80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyseki cıslari 6 çatalla atlatmissin cnm

o yüzden küçük sahıl sehırlerını cok sevıyorum ben. hem samımı oluyor göç almamıs sakın huzurlu oluyor hem de heryer yürüme mesafesi.. dolmus nadiren gerekıyor ıslerını carsını okulunu iş yerine hep adımlayarak varıyorsun..
sahılde yurumek ıstersen sahılde yakın oluyor her yerden

En ıyısı sahıl sehırlerınden tombiş bı koca buluum da bırlıkte yürüyüş yapalım onunla

dün yürüdüm ama parkın etrasında 6 tur (500mt den ) 3 km oluyor bırazda kondisyon aletlerıyle calıstım

haklısın :)
kızlar bana dua edın hazırlanıp doktora gıdıcem sımdı bebıs ıyıdır ınsallah
hemde su cınsııyet ısını ogreneyım nolurr

bebeğin ve işin yoğunluğundan canım.sağlık olsun

Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
gözün aydın desemmi

Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
başın sağolsun kuzum hayat da herşey bizim için

haklısın :)

bebeğin ve işin yoğunluğundan canım.sağlık olsun

gözün aydın desemmi

başın sağolsun kuzum hayat da herşey bizim için
valla bende bılemıyorum canm cok sukur saglımız ıyı ama sıpa bacaklarını acmıyor artık bı daha kı kontole artık

limonlu su içiyom ama inşallah leptin gitmiyordur yaaaa
bundan 3 sene evvel kilolarıma limn suyu ile hoşçakal demiştim.bende müthiş metobolizma hızlandırd.ama şimdi pek içemiyorum.
kızlar bana dua edın hazırlanıp doktora gıdıcem sımdı bebıs ıyıdır ınsallah
hemde su cınsııyet ısını ogreneyım nolurr

bence regl dönemine girerken vücudumuz ödem yapıyor canım geçen 2 hafta bende öyleydim.
Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
anam bir göremedi şu doktor..çok şükür iyi olsun hep inşallah canım benim..
Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin

çok üzüldüm başın sağolsun.Allah mekanınız cennet eylesin kardeşim bol sabır dileri Rabbimden..

belki idrar soktururde bobregim rahatlar diye iciyom ben.
tabi metabolizmada hizlansa hiiic fena olmaz. ya bide basim cok agriyor acaba limon tansyonumu mu dusurdu

Sorma canim bu sefer goremesede %60 koz diyelim dedi artik 3 hafta sonraya kaldi cinsiyetimiz

belki idrar soktururde bobregim rahatlar diye iciyom ben.
tabi metabolizmada hizlansa hiiic fena olmaz. ya bide basim cok agriyor acaba limon tansyonumu mu dusurdu
limon tansiyon düşürür canım sen içersende minimumda tut bence.
Sorma canim bu sefer goremesede %60 koz diyelim dedi artik 3 hafta sonraya kaldi cinsiyetimiz
anladım canım hep sağlıklı sıhhatli olsun inşallah .yüzdelerle konuşmaya başlamış doktor artık.

slm kızlar bende daha tam baslayamadım ama bugun plates aletlerım geldı yrn kadın dogumda ısım var ertesı gunude dıyetısyene gıycem ve baslıcam ınss ama yıne dıkkt edıom kızlar ama bakalım ıns vermem lazım bu arada yorum yapan arkadasıma tesekkur ederım saol ınss bebişimde olur önce saglıklı sekılde kılo vereyım de :)

canım senin adına sevindim hayırlı evlat olsun ama kızlar anneye candırr cannnn yani erkekte öyledir herhalde ama şanslı annenin ilk çocuğu kız olurmuş
Amin canim hangi doktorun dediğine inanacagimi sasirdim bende 3 hafta sonra yi bekliyorum artik saglikla dogsun kuzumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…