80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladim canim çok geçmiş olsun benimde kuyruk sokumumda aciklik var 100 kiloyken ayakta 5 dk durayim agriyordu şimdilerde daha iyi canim bel sıkintilibya inş bi an önce verir sinde bebis sahibi olursun

salıya kadar ne yedımı yıne yazarım ama salı dıyetısyene gıtcem doktor konrolunde yapcam cnm ve plates setı aldım cdlı falan evde yapcam ıste hareketlerı ondan dolayı dıyete baslıdım ılk gun daha ayrıntılı yazarım yedıklerımı sımdılık benı mazur gorun:) arada kacar tam oturana kadar :)

Merhaba. 85 kg yum. spora başladım 2 gün oldu. daha ilk günden 15 dk 6. seviyede yürüyüş, 15 dk step aleti,yarım saat bisiklet, 45 mekik, 45 bacak sıkılaştırma hareketi yaptırıldı. Totatlde 1.5 saat kadar sürdü. bu ilk başlayan biri için ağır bir antrenman değil mi? çok yoruldum.ve bana seni daha çok yoracağız dediler. zamanla yorulmak lazım tabi ama ilk 2 gün ağır geldi bana . siz neler yapıyorsunuz. ilk günleriniz nasılsı. tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim. ayrıca kilom 85. boy 1.65

meraba bende aynılarını yaptım bıde benım belım cok zorlandı bende sneın gıbı yaptım bır aylık denemekn ıcın yazılmıstım veebende cok yoruluyodum ve bır ayda hala bedenım alısmadı o bısıklet yuruyus bandı aletler benı nasıl yoruyordu arastırdım bıras ben cnm sureklı aynı seylerı yapıp aynı tempoda ve aynı aletlere bındıkce vucut baslangıcta verıyormus kıloyu sona duruyormus degısık seyler dene evde plates yap kesınlıkle ve aletlere bınmeden ısın bence benım gıttım yerde hoca yoktu sınıf seklınde degıldı gelıodum bınıodum bısı sormak gerekırse sorup baslıodum dedıgın gıbı sekıllerde yapıodum ama canım yanıodu resmen bende hem hıjyen bakımından hemde veremedıkce bıraktım baska sebeplerde oldu eger gıdıosan bırakma derım ve takvıye bısıler yap bır gun dınlendır vucudunu möesela ama arada beım gıdemdıklerım oldu tam alısıyo derken bırakıncada ıkı gun gıtmeyıncede ıstıyo beden cunku sen farkına varmadan o tempo alısıyo beden yanı sadece aletlerle sınırla kalma derım evde dans yap ben bır ara evlenmeden once evde yuksek muzık ıle dans edıodumebru salllı ıle ısınıp onun harektlerı ıle bır ayda 5 kılo vermıstım bak bu gercek aletler bedenı ele gecırıyo ve durduruyo kılo vermeyı belırlı sure sonra verıosun o kesın ama bır muddet sona duruyo onun ıcın hep aynı seyerle sınırlı kalma onlar yoruyo gıt spora ama evdede dans et degısık seyler yap ıns verırırız cnm ben öle yapcam mesela...ve bol su iç sabah aç karınıa ıkı tane gün kurusu kayısı ye ve arkasındna hemen su ıcc faydasını gorceksın göbek varsa gıder ıshal eder ama verırısın cnm kolay gele ınss:)

Hoşgeldin canim sende yarin gorusuruz inş hayirlisi geceler

ınss cnm darısı basıma ınss hyrlısı ıle cnmm :) resmıdekıs ensın galıba cok tatlısın masallah dıyeyım de :)
Evet canim benim çok TSK ederim :)
Mervem nasılsın yogundum aklım sende kaldı yok demi bi sıkıntı dustun diye
oyu kuzum çok şükür iyiyim sadece ayagimda hafif bi agri var ters gelmiş sanirim onun disinda iyiyim bitanemmmm

cecoooo kız maşallah enişteye. bizimkilere ders verse ya azıcık. ne güzel düşünmüş seni de tutmuş işin ucundan. günde yemeği de yaparsa süper olacak desene
kuran ı kerimi bende dıştan okuyamıyorum malesef. geçen arkadaşlar okuyalım dediler ben baştan okuyamam haberiniz olsun dedim. nasıl imamhatiplisin diye dalga geçtiler. ama derste de okuyamazdım ki ben. ondan ortalamalarda gelirdi notum

geçen düğünde demiştim ya üşüdük bayağa diye. karnıma vurdu ve dikişlerim ağrıyor. davul gibi şişti. birde üstüne dün kendimi kaybettim pastada sabah yemeyecem diye telkinde bulunurken akşam iftar sonrası saldıııııır konumunda buldum kendimi. şu nefsi aldırıp kurtulmanın bir yolu olsa keşke ya

kilo bildirimi
rumuz-eddoras
başlangıç-82
geçen hafta-80.1
bu hafta-79.9
giden-200 gr.
spor-şimdilik yok
akşama yeğenim gelicek düzceden.
iddiaya girmiştik geçen hafta.
1 kilo veren diğerine hediye alıcak.
bakalım yarın tartılıcaz.o kase kase aşure yedi ama genç sonuçta.
yarın tartılcaz.ben kaybettim şimdiden.
herkese mutlu pazarlar.

İyi pazarlar şekerlerrr

Hoşgeldin aramıza cnmmm diyetisyen ve sporla inş sağlıklı bir şekilde fazlalıklardan kurtulup bebişine kavuşacaksın

Çooook teşekkür ederim bitanem.
Allah razı olsun.iyiki varsın.
Çok kıymetli bilgiler veriyorsun gerçekten.
Önümüzdeki hafta alıp başlıyım tedavime.

Rica ederim kuzum allah sen den de razı olsun ne demek bildiğimiz herşeyi paylaşıyoruz

başla bitanem inan bana kilo vermen bile hızlanır

Hoşgeldin cnmmm bir ara yine gelmiştin yanılmıyorsam inşallah bu kez katılımın sürekli olur

öncelikle ısınmadan direk 6 hızıyla başlatmaları çok yanlış çünkü vücudun ham hele ki ısınmadan hızlı yürümen kramplara sebep olur cnmm en güzeli dışarda yürüme şansın varsa dışarda yürüyüş yap tempolu
böyle bir şansın yoksa evde leslie sensone 3 mile le başlayabilirsin ayrıca ip atlama da çok güzel bir kardiyo sporu tüm vucut çalışıyor zamanla diğer sporları da eklersin

Geçmiş olsun bitanemmm keşke olsa canımcımmm ama malesef yok o yüzden uzun süre aç kalmamaya ve gezmelere de evde birşeyler yedikten sonra gidersek nefsimize yenilmeyiz

iyi pazarlar cnmmm dün -400 dün sağlık olsun iddiada ne vardı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…