sende iyiki varsın mervişimizzKizlar bu arada iyiki varsiniz varliginiz bana o kadar iyi geliyor ki
Herkese slm kızlar bugün kötü oldu yemek yönünden ama güzel bi gündü oğlumu parka götürdü hava çok güzeldi ordan yemeğe gittik oğlum top havuzunda oynadı bizde eşimle yemek yedik degisiklik oldu ya kendime geldim menümude yazayım
Sabah 1 yumurta
5 zeytin
4 ceviz
Peynir
Biraz tereyağ küçük parça ekmek
Oglen 1 kaşe çorba
Aksam karışık pide
Ayran
Salata
Ve yarım porsiyon künefe olmamaliydi bu ama oldu
spor 20 dk yuruyus
Herkese az kalorili bol eksili günler
tühh göremedim ben o listeyi..kız alıntı yapaydın kalırdı bende yıllar sonra 1. olduğumu görürdüm,ama 1. 2. 3. fark etmez önemli olan kilo vermek..
Kizlar bu arada iyiki varsiniz varliginiz bana o kadar iyi geliyor ki
çok sevindim canım,
ben mayayı bozmadan hayırlısıyla bi süt alsadım çok iyi olacaktı..
işallah doğal yoğurtlarımızı yeriz bundan sonra banum..
sende iyiki varsın mervişimizz
çok bi sevindirik oldum valla kizlar
slm cnmmmmm akşam biraz fazla kaçmışşş sankiafiyetolsun yaramasın inş diyelim
bu ayın birincisi olacaksın meleğimmm bu daha güzel değil miii durmak yok
aynen cnmmm bi mukabele
evet meleğim ekşimeden mayala istersen hemen ben olunca buzluğa maya ayıracağım stresi yettiinş kuzum sağlıklı yoğurt yeriz
Swetckim hergün değişiyor kilom.alıştım artık.pahalı bir markanın iç çamaşırı iddiamz.yarın tartılcaz bakalım.oda yedi aşureleri umutsuz.İyi pazarlar şekerlerrr
Hoşgeldin aramıza cnmmm diyetisyen ve sporla inş sağlıklı bir şekilde fazlalıklardan kurtulup bebişine kavuşacaksın
Rica ederim kuzum allah sen den de razı olsun ne demek bildiğimiz herşeyi paylaşıyoruz
başla bitanem inan bana kilo vermen bile hızlanır
Hoşgeldin cnmmm bir ara yine gelmiştin yanılmıyorsam inşallah bu kez katılımın sürekli olur
öncelikle ısınmadan direk 6 hızıyla başlatmaları çok yanlış çünkü vücudun ham hele ki ısınmadan hızlı yürümen kramplara sebep olur cnmm en güzeli dışarda yürüme şansın varsa dışarda yürüyüş yap tempolu
böyle bir şansın yoksa evde leslie sensone 3 mile le başlayabilirsin ayrıca ip atlama da çok güzel bir kardiyo sporu tüm vucut çalışıyor zamanla diğer sporları da eklersin
Geçmiş olsun bitanemmmkeşke olsa canımcımmm ama malesef yok o yüzden uzun süre aç kalmamaya ve gezmelere de evde birşeyler yedikten sonra gidersek nefsimize yenilmeyiz
iyi pazarlar cnmmm dün -400 dünsağlık olsun iddiada ne vardı acaba
Swetckim hergün değişiyor kilom.alıştım artık.pahalı bir markanın iç çamaşırı iddiamz.yarın tartılcaz bakalım.oda yedi aşureleri umutsuz.
slm cnmmmmm akşam biraz fazla kaçmışşş sankiafiyetolsun yaramasın inş diyelim
bu ayın birincisi olacaksın meleğimmm bu daha güzel değil miii durmak yok
aynen cnmmm bi mukabele
evet meleğim ekşimeden mayala istersen hemen ben olunca buzluğa maya ayıracağım stresi yettiinş kuzum sağlıklı yoğurt yeriz
işallah canım baya uğraştırdı maya işi.bana 3 kğ süte mal oldu,bakalım son mayalamam normmal yoğurt olacak gibi ama yüzümü kara çıkarmazsa..
bende siyah seytinin gözüne bakıyorum.gidip gelip bi çeviriyorum şişeyi..3 ay nasıl dayanıcamm bilmemm..
