Ben kaçıyorum şekerler iyi geceler allah rahatlık versin hepinize yarın görüşürüz
bilmemki azmıı,,ben az tutuyumda çok giderse mutluluğum katlı olur..77 az değilmi meleğim7 hafta var gidemedimmmm
Merhaba. 85 kg yum. spora başladım 2 gün oldu. daha ilk günden 15 dk 6. seviyede yürüyüş, 15 dk step aleti,yarım saat bisiklet, 45 mekik, 45 bacak sıkılaştırma hareketi yaptırıldı. Totatlde 1.5 saat kadar sürdü. bu ilk başlayan biri için ağır bir antrenman değil mi? çok yoruldum.ve bana seni daha çok yoracağız dediler. zamanla yorulmak lazım tabi ama ilk 2 gün ağır geldi bana . siz neler yapıyorsunuz. ilk günleriniz nasılsı. tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim. ayrıca kilom 85. boy 1.65
cecoooo kız maşallah enişteye. bizimkilere ders verse ya azıcık. ne güzel düşünmüş seni de tutmuş işin ucundan. günde yemeği de yaparsa süper olacak desene
kuran ı kerimi bende dıştan okuyamıyorum malesef. geçen arkadaşlar okuyalım dediler ben baştan okuyamam haberiniz olsun dedim. nasıl imamhatiplisin diye dalga geçtiler. ama derste de okuyamazdım ki ben. ondan ortalamalarda gelirdi notum
Kızlar ben kv de yürüyerek geldim. 48 dk bayağı tempolu sayılır.
Haftalık Kilo Bildirim Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]pofuduk16[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%2,55[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2,[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%1,97[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]62,6[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]26,9[/TD]
[TD]%0,80[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] yürüyüş mekik squat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4,[/TD]
[TD]hesapkitap[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%0,77[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5,[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]24,7[/TD]
[TD]%0,76[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]27,6[/TD]
[TD]%0,76[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]74,9(2 hafta önce)[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]3,9[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]nurefsani[/TD]
[TD]88,4[/TD]
[TD]88,4[/TD]
[TD]87,9[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%0,57[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]2 kez 30 dk yuruyus 200 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]yürüme,lesli,tiffany,mekik,ipatlama,plates karma [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]115,6[/TD]
[TD]115,2[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]%9,3[/TD]
[TD]%0,35[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]2 gün yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]84,8[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]%0,35[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]20 dk yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]78,4[/TD]
[TD]78,2[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]3,8[/TD]
[TD]%0,26[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] Bol yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]%+0,24[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]82,3[/TD]
[TD]83,3[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]5,7[/TD]
[TD]%+1,22[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Ra_punzel[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]+1,6[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%+1,94[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[/tr]
Bebisi eline al gorurum seni. Bende ali ile ugrastim az önce. Ela lale el ele. Ali ata nal al . Yaz yaz usandim 1.sinif cok zor
BENDE 80 kilo ile bu yarşa varım....
2015 1 ocak için hedef koymaya varmısınız şekerler
ceco:
beyazcan:
ayyüzlüm:
Rengarenk:
esinturgay:
eddoras:
mavişim:................78
hamişim:.......................75
sonundaoldu:
sadekahvem:
wintersun:
pofuduk:
pofuduk 16:
Sindi::
anetam:
daisyishere:
rapunzel:
hesapkitap:
alyagsu:
esen:
eylül:
88prenses:
nurefsani:...................84
alemsin sen yaaagunaydin kizlar. berbat bir sabah benim acimdan. sanirim bobregim tuttu yine midem bulaniyor. esim sagolsun ise gitmedi yanimda bekliyor. ama dunu anladim ben olsem adam hemen evlenir. sabah kolumu kaldiramiyorum silayi gondermis yanima annen sacini tarasin diyor. masallah onun saclari da beline kadar. az sonra bir baktim dilayi getirmis altini degissene diyor. mutfak desen tepeye kadar bulasik yapmis. hasta olmaya korkuyorum senin yuzunden dedim guluyo beyim. iste hasta olma sana daha cok is cikiyor diyor. ama fun gece cok guzeldi. aksam saat on esim hadi cikip arabayla azicik dolasalim dedi. tabi arabaya bindikten az sonra cocuklar bayilinca kaldik bas basa. burda bir tarihi kopru var. akarsu ustunde oraya goturdu su kenarina parketti muhabbet ettik dakikalarca. istanbulda denize karsi gibi. coook romantikti yaw. sonra baktik cocuklar yamuk yumuk yatiyo eve donduk
bilmemki azmıı,,ben az tutuyumda çok giderse mutluluğum katlı olur..
