Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
bundan 3 sene evvel kilolarıma limn suyu ile hoşçakal demiştim.bende müthiş metobolizma hızlandırd.ama şimdi pek içemiyorum.
bence regl dönemine girerken vücudumuz ödem yapıyor canım geçen 2 hafta bende öyleydim.
anam bir göremedi şu doktor..çok şükür iyi olsun hep inşallah canım benim..
çok üzüldüm başın sağolsun.Allah mekanınız cennet eylesin kardeşim bol sabır dileri Rabbimden..
canım senin adına sevindim hayırlı evlat olsun ama kızlar anneye candırr cannnn yani erkekte öyledir herhalde ama şanslı annenin ilk çocuğu kız olurmuş
kitabın linki nerde tatlımkızlaaar canan karatayın kitabından bahsedıyorsunuz hep almayanlar ıcın paylasmak ıstedım pdf formatında bılgısayarınıza ındırebılır yada netten onlıne okuyabılırsınız ^_^
pdf seklınde bılgısayarınızdan okumak ıcın bılgısayarınıza pdf reader programını bulundurmanız gerekıyor olmayanlar ıcın de burdan ücretsiz ındırılebılecegını söyleyeyımm
http://get.adobe.com/tr/reader/
hayırlı akşamlar sanadahanımlar hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar
kitabın linki nerde tatlım
hayırlı akşamlar sanada
kızlaaar linkı yapıştırmayı unutmuyum yaaakızlaaar canan karatayın kitabından bahsedıyorsunuz hep almayanlar ıcın paylasmak ıstedım pdf formatında bılgısayarınıza ındırebılır yada netten onlıne okuyabılırsınız ^_^
pdf seklınde bılgısayarınızdan okumak ıcın bılgısayarınıza pdf reader programını bulundurmanız gerekıyor olmayanlar ıcın de burdan ücretsiz ındırılebılecegını söyleyeyımm
http://get.adobe.com/tr/reader/
limonlu su içiyom ama inşallah leptin gitmiyordur yaaaa
o yüzden küçük sahıl sehırlerını cok sevıyorum ben. hem samımı oluyor göç almamıs sakın huzurlu oluyor hem de heryer yürüme mesafesi.. dolmus nadiren gerekıyor ıslerını carsını okulunu iş yerine hep adımlayarak varıyorsun..
sahılde yurumek ıstersen sahılde yakın oluyor her yerden
En ıyısı sahıl sehırlerınden tombiş bı koca buluum da bırlıkte yürüyüş yapalım onunla
dün yürüdüm ama parkın etrasında 6 tur (500mt den ) 3 km oluyor bırazda kondisyon aletlerıyle calıstım
Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
slm kızlar bende daha tam baslayamadım ama bugun plates aletlerım geldı yrn kadın dogumda ısım var ertesı gunude dıyetısyene gıycem ve baslıcam ınss ama yıne dıkkt edıom kızlar ama bakalım ıns vermem lazım bu arada yorum yapan arkadasıma tesekkur ederım saol ınss bebişimde olur önce saglıklı sekılde kılo vereyım de :)
sorma canm benımde doktora gıttım sedyeye yattım ama nasıl kalbım carpıyor anlatamam dustum ıcın geldım dedıgım ıcın cok ılgılı bakmadı kalp atısına baktı var sorun yok dedı bu sıralar dınlen bol bol dedı cınsıyetıde 2 sn baktı acmıyor ama %60 kız dedı aynen canım bı daha randevuya kaldı artık saglıgı ıı olsunda varsın gostermesın kendını sıpaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Evime çok şükür gelebildim ve kendimi direk mutfağa attım. Yemeğe oturmadan sizlere bir merhaba diyeyim dedim
Bugün uzun zaman aradan sonra kendi rekorumu kırdım
Tam 2.5 saat dışarda yürüdüm sonra bir yarım saat parkta dinlendim kuzum oynarken ve tekrar yürüyerek evime geldim ve toplamda 3.5 saat yürümüş oldum
