- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hafta sonunun sessızlıgı hala suruyor nerdesınız kızlarrr
alla alla ben bı tek telden gırdıgımde goremıyorum canım onun dısında herkesın cetvelını goruyorum nasıl bı sorun var anlamadımevet canım gecen hafta konusmustuk bu konuyu bazıları gorebılıyormus bende uyelıgımle oturum acmazda kayıtsız mısafır gıbı sayfaya bakarsam bende herkesınkını gorebılıyorum kendımıde gorebılıyorum ama oturum acınca kımsenın cetvelı görünmüyor oralarda reklam cıkıyor... püsküvüt e soracaklardı da
evet canım gecen hafta konusmustuk bu konuyu bazıları gorebılıyormus bende uyelıgımle oturum acmazda kayıtsız mısafır gıbı sayfaya bakarsam bende herkesınkını gorebılıyorum kendımıde gorebılıyorum ama oturum acınca kımsenın cetvelı görünmüyor oralarda reklam cıkıyor... püsküvüt e soracaklardı da
bak sen cımcımeye yaaEvet yaaa tamda ne güzel eşim yokken rahat rahat sohbet ederiz derken kimsecikler yok
Bu arada Cuma akşamı kızlar annemde kaldılar ya
Sabah kahvaltıda Annem küçük kuzuma ekmekde ye demiş ve Annemin şok olduğu cevap gelmiş kuşumdan ;
''Ananneciğim biz ekmek yemiyoruz, Ekmek sağlıksız!'' demiş
Annem diyor koptum o haline birde bir ciddi söylüyor ki diyor
Dedim tabiki öyle diyecek benim kızımda Karataycı
Büyük tabi umursamadan yemiş ama ufaklığa ne dediyse Annem sağlıksız diyip yememiş
Çok şükür en azından ufak kuzumu obeziteden kurtardımİnşallah o Anneciği gibi hiç bir zaman için kilo sorunu yaşamayacak bu gidişle
bak sen cımcımeye yaacok sırın masallah ınsallah kucuk kuzu hıc kılo sorunu yasamaz omru boyunca canm buyuk kızda verır zamanla cok bı fazlası yok oyle genc onlar sımdı en rahat kılo verme zamanları hareketlıler masallah bıze gore
benim kizda baya verdi ogretmeni annende vermis naptiniz anali kizli demis karatay besleniyoz demis cok bilmiş sanki tam uyarmis gibiSorma büyüğüne yeme demiyorum artık çünkü anında ters tepiyor
Tabi evde birşey bulamıyor kaçamak tarzı o yüzden ufak ufak gidiyor sanki kilocuklar
Aslında istediği zaman çok çok güzel kilo verebiliyor hatta metabolizması bizlere nazaran dediğin gibi çok daha güzel çalışıyor ama işte istek yok şu anda
Bazen eşime diyorum şu kız birine aşık olsada zayıflasa iyice
İnşallah kimsecikler kilo sorunu yaşamazda hepimiz fit fit dolanırız etrafta
verır canım sen dert etme elbet aklına duser kılovermk ben lısede cok sorun cekmedım kılolarımdan ama unıde cok sorun yasadım ya :) aminnn canım ınsallahSorma büyüğüne yeme demiyorum artık çünkü anında ters tepiyor
Tabi evde birşey bulamıyor kaçamak tarzı o yüzden ufak ufak gidiyor sanki kilocuklar
Aslında istediği zaman çok çok güzel kilo verebiliyor hatta metabolizması bizlere nazaran dediğin gibi çok daha güzel çalışıyor ama işte istek yok şu anda
benim kizda baya verdi ogretmeni annende vermis naptiniz anali kizli demis karatay besleniyoz demis cok bilmiş sanki tam uyarmis gibi
Aaa benimkide yaklasik 9 kilo verdi simdi 90 kiloAynen benim büyük kızda öyle
Hem uymaz hemde Karatay yapıyorum sanıyor
Eşimde aynı ama tam uymadığı halde eşimde Karataya başladığımızdan beri 97 kgdan 91 kgya düştü
Çok geçmiş olsun canım
Acaba az mı su içtin bu aralarUmarım bir an önce toparlanırsında ağrın sızın kalmaz
Bu arada ne güzel bir akşam geçirmişsin sendeİnşallah daha sık böyle akşamlar geçirirsiniz
Aminnnn inşallah canımValla dün eşimede dedim zarar etmeyelim yeter varsın karımız fazla olmasın adama kalsa baya kar edecek ama sonuçta başkası bizim için satacağı için oda biraz üzerine koyacağından makul birşeyler belirlemek şart sonuçta
Kısmet bakalım ne olacak
hoş geldin canım
amiinnnn hepimize inşallah
valla öyle oldu canım zaten başka bişey yoktu sağolsun öyle sofralar donatmaz pekte
tam benlikti yaniii canım
geçmiş olsun canım o böbrek bende de sıkıntı canım bilirim ağrısını... daha güzel akşamlarınız olsun inşallah canım...
