- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
Aksama zor bi sinav bekliyor o zaman canim seni Rabbim yardimcin olsun tok gitmeye calis ki fazla yemezsin hem o zamanKızlaarrrr bu akşam benim kv bizi çağırdı yemeğe pide yaptırıyormus diyet yaptığımı bilmiyor onlarda öğrenmelerini de istemiyorum. bakalım neler olacak. Çorba falanda yapmaz şimdi dua edin bana ısrar etmesin gitmezsem olmayacak zaten pek tadimiz yok...
Aksama zor bi sinav bekliyor o zaman canim seni Rabbim yardimcin olsun tok gitmeye calis ki fazla yemezsin hem o zaman
Rabbim yardimcin olsun canimBende öyle düşünüyorum canım kızla babası gitti onden zaten bende işleri toparlayip bişeyler atistirip gidicem birazdan
Sorma tatlim oldu bikere dengeledim bugun
naptın sen neslihann
alıcağın kotları unuttunmu yoksa ne bunlar böyleei6 sigara böreği,5 çiko anaaammmm
KAHVALTI
2 bardak sekerlı cay
1 tane babaannemın yaptıgı bazlama boregı(kasarlı sucuklu mantarlı)
ARA(dayanamadım yedım)
azıcık cokonat
azıcık ruffles
AKŞAM
1 tabak tarhana
yarım babaannemın yaptıgı borek
2-3 kasık asure
ARA
1 maden suyu
canım cekınce dayanamadım canım azıcık yedım nefsımı sondursun dıye :)Afiyet olsun canım cips yemee kız ben kizada yasakladım ama oda senin gibi arada yaramazlık yapıyo.
hoşgeldin canım aramıza,işallah hep beraber vedalaşıcaz kilolara..meraba bende 80 kıloyuum veremıom spora gıttım ama sona devam edemedım belımdede rahatsızlık var bende salı baslıcam dıyete ınss dıyetısyene de gıdecem evdede plates setı aldım ınss gelcek bende katılmak ısıtyom sıze...yardımlasalım arkadaslar fıkırleselım ınss bır de bebek ıstıyorum bır senelık evlıyım bebek de olması ıcın once en az 20 kılo vermıs olmam lazım yoksa belım yuk bınecek ıns verelım ...
hoş geldin aramıza ..Merhaba. 85 kg yum. spora başladım 2 gün oldu. daha ilk günden 15 dk 6. seviyede yürüyüş, 15 dk step aleti,yarım saat bisiklet, 45 mekik, 45 bacak sıkılaştırma hareketi yaptırıldı. Totatlde 1.5 saat kadar sürdü. bu ilk başlayan biri için ağır bir antrenman değil mi? çok yoruldum.ve bana seni daha çok yoracağız dediler. zamanla yorulmak lazım tabi ama ilk 2 gün ağır geldi bana . siz neler yapıyorsunuz. ilk günleriniz nasılsı. tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim. ayrıca kilom 85. boy 1.65
geçen düğünde demiştim ya üşüdük bayağa diye. karnıma vurdu ve dikişlerim ağrıyor. davul gibi şişti. birde üstüne dün kendimi kaybettim pastadasabah yemeyecem diye telkinde bulunurken akşam iftar sonrası saldıııııır konumunda buldum kendimi. şu nefsi aldırıp kurtulmanın bir yolu olsa keşke ya
sakin ol mervişim,işi vardır belki telin şarjı yoktur vardır bir sebebi arar,,benımkı benı hala aramadıı catlıcam sınırdennnn
Kiz aradin. 2 kere mesajda attim mesgule atti bugün tam 1 senemiz doldu benim adam ortalarda yoktu da da 2 dk önce aradi arnavutkoydeki evin duvarlarini kurmuşlar sabahtan beri kum tasimislar falan çok yorgunum dedi yemekte yememis yazik bugün dedim yalan oldu falan yok dedi daha vakti var :) yatsi ezani tam okunuyordu yuzuklerimizin takildiginda ama sabahtan beri çok merak etiimsakin ol mervişim,işi vardır belki telin şarjı yoktur vardır bir sebebi arar,,
hem sen ara onu niye sen aramıyorsun..
Tebrikler canim benimkızlar hayırlı akşamlarrrr
kilomdan başlıyorum ilk başladığımda 80 ile başladım geçen hafta 78-79 arası gidip geliyordum bugün ise sonuç MUHTEŞEM 76-77 arası gidip geliyorumm çok mutluyuum
menüme geçiyorum
uyanınca ılık su
SABAH
çeyrek simit, kaşar peynir beyaz peynir şekersiz çay ve tadımlık sosisli poğaça
ÖĞLEN
patates salatası
ARA
mandalina
üzüm
AKŞAM
tarhana çorbası
:)
çok sağolunn sizlerin sayesindeeTebrikler canim benim
kız yorgunlukdan uyudu kaldımı yoksa,yazık çok çalışmış bu gün belkide öyle olmuştur merak etme du bakalım.Kiz aradin. 2 kere mesajda attim mesgule atti bugün tam 1 senemiz doldu benim adam ortalarda yoktu da da 2 dk önce aradi arnavutkoydeki evin duvarlarini kurmuşlar sabahtan beri kum tasimislar falan çok yorgunum dedi yemekte yememis yazik bugün dedim yalan oldu falan yok dedi daha vakti var :) yatsi ezani tam okunuyordu yuzuklerimizin takildiginda ama sabahtan beri çok merak etiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?