80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm cnmmmmm akşam biraz fazla kaçmışşş sanki afiyetolsun yaramasın inş diyelim

tühh göremedim ben o listeyi..kız alıntı yapaydın kalırdıbende yıllar sonra 1. olduğumu görürdüm,ama 1. 2. 3. fark etmez önemli olan kilo vermek..

bu ayın birincisi olacaksın meleğimmm bu daha güzel değil miii durmak yok

Kizlar bu arada iyiki varsiniz varliginiz bana o kadar iyi geliyor ki

aynen cnmmm bi mukabele

çok sevindim canım,
ben mayayı bozmadan hayırlısıyla bi süt alsadım çok iyi olacaktı..

işallah doğal yoğurtlarımızı yeriz bundan sonra banum..

evet meleğim ekşimeden mayala istersen hemen ben olunca buzluğa maya ayıracağım stresi yetti inş kuzum sağlıklı yoğurt yeriz

sende iyiki varsın mervişimizz

çok bi sevindirik oldum valla kizlar

Swetckim hergün değişiyor kilom.alıştım artık.pahalı bir markanın iç çamaşırı iddiamz.yarın tartılcaz bakalım.oda yedi aşureleri umutsuz.

işallah canım baya uğraştırdı maya işi.bana 3 kğ süte mal oldu,bakalım son mayalamam normmal yoğurt olacak gibi ama yüzümü kara çıkarmazsa..
bende siyah seytinin gözüne bakıyorum.gidip gelip bi çeviriyorum şişeyi..3 ay nasıl dayanıcamm bilmemm..

ben birer bardaktan yapıyorum meleğim eminim güzel olacak

kuzum sen siyah zeytini çizip yapmıştın değil mi o yüzden daha çabuk olur tahminim

2015 1 ocak için hedef koymaya varmısınız şekerler

ceco:
beyazcan:
ayyüzlüm:
Rengarenk:
esinturgay:
eddoras:
mavişim:................78
hamişim:.......................75
sonundaoldu:
sadekahvem:
wintersun:
pofuduk:
pofuduk 16:
Sindi::
anetam:
daisyishere:
rapunzel:
hesapkitap:
alyagsu:
esen:
eylül:
88prenses:
nurefsani:...................84

Son düzenleme:
75 diyeyim fazla ucmayayim canm ben simdilik veriyorum ama her an almaya baslayabilirim :)

Varım varım varım ben varım 2015 e 78 ile uyanmak istiyorum

Ayyy heyecanlandim bende varım ya benim hedef 84 olsun oğlum doğduktan 3 ay sonra bu kilo daydim 5 kilo alarak

ben birer bardaktan yapıyorum meleğim eminim güzel olacak

ayakuzum sen siyah zeytini çizip yapmıştın değil mi o yüzden daha çabuk olur tahminim
meleğim yeşil zeytinin içinden seçtiğim 1 kğ kadar siyah zeytin çizik..onu ayrı yaptım diğeriyle karıştırmadım..tuzunu çok çeker gibi geliyor bana ama bilmiyorum tabii.ama baya sulanmış çizik olan.

5 kğ luk bidon senin dediğin gibi yapıldı meleğim..

BENDE 80 kilo ile bu yarşa varım....
hoş geldin aramızaa..

ayyy ne desem acaba.77 diyorum bende,işallah hedefii tuttururuz meleğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…