olsan da canı yemek istiyor insanın..salatayı bile çok iştahlı yer sanki tatlı yer gibi ballandıra ballandıra da anlatır:))
bende su çok eksık kalıyor haklısın bırde spor hıc yok bı cıkabılsem tek basıma cıkmaya alısabılsem hep bı yolsdas olsa derdınceyım belkıde bahanebılmıyorum hıc tek cıkmamaıstım yuruyuse spora daha once zaten spor ıskence gıbı gelıo.. yurueyı cok sevıyorumda oda ole bı parkın etrafında döndön dur degıl sole uzunca bı sahıl boyu gıt gel deseler seve seve km lerce yururum eskıden ooldugu gıbı 10 km yürüyordum denız kenarından
tamam hayatım bunu da dikkate alırım♥
iyi geceler kızlar
amca oğlmu askere gönderdik az önce,ikindin oraya gittim asker geçirmeye.
allah tüm ana kuzularını korusun işallahh,daha çocuk bizim gözümüzde ama asker oldu.
yeni nickin çok güzel rengarenk nesli,bendemi değsem acaba,ama yok yok çok alıştım 2 yıldır beyazcana değişme ben..resmi bile benzer bebiş yaptım.
aramızai hoşgeldin,iyiki nesli tavsiye etmiş.bizim topiğimiz diye demiyorum ,çok cana yakındır topiğizdeki kızlar..
ee hedef tamam artık eylülüm,yap 3,yü yaş geçmeden..gerçi yaşın daha genç senin ama olsun çok geç kalma istiyorsan..
bana biri demişti.ben herşeyi çok düşünür kılı kırk yararım.. akıllı düşününceye kadar deli oğlunu evlendirirmiş...
o hesap çok düşünme istiyorsan hemen 3. yü doğur..
birde profil resmi yap kendine canım ya, inan bazen sen olduğunu bilemiyorum,resim olunca güzel oluyor hemen fark ediyor insan..
sağol meleğim..
şükür şeytanın bacağını krdım,ama 70 leri kaçıncı görüp tekrar 80 lere çıkıyorum.ama bu sefer aşağı doğru incem işallah..
geçen yıl ne güzel 74 kğ dum bi takıldım aylarca veremedim sonrada isyan ettim yedim azıcık ve kilom arttı gitti..
işallah tekrar kilo vericem sizin sayenizde..
ha bu arada bu gün dilanın doğum günüüüüüüüüüü
merhaba şekerler... sabah misss gibi uyandım istanbul güneşli ben de güneşliyim :)) eşimle kahvalt ıyaptık o işe gitti ve şükür ben evdeyim... tartıya çıkmak olmasa günüm fevkalade güzel geçiyor olacaktı... aç karna tartılmayı unutunca kahvaltıdan sonra tartıldım ... e yediğim belli kahvaltıda kaç gr ki... ya geçen hafta 82.3 değil miydim arkadaş ben!!!! şimdi 83.3 görünüyor...ya sabır... yarın sabah aç karna bi daha tartılıcam.... tamam 1 kase aşure yedim ama o gün dengeledim...bi kase aşureyle 1 kilo alınır mı be... ayrıca her gün olmasa da sporumu da yaptım ,elimden adım ölçer düşmüyo bakıp duruyorum kaçbin oldu diye... hadi veremedin de bu eklemek neyin nesi...yarın sabah da böyle görürsem tartıda kırıp atıcam tartıyı... her yediğim lokmadan vidan azabı duyar oldum ya... hayır yağdan da sudan da veremiyorum demek ki... ki 7 kilo fazladan suyum var o da gitmiyo su içmeyi de aksatmıyorum oysa... Alalhım yarabbim nedir bu...kafamda deli deli sorular arayışlar ...ay neyse..şiştim vallahi...günün bu bölümünü silesim var...hiç tartılmamışım gibi güneşli güneşli olayım bugün... nasıl bir ruh halindeyim kızlar görüyo musunuz :)) bi delleniyorum b isakinleşiyorum..hayrolsun bakalım :))
canım benim vallaha başlayacağım trambolinede bir türlü ev müsait olamadı.sabahları yürüyüş yapıyorum bir kaç durak inip en azından oradan yırtayım diyorum.ama başlayacağım.eşim sabah 6 da kalkıyor.bundan sonra onunla kalıp trambolinimi sabahları yapacağım.yoksa akşama yemekti,misafirdi derken hooop güme gidiyor bu iş..
sağol canım amin..
ayyyy canım benim ömrü güzel olsun inşallah.nice güzel mutlu yaşlara inşallah,kutlu olsun yeni yaşı..
