80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

]Slm şekerler ben geldimmmm

özür mavişim gezmeye gideceğimiz için sorularını cevaplamakta geciktim olabilir tabiki kuzum nedne olmasın gün içinde 1 saat leptin çalıştırmış olacaksın toplam fakat aç karnına yürüyüş yapmamanı öneririm en azından 1 bardak süt iç öyle çık cnm

dediğin yoğurt kürünü yeni duysum ben de ama denemedim hiç içinde yoğurt olduğu için mutlaka faydasını görürsün leptin malesef bozulur fakat denemedne önce dikkat et cnm herhangi bir mide rahatsızlığın varsa hem limon hem pulbiber dokunabilir

bir de yemeklerden yarım saat önce yenen yoğurt kürü var metabolizmayı ateşliyor resmen
1 kase yoğurt
1 çay kaş. zerdeçal
1 çay kaş.zencefil
1 çay kaşığı tarçın

istertsen 1 hafta bunu dene bir hafta dediğini hangisi bünyene fayda edecekse

Söz verdin neslimmm sözünü tutacağına iannıyorum kuzum koshneslikosh artık

Hamişim tarihe geçeceksin bu gidişle

Tşkler şekercim hayırlı cumalar gel artık kuzum özledikkkkk

ilk bildiriminden sonra okuyunca sevindim cnmmm tbrkler haftaya daha güzel bildirim geleceğine eminim wall siti ve ip atlamayı yapamadın bu hafta adaşım

oooo yakışır enişteyle biraz kaliteli zaman geçirin kuzum hakkınız

Helalll sana meleğimmmmm nihayet kırdın şeytanın bacağını tbrkler kuzummm yaşasın 7 li rakamlar

Alişimizin doğum günü kutlu olsun neslim iyi ki doğurmuşsunnnn

az olsun öz olsun bitanemmmmm zaten hastaydın haftaya daha güzel gider inş trombolinine de başlarsın

Hoşgeldin aramıza canımmmm allah bağışlasın oğluşunu doğru adrestesinn günün her saati topiğimiz aktiftir cnmm

Ben sweet 3,takımdan geçen mayısta mezun oldum 6, takımın kaptanıyım 40 yaşındayım bekarım annemle birlikte oturuyorum İzmirdenimmm boyun gayet güzel cnmm bazı dönemlerde kilo verme durabiliyor sakın ümitsizliğe kapılma direnç kırılınca tekrar vermeye devam edeceksin yeterki istikrarla devam et cnm

artık hedefine ulaştınnnn bence düşünebilirsin gülümmm

slm pofudukummm hadi inş bitanemmm kayıtlarıma göre vermiş görünüyorsun ama 74,9 muşsun 2 hafta önce

Hamişim çıntar köftesimiii bu hafta bulabilirsem mutlaka deneyeceğim

kabak köftesi dediğin mücver sanırım

afiyetolsun cnmmm güzel menü havuç pişince şekere dönüşüyor tatlım minik bir uyarı

Bitanemm neden evden götürmeyi düşünmüyorsun evde kendine doyurucu salatalar yapabilirsin

fakat kurabiye yemektense biraz kuruyemiş ve meyve daha iyi olmazmı

hayır tatlım daha çok acıkırsınn

ne kusuru bitanemm yakaladığın yerden katıl sende sabah doydunmu kuzumm hem aşure hem tatlı yanlış anladım sanırım akşam balığın üzerine tahin yerine ceviz sucuğu tüketmişsin afiyetolsun cnmm
[/QUOTE]
evt cnm hala o rakamdayim sanki gidip geliyo bende anlamadim :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Dün yine baya yoğundum o yüzden uğramaya fırsatım olmadı
Kahvaltıdan sonra eşim hadi boncuk yapalım diye tutturdu ve biz bir oturduk başına akşama kadar imalat yaptık tabi iyi oldu çünkü baya birşeyler çıktı
Öğlene doğru komşu ablama göstericeğim ( onun yeğenleri satacaklar iki farklı yerde ) eğer şimdilik bu kadar yeter derse sanırım hafta içi gidip onları yeğenlerine teslim ediceğiz tabi birde fiyat belirleyeceğiz
Sırf dün 100 adetten fazla iş çıkardık tabi şu anda avuç içlerim ağrıyor