Hoşgeldin canm aramizaBENDE 80 kilo ile bu yarşa varım....
BENDE 80 kilo ile bu yarşa varım....
75 diyeyim fazla ucmayayim canm ben simdilik veriyorum ama her an almaya baslayabilirim :)2015 1 ocak için hedef koymaya varmısınız şekerler
ceco:
beyazcan:
ayyüzlüm:
Rengarenk:
esinturgay:
eddoras:
mavişim:
hamişim:
sonundaoldu:
sadekahvem:
wintersun:
pofuduk:
pofuduk 16:
Sindi::
anetam:
daisyishere:
rapunzel:
hesapkitap:
alyagsu:
esen:
eylül:
88prenses:
nurefsani:
Afiyet olsun cnmSelam kızlar hepinize iyi akşamlar alıntıları sabah yapıcam bu akşamı 1.5 lahmacun bol salata ve bir bardak ayran ile anlattım. :)
2015 1 ocak için hedef koymaya varmısınız şekerler
ceco:
beyazcan:
ayyüzlüm:
Rengarenk:
esinturgay:
eddoras:
mavişim:
hamişim:
sonundaoldu:
sadekahvem:
wintersun:
pofuduk:
pofuduk 16:
anetam:
daisyishere:
rapunzel:
hesapkitap:
alyagsu:
esen:
eylül:
88prenses:
nurefsani:
Afiyet olsun cnm
Ayyy heyecanlandim bende varım ya benim hedef 84 olsun oğlum doğduktan 3 ay sonra bu kilo daydim 5 kilo alarak2015 1 ocak için hedef koymaya varmısınız şekerler
ceco:
beyazcan:
ayyüzlüm:
Rengarenk:
esinturgay:
eddoras:
mavişim:
hamişim:
sonundaoldu:
sadekahvem:
wintersun:
pofuduk:
pofuduk 16:
anetam:
daisyishere:
rapunzel:
hesapkitap:
alyagsu:
esen:
eylül:
88prenses:
nurefsani:
Şifa olsun kilo olmasın bende akşam benzer şeyler yedimSelam kızlar hepinize iyi akşamlar alıntıları sabah yapıcam bu akşamı 1.5 lahmacun bol salata ve bir bardak ayran ile anlattım. :)
Selam kızlar hepinize iyi akşamlar alıntıları sabah yapıcam bu akşamı 1.5 lahmacun bol salata ve bir bardak ayran ile anlattım. :)
meleğim yeşil zeytinin içinden seçtiğim 1 kğ kadar siyah zeytin çizik..onu ayrı yaptım diğeriyle karıştırmadım..tuzunu çok çeker gibi geliyor bana ama bilmiyorum tabii.ama baya sulanmış çizik olan.
ben birer bardaktan yapıyorum meleğimeminim güzel olacak
ayakuzum sen siyah zeytini çizip yapmıştın değil mi o yüzden daha çabuk olur tahminim
hoş geldin aramızaa..BENDE 80 kilo ile bu yarşa varım....
2015 1 ocak için hedef koymaya varmısınız şekerler
ceco:
beyazcan:
ayyüzlüm:
Rengarenk:
esinturgay:
eddoras:
mavişim:................78
hamişim:.......................75
sonundaoldu:
sadekahvem:
wintersun:
pofuduk:
pofuduk 16:
anetam:
daisyishere:
rapunzel:
hesapkitap:
alyagsu:
esen:
eylül:
88prenses:
nurefsani:...................84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?