ayyy benm esımde yardım eder ama canı ısterse ınsallah bebek dogunca hep canı ısterYAZACAKSINNNNN....
bizim işyerinde arkadaşın bebeği yoktu tabi benim ve diğer arkadaşın okula gidiyo kızlar.. birazda ev işini pek sevmez kendisi hep derdi ayyy ne bitmez işiniz var ben akşam 8,5 9 da oturuyorum saat 10 da da yatıyom sizin işşiniz bitmiyor ben çok mu pisim derdi...... işşi bitince mesaj atardı bize...
hamile kaldı biz bekleeee demeye başladık.
şimdi 9 aylık kızı emeklemeye de başladı habire elinde süpürge viledayla dolşıyomuş bide eşi yardımcıdır çok benim herif gibi falan değil.. bizim kızlar da büyüyünce şimdi uyuyamadım, tv bile izleyemiyorum işim bitmiyor hiççç... biz onunla eğleniyoruz şimdi... seninde onun misali bugünlerin tadını çıkar inan çoookk arıcan bi 4 -5 yıl yok yok hatta 7 -8 yıl
BENDE 80 kilo ile bu yarşa varım....
Şifa olsun kilo olmasın bende akşam benzer şeyler yedim
Gayet güzel atlatmışsın cnmmmm
gunaydin kizlar. berbat bir sabah benim acimdan. sanirim bobregim tuttu yine midem bulaniyor. esim sagolsun ise gitmedi yanimda bekliyor. ama dunu anladim ben olsem adam hemen evlenir. sabah kolumu kaldiramiyorum silayi gondermis yanima annen sacini tarasin diyor. masallah onun saclari da beline kadar. az sonra bir baktim dilayi getirmis altini degissene diyor. mutfak desen tepeye kadar bulasik yapmis. hasta olmaya korkuyorum senin yuzunden dedim guluyo beyim. iste hasta olma sana daha cok is cikiyor diyor. ama fun gece cok guzeldi. aksam saat on esim hadi cikip arabayla azicik dolasalim dedi. tabi arabaya bindikten az sonra cocuklar bayilinca kaldik bas basa. burda bir tarihi kopru var. akarsu ustunde oraya goturdu su kenarina parketti muhabbet ettik dakikalarca. istanbulda denize karsi gibi. coook romantikti yaw. sonra baktik cocuklar yamuk yumuk yatiyo eve donduk
ayyy benm esımde yardım eder ama canı ısterse ınsallah bebek dogunca hep canı ıstergecen eltımın bebegı oldu oraya gıttık alamadı cocugu kucagına ben dıyor onu kucaga almam ıcın en az 6 aylık olması lazım dıyor kırılcak bebek gıbı duruyor dıyır bakalım bebek dogunca napıcazz allah kerım
masallah canım el bırlıgıyle ne guzel yapmıssınız kalbı temız arkadasım benım :) hafta sonu benım kos kos oturmakla gectı kk nın bekcılıgını yaptım sayılır bugun en azından hastaneyle okula gdıcem dısarı cıkmıs olucam azda olsa
ınsallah canım yoksa ısım cok zor olur valla cocukları cok asırı sevıyor esım ama kucuk oluncada korkuyorinşallah canım benimki yıllık izinde evde her akşam harp yerine gidiyorum sankiii.... merak etme alır kendi çocuğu başka olur...
