Anladim canim çok geçmiş olsun benimde kuyruk sokumumda aciklik var 100 kiloyken ayakta 5 dk durayim agriyordu şimdilerde daha iyi canim bel sıkintilibya inş bi an önce verir sinde bebis sahibi olursunsalı gunune kadar accık alısmaya calısıyom hazırlıom kendımı :)
boyum kısa ya benım 153 anca varım belımde kemık kayması var kılo mahvedıo benı en azında kılo versem az kılo ıle hamıle kalırsam az agrı cekerım oktorda dedı kılo ver dedı ıns cnm ınss cnm yaa ıstıyom sag salım ınss
gecmıs olsun cnm cok saol bu arada ınss cnm ya saolasın bakalım bel sıkıntılı yaaAnladim canim çok geçmiş olsun benimde kuyruk sokumumda aciklik var 100 kiloyken ayakta 5 dk durayim agriyordu şimdilerde daha iyi canim bel sıkintilibya inş bi an önce verir sinde bebis sahibi olursun
neyse verırırz ıns cnm yaagecmıs olsun cnm cok saol bu arada ınss cnm ya saolasın bakalım bel sıkıntılı yaa
meraba bende aynılarını yaptım bıde benım belım cok zorlandı bende sneın gıbı yaptım bır aylık denemekn ıcın yazılmıstım veebende cok yoruluyodum ve bır ayda hala bedenım alısmadı o bısıklet yuruyus bandı aletler benı nasıl yoruyordu arastırdım bıras ben cnm sureklı aynı seylerı yapıp aynı tempoda ve aynı aletlere bındıkce vucut baslangıcta verıyormus kıloyu sona duruyormus degısık seyler dene evde plates yap kesınlıkle ve aletlere bınmeden ısın bence benım gıttım yerde hoca yoktu sınıf seklınde degıldı gelıodum bınıodum bısı sormak gerekırse sorup baslıodum dedıgın gıbı sekıllerde yapıodum ama canım yanıodu resmen bende hem hıjyen bakımından hemde veremedıkce bıraktım baska sebeplerde oldu eger gıdıosan bırakma derım ve takvıye bısıler yap bır gun dınlendır vucudunu möesela ama arada beım gıdemdıklerım oldu tam alısıyo derken bırakıncada ıkı gun gıtmeyıncede ıstıyo beden cunku sen farkına varmadan o tempo alısıyo beden yanı sadece aletlerle sınırla kalma derım evde dans yap ben bır ara evlenmeden once evde yuksek muzık ıle dans edıodumebru salllı ıle ısınıp onun harektlerı ıle bır ayda 5 kılo vermıstım bak bu gercek aletler bedenı ele gecırıyo ve durduruyo kılo vermeyı belırlı sure sonra verıosun o kesın ama bır muddet sona duruyo onun ıcın hep aynı seyerle sınırlı kalma onlar yoruyo gıt spora ama evdede dans et degısık seyler yap ıns verırırız cnm ben öle yapcam mesela...ve bol su iç sabah aç karınıa ıkı tane gün kurusu kayısı ye ve arkasındna hemen su ıcc faydasını gorceksın göbek varsa gıder ıshal eder ama verırısın cnm kolay gele ınss:)Merhaba. 85 kg yum. spora başladım 2 gün oldu. daha ilk günden 15 dk 6. seviyede yürüyüş, 15 dk step aleti,yarım saat bisiklet, 45 mekik, 45 bacak sıkılaştırma hareketi yaptırıldı. Totatlde 1.5 saat kadar sürdü. bu ilk başlayan biri için ağır bir antrenman değil mi? çok yoruldum.ve bana seni daha çok yoracağız dediler. zamanla yorulmak lazım tabi ama ilk 2 gün ağır geldi bana . siz neler yapıyorsunuz. ilk günleriniz nasılsı. tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim. ayrıca kilom 85. boy 1.65
Evet canm sağol amin inşallahhamilesin galiba rabbım sag salim kucagına almayı nasip etsın cnm ınss