Eki Görüntüle 1298121 gunaydin kizlar dunki sabah kahvaltim oglen bulgur pilavi ve kirmizi et aksam bi elma
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Dün yine baya yoğundum o yüzden uğramaya fırsatım olmadı
Kahvaltıdan sonra eşim hadi boncuk yapalım diye tutturdu ve biz bir oturduk başına akşama kadar imalat yaptıktabi iyi oldu çünkü baya birşeyler çıktı
Öğlene doğru komşu ablama göstericeğim ( onun yeğenleri satacaklar iki farklı yerde) eğer şimdilik bu kadar yeter derse sanırım hafta içi gidip onları yeğenlerine teslim ediceğiz tabi birde fiyat belirleyeceğiz
Sırf dün 100 adetten fazla iş çıkardıktabi şu anda avuç içlerim ağrıyor
Akşam üzerede eşimin arkadaşı ille yemeğe gelin diye tutturdu
Bende akşam balık yaparız diye düşünürken hadi gidelim dedi eşimAllahtan başka şey isteseymişim olacakmış çünkü menüde balık vardı
Şükür bu haftasonunu hasarsız atlattım
İnşallah cuma karşılığını fazlasıyla alırım
Aslında bugün kızı parka götürür hemde yürümüş olurdum diye düşünüyordum ama şu anda felaket soğuk ve sis var İstanbuldaBakalım bir iki saate değişmezse çıkamayız sanırım ama en kötü ihtimal Anneme kahve içmeye giderim
Şimdi oturup şu geçmişide bir okuyayımda aklım kalmasınMaşallah baya bir geçmiş oluşmuş
Bu arada inşallah Rabbim bize bu haftayı çok güzel bir şekilde bol eksili olarak kapatmayı nasip eder ....Aminnnnn
günaydın kızlar
gunaydin kizlar. berbat bir sabah benim acimdan. sanirim bobregim tuttu yine midem bulaniyor. esim sagolsun ise gitmedi yanimda bekliyor. ama dunu anladim ben olsem adam hemen evlenir. sabah kolumu kaldiramiyorum silayi gondermis yanima annen sacini tarasin diyor. masallah onun saclari da beline kadar. az sonra bir baktim dilayi getirmis altini degissene diyor. mutfak desen tepeye kadar bulasik yapmis. hasta olmaya korkuyorum senin yuzunden dedim guluyo beyim. iste hasta olma sana daha cok is cikiyor diyor. ama fun gece cok guzeldi. aksam saat on esim hadi cikip arabayla azicik dolasalim dedi. tabi arabaya bindikten az sonra cocuklar bayilinca kaldik bas basa. burda bir tarihi kopru var. akarsu ustunde oraya goturdu su kenarina parketti muhabbet ettik dakikalarca. istanbulda denize karsi gibi. coook romantikti yaw. sonra baktik cocuklar yamuk yumuk yatiyo eve donduk
gunaydin kizlar. berbat bir sabah benim acimdan. sanirim bobregim tuttu yine midem bulaniyor. esim sagolsun ise gitmedi yanimda bekliyor. ama dunu anladim ben olsem adam hemen evlenir. sabah kolumu kaldiramiyorum silayi gondermis yanima annen sacini tarasin diyor. masallah onun saclari da beline kadar. az sonra bir baktim dilayi getirmis altini degissene diyor. mutfak desen tepeye kadar bulasik yapmis. hasta olmaya korkuyorum senin yuzunden dedim guluyo beyim. iste hasta olma sana daha cok is cikiyor diyor. ama fun gece cok guzeldi. aksam saat on esim hadi cikip arabayla azicik dolasalim dedi. tabi arabaya bindikten az sonra cocuklar bayilinca kaldik bas basa. burda bir tarihi kopru var. akarsu ustunde oraya goturdu su kenarina parketti muhabbet ettik dakikalarca. istanbulda denize karsi gibi. coook romantikti yaw. sonra baktik cocuklar yamuk yumuk yatiyo eve donduk
