- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ben bugunki berbat menumu yazayim
sabah karatay kahvaltisi
2 de 1 ince dlm meyveli pasta 6 adet sigaraboregi
Aksam 8 de keşkek 5 parca cikolata
spor 1 saat ( 40dk yurume gerisi ip atlama ve eliptik bisiklet)
Bu sporun arkasina 2 saat gic oturmadan temizlik :)
Sorma canim bende çok korktum ama şükür iyi kurtardim yeni yeni sol ayagimin orta kismi arimaya basladi arkada kalinca ters geldi herhaldeİyi akşamlar şekerlerr
tşkler tatlım
bu sefer çıkış yolu kapalı meleğim iniş açık
oyyy diloşumuzun doğum günü kutlu olsun bitanemmmgeçen sene bu zamanlarda sendne haber bekliyoduk burda
Sakin ol daisycimmm istersen tartını değiştir bitanemmsadece 1 kase aşureyle olmaz sen sabırla devam et tatlım zafer senin olacak
her gün yarım saat spor ekleyebilirsek süper olur cnmmm her ihtimala karşı sen sabah yürüyüşünü yap dediğin gibi akşam ev trafiği müsait değilse sporunu yapmış olursun müsaitse fazla spora hayır demeyiz
Allah içinzie sindirsin cecommmm çoks evindim senin adına
Gidin tabiii içimizdeki çocuğun ihtiyacı var
wuuuuu süperrrr
bu da güzel yöntemmişş ben de ev işi yaparken bir süre koyuyorum o saatte herşey bitecek adrenalin süper oluyor
hedefe ulaşınca kaybolmak yok ki sil aklından onu
gülüm yemeklerden yarım saat önce tüketeceksin kahvaltı ve akşam yemeği öncesi 2 kez yeterli olru bence
sende sağol cnm
Afiyetolsun cnmmmm
iradene kuvvet sana güveniyoruz
okurken ödüm koptu hamişim rabbim korumuşşş aman tatlım kış geldi ne olur dışarda dikkat et kendine
Kuzummm d vitamini iğnesi yaptır ne olur değerleirn yükselirse inan tüm şikayetlerin geçecek
hakikaten ilginç metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor arada demekkitbrkler cnm
Allah kabul etsin meleğimmm 1 dilim baklavayla nasıl akşama dke durabiliyorsun inan çözemiyorum
afiyetolsun yaramasın inş bitanemmm
Bugünkü bildirimini dikkate alıyorum cecommmtbrkler cnmmm
pişkin insanlardan korkacaksın cecommm
Eniştemin ellerine sağlık allah razı olsun mis gibi yapmış
Zamanla alışırsın cecomm okumaya devam et allah kabul etsin ne mutlu sana
spor ve su en önemli faktörler bitanemmmmenüyü de battı balık yapmışsınnn yapma ne olur bir öğünde kaçırmış olabilirsin ama diğer öğün hemen telafi yoluna gidersin günü kurtarırsın cnm benim
hadi toparla kendini bir de sarma yaprağının sindirimi zor oluyor mümkünse geç saatlerde yememeye çalış
haftaya dikkat edersen gideceğine eminim yaparsın senevde leslie sensone yapabilirsin bitanemm
Afiyetolsun cnmmm pudinggi görmedim
hayırlı akşamlar kızlar.. :)
uyanır uyanmaz ılık su
SABAH
sucuklu omlet beyaz peynir şekersiz çay
ÖĞLEN
çiğköfte ayrann
ARA
mandalina
AKŞAM
yayla çorbası 1 kase yoğurt
Sorma canim bende çok korktum ama şükür iyi kurtardim yeni yeni sol ayagimin orta kismi arimaya basladi arkada kalinca ters geldi herhalde
sağol canıım beğenmene sevindimmm
trbkelr cnm menün süperrr
Mervişim sıcağıyla anlaşılmıyor ama sonra çıkıyor acısı inş acın geçer
Kızzzz dikkate almasaydın keşkebir sonraki haftayı garanti etmiş olurdum
Çakal Ceco
Şaka şaka al tabi bari bu hafta çanta yememiş olurum
Azimle size haftayada inşallah eksi bildirim yaparım nasılsa
Sorma canım pişkinliğin bukadarına pes dedim bugüninsan en azından bir kenara çekip der ki kız iptal ettik ama görümcene dedinmi inşallah bozulmamıştır ama işte oldu bir kere kız istemiyor hesabı ( yalandanda olsa )
Anammm kocacığım bugün birden gözüme daha bir yakışıklı göründü
Sağ olsun valla mecburiyeti yokken tek başına koca evi bitirmiş hatta geçenlerde annemin bana aldığı balkon tülünü bile asmış
Bakalım günlerde artık hep benide okutur eşimin yengesio bahaneyle alışırım inşallah sesli okumaya
Evde de sesli okumaya çalışıyordum zaten alışmak içino yüzden bu daha iyi oldu sonuçta dinleyen olduğunu bilince dahada dikkatli okurum inşallah
sağol canıım beğenmene sevindimmmyarın da kilomu paylaaşcağım inşallahh
hoşbulduukkkk 80 ile başlamıştım geçen hafta 78-79 arası gidip geliyordum bakalım yarın kaç çıkacakk çok heyecanlıyıımm
Listemize hoşgeldingirişin bakalım kaç olacakkk
aynen canim yeni yeni cikiyor acisi ayagimla durumu kurtard ya ben raziyim agrisina cnm
trbkelr cnm menün süperrr
Mervişim sıcağıyla anlaşılmıyor ama sonra çıkıyor acısı inş acın geçer
aynen canim yeni yeni cikiyor acisi ayagimla durumu kurtard ya ben raziyim agrisina cnm
Ben bugunki berbat menumu yazayim
sabah karatay kahvaltisi
2 de 1 ince dlm meyveli pasta 6 adet sigaraboregi
Aksam 8 de keşkek 5 parca cikolata
spor 1 saat ( 40dk yurume gerisi ip atlama ve eliptik bisiklet)
Bu sporun arkasina 2 saat gic oturmadan temizlik :)
ayy çok ağır bir ceza oldu bence banum..böyle bir ceza olursa kimse kaçamak yapmaz ,hele eskiler hiççç yapmaz..RengarenkNesli ile 1 günlük konuşmama kararı öyalınmıştır kızlar şahitsinizSalı günü görüşmek üzere Neslim
naptın sen neslihann
alıcağın kotları unuttunmu yoksa ne bunlar böyleei6 sigara böreği,5 çiko anaaammmm
ayy çok ağır bir ceza oldu bence banum..böyle bir ceza olursa kimse kaçamak yapmaz ,hele eskiler hiççç yapmaz..
