80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy benm esımde yardım eder ama canı ısterse ınsallah bebek dogunca hep canı ıstergecen eltımın bebegı oldu oraya gıttık alamadı cocugu kucagına ben dıyor onu kucaga almam ıcın en az 6 aylık olması lazım dıyor kırılcak bebek gıbı duruyor dıyır bakalım bebek dogunca napıcazz allah kerım

BENDE 80 kilo ile bu yarşa varım....

hoş geldin canım

Şifa olsun kilo olmasın bende akşam benzer şeyler yedim

amiinnnn hepimize inşallah

Gayet güzel atlatmışsın cnmmmm

valla öyle oldu canım zaten başka bişey yoktu sağolsun öyle sofralar donatmaz pekte
tam benlikti yaniii canım

geçmiş olsun canım o böbrek bende de sıkıntı canım bilirim ağrısını... daha güzel akşamlarınız olsun inşallah canım...

inşallah canım benimki yıllık izinde evde her akşam harp yerine gidiyorum sankiii.... merak etme alır kendi çocuğu başka olur...

Sağ olasın canım inşallah emeğimizin karşılığını alırız
Dün inan küçük kuzuda ille bende yardım edeceğim diyince onada nazar bonzukları deriye dizdirdik hatta eşim 8 tane diz dedi ve cadı onları yaparken hep 8e kadar saya saya iyice ezberledi ve hiç eksiksiz dizip babasına uzattı

Keyif kahvemide içtim
Hatta yanına birde güzel görünsün diye bir kolye koydum Durun sizede göstereyim

inşallah canım benimki yıllık izinde evde her akşam harp yerine gidiyorum sankiii.... merak etme alır kendi çocuğu başka olur...
ınsallah canım yoksa ısım cok zor olur valla cocukları cok asırı sevıyor esım ama kucuk oluncada korkuyor

oyyy masallah kuzuyaaa ya cımcımeye bak sen cok guzelll olmuslar canımm yaaa elınıze saglık valla supersınızzz

sağol canım boncuklar içinnnnn özellikle hazır başlamışken devam edeyim inşallah.
etmedi canım yemeğin yarısında görümcemin oğlan hastaydı onun yanına gitti yarım saatliğine 1,5 saatte geldi o gelmeden bende aradım kalktım. dedim ya zaten pek tadımız yok diye... dönüşte geç olunca çocukta var yürümek zor zaten pek tekin mahallede değil oturdukları yer bide eşim diyet yaptığımı falan bilmiyor demedim bile yürüyelim diye

maşallah fıstığa onlar bizden dikkatli zaten kuzummm afiyet olsun.. kolyede çok hoşmuş..elinize sağlık

hımm ne güzelllll bende koyayım bari 75 diye...en azından daha fazla dikkat ederim canım :)

bu arada herkese güzel bir gün dilerim.aslında sabahdan girdim günaydın yazacağım her defasında pazartesi yoğunluğu başka iş çıktı bir türlü yazamadım.inşallah hepiniz iyisinizdir.geçmişi vakit olunca hemen okuyacağım yoksa kendimi suçlu hissediyorum.sanki menü yazıp kaçıyormuşum gibi oluyor.lütfen kusurumada bakmayın belki öyle yansıyor.ama işimi görseniz emin olun anlarsınız beni.zaten anlıyorsunuzda hoşgörünüz hepinizin çok güzel.Allah gönlünüzce eylesin herşeyi inşallah.

ben dünkü menümü yazayım hemen.
sabah geç kalktım eşimle öğlen yaptık kahvaltımızı: 2 yumurta ile hazırlanmış az sucuklu krep -sade çay-sebze söğüş
akşam 1 tabak patlamış mısır ve yarım tabak kıymalı makarna ve yoğurt..

evde olunca düzenim gitti.daha doğrusu haftalardır öyle yorulmuşumki yerimden kalkamadım ne varsa onu hazırladım özenesim gelmedi bir türlü..

tesekkur ederim cnm

Neyse kızlar bana müsaade

Anam aradı kızkardeşin geliyor öğlenlik birlikte yiyelim birşeyler sonrada Sosyete pazarına gideriz diye
Aslında pek Pazara gidesimde yoktu ama o bahaneyle yürümüş olurum
Git gel 1 saat garanti yürümüş olurum oradada bir saat yürürüz en azından

Artık akşam uğrarım ancak tekrar
Hepinizi kocaman öpüyorum

Bol eksili az kalorili bir gün olur inşallah hepimiz için

ıyı eglenceler canım benım bol bol yuruyusler

çoooook sağolun kızlar allah razı olsun sizdena
acıma kız o kadar. yarın öbür gün o sana acımayacak çünkü
ne güzel özetlemişsin kııızzzzzz
süper görünüyo ellerinize sağlık

oyle oluyor valla canım sen kıyamıyorsun esler kıyıyor bunu bılmeme ragmen kıyamıyorum ıste huyum kurusun

Geç kalınmış bildirimim

Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 73.9 kg
Bu haftaki kilo: 74.4 kg (10.11.2014)
Gelen: 500 g
Toplam verielen kilo: 7.8 kg
Hedef : 65

3 - 4 gün sonra regl olcam ondan mıdır bilemedim ama canım sıkıldı. Gerçi fazla suda içmiyorum yeşilçyda içmiyorum. Kilo vermemiş olabilirim de.

İnşallah sorun çıkmaz canım öğrenirsin cinsiyetini de :)
ödem olmuş olabilir canm skma sen hem bak su Yeşilçay icmedm diyorsun inşallah canm insalla

kizlar herkese merhabalar..
nasilsiniz..2 gundur yazamadim..ozelde calistigim icin haftasonu cok dersim var..bu yuzden telefonu elime bile alamiyorum..sabah da yemegimi yaptim simdi cocugumu anneme emanet edip ise gidiyorum..ilk buldugum firsatta da size yazdim..
sabah oturup dogru duzgun kahvalti etmeye vaktim olmadi..yemek yaparken 6 catal makarna attim agzima:-(

dün yine öğünlerde dikkat etmedim ama saat 2 de bı cıktım 3 km yürüyüş yaptım sonrada bıraz (yarım saat kadar herhalde bakmamısım) fitness aletleriyle calıstım haftada 3 gün yapabılsem keske.. sıkıldım eskıden berı baslayıp bırakmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…