hoşgeldin cecommm maşallah ne kadar çok yapmışsınızhadi inşallah cnmm rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin
cok gecmıs olsun canım benım rabbım acıl sıfalar versın ınsallahgunaydin kizlar. berbat bir sabah benim acimdan. sanirim bobregim tuttu yine midem bulaniyor. esim sagolsun ise gitmedi yanimda bekliyor. ama dunu anladim ben olsem adam hemen evlenir. sabah kolumu kaldiramiyorum silayi gondermis yanima annen sacini tarasin diyor. masallah onun saclari da beline kadar. az sonra bir baktim dilayi getirmis altini degissene diyor. mutfak desen tepeye kadar bulasik yapmis. hasta olmaya korkuyorum senin yuzunden dedim guluyo beyim. iste hasta olma sana daha cok is cikiyor diyor. ama fun gece cok guzeldi. aksam saat on esim hadi cikip arabayla azicik dolasalim dedi. tabi arabaya bindikten az sonra cocuklar bayilinca kaldik bas basa. burda bir tarihi kopru var. akarsu ustunde oraya goturdu su kenarina parketti muhabbet ettik dakikalarca. istanbulda denize karsi gibi. coook romantikti yaw. sonra baktik cocuklar yamuk yumuk yatiyo eve donduk
masallah canım el bırlıgıyle ne guzel yapmıssınız kalbı temız arkadasım benım :) hafta sonu benım kos kos oturmakla gectı kk nın bekcılıgını yaptım sayılır bugun en azından hastaneyle okula gdıcem dısarı cıkmıs olucam azda olsaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Dün yine baya yoğundum o yüzden uğramaya fırsatım olmadı
Kahvaltıdan sonra eşim hadi boncuk yapalım diye tutturdu ve biz bir oturduk başına akşama kadar imalat yaptıktabi iyi oldu çünkü baya birşeyler çıktı
Öğlene doğru komşu ablama göstericeğim ( onun yeğenleri satacaklar iki farklı yerde) eğer şimdilik bu kadar yeter derse sanırım hafta içi gidip onları yeğenlerine teslim ediceğiz tabi birde fiyat belirleyeceğiz
Sırf dün 100 adetten fazla iş çıkardıktabi şu anda avuç içlerim ağrıyor
Akşam üzerede eşimin arkadaşı ille yemeğe gelin diye tutturdu
Bende akşam balık yaparız diye düşünürken hadi gidelim dedi eşimAllahtan başka şey isteseymişim olacakmış çünkü menüde balık vardı
Şükür bu haftasonunu hasarsız atlattım
İnşallah cuma karşılığını fazlasıyla alırım
Aslında bugün kızı parka götürür hemde yürümüş olurdum diye düşünüyordum ama şu anda felaket soğuk ve sis var İstanbuldaBakalım bir iki saate değişmezse çıkamayız sanırım ama en kötü ihtimal Anneme kahve içmeye giderim
Şimdi oturup şu geçmişide bir okuyayımda aklım kalmasınMaşallah baya bir geçmiş oluşmuş
Bu arada inşallah Rabbim bize bu haftayı çok güzel bir şekilde bol eksili olarak kapatmayı nasip eder ....Aminnnnn
Ayy çok mu büyük konuştum yoksa canim :)))) seneye imdatt diye yazarmisim ayyy
Herkese slm kızlar bugün kötü oldu yemek yönünden ama güzel bi gündü oğlumu parka götürdü hava çok güzeldi ordan yemeğe gittik oğlum top havuzunda oynadı bizde eşimle yemek yedik degisiklik oldu ya kendime geldim menümude yazayım
Sabah 1 yumurta
5 zeytin
4 ceviz
Peynir
Biraz tereyağ küçük parça ekmek
Oglen 1 kaşe çorba
Aksam karışık pide
Ayran
Salata
Ve yarım porsiyon künefe olmamaliydi bu ama oldu
spor 20 dk yuruyus
Herkese az kalorili bol eksili günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?