günaydınlarr kızlarr a.s.
ben hala bir mezura edinemediğim için ölçülerimi yazamıyorum ama en kısa zamanda yazcam inşallah
isveç diyetinin 3. günü yani dün akşam azcık kaçamak yapmak zorunda kaldım çünkü şekerim düştü :bbo: sonuç olarak dünden bu güne sadece 300 gr gitti :çok üzgünüm: ama bugün devam ediyorum yılmak yok yola devam :lepi:
öçülerim
98-84-97
gögüs-bel göbek sanırım doğru ölçtüm
lmaz: aman canım en azından ilk bir haftayı kaçamaksız tamamla yoksa seni domates ve oklava yağmuruna tutarım umudumuz sensin ha ona göresengözlerimebaksanab
Slm bayanlar
herkes ölçüleri yazmış ne güzel.. adaer canım ama bana kalırsa ölçüleri 2 haftada bir bildirsek daha iyi olur çünkü vücut her hafta zor incelir kilo gibi değil yani ama yine de siz bilirsiniz tabi..
Şu ayranlı diet benimde aklıma yatmıyo değil aslında severim o tadı denemek istiyorum ama ayrıntısı ne bu diyetin bilen varmı?
bugün yürüyüş yapamadım ama sabah kaçamak yaptım o yüzden akşam yemek yemedim açlıktan midem kazınıyo ama ceza olsun bana ne o öyle ye ye ye,şimdi birazdan da walk walk walk yapcam leslieyle..:)
canım bel göbek basen olacak...
canım bel göbek basen olacak...
günaydın arkadaşlar
günaydınlarr kızlarr a.s.
ben hala bir mezura edinemediğim için ölçülerimi yazamıyorum ama en kısa zamanda yazcam inşallah
isveç diyetinin 3. günü yani dün akşam azcık kaçamak yapmak zorunda kaldım çünkü şekerim düştü :bbo: sonuç olarak dünden bu güne sadece 300 gr gitti :çok üzgünüm: ama bugün devam ediyorum yılmak yok yola devam :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?