Tabi şu anda bacaklarım felaket ağrıyor hatta ayak tabanlarım bile felaket ağrıyor
Yinede azimle iki günde bir de olsa dışarı atacağım kendimi
Neyse geç olmadan yemeğimizi yiyelim kızçelerimle
Hem çok acıktım hemde eşim geç gelecek nasılsa beklemenin alemi yok
Yemekten sonra damlar menümüde bildirimimi yaparım
Okuduğum kadarıyla limonlu su leptini bozmuyormuş ( yanlıış hatırlamıyorumdur inşallah )
Hatta bende başlıyayım dolapta limon kaynıyoralıyorum ama sadece salatalara kullanıyorum çoğu kez unuttuğumdan
Benimde hayalim bir sahil kasabasında yaşamak hatta eşimde çok istiyor
İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verirde hayallerimiz gerçek olur
Aman şükür inan aklım hep sendeydi
Kuzumuzun cinsiyetini bence bir sonraki muayenede eminim kesin konuşacaktır
Canım inan çok üzüldüm
Rabbim sana ve ailene sabırlar versin...Aminnn
Tüm dualarımız seninle
Hadi hayırlısı canım başlangıçda ne kadar azimli olursan o kadar çabuk hedefine ulaşacağına inanıyorum
Ondan sonra inşallah mucizende seni bulacaktır
Bütün dualarımız bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımız için
Gözünaydın canım sağlıklı olsun da..Allah hayırlı evlat versin kızı erkeği önemli değil. Gönlünden geçen nedir bilemiyorum ama anladığım kadarıyla öyle cinsiiyet ayrımın yok. En güzeldi bu zaten.
Başın sağolsun canımMekanı cennet olsun..
Bende öyle olduğunu düşünmek istiyorum :) Reglden sonra sağlam b şekilde karataya dönmeli :)
Katılıyorum canım bu konuda... Anne-kız ilişkisi bambaşka. Biz iki kız kardeşiz birde annem 3 kişiyiz süper bi duygu :) Ama kızların baba sevgiside çok başka oluyor nedense. Kendimizden biliriz en iyi de :)
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1298881 Eki Görüntüle 1298882
Akşam yemeğim biraz tembel işi oldu ama neyse
Yarın inşallah zeytinyağlı pırasamı sabahtan yapacağım ki akşama hazır olsun
bugun menusu
KAHVALTI
2 dılım carsı ekmegı
1 rafan yumurta
domates
1 caybardagı adacayı
ÖGLE
5-6 kasık taze fasulye
1 dılım carsı ekmegı
mandalına
AKŞAM
1 tabaga yakın yogurtlu mantı(babaannem sagolsun dun bı ara yapalım demıstım bugun ben okuldayken yapmıs)
1 kırmızı soganın 4 te 1 i
3 tane jeri domates
ARA
1 tane maden suyu
son 2 gundur cok tuketıyorum canım aslında gayet guzel doyuyorum ama ekmek yemedıgım zaman zamansız acıktıgımı fark ettım o yuzden azda olsa tuketmeye calısıyorum normalde kahvaltıda yerdım bugun oglende yedmBanucum gayet güzel görünüyor menün. Bayılıyorum senin bu enerjine vallahi .Nazar değmesin.
Canım hamilesin farkındayım ama ben düşünüyorum hamile olursam ekmek yemem sanırım diye. Çünkü ekmekler eskisi gibi değil ekmekten aldığımız bir fayda yok. Sen doymadğın içinmi yiyorsun? Benmde hamile bi arkadaşım varda ekmeksiz doymuyo eli ayağı titriyo aslında yanlış yapıyo yiyerek ama işte...
cetvelını ben gorebılıyorum canımbizim görünmeyen kılo bıldırımı cetvellerımız hakkında püsküvüte soran bı arkadas vardı cevap geldımı acaba ? nasıl düzelecek bu reklamlar nasıl gıdecek cetveller nasıl gorunecek.. ?
ben cetvelimi istiyoruuuummm
o cetvel buraya gelecek
motıvasyonumu kaybettım valla cetvelımı gormeyelı
KK YETKİLİLERİNE SESLENİYOORUUUMMM ...
cetvelını ben gorebılıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?