bu arada aldıklarında hayırlı olsun bacım :)
merhaba canım.hiiiç üzme kendini.bedenimiz saat gibi ve bazen durup bize hiç cevap vermiyor.sen aynen devam et çünkü meto düzene bir şekilde alışıp o kilocuklar gidecek.sen ne güzel elinden gelen düzenini yapmışsın.bunun karşılığı mutlaka olacaktır.bozma moralini gününü güneşli ve enerjik geçirmeye devam et arkadaşım
gelelim bana...öncelikle fıstık hatunlarımaaa kocaman bir Günaydın..Rabbim gününüzü güzel eylesin inşalah
dünkü menüm ..
sabah 2 dilim kepek ekmeği üzerine sürülmüş az labne -2 dilim ananas-salatalık söğüş ve yeşilçay
ara 1 kayısı ve türk kahvesi
öğlen 1 lahmacun -ayran (ince hamurlu özel yaptırdım)
akşam karnıbahar salatası-yoğurt ve 1 dilim baklava
spor yarım saat yürüyüş
2 lt su
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese güzel ve az kalorili bir Haftasonu diliyorum
Çok dinç, dinlemiş ve stresten uzak uyandım bu sabah
Dün öğlende küçük kıza söz verdim diye Parka götürdüm ( şansa havada çok güzeldi ) hatta annemde geldi ve bol bol sohbet ettik hazır cimcime oynarken
Tabi o ana kadar çocukların kendisinde kalacağından haberi yoktuparkta akşam misafir kabul ediyormusun dedim yemeğe kalacağımı sanmış yok yok yatıya diyince anladı kalsınlar tabi sizde baş başa kalın az dedi
Büyük kız pek memnun olmasada 5 karış suratla geldi sonradan annemeneymiş onlar evde de kalabilirmiş tek Anam okadarını bizde biliyoruz maksat evde de yanlız kalmak diyemedim tabi
Kızım biz çok geç geliriz aklımız evde kalmasın dedimde rahatladı biraz ama tabi bana surata devamdı dün
Eşimle dışarda baş başa sağlıklı bir şekilde yemek yedik
Bol bol sohbet ettik hatta baya gülüştükUfak çok tatlı bir erkek çocuğunu görünce len karı bir erkek çocuk yapamadın bana diye espiri yaptı hiç beklemediğim bir anda tabi iyice kıro gibi söyleyince ben koptum çünkü eşimin gerçekten erkek takıntısı yok
Bu arada 3.cü cocuğu istediğinide itiraf etti o bahaneyleama önce sen sağlığın için biraz zayıfla sonra nasılsa çocuk nasipse gelir dedi Len büyük kız beni öldürür diyorum olsun o Liseye gidince araya bir tane daha kaynatırız diyor
Birlikte Oflu Hocanın Şifresi filmine gittik
Evet komikti ama inanılmaz küfürlüydü ve acıkcası hani kesinlikle tavsiye ederim diyemiyeceğimYinede güzel vakit geçirdik
Gece 12yi geçiyordu eve geldik sabahta güzel sağlıklı bir kahvaltı ettik
Aslında ne güzel sohbet ederiz diye düşünüyordum ama maalesef gün var hazırlanıp çıkmam lazım
Gelince inşallah sohbet ederiz sizede gelişmeleri anlatırım ( eşimin yengesiyle ilgili)
Canım sen daha evvel pek sarmadı dediğin için onu istemedim hatta eşimede demişler ağır bir film falan diye.
Bizim izlediğimizde fena değildi ama keşke Olur Olur filmine gitseydik diye düşündüm sonradan
Önümüzdeki hafta Deliha filmi gösterime giriyormuş eşim ona mutlaka gideriz dedi
O kesinlikle çok çok komik bir film fragmanından belli
Doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn
Valla senin gibi kilo vereceğime emin olsam anında 3.cüyü yaparım
Evet canım bayadır oradayım Ayşe sağ olsun davet etmişti iyi gelir diye şükür artık iyi yönde etkim var çok olmasada
Ben anında anladım zatenGüle güle kullan yeni nikini