Akşam üzerede eşimin arkadaşı ille yemeğe gelin diye tutturdu
Bende akşam balık yaparız diye düşünürken hadi gidelim dedi eşim Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış çünkü menüde balık vardı
Şükür bu haftasonunu hasarsız atlattım
İnşallah cuma karşılığını fazlasıyla alırım

Aslında bugün kızı parka götürür hemde yürümüş olurdum diye düşünüyordum ama şu anda felaket soğuk ve sis var İstanbulda Bakalım bir iki saate değişmezse çıkamayız sanırım ama en kötü ihtimal Anneme kahve içmeye giderim

Şimdi oturup şu geçmişide bir okuyayımda aklım kalmasın Maşallah baya bir geçmiş oluşmuş

Bu arada inşallah Rabbim bize bu haftayı çok güzel bir şekilde bol eksili olarak kapatmayı nasip eder ....Aminnnnn

Aramıza tekrar hoşgeldin canım
Umarım bu kez kalıcı olarak aramızda olursun
Valla baya bir yormuşlar seni ilk günlerden. Hani spor hocası falan değilim ama benim bildiğim birden bukadar yüklenirsen hem çabuk bıkarsın hemde bünye alışırsa daha fazlasını nasıl yapacaksın kilo vermek için
Tabi işin uzmanları daha iyi bilir ama ne bileyim bana fazla gibi geldi.
Sonuçlarını fazla fazla alırsın inşallahda değer yorulduğuna

Bakalım artık sesli okumaya alıştıracaklar sanırım beni tabi bir yandan güzel birşey ama işte dediğim gibi deli gibi kalbim çarpıyor okumaya başlayınca

Kızlar ben kv de yürüyerek geldim. 48 dk bayağı tempolu sayılır.

Ohhh süpersin valla
Umarım yemek konusunda israr etmemiştir Aslında dönüşte yürüme imkanın olsaydı az da olsa yiyebilirdin ama gece geç dönünce yürümek hem zor gelir hemde ben kendi adıma tırsarım zaten eşimde arabayla olunca dönüşte yürüme şansı olmazdı

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Kilo veren tüm kızları canı gönülden tebrik ediyorum

İnşallah bir sonraki hafta listenin daha üst sıralarında yer alırım

Bebisi eline al gorurum seni. Bende ali ile ugrastim az önce. Ela lale el ele. Ali ata nal al . Yaz yaz usandim 1.sinif cok zor

Anam benimkinin daha okula başlamadan ne resmi biter ne dersi
Ha bire kendi kendine okula gitmiş gibi Anneciğim öğretmenim öyle dedi böyle dedi diye anlatıp duruyor hatta sanki gerçekten okula gitmiş gibi her gün bir Okul günü anısını anlatıyor Zaten çenesi düşük artık okulada başlayınca hepten yanarım

Aslında eli kalem tutmaya alıışsın diye şu ilk okulda yapılan telefon teli çizme gibi alıştırmaları yaptırmak istiyorum ama ona gelince sıkıldım diyor kaçıyor artık seneye bende fenalıklar geçiririm

Allah yardımcın olsun inşallah kuzu çabuk alışır okuma ve yazmaya

BENDE 80 kilo ile bu yarşa varım....

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Yılbaşına kadar olucaksa hedef belirleme o zaman bende 112 kg diyeyim ( 110 diyecektimde hadi 2de benden eksik olsun dedim garanti ulaşmış olayım bari yılbaşına kadar fazla olursa zaten canıma minnet )
Hedefe direk 110 desem bu seferde ulaşamazsam üzülürüm ama daha dediğin gibi 7 hafta var o yüzden olabileceğine inanıyorum

Yani bende varım

gunaydin kizlar. berbat bir sabah benim acimdan. sanirim bobregim tuttu yine midem bulaniyor. esim sagolsun ise gitmedi yanimda bekliyor. ama dunu anladim ben olsem adam hemen evlenir. sabah kolumu kaldiramiyorum silayi gondermis yanima annen sacini tarasin diyor. masallah onun saclari da beline kadar. az sonra bir baktim dilayi getirmis altini degissene diyor. mutfak desen tepeye kadar bulasik yapmis. hasta olmaya korkuyorum senin yuzunden dedim guluyo beyim. iste hasta olma sana daha cok is cikiyor diyor. ama fun gece cok guzeldi. aksam saat on esim hadi cikip arabayla azicik dolasalim dedi. tabi arabaya bindikten az sonra cocuklar bayilinca kaldik bas basa. burda bir tarihi kopru var. akarsu ustunde oraya goturdu su kenarina parketti muhabbet ettik dakikalarca. istanbulda denize karsi gibi. coook romantikti yaw. sonra baktik cocuklar yamuk yumuk yatiyo eve donduk

