80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

söz vermiştin neslimmm

Sorma canim bende çok korktum ama şükür iyi kurtardim yeni yeni sol ayagimin orta kismi arimaya basladi arkada kalinca ters geldi herhalde

hayırlı akşamlar kızlar.. :)
uyanır uyanmaz ılık su

SABAH
sucuklu omlet beyaz peynir şekersiz çay

ÖĞLEN
çiğköfte ayrann

ARA
mandalina

AKŞAM
yayla çorbası 1 kase yoğurt

trbkelr cnm menün süperrr

Sorma canim bende çok korktum ama şükür iyi kurtardim yeni yeni sol ayagimin orta kismi arimaya basladi arkada kalinca ters geldi herhalde

Mervişim sıcağıyla anlaşılmıyor ama sonra çıkıyor acısı inş acın geçer

Kızzzz dikkate almasaydın keşke bir sonraki haftayı garanti etmiş olurdum
Çakal Ceco

Şaka şaka al tabi bari bu hafta çanta yememiş olurum

Azimle size haftayada inşallah eksi bildirim yaparım nasılsa

Sorma canım pişkinliğin bukadarına pes dedim bugün insan en azından bir kenara çekip der ki kız iptal ettik ama görümcene dedinmi inşallah bozulmamıştır ama işte oldu bir kere kız istemiyor hesabı ( yalandanda olsa )

Anammm kocacığım bugün birden gözüme daha bir yakışıklı göründü
Sağ olsun valla mecburiyeti yokken tek başına koca evi bitirmiş hatta geçenlerde annemin bana aldığı balkon tülünü bile asmış

Bakalım günlerde artık hep benide okutur eşimin yengesi o bahaneyle alışırım inşallah sesli okumaya
Evde de sesli okumaya çalışıyordum zaten alışmak için o yüzden bu daha iyi oldu sonuçta dinleyen olduğunu bilince dahada dikkatli okurum inşallah

Olurmu cecommm hemen bunu dikkate alalım ki haftaya daha sıkı asılll

Allah razı olsun eniştemden hakikatennn ne güzel eniştem senin sen eniştemin kıymetini biliyorsunuz rabbim mutluluğunuza huzurunuza nazar değirmesin inş

Az önce yazacaktım unutmuşum Deliha nın fragmanına koptummm Gupseye bayılırım zaten mutlaka gitmek lazım süper bir karakter yapmış

naptın sen neslihann

alıcağın kotları unuttunmu yoksa ne bunlar böyleei6 sigara böreği,5 çiko anaaammmm

naptın sen neslihann

alıcağın kotları unuttunmu yoksa ne bunlar böyleei6 sigara böreği,5 çiko anaaammmm

Dimi meleğimmm üstelik insülin direnci var bir taneyi anlarım ama 5 tane

ayy çok ağır bir ceza oldu bence banum..böyle bir ceza olursa kimse kaçamak yapmaz ,hele eskiler hiççç yapmaz..
bakalım ne kadar etkili olacak

Sweetcim bende sana sorcaktım dvit. Konusunu.eminim eksiktir bende.1yıldır menapozdayım çünkü.spor yaptığım için pek olumsuzluk yaşamıyorum.
Dvit.ölçtürüptemi yaptırıyosun canım.
Dırek yaptırayımmı iğneyi yoksa ne dersin canım.

Bitanemm d vit oranını ölçtürmek dert özeller yapıyor muhtemelen eksiktir çünkü d vitamini aslında bir hormon ayrıca eksikliği pek çok hastalığın ana sebebi fazla olmasının da herhangi bir toksik etkisi kanıtlanmamış cnm ilk ay haftada 1 sonraki ay 15 te bir yaptırabilirsin ben her ay iki tane yaptıruıyorum cnm en son ölçtürdüğümde 70 lerdeydi yani zor yükseliyor hedefim 100 e ulaşmak en az 80 olmalı cnm

Özel bir marka yok değilmi d vit. için.eczanaden alıp sağlık ocağındamı yaptırayım iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…