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Diloşun doğum günü kutlu olsun ....Rabbim nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşlar nasip etsin inşallah...Aminnnnn
İyiki doğurmuşsun kız
Kurban olurum onları yaratan Rabbime ( tüm çocukları )
alıntı yapamıyorum kızlar malum cumartesi bugün yoğun oluruz... hepinizi öpüyorummm kocaman sık sık gelmeye çalışırım.... aaaa menümü yazmadım yaaaa
sabah kkk
öğle tarhana çorbası , 2 3 çatal pırasa, yoğurt
akşam : (annemdeydim ) mercimek çorbası, 2 servis kaşığı patatesli ama benimki patatessiz güveç, salata ve yoğurt o 18 dk daa yemeğin üstüne yürüdük bide 10 dk kadar da spor aletlerinde kendi çapımda eğlendimmm kızı parka götürdük 85 kiloluk cüssemle kaydıraktan kayıp yakalamaca oynadık kızlaaa kimsecikler yoktu gecenin o saatinde haftaya bi daha gitcez
su 1,5 litre yaaaa yine wc ye çıkamıyorum 3 gündür
wuuuuu süperrrrcancağızım anneme gittim 41 dk yürüdüm sonra yemek yiyip bi daha çıktık 18 dk yürüdüm sabah işe gelirken 41 dk yolu bidaha yürüdüm yani işten anneme annemden işe o 18 dk olan extra
bu da güzel yöntemmişş ben de ev işi yaparken bir süre koyuyorum o saatte herşey bitecek adrenalin süper oluyorbende yapıyorum onu önümde biri var diyelim onu geçene kadar basıyorum gaza, onu geçince hafif düşürüyorum sonra ağaç belirliyorum şu dk kadar varcam diye kendimle yarışıyorum napimmm
ahhh o başlayıp bırakmalarrrr, ben bu sefer kesin kararlıyımmmbırakmıycam zaten kendimide bu sefer daha hırslı görüyorum akşam annem bi kaşık pilav al diye yalvarıyoo ki bennn 3 öğün 5 öğün pirinç pilavı yiyen bi insan 10 15 gün oldu ağzıma sürmedimmm... olacak olmak zorunda bundan 6 yıl önce bi zayıflama sitesinde destek olduğumuz bi arkadaş vardı birbirimiz şimdi kardeş, candostum, herşeyim diyebilcek kadar yakınız ben 67 o 65 ti tanıştığımızda sonra bıraktık tabi şu an o 80 ben 85. bu sefer söz verdik 5 yıl sonra yine aynı şeyi yaşamayacağız diyeee umarım hepimiz hedefimize ulaşır dostluklarımızı devam ettireceğimiz bir topikte buluşuruz
rica ederim canım benim ne demek..
aslında senin dediğin benim kafama daha çok yatıyor onu hep duymuştum
mide rahatsızlığı değilde düşük tansiyon problemim var benim limon beni o yüzden korkutuyor biraz bu dediğin daha mantıklı 3 öğün alıcakmıyız canım onu..ilaç alıyoruz sankiii hehehe
hem leptinde bozulmaz bunu yapayım ben sağolasın canım benimmm
Herkese hayırlı mutlu bir haftasonu olur inşallah oğlumu uyuttum bi bakiyim dedim diyete daha dikkat ediyorum dün eşime makarna yaptım ama 1 kasik bile almadım kendime balık salata yaptım yoksa makarnaya dayanamazdim bugün inşallah temizlik biterse yürüyüşe giderim neyse ben temizliğe doneyim herkese kolay gelsin
kızlar bu akşam işyerinin personel yemeği var
Merhaba kizlar.
merhabalar arkadaşlar.
hala bir kırgınlık var üzerimde.
aşırı halsizim.bütün kemiklerim ağrıyor sanki.
sabah tartıldım ve şaşırdım.fazla olmasada eksideyim.
anlamıyorum ben.akşam ev halkıyla uğraşırken saat 8.5 oldu.
birde aşırı acıktım ilk defa.aslında niyetim müsli gibi hafif birşey yemekti.
tabii acıkınca bir tabak kıymalı patates yemeği yaklaşık 4-5 kaşık pilav yedim.ve yoğurt.
sabah -400
noluyor anlamıyorum.
eminim akşam müsliyle geçiştirseydim artıda olurdum.
ben çok kısıtlı diyet yapınca sonuç alamıyorum.anladım.
menüm,
sahur .1 dlm baklava..