Sağ olasın canım inşallah emeğimizin karşılığını alırız
Dün inan küçük kuzuda ille bende yardım edeceğim diyince onada nazar bonzukları deriye dizdirdikhatta eşim 8 tane diz dedi ve cadı onları yaparken hep 8e kadar saya saya iyice ezberledi ve hiç eksiksiz dizip babasına uzattı
Keyif kahvemide içtim
Hatta yanına birde güzel görünsün diye bir kolye koydumDurun sizede göstereyim
Eki Görüntüle 1298298
hımm ne güzelllll bende koyayım bari 75 diye...en azından daha fazla dikkat ederim canım :)
bu arada herkese güzel bir gün dilerim.aslında sabahdan girdim günaydın yazacağım her defasında pazartesi yoğunluğu başka iş çıktı bir türlü yazamadım.inşallah hepiniz iyisinizdir.geçmişi vakit olunca hemen okuyacağım yoksa kendimi suçlu hissediyorum.sanki menü yazıp kaçıyormuşum gibi oluyor.lütfen kusurumada bakmayın belki öyle yansıyor.ama işimi görseniz emin olun anlarsınız beni.zaten anlıyorsunuzda hoşgörünüz hepinizin çok güzel.Allah gönlünüzce eylesin herşeyi inşallah.
ben dünkü menümü yazayım hemen.
sabah geç kalktım eşimle öğlen yaptık kahvaltımızı: 2 yumurta ile hazırlanmış az sucuklu krep -sade çay-sebze söğüş
akşam 1 tabak patlamış mısır ve yarım tabak kıymalı makarna ve yoğurt..
evde olunca düzenim gitti.daha doğrusu haftalardır öyle yorulmuşumki yerimden kalkamadım ne varsa onu hazırladım özenesim gelmedi bir türlü..
çoooook sağolun kızlar allah razı olsun sizdena
acıma kız o kadar. yarın öbür gün o sana acımayacak çünkü
ne güzel özetlemişsin kııızzzzzz
süper görünüyo ellerinize sağlık
limonlu su içiyom ama inşallah leptin gitmiyordur yaaaa
Geç kalınmış bildirimim
Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 73.9 kg
Bu haftaki kilo: 74.4 kg (10.11.2014)
Gelen: 500 g
Toplam verielen kilo: 7.8 kg
Hedef : 65
3 - 4 gün sonra regl olcam ondan mıdır bilemedim ama canım sıkıldı. Gerçi fazla suda içmiyorum yeşilçyda içmiyorum. Kilo vermemiş olabilirim de.
kizlar herkese merhabalar..
nasilsiniz..2 gundur yazamadim..ozelde calistigim icin haftasonu cok dersim var..bu yuzden telefonu elime bile alamiyorum..sabah da yemegimi yaptim simdi cocugumu anneme emanet edip ise gidiyorum..ilk buldugum firsatta da size yazdim..
sabah oturup dogru duzgun kahvalti etmeye vaktim olmadi..yemek yaparken 6 catal makarna attim agzima:-(
dün yine öğünlerde dikkat etmedim ama saat 2 de bı cıktım 3 km yürüyüş yaptım sonrada bıraz (yarım saat kadar herhalde bakmamısım) fitness aletleriyle calıstım haftada 3 gün yapabılsem keske.. sıkıldım eskıden berı baslayıp bırakmaktan.
o yüzden küçük sahıl sehırlerını cok sevıyorum ben. hem samımı oluyor göç almamıs sakın huzurlu oluyor hem de heryer yürüme mesafesi.. dolmus nadiren gerekıyor ıslerını carsını okulunu iş yerine hep adımlayarak varıyorsun..
sahılde yurumek ıstersen sahılde yakın oluyor her yerden
En ıyısı sahıl sehırlerınden tombiş bı koca buluum da bırlıkte yürüyüş yapalım onunla
dün yürüdüm ama parkın etrasında 6 tur (500mt den ) 3 km oluyor bırazda kondisyon aletlerıyle calıstım
Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
slm kızlar bende daha tam baslayamadım ama bugun plates aletlerım geldı yrn kadın dogumda ısım var ertesı gunude dıyetısyene gıycem ve baslıcam ınss ama yıne dıkkt edıom kızlar ama bakalım ıns vermem lazım bu arada yorum yapan arkadasıma tesekkur ederım saol ınss bebişimde olur önce saglıklı sekılde kılo vereyım de :)
hanımlar hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Evime çok şükür gelebildim ve kendimi direk mutfağa attım. Yemeğe oturmadan sizlere bir merhaba diyeyim dedim
Bugün uzun zaman aradan sonra kendi rekorumu kırdım
Tam 2.5 saat dışarda yürüdüm sonra bir yarım saat parkta dinlendim kuzum oynarken ve tekrar yürüyerek evime geldim ve toplamda 3.5 saat yürümüş oldum
Tabi şu anda bacaklarım felaket ağrıyor hatta ayak tabanlarım bile felaket ağrıyor
Yinede azimle iki günde bir de olsa dışarı atacağım kendimi
Neyse geç olmadan yemeğimizi