alemsin sen yaaa

2015 1 ocak için hedef koymaya varmısınız şekerler

ceco:
beyazcan:
ayyüzlüm:
Rengarenk:70,9
esinturgay:
eddoras:
mavişim:................78
hamişim:.......................75
sonundaoldu:
sadekahvem:
wintersun:
pofuduk:
pofuduk 16:
Sindi::
anetam:
daisyishere:
rapunzel:
hesapkitap:
alyagsu:
esen:
eylül:
88prenses:
nurefsani:...................84

kosh nesli kosh 70 koshhhhhh.kasım ve aralıkta 2 ayda toplam 6 kilo versem hedef okeydir bişi değil kosh nesli

Günaydın şekerlerrr güzel bir hafta olsun hepimiz içinnn

bilmemki azmıı,,ben az tutuyumda çok giderse mutluluğum katlı olur..

peki meleğim fazlası olacağına eminim

Eki Görüntüle 1298121 gunaydin kizlar dunki sabah kahvaltim oglen bulgur pilavi ve kirmizi et aksam bi elma

afiyetolsun pofudukummm

hoşgeldin cecommm maşallah ne kadar çok yapmışsınız hadi inşallah cnmm rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin

günaydın kızlar

Günaydın bitanemmm geçmiş olsun cnmm çok üşüttün düğünde kendini demekki enişte sana gözüyle bakıyor anlaşılannn ooooo akşam ortam süpermişşşşş

Çok geçmiş olsun canım
Acaba az mı su içtin bu aralar Umarım bir an önce toparlanırsında ağrın sızın kalmaz

Bu arada ne güzel bir akşam geçirmişsin sende İnşallah daha sık böyle akşamlar geçirirsiniz

hoşgeldin cecommm maşallah ne kadar çok yapmışsınız hadi inşallah cnmm rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin

Aminnnn inşallah canım Valla dün eşimede dedim zarar etmeyelim yeter varsın karımız fazla olmasın adama kalsa baya kar edecek ama sonuçta başkası bizim için satacağı için oda biraz üzerine koyacağından makul birşeyler belirlemek şart sonuçta
Kısmet bakalım ne olacak

cok gecmıs olsun canım benım rabbım acıl sıfalar versın ınsallah
ah ahh benımkıde yanımda olsada yuzunu gorsem sesını duysam en azından skpee de gorusuyorduk telden arıyordu hafta sonu adam bızım evın ınsaatına gırmısler duvar kırmıslar falan yazık garıbımın kolları kalmıyormus sımdı heryerınden et kesılmıs alıskın olmayınca bunye carpmıs tabı

masallah canım el bırlıgıyle ne guzel yapmıssınız kalbı temız arkadasım benım :) hafta sonu benım kos kos oturmakla gectı kk nın bekcılıgını yaptım sayılır bugun en azından hastaneyle okula gdıcem dısarı cıkmıs olucam azda olsa

Ayy çok mu büyük konuştum yoksa canim :)))) seneye imdatt diye yazarmisim ayyy

YAZACAKSINNNNN....
bizim işyerinde arkadaşın bebeği yoktu tabi benim ve diğer arkadaşın okula gidiyo kızlar.. birazda ev işini pek sevmez kendisi hep derdi ayyy ne bitmez işiniz var ben akşam 8,5 9 da oturuyorum saat 10 da da yatıyom sizin işşiniz bitmiyor ben çok mu pisim derdi...... işşi bitince mesaj atardı bize...
hamile kaldı biz bekleeee demeye başladık.
şimdi 9 aylık kızı emeklemeye de başladı habire elinde süpürge viledayla dolşıyomuş bide eşi yardımcıdır çok benim herif gibi falan değil.. bizim kızlar da büyüyünce şimdi uyuyamadım, tv bile izleyemiyorum işim bitmiyor hiççç... biz onunla eğleniyoruz şimdi... seninde onun misali bugünlerin tadını çıkar inan çoookk arıcan bi 4 -5 yıl yok yok hatta 7 -8 yıl

afiyet olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…