boll su
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkes inşallah bol eksili ve az kalorili bir gün geçirmiştir
Benim günüm güzel geçti sayılır beslenme konusunda
Bu arada sabah tartıya çıktığımda az daha eksi gördüm ve çok sevindimBir gün evvel kızla parka yürüyerek gitmenin faydası sanırım
Önceden eşiminde arabası varken hep zor geldiğinden kendi arabamla giderdim parka ama şimdi eşim arabasını satıp benimkine el koyunca mecbur tabanvayla gittimaslında iyide oldu
Sanırım ben artık hava güzel olduğunda fırsat buldukça parka çıkarım kuşumla
Hem o eğlenmiş oluyor, hem ben yarım saatten fazla yürümüş oluyorum
TAbi bu seferde kuzum akşam erkenden baygın düşüyortabi oda bana bir avantaj oluyor akşamları
Bugün malum akraba günümüz vardı
Eşimin yengesinin tepkisini çok merak ediyordum ama hatun harbi çok professiyonelmiş çaktırmama konusundahatun sormadı bile bileti iptal edip etmediğimi tabi kızı söylemiştir benim kızdan biletin iptalini öğrendikten sonra Bende hiç bir şey demedim sonuçta ben zarar etmedim kendi düşünsün yazın büyük görümcem tatile geldiğinde nasıl yüzüne bakacağını
Eşimde iyi yapmışsın hiç birşey dememekle dedi
15 gün sonra Anadolu yakasında oturan bir akrabaya gidilecek ondan 15 gün sonrada bana gelecekler
Eşimle birlikte iki kişi girdiğimiz için bu ilk alacağımız parayı eşim alacak hatta eşimin halaları şakasına aaa parayı kim alacaksa o yapsın yemekleri demişlerdi geçenlerde
Bugün dedim ilettim söylediklerinizi eşimebiz Kuran okurken o Mutfakta yemekleri yapacak dedim nasıl gülüyorlar ama cidden o yapacak eğer menüde bir değişiklik yapmazsak
Şimdilik; Mercimek çorbası, TAvuk sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyoruztatlı olarakda eşim güllaç yapacak ( adamın yapamadığı yok tadına bakan bir daha istiyor )
Bu arada bugün ilk kez sesli kuran okudum
İlk bir denedim baktım sesim titriyor vazgeçtimnedense felaket heycan yaptım ama eşimin yengesi aaa hadi bir daha dene dedi ve Amme'yi ben sesli okudum Şükür ikincide biraz daha sakindim hatta herkes çok beğendi okumamı Eşimin yengesi bundan sonra her günde sende sesli okuyacaksın haberin olsun dedi hatta bir sonraki günde Tebarekeyi sana okutacağız istersen evde bol bol çalış dedi yengesi hani heycanlanmayı bastırmış olurum belki o güne kadar diye
Eve geldiğimde de büyük bir süprizle karşılaştım
Eşim hazır evdeyim diye bütün evi kaldırmış ve bir güzel temizlemiş
Evi aniden çıkınca tabi talan bırakmıştıkoyuncaklar bir tarafta, makineye dizilecek birkaç parça bulaşık ve yıkanacak çamaşırlar vardı eşimde ben yapayım bari demiş ve eve geldiğimde ne bulaşık, ne çamaşır nede ortada oyuncaklar vardı Allah razı olsun yarın yaparım temizlik diyordum ama yarın oturup boncuk imalatımızı yaparız diye düşündüm dedi
Arada odunluk falan yapsada seviyorummmmmmmm ulennnnnnn ben bu adamı
Canım ben her sabah uyandığımda hemen iki bardak ılık su içiyorum ve inan bağırsaklar anında çalışmaya başlıyor ve ben daha kahvaltı bile etmeden lavaboya koşturuyorumkahvaltıdan sonrada daha iyi çalışıyor sanki bağırsaklar iki gün savsakladım inan anında kabızlık yaşadım
Bu sabah yine başladım hatta yarın daha fazla su içeceğim ( daha iki litre ancak içmişim bugün koşturmacadanama yatana kadar eminim 1 litre daha içerim )
Canım çok çok geçmiş olsun
Gerçekten verilmiş sadakan varmış ...Allah korumuş ikinizide
Aman kuzum dikkat et kendinede fasülyemizede
Canım maalesef salgın var her yerde
Umarım bir an önce toparlanırsınFırsat buldukça bol bol temiz hava al o bile insanı biraz toparlıyor
RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnn
BAŞLANGIÇ :84.5
GEÇEN HAFTA: 82.4
BU HAFTA: 84
GELEN: 1.6
TOPLAM GİDEN: 0.5
HEDEF: 75
3 haftadır verdıklerımın hepsı boşa gitiiimutsuzluktan ölebilirim
hastada olamadım bu ay
ne mı yedım onuda yazım nasılsa veremıyorum dedım
kahvaltıda 4 dılım ekmek yedım kahvaltılıkla
aksamda sarma yapragını dograyıp bulgurla pılav yapmıstık sarma gıbı ama zahmetsızı ayranla onu yedım bırazda az yagda kavrulmus patlıcan yedım 1 dılım ekmekle
sonrada tek mutluluk kaynagı olarak elımde etıpuf kalmıstı turk kahvesıyle de onu yedim
mıdem bulanıyor sınır stres galıba
sporda yapamıom zatenne bıcım bı kız oldum ben yaaa
Bu arada bu kılo cetvelımızı goremıyorduk ya bazılarımız ona bı çözüm bulunabıldımı ben gormedım ama kacırmıs olabılırmıyım?cetvelım cıksada kılo veremedıgımı (!)de göstersem
Oğlumu uyuttum eşim dışarda işlerim bitti oh ev temiz kaç dakika giderse bugün ku menümude
Sabah yumurta
Ceviz
Peynir
Zeytin
Oglen
Mandalina
ev yapımı puding
Aksam tavuk
ayran
koz biber
2 lt şu Spor bol bol temizlik
bugunde bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?