80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar kimsecikler yokmu yaaa dünki yediklerimi yazayım
sabah 1 domates 1 salatalık yağda yumurta zeytin ve 5i1 yerde çay
öğlen biber kurusu yoğurtlu ve sarımsaklı, 1 kase tarhana çorba
akşam 1 kase tarhana çorba, 1 tabak taze fasulye domates salatalık ara öğün malaesef yapamıyorum

günaydınlarr kızlarr a.s.
ben hala bir mezura edinemediğim için ölçülerimi yazamıyorum ama en kısa zamanda yazcam inşallah
isveç diyetinin 3. günü yani dün akşam azcık kaçamak yapmak zorunda kaldım çünkü şekerim düştü :bbo: sonuç olarak dünden bu güne sadece 300 gr gitti :çok üzgünüm: ama bugün devam ediyorum yılmak yok yola devam :lepi:

lmaz: aman canım en azından ilk bir haftayı kaçamaksız tamamla yoksa seni domates ve oklava yağmuruna tutarım umudumuz sensin ha ona göresengözlerimebaksanab

bu günkü menümü de yazayım
sabah: 1 fincam kahve 1 keşme şeker 1 dilim kızarmış ekmek
öğle 1 katı yumurta 1 rendelenmiş havuç beyaz peynir ( 100-150 gr kadar)
akşam iki dilim portakal ve 100 gr yoğurt (bu biraz zorlayabilir )

lmaz: aman canım en azından ilk bir haftayı kaçamaksız tamamla yoksa seni domates ve oklava yağmuruna tutarım umudumuz sensin ha ona göresengözlerimebaksanab

tut canım insanı zorlayan birşey olmazsa direnç çabuk kırılabiliyor
söz veriyorum sonuna kadar kaçamak yok (sağlığım elverdiği sürece tabi yerimseniben)

tamam kaptan iyi düşünmüşsün,öylede yapabiliriz hem daha bir şevk gelir.

ay arkadaşlar durun durun ben açlıktan ne dediğimi ne yazdığımı bilememişim göğüs göbek basen olacaktı,ay çok özür dilerimmmmmm

kızlar ben göüs bel basen yazdım çok karıştı bu iş yaaa
neyse en iyisi böyle yazmak galiba
göğüs 110
bel 100
basen 110 oki

melocum
anladın değil mi göğüs göbek (göbek deliği üzerinden ölçülecek o yüzden bel yazmıyorum) basen
bu arada güzelim o 9 kiloyu ne kadar sürede verdin?

Selam partnerim bak bu beni geçmen için son şansın ben bu hafta büyük olasılıkla artıdayım:gitme:sonragaza basçam haberin olakaydirigubbakcemile

adaer 1,5 ayda verdim bu hafta 2. ayım bitecek henüz tartılmadım geçen hafta adet olduğum için pzt günü 2. aysonu verdiğim belli olacak

göğüs-98
göbek-85
basen 105

sanırım bu defa oldu ben göğüs üstünden aldım ölçüyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…