Sağ olasın canım inşallah emeğimizin karşılığını alırız
Dün inan küçük kuzuda ille bende yardım edeceğim diyince onada nazar bonzukları deriye dizdirdikhatta eşim 8 tane diz dedi ve cadı onları yaparken hep 8e kadar saya saya iyice ezberledi ve hiç eksiksiz dizip babasına uzattı
Keyif kahvemide içtim
Hatta yanına birde güzel görünsün diye bir kolye koydumDurun sizede göstereyim
Eki Görüntüle 1298298
Ohhh süpersin valla
Umarım yemek konusunda israr etmemiştirAslında dönüşte yürüme imkanın olsaydı az da olsa yiyebilirdin ama gece geç dönünce yürümek hem zor gelir hemde ben kendi adıma tırsarım zaten eşimde arabayla olunca dönüşte yürüme şansı olmazdı
Sağ olasın canım inşallah emeğimizin karşılığını alırız
Dün inan küçük kuzuda ille bende yardım edeceğim diyince onada nazar bonzukları deriye dizdirdikhatta eşim 8 tane diz dedi ve cadı onları yaparken hep 8e kadar saya saya iyice ezberledi ve hiç eksiksiz dizip babasına uzattı
Keyif kahvemide içtim
Eki Görüntüle 1298298
2015 1 ocak için hedef koymaya varmısınız şekerlerkosh nesli kosh 70 koshhhhhh.kasım ve aralıkta 2 ayda toplam 6 kilo versem hedef okeydir bişi değil kosh nesli
ceco:
beyazcan:
ayyüzlüm:
Rengarenk:70,9
esinturgay:
eddoras:
mavişim:................78
hamişim:.......................75
sonundaoldu:
sadekahvem:
wintersun:
pofuduk:
pofuduk 16:
Sindi::
anetam:
daisyishere:
rapunzel:
hesapkitap:
alyagsu:
esen:
eylül:
88prenses:
nurefsani:...................84
tesekkur ederim cnmGünaydın şekerlerrr güzel bir hafta olsun hepimiz içinnn
peki meleğim fazlası olacağına eminim
afiyetolsun pofudukummm
hoşgeldin cecommm maşallah ne kadar çok yapmışsınızhadi inşallah cnmm rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin
Günaydın bitanemmm geçmiş olsun cnmm çok üşüttün düğünde kendini demekkienişte sana gözüyle bakıyor anlaşılannn ooooo akşam ortam süpermişşşşş
ıyı eglenceler canım benım bol bol yuruyuslerNeyse kızlar bana müsaade
Anam aradı kızkardeşin geliyor öğlenlik birlikte yiyelim birşeyler sonrada Sosyete pazarına gideriz diye
Aslında pek Pazara gidesimde yoktu ama o bahaneyle yürümüş olurum
Git gel 1 saat garanti yürümüş olurumoradada bir saat yürürüz en azından
Artık akşam uğrarım ancak tekrar
Hepinizi kocaman öpüyorum
Bol eksili az kalorili bir gün olur inşallah hepimiz için
acıma kız o kadar. yarın öbür gün o sana acımayacak çünkücok gecmıs olsun canım benım rabbım acıl sıfalar versın ınsallah
ah ahh benımkıde yanımda olsada yuzunu gorsem sesını duysam en azından skpee de gorusuyorduk telden arıyordu hafta sonu adam bızım evın ınsaatına gırmısler duvar kırmıslar falan yazık garıbımın kolları kalmıyormus sımdı heryerınden et kesılmısalıskın olmayınca bunye carpmıs tabı
ne güzel özetlemişsin kııızzzzzzYAZACAKSINNNNN....
bizim işyerinde arkadaşın bebeği yoktu tabi benim ve diğer arkadaşın okula gidiyo kızlar.. birazda ev işini pek sevmez kendisi hep derdi ayyy ne bitmez işiniz var ben akşam 8,5 9 da oturuyorum saat 10 da da yatıyom sizin işşiniz bitmiyor ben çok mu pisim derdi...... işşi bitince mesaj atardı bize...
hamile kaldı biz bekleeee demeye başladık.
şimdi 9 aylık kızı emeklemeye de başladı habire elinde süpürge viledayla dolşıyomuş bide eşi yardımcıdır çok benim herif gibi falan değil.. bizim kızlar da büyüyünce şimdi uyuyamadım, tv bile izleyemiyorum işim bitmiyor hiççç... biz onunla eğleniyoruz şimdi... seninde onun misali bugünlerin tadını çıkar inan çoookk arıcan bi 4 -5 yıl yok yok hatta 7 -8 yıl
süper görünüyo ellerinize sağlıkSağ olasın canım inşallah emeğimizin karşılığını alırız
Keyif kahvemide içtim
Eki Görüntüle 1298298
oyle oluyor valla canım sen kıyamıyorsun esler kıyıyorçoooook sağolun kızlar allah razı olsun sizdena
acıma kız o kadar. yarın öbür gün o sana acımayacak çünkü
ne güzel özetlemişsin kııızzzzzz
süper görünüyo ellerinize sağlık
İnşallah sorun çıkmaz canım öğrenirsin cinsiyetini de :)kızlar bana dua edın hazırlanıp doktora gıdıcem sımdı bebıs ıyıdır ınsallah
hemde su cınsııyet ısını ogreneyım nolurr
Geç kalınmış bildirimim
Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 73.9 kg
Bu haftaki kilo: 74.4 kg (10.11.2014)
Gelen: 500 g
Toplam verielen kilo: 7.8 kg
Hedef : 65
3 - 4 gün sonra regl olcam ondan mıdır bilemedim ama canım sıkıldı. Gerçi fazla suda içmiyorum yeşilçyda içmiyorum. Kilo vermemiş olabilirim de.
ödem olmuş olabilir canm skma sen hem bak su Yeşilçay icmedm diyorsun inşallah canm insallaİnşallah sorun çıkmaz canım öğrenirsin cinsiyetini de :)
dün yine öğünlerde dikkat etmedim ama saat 2 de bı cıktım 3 km yürüyüş yaptım sonrada bıraz (yarım saat kadar herhalde bakmamısım) fitness aletleriyle calıstım haftada 3 gün yapabılsem keske.. sıkıldım eskıden berı baslayıp bırakmaktan.İyi akşamlar şekerlerr
tşkler tatlım
bu sefer çıkış yolu kapalı meleğim iniş açık
oyyy diloşumuzun doğum günü kutlu olsun bitanemmmgeçen sene bu zamanlarda sendne haber bekliyoduk burda
Sakin ol daisycimmm istersen tartını değiştir bitanemmsadece 1 kase aşureyle olmaz sen sabırla devam et tatlım zafer senin olacak
her gün yarım saat spor ekleyebilirsek süper olur cnmmm her ihtimala karşı sen sabah yürüyüşünü yap dediğin gibi akşam ev trafiği müsait değilse sporunu yapmış olursun müsaitse fazla spora hayır demeyiz
Allah içinzie sindirsin cecommmm çoks evindim senin adına
Gidin tabiii içimizdeki çocuğun ihtiyacı var
wuuuuu süperrrr
bu da güzel yöntemmişş ben de ev işi yaparken bir süre koyuyorum o saatte herşey bitecek adrenalin süper oluyor
hedefe ulaşınca kaybolmak yok ki sil aklından onu
gülüm yemeklerden yarım saat önce tüketeceksin kahvaltı ve akşam yemeği öncesi 2 kez yeterli olru bence
sende sağol cnm
Afiyetolsun cnmmmm
iradene kuvvet sana güveniyoruz
okurken ödüm koptu hamişim rabbim korumuşşş aman tatlım kış geldi ne olur dışarda dikkat et kendine
Kuzummm d vitamini iğnesi yaptır ne olur değerleirn yükselirse inan tüm şikayetlerin geçecek
hakikaten ilginç metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor arada demekkitbrkler cnm
Allah kabul etsin meleğimmm 1 dilim baklavayla nasıl akşama dke durabiliyorsun inan çözemiyorum
afiyetolsun yaramasın inş bitanemmm
Bugünkü bildirimini dikkate alıyorum cecommmtbrkler cnmmm
pişkin insanlardan korkacaksın cecommm
Eniştemin ellerine sağlık allah razı olsun mis gibi yapmış
Zamanla alışırsın cecomm okumaya devam et allah kabul etsin ne mutlu sana
spor ve su en önemli faktörler bitanemmmmenüyü de battı balık yapmışsınnn yapma ne olur bir öğünde kaçırmış olabilirsin ama diğer öğün hemen telafi yoluna gidersin günü kurtarırsın cnm benim
hadi toparla kendini bir de sarma yaprağının sindirimi zor oluyor mümkünse geç saatlerde yememeye çalış
haftaya dikkat edersen gideceğine eminim yaparsın senevde leslie sensone yapabilirsin bitanemm
Afiyetolsun cnmmm pudinggi görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?