Hoşgeldin canim sende yarin gorusuruz inş hayirlisi gecelerMerhaba. 85 kg yum. spora başladım 2 gün oldu. daha ilk günden 15 dk 6. seviyede yürüyüş, 15 dk step aleti,yarım saat bisiklet, 45 mekik, 45 bacak sıkılaştırma hareketi yaptırıldı. Totatlde 1.5 saat kadar sürdü. bu ilk başlayan biri için ağır bir antrenman değil mi? çok yoruldum.ve bana seni daha çok yoracağız dediler. zamanla yorulmak lazım tabi ama ilk 2 gün ağır geldi bana . siz neler yapıyorsunuz. ilk günleriniz nasılsı. tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim. ayrıca kilom 85. boy 1.65
ınss cnm darısı basıma ınss hyrlısı ıle cnmm :) resmıdekıs ensın galıba cok tatlısın masallah dıyeyım de :)Evet canm sağol amin inşallah
Hoşgeldin canim sende yarin gorusuruz inş hayirlisi geceler
Evet canim benim çok TSK ederim :)ınss cnm darısı basıma ınss hyrlısı ıle cnmm :) resmıdekıs ensın galıba cok tatlısın masallah dıyeyım de :)
oyu kuzum çok şükür iyiyim sadece ayagimda hafif bi agri var ters gelmiş sanirim onun disinda iyiyim bitanemmmmMervem nasılsın yogundum aklım sende kaldı yok demi bi sıkıntı dustun diye
sagol kuzum cok sukur yok bısey canım hafıf ayagımı acıtmısım o kadar canımmervecim çok geçmiş olsun kuzum. inşallah sıkıntılı bir durum yoktur
meraba bende 80 kıloyuum veremıom spora gıttım ama sona devam edemedım belımdede rahatsızlık var bende salı baslıcam dıyete ınss dıyetısyene de gıdecem evdede plates setı aldım ınss gelcek bende katılmak ısıtyom sıze...yardımlasalım arkadaslar fıkırleselım ınss bır de bebek ıstıyorum bır senelık evlıyım bebek de olması ıcın once en az 20 kılo vermıs olmam lazım yoksa belım yuk bınecek ıns verelım ...
Çooook teşekkür ederim bitanem.
Allah razı olsun.iyiki varsın.
Çok kıymetli bilgiler veriyorsun gerçekten.
Önümüzdeki hafta alıp başlıyım tedavime.
Merhaba. 85 kg yum. spora başladım 2 gün oldu. daha ilk günden 15 dk 6. seviyede yürüyüş, 15 dk step aleti,yarım saat bisiklet, 45 mekik, 45 bacak sıkılaştırma hareketi yaptırıldı. Totatlde 1.5 saat kadar sürdü. bu ilk başlayan biri için ağır bir antrenman değil mi? çok yoruldum.ve bana seni daha çok yoracağız dediler. zamanla yorulmak lazım tabi ama ilk 2 gün ağır geldi bana . siz neler yapıyorsunuz. ilk günleriniz nasılsı. tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim. ayrıca kilom 85. boy 1.65
geçen düğünde demiştim ya üşüdük bayağa diye. karnıma vurdu ve dikişlerim ağrıyor. davul gibi şişti. birde üstüne dün kendimi kaybettim pastadasabah yemeyecem diye telkinde bulunurken akşam iftar sonrası saldıııııır konumunda buldum kendimi. şu nefsi aldırıp kurtulmanın bir yolu olsa keşke ya
iyi pazarlar cnmmm dün -400 dünkilo bildirimi
rumuz-eddoras
başlangıç-82
geçen hafta-80.1
bu hafta-79.9
giden-200 gr.
spor-şimdilik yok
akşama yeğenim gelicek düzceden.
iddiaya girmiştik geçen hafta.
1 kilo veren diğerine hediye alıcak.
bakalım yarın tartılıcaz.o kase kase aşure yedi ama genç sonuçta.
yarın tartılcaz.ben kaybettim şimdiden.
herkese mutlu pazarlar.
Evet canim benim çok TSK ederim :)
oyu kuzum çok şükür iyiyim sadece ayagimda hafif bi agri var ters gelmiş sanirim onun disinda iyiyim bitanemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?