Sweetcim bende sana sorcaktım dvit. Konusunu.eminim eksiktir bende.1yıldır menapozdayım çünkü.spor yaptığım için pek olumsuzluk yaşamıyorum.İyi akşamlar şekerlerr
tşkler tatlım
bu sefer çıkış yolu kapalı meleğim iniş açıks
oyyy diloşumuzun doğum günü kutlu olsun bitanemmmgeçen sene bu zamanlarda sendne haber bekliyoduk burda
Sakin ol daisycimmm istersen tartını değiştir bitanemmsadece 1 kase aşureyle olmaz sen sabırla devam et tatlım zafer senin olacak
her gün yarım saat spor ekleyebilirsek süper olur cnmmm her ihtimala karşı sen sabah yürüyüşünü yap dediğin gibi akşam ev trafiği müsait değilse sporunu yapmış olursun müsaitse fazla spora hayır demeyiz
Allah içinzie sindirsin cecommmm çoks evindim senin adına
Gidin tabiii içimizdeki çocuğun ihtiyacı var
wuuuuu süperrrr
bu da güzel yöntemmişş ben de ev işi yaparken bir süre koyuyorum o saatte herşey bitecek adrenalin süper oluyor
hedefe ulaşınca kaybolmak yok ki sil aklından onu
gülüm yemeklerden yarım saat önce tüketeceksin kahvaltı ve akşam yemeği öncesi 2 kez yeterli olru bence
sende sağol cnm
Afiyetolsun cnmmmm
iradene kuvvet sana güveniyoruz
okurken ödüm koptu hamişim rabbim korumuşşş aman tatlım kış geldi ne olur dışarda dikkat et kendine
Kuzummm d vitamini iğnesi yaptır ne olur değerleirn yükselirse inan tüm şikayetlerin geçecek
hakikaten ilginç metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor arada demekkitbrkler cnm
Allah kabul etsin meleğimmm 1 dilim baklavayla nasıl akşama dke durabiliyorsun inan çözemiyorum
afiyetolsun yaramasın inş bitanemmm
spor ve su en önemli faktörler bitanemmmmenüyü de battı balık yapmışsınnn yapma ne olur bir öğünde kaçırmış olabilirsin ama diğer öğün hemen telafi yoluna gidersin günü kurtarırsın cnm benim
hadi toparla kendini bir de sarma yaprağının sindirimi zor oluyor mümkünse geç saatlerde yememeye çalış
haftaya dikkat edersen gideceğine eminim yaparsın senevde leslie sensone yapabilirsin bitanemm
Afiyetolsun cnmmm pudinggi görmedim
Sweetcim bende sana sorcaktım dvit. Konusunu.eminim eksiktir bende.1yıldır menapozdayım çünkü.spor yaptığım için pek olumsuzluk yaşamıyorum.
Dvit.ölçtürüptemi yaptırıyosun canım.
Dırek yaptırayımmı iğneyi yoksa ne dersin canım.
Özel bir marka yok değilmi d vit. için.eczanaden alıp sağlık ocağındamı yaptırayım iğneyi
Bitanemm d vit oranını ölçtürmek dert özeller yapıyor muhtemelen eksiktir çünkü d vitamini aslında bir hormon ayrıca eksikliği pek çok hastalığın ana sebebi fazla olmasının da herhangi bir toksik etkisi kanıtlanmamış cnm ilk ay haftada 1 sonraki ay 15 te bir yaptırabilirsin ben her ay iki tane yaptıruıyorum cnmen son ölçtürdüğümde 70 lerdeydi yani zor yükseliyor hedefim 100 e ulaşmak en az 80 olmalı cnm
Dimi meleğimmm üstelik insülin direnci var bir taneyi anlarım ama 5 tane
bakalım ne kadar etkili olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?