- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Banum kusersen kendine gelir belki
Etme eyleme bitanemmm bu gidişata dur de artıkk dün pasta bugün börek
haklısın Mervişim bu mevsimlerdenmidir nedir benim de içim çok sıkılıyor bugünlerde
Anammm kiz dur azdaha dursun karninda bugunleri cok ararsin cokkkkAyy bi dogsada bos bos durmaktan kurtulsam valla bunalima gidiyorum resmen ya
Ayy bi dogsada bos bos durmaktan kurtulsam valla bunalima gidiyorum resmen ya
Ay sorma canim ya berbat bi haldeyim sanirsin depresyondayim bunalimdayim da boyle yerimde duramiyorum
Etme eyleme bitanemmm bu gidişata dur de artıkk dün pasta bugün börek
haklısın Mervişim bu mevsimlerdenmidir nedir benim de içim çok sıkılıyor bugünlerde
Dogsun biran önce diyorum canm ya çok merak ediyorum hem bana arkadaş olur diyorum sipayada gelmicem diyor pasaAnammm kiz dur azdaha dursun karninda bugunleri cok ararsin cokkkk
Bende cuma B12 ve Dvit ignesi oldum enerji patlamasi var bendede sorma.ama sen bunalima girme sakin olAy sorma canim ya berbat bi haldeyim sanirsin depresyondayim bunalimdayim da boyle yerimde duramiyorum
Ayy çok mu büyük konuştum yoksa canim :)))) seneye imdatt diye yazarmisim ayyy
bu cümleni seneye bu gün sana hatırlatmak için kopyaladım hamişimmm
Dogsun biran önce diyorum canm ya çok merak ediyorum hem bana arkadaş olur diyorum sipayada gelmicem diyor pasa
Orasi kesin canimmm allah kolaylik versin eline dogdugundaAyy çok mu büyük konuştum yoksa canim :)))) seneye imdatt diye yazarmisim ayyy
bilmiyorum canimda üzerimde boyle bi tuhaflik var bakalim Allahtan hayirlisiBende cuma B12 ve Dvit ignesi oldum enerji patlamasi var bendede sorma.ama sen bunalima girme sakin ol
Ayy çok mu büyük konuştum yoksa canim :)))) seneye imdatt diye yazarmisim ayyy
sanirim canim ya bu Ozlem baya bi agir basiyor sanirm oda beni zorluyor fazlasiyla
tabiki herşeyin olacak mervişimaman ne depresyonu unut hepsini sadece eşini özlüyorsun o yüzden bitanem
amin canm bi doğusunda ben raziyimOrasi kesin canimmm allah kolaylik versin eline dogdugunda
Ayy orasi kesin canim sizden cokk yardim alacagim inşallah daha ben beraber buyutucez sipahi :))))))
Kızlar yetişin dersen hatırlatırız kuzumm
155 gün canim safakŞafak kaç canim
Ayy orasi kesin canim sizden cokk yardim alacagim inşallah daha ben beraber buyutucez sipahi :))))))
Öyle valla bugün dunde dogum gunuydu dilosun biz de daha bu saatler de esinle yeni sozlenmistik zaman çok cabuk geciryor
tabiki tatlım bak geçen sene diloşumuzun doğum haberini bekliyoduk dimi günler su gibi geçiyor
mutlaka ya ben ömrümde nefsimle bu kadar savaşmamıştım hahah, ama böyle faydalı oldukça kendinde o değişikliği hissedince daha sıkı sarılıyosun valla bugünden itibaren daha azimli ve hevesliyim kuzuben umutsuz vakayım. o zaman hem gitmeden yerim hem gittiğim yerde durduramıyom kendimi.
darısı başıma. çocuklar bu gün börek istedilerve sonuç kötü. utanmasam tepsiyi yiyecektim
kolamıııı ne kolası dekordu o dekor
hadi gözün aydııııın. bende istiyom yaaaa. ama uğraşmak gerek demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?