80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bakalım Allah daim etsin inşallah teşekkür ederiiimmmm

Eline sağlık Banu'cum. Ben bugün sabah misafir gelince tartılmayı unuttum panikten. Listeye katılamadım ama yarın sabah kilomu not ederim. Haftaya için bilgi olur elimde.

Bebisi eline al gorurum seni. Bende ali ile ugrastim az önce. Ela lale el ele. Ali ata nal al . Yaz yaz usandim 1.sinif cok zor
allah kolaylık versin. sendromu daha yeni atlatmıştım seneye yeniden başlayacam bende. sılam anasınıfında
Ayy bi dogsada bos bos durmaktan kurtulsam valla bunalima gidiyorum resmen ya
doğduktan sonra keşke içerde kalsaydı diyecen canım benim

mutlaka ya ben ömrümde nefsimle bu kadar savaşmamıştım hahah, ama böyle faydalı oldukça kendinde o değişikliği hissedince daha sıkı sarılıyosun valla bugünden itibaren daha azimli ve hevesliyim kuzu
yarından itibaren bende başlıyom az önce eşime de sıkıyı verdim. ekmek bile almıyorsun artık eve diye

Şimdide yanliiz olmaktan bunaliyorum cnam en azindan yavrumla ilgilenirim doğunca diyorum ama bu kadar kişi öyle diyorsa vardır bi bildiği :))

yuppiii işte buna çok sevindim bitanemmm

Herkese slm kızlar bugün kötü oldu yemek yönünden ama güzel bi gündü oğlumu parka götürdü hava çok güzeldi ordan yemeğe gittik oğlum top havuzunda oynadı bizde eşimle yemek yedik degisiklik oldu ya kendime geldim menümude yazayım
Sabah 1 yumurta
5 zeytin
4 ceviz
Peynir
Biraz tereyağ küçük parça ekmek
Oglen 1 kaşe çorba
Aksam karışık pide
Ayran
Salata
Ve yarım porsiyon künefe olmamaliydi bu ama oldu
spor 20 dk yuruyus
Herkese az kalorili bol eksili günler

Dünkü menüm

sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu+ 2 kuru erik

Kahvaltı

1 yumurta
göçmen soslu lor peyniri
7 ceviz
zeytin
1 fincan adaçayı
2 bebek havuç
yarım avokado

Öğle
1 bardak kefir yarım gözleme

Akşam

2 içli köfte
1 bardak ayran
brokoli salatası

Spor
sabah 13 x 5tibet yogası
30 dk p90x3 videosu

Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
2 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan adaçayı
Menüm
sabah 1 tatlı kaşığı çörek otu+ 2 kuru erik

Kahvaltı
soğanlı omlet
7 ceviz
zeytin
1 fincan biberiye çayı
2 bebek havuç
yarım nar

Öğle
1 bardak kefir

Akşam
yoğurt çorbası
kereviz
börülce salatası

Spor
sabah 13 x 5tibet yogası
30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany
30 dk p90x3 videosu

Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
2 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan biberiye

Meleğimmm hayırdır hiç yazmıyosunn seni görmüşken sorayım yoğurt mayası yapıyordun oldumu bitanemmm
iyi akşamlar meleğimm

yoğurt mayası 5. mayada kaldı..dolapta bekliyor süt alıp tekrar mayalıycam canım,sanırım bu sefer yoğurt kıvamına gelir,yani
ellerine eeğine sağlık meleğim.

uzunnn bir zamandır listenin üstünde yer almamıştım güzel bir duyguymuş unutmuştum bu duyguyu pofuduk kutlarım seni canım..
Eline saglik canim ilk ucteki yerimi koruyamamisim bu hafta :) herkesi tebrik ederim kizlar beyazcanim sana da birincilik çok yakismis :))
sağol mervişim birinciliği son anda kaçırdım ama olsun bu hafta çok vermiş olduğum kilonun sevinci yeter bana 2. likde güzel..

bu cümleni seneye bu gün sana hatırlatmak için kopyaladım hamişimmm
,
iyi düşünmüşün meleğim,seneye bu günlerini arıycak merviş.

Kızlar yetişin dersen hatırlatırız kuzumm
orası kesin zaten,boş zaman arıycak ama bulamıycak..

Ayy orasi kesin canim sizden cokk yardim alacagim inşallah daha ben beraber buyutucez sipahi :))))))
işallah kuzum ,doğum anından canlıbildirim bile yapıcan,hele doğundan sonraki haftanın birincisi sen olucaksın,5 kğ eksiyle..

ooo demekki senin maya oldu meleğimmm nihayet 3, denemem sonuncunda nohut aşamasını geçtim bende yarın ilk mayalamayı yapacağım hiç kıvam almıyordu süzüyordum süzgüde birşey kalmıyordu bu sefer oldu

ben mi yanlis gordum canim 1.ydin valla bu hafta super atak yaptin cnm inşallah canim hayirlisi ile bi doğsun sipada sanki hareketlerini hissediyorum gibi ama tam anlam veremiyorum karistiriyormuyum diye :)))

ben mi yanlis gordum canim 1.ydin valla bu hafta super atak yaptin cnm inşallah canim hayirlisi ile bi doğsun sipada sanki hareketlerini hissediyorum gibi ama tam anlam veremiyorum karistiriyormuyum diye :)))

yok Mervişim doğru gördün pofudukun bildirimini görmeden yapmıştım listeyi ben liste yaparken pofuduk gelmiş o yüzden tekrar düzenledim yoksa meleğim birinciydi

çok sevindim canım,
ben mayayı bozmadan hayırlısıyla bi süt alsadım çok iyi olacaktı..

işallah doğal yoğurtlarımızı yeriz bundan sonra banum..

Şimdide yanliiz olmaktan bunaliyorum cnam en azindan yavrumla ilgilenirim doğunca diyorum ama bu kadar kişi öyle diyorsa vardır bi bildiği :))
Cnm bugunlerin kıymetini bil tadını çıkar aklına geldikçe dışarı çık soğuk sıcak demeden eşinle gez imkan oldukça bol bol yat ay çocuk olmadan önce bende senin gibi devamli sıkıldım bunaldim derdim Ayy doğdu kuzum ay konuşmaya bile vaktim kalmiyo du bide gurbette yalnız olunca söyle biri 2 dk baksada banyoya girsem der oldum ayağını uzat kendine açık bi çay koy ay çocuk geldi agladi yanacak korkusu olmadan ic

tühh göremedim ben o listeyi..kız alıntı yapaydın kalırdıbende yıllar sonra 1. olduğumu görürdüm,ama 1. 2. 3. fark etmez önemli olan kilo vermek..

yarama baston kuzum Esim yaninda yok benim ayri sehirlerdeyiz Esim İstanbul da ben manisada ogrenciyim o yüzden o dediklerini yapamiyoruz malesef burasida çok Küçük bi yer disari cikilcak bi tarafı yok ancak okula gidiyorum geliyorum alincak bisey olursa markete gidiyorum

tühh göremedim ben o listeyi..kız alıntı yapaydın kalırdıbende yıllar sonra 1. olduğumu görürdüm,ama 1. 2. 3. fark etmez önemli olan kilo vermek..
Kiz yaptim geçmiş sayfalara bak ilk banum paylastiginda yazdim hatta sen coknguzel kilo vermissin canim maşallah haftaya daha iyi olacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…