80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aksama zor bi sinav bekliyor o zaman canim seni Rabbim yardimcin olsun tok gitmeye calis ki fazla yemezsin hem o zaman

Afiyet olsun canım cips yemee kız ben kizada yasakladım ama oda senin gibi arada yaramazlık yapıyo.

iyi akşamlar kızlarr

bu gün oruç tutmadım benim büyük kızın tek tatil günü ve çocuğun giyecek sıkıntısı vardı hırka falan aldık bu gün..
ama çokkkkkk yorulduk,saat 12 de evden çıktık akşam 4.30 da evdeydik..o kadar saat yavaş hızlı karışık sürekli yürüdül..tabanlarım koptu,ama işin kötüsü çok acıkmışım dışarda bişey yemek adetim değil,tek simit yerdim amaonuda yemedim bu gün..
eve gelir gelmez mercimekli bulgur pilavı yaptım o nu yedim ama doymakda bilmedim..

akşam boğazımı tutabilseydim güzel olacaktı ya dayanamadım..
hoşgeldin canım aramıza,işallah hep beraber vedalaşıcaz kilolara..
hoş geldin aramıza ..

ahh o dikişler soğuğu gördümü fena oluyor..geçmiş olsun gülüm..

pastanın yanında kolada vardı sanırım,,ye gülayım yeeee afiyet olsun sen yeee ..

kızlar hayırlı akşamlarrrr
kilomdan başlıyorum ilk başladığımda 80 ile başladım geçen hafta 78-79 arası gidip geliyordum bugün ise sonuç MUHTEŞEM 76-77 arası gidip geliyorumm çok mutluyuum
menüme geçiyorum
uyanınca ılık su

SABAH
çeyrek simit, kaşar peynir beyaz peynir şekersiz çay ve tadımlık sosisli poğaça

ÖĞLEN
patates salatası

ARA
mandalina
üzüm

AKŞAM
tarhana çorbası
:)

sakin ol mervişim,işi vardır belki telin şarjı yoktur vardır bir sebebi arar,,

hem sen ara onu niye sen aramıyorsun..
Kiz aradin. 2 kere mesajda attim mesgule atti bugün tam 1 senemiz doldu benim adam ortalarda yoktu da da 2 dk önce aradi arnavutkoydeki evin duvarlarini kurmuşlar sabahtan beri kum tasimislar falan çok yorgunum dedi yemekte yememis yazik bugün dedim yalan oldu falan yok dedi daha vakti var :) yatsi ezani tam okunuyordu yuzuklerimizin takildiginda ama sabahtan beri çok merak etiim

Tebrikler canim benim

kız yorgunlukdan uyudu kaldımı yoksa,yazık çok çalışmış bu gün belkide öyle olmuştur merak etme du bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…