neyseki cıslari 6 çatalla atlatmissin cnmkizlar herkese merhabalar..
nasilsiniz..2 gundur yazamadim..ozelde calistigim icin haftasonu cok dersim var..bu yuzden telefonu elime bile alamiyorum..sabah da yemegimi yaptim simdi cocugumu anneme emanet edip ise gidiyorum..ilk buldugum firsatta da size yazdim..
sabah oturup dogru duzgun kahvalti etmeye vaktim olmadi..yemek yaparken 6 catal makarna attim agzima:-(
Canım suyu bende unutuyordum ama telefonuma Water your Body uygulamasını yükledim ve bana kiloma göre ne kadar su içmem gerektiğini hesaplayıp 1 saat arayla su içmemi hatırlatıyorkesinlikle tavsiye ederim
Aynen bende sevmem parkta dön duru ama işte sahilede her zaman inemiyorum biraz uzak kalıyor ( sırf sahile yürümem 1 saat sürero zamanda yürümeye halim kalmaz
O yüzden ben kararımı aradada olsa parka gitmekten yana kullandım ( sırf oraya yürüyerek gidip gelmem 30 saat falan ki aslında bazıları için az gibi ama bana yetiyor çünkü hem benim evden çıkmam bile bayır) hiç yoktan iyidir ama inşallah kilo verdikçede daha uzak mesafelerede yürürüm
Geçen gün mesela Eminönünde 1 saatten fazla yürüdüm ve şükür hiç belime ağrı girmedi eskisi gibiki o bile benim için çok güzel birşey
Kışın biraz zor ama yaza doğru inşallah çok daha uzun zaman yürürüm diye düşünüyorum
Haftasonları bile yürüyebileceğim etkinlikler yapıyorumzaten yavaş yürümeyi ailece beceremiyoruz bari AVM yada başka yerlerde de olsa 1 saat yürüsem bana fayda olur
Canım çok üzüldüm basin sağolsun rabbim mekanini cennet eylesin insallah geride kalanlara sabir versinKızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
haklısın :)YAZACAKSINNNNN....
bizim işyerinde arkadaşın bebeği yoktu tabi benim ve diğer arkadaşın okula gidiyo kızlar.. birazda ev işini pek sevmez kendisi hep derdi ayyy ne bitmez işiniz var ben akşam 8,5 9 da oturuyorum saat 10 da da yatıyom sizin işşiniz bitmiyor ben çok mu pisim derdi...... işşi bitince mesaj atardı bize...
hamile kaldı biz bekleeee demeye başladık.
şimdi 9 aylık kızı emeklemeye de başladı habire elinde süpürge viledayla dolşıyomuş bide eşi yardımcıdır çok benim herif gibi falan değil.. bizim kızlar da büyüyünce şimdi uyuyamadım, tv bile izleyemiyorum işim bitmiyor hiççç... biz onunla eğleniyoruz şimdi... seninde onun misali bugünlerin tadını çıkar inan çoookk arıcan bi 4 -5 yıl yok yok hatta 7 -8 yıl
kızlar bana dua edın hazırlanıp doktora gıdıcem sımdı bebıs ıyıdır ınsallah
hemde su cınsııyet ısını ogreneyım nolurr
bebeğin ve işin yoğunluğundan canım.sağlık olsunkizlar herkese merhabalar..
nasilsiniz..2 gundur yazamadim..ozelde calistigim icin haftasonu cok dersim var..bu yuzden telefonu elime bile alamiyorum..sabah da yemegimi yaptim simdi cocugumu anneme emanet edip ise gidiyorum..ilk buldugum firsatta da size yazdim..
sabah oturup dogru duzgun kahvalti etmeye vaktim olmadi..yemek yaparken 6 catal makarna attim agzima:-(
gözün aydın desemmiKizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
başın sağolsun kuzum hayat da herşey bizim içinKızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
valla bende bılemıyorum canm cok sukur saglımız ıyı ama sıpa bacaklarını acmıyor artık bı daha kı kontole artıkhaklısın :)
bebeğin ve işin yoğunluğundan canım.sağlık olsun
gözün aydın desemmi
başın sağolsun kuzum hayat da herşey bizim için
bundan 3 sene evvel kilolarıma limn suyu ile hoşçakal demiştim.bende müthiş metobolizma hızlandırd.ama şimdi pek içemiyorum.limonlu su içiyom ama inşallah leptin gitmiyordur yaaaa
kızlar bana dua edın hazırlanıp doktora gıdıcem sımdı bebıs ıyıdır ınsallah
hemde su cınsııyet ısını ogreneyım nolurr
bence regl dönemine girerken vücudumuz ödem yapıyor canım geçen 2 hafta bende öyleydim.Geç kalınmış bildirimim
Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 73.9 kg
Bu haftaki kilo: 74.4 kg (10.11.2014)
Gelen: 500 g
Toplam verielen kilo: 7.8 kg
Hedef : 65
3 - 4 gün sonra regl olcam ondan mıdır bilemedim ama canım sıkıldı. Gerçi fazla suda içmiyorum yeşilçyda içmiyorum. Kilo vermemiş olabilirim de.
anam bir göremedi şu doktor..çok şükür iyi olsun hep inşallah canım benim..Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
belki idrar soktururde bobregim rahatlar diye iciyom ben.bundan 3 sene evvel kilolarıma limn suyu ile hoşçakal demiştim.bende müthiş metobolizma hızlandırd.ama şimdi pek içemiyorum.
bence regl dönemine girerken vücudumuz ödem yapıyor canım geçen 2 hafta bende öyleydim.
anam bir göremedi şu doktor..çok şükür iyi olsun hep inşallah canım benim..
çok üzüldüm başın sağolsun.Allah mekanınız cennet eylesin kardeşim bol sabır dileri Rabbimden..
basin sagolsun canim. rabbim mekanini cennet etsin insallahKızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
rabbim mekanını cennet eylesin sevdiklerini erken alırmış huzuruna allah sabır versin canımKızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
Sorma canim bu sefer goremesede %60 koz diyelim dedi artik 3 hafta sonraya kaldi cinsiyetimizbundan 3 sene evvel kilolarıma limn suyu ile hoşçakal demiştim.bende müthiş metobolizma hızlandırd.ama şimdi pek içemiyorum.
bence regl dönemine girerken vücudumuz ödem yapıyor canım geçen 2 hafta bende öyleydim.
anam bir göremedi şu doktor..çok şükür iyi olsun hep inşallah canım benim..
çok üzüldüm başın sağolsun.Allah mekanınız cennet eylesin kardeşim bol sabır dileri Rabbimden..
limon tansiyon düşürür canım sen içersende minimumda tut bence.belki idrar soktururde bobregim rahatlar diye iciyom ben.
tabi metabolizmada hizlansa hiiic fena olmaz. ya bide basim cok agriyor acaba limon tansyonumu mu dusurdu
anladım canım hep sağlıklı sıhhatli olsun inşallah .yüzdelerle konuşmaya başlamış doktor artık.Sorma canim bu sefer goremesede %60 koz diyelim dedi artik 3 hafta sonraya kaldi cinsiyetimiz
Aynen canim benim bakalim sonunda ne olacak doğum da supriz olmasindalimon tansiyon düşürür canım sen içersende minimumda tut bence.
anladım canım hep sağlıklı sıhhatli olsun inşallah .yüzdelerle konuşmaya başlamış doktor artık.
Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
Aynen canim benim bakalim sonunda ne olacak doğum da supriz olmasinda
başınız sağolsun rabbim sabır versın size ..Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
Amin canim hangi doktorun dediğine inanacagimi sasirdim bende 3 hafta sonra yi bekliyorum artik saglikla dogsun kuzumdacanım senin adına sevindim hayırlı evlat olsun ama kızlar anneye candırr cannnn yani erkekte öyledir herhalde ama şanslı annenin ilk çocuğu kız olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?