80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Özel bir marka yok değilmi d vit. için.eczanaden alıp sağlık ocağındamı yaptırayım iğneyi

Çok sordum amaa ne zamandır d vit.iğnesi yaptırıyorsun swetcim.

yok birtanem 2 lira eczanelerde yalnız şu an dvit3 sıkıntısı var inş bulabilirsin cnmm sağlık ocağında reçetesiz yapmıyorlar bitanem tanıdığın varsa yaptırabilrisin benim annem hemşire olduğu için şanslıyım o yapıyor istersen zeytinyağına döküp içebilirsin de

Ben 1 senedir b12 ve d vit 3 yaptırıyorum cnm geçen sene hiç grip olmadım

aşkolsun kuzumm biz de sora sora öğrendikk bildiğim birşeyse seve seve

Toplu halde mi uygulasak meleğimmm
ayy bilmem valla çok ağır olmazmı öylesi meleğim..

içilebiliyorsa bendemi içsem acep meleğim,iğneyi yaptıracak kimse yok diye hiç üstünde durmamıştım d vitaminin ama içilebiliyorsa alıp içelim bari,hatta beni kızada içireyim ..

İçersen çok iyi olur bitanemm bağışıklık sistemin güçlenir zeytinyağına kırıp içebilirsin sorun yok tatlım

herkesin içmesi gerekli özellikle çocukların bitanemm

haklısın çok ağır olur şimdilik ben küseyim kaçamaklara devam ederse hepbirlikte küselim

Son bir soru kaptanım sweetim.
Şu koenzim q10 hangi marka kullanıyosun canım.eczaneye gitmişken onuda alayım.

Selam kızlar ben geldim.... azcık suçlu geldim. .. malum akşam yemek vardı.
Sabah klasik karatay kahvaltım
Öğle Yemeği mercimek çorbası az pul biberli yoğurt
Veee akşam az etli çorba onun yarısını arkadaşa verdim karışık ızgara vardı bir şiş üç küçük köfte bir orta biftek yedim kalani ekibe verdim ne pidelere ne patates Kızartma ya dokundum nede pilava salatalardan da köz patlıcan havuç ve Kırmızı lahana yedim axar azar. Vee sıra geldi tatlıya ekmek tatlısı vardır üç çatal aldım valla dayanamadım kalanida apar topar arkadaşa verdim onumde dursa yerim diye... valla yedim cezam neyse razıyım kızlar

Son bir soru kaptanım sweetim.
Şu koenzim q10 hangi marka kullanıyosun canım.eczaneye gitmişken onuda alayım.

Bitanem ben Gnc nin kini de kullandım New life ta fakat alacaksan Qenzim QH almalısın ben yıllarca yanlış kullanmışım 10 yaş sonrası QH Kullanmalıymış New Lif. ınkini alabilirsin cnm

http://woto.com/gida-takviyeleri

bu linkede bir göz at istersen

ben sadece k vitamini almıyorum hergün kefir içtiğim için

iyi geceler kızlarrr

İyi geceler meleğpim sahura kalkacaksın tatlım

hoşgeldin cnmmm cezalık bir durum yok 3 çatalla kalmışsınnn yarın telafgi edersin kuzum

Bakalım ben çok istiyorum Deliha filmini sinemada izlemeyi hatta eşimde olur demişti ama biraz evvel beni kızdırıyoru 2 hafta üst üste sinemamı olur diye
DAha dün diyordu hatta bir ara ufak kızıda Arı Maya filmine götürsene hafta içi diye yani benim için 3 kere olacak ama bana uyar nasılsa
İkna ederim nasılsa

iyi geceler kızlarrr

Bende geç oldu yatayım ufaktan

Sanada iyi geceler canım

meraba bende 80 kıloyuum veremıom spora gıttım ama sona devam edemedım belımdede rahatsızlık var bende salı baslıcam dıyete ınss dıyetısyene de gıdecem evdede plates setı aldım ınss gelcek bende katılmak ısıtyom sıze...yardımlasalım arkadaslar fıkırleselım ınss bır de bebek ıstıyorum bır senelık evlıyım bebek de olması ıcın once en az 20 kılo vermıs olmam lazım yoksa belım yuk bınecek ıns verelım ...

Çooook teşekkür ederim bitanem.
Allah razı olsun.iyiki varsın.
Çok kıymetli bilgiler veriyorsun gerçekten.
Önümüzdeki hafta alıp başlıyım tedavime.

Hoşgeldin canım

Aramıza hoşgeldin
Emin ol en doğru adrese geldin
Burada hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize gün geçtikçe çok daha yakınlaşacağımıza emin ol
Her gün yediklerini bizlerle paylaşırsan hem çok daha fazla motive olursun hemde birbirimizi yanlış yediğimiz bir şey olursa uyarıyoruz

tmm cnm ınss ben genelde hergun nete gırıyorum ve yazarın ınss ama ben salı gunu özele dıyetısyene gıdecem yıne suan dusenlı olmas hemen ama ınnss baslıcam hemen ve yazcam emınım dogru yer burası ınsan bırlıkte yapınca destek gorunce ınanıo verecegıne:)

soğan pişirip sarsan Mervişim ağrısını alır
Agri cogalirsa yapayım bari cnm hamile olmasam melhem surcem ama iste
hoşgeldin canm boyun kaç ki belinde bi sorun mu var Rabbim en yakin zamanda bebek nasip etsin inş cnm

salı gunune kadar accık alısmaya calısıyom hazırlıom kendımı :)
Agri cogalirsa yapayım bari cnm hamile olmasam melhem surcem ama iste
hoşgeldin canm boyun kaç ki belinde bi sorun mu var Rabbim en yakin zamanda bebek nasip etsin inş cnm
boyum kısa ya benım 153 anca varım belımde kemık kayması var kılo mahvedıo benı en azında kılo versem az kılo ıle hamıle kalırsam az agrı cekerım oktorda dedı kılo ver dedı ıns cnm ınss cnm yaa ıstıyom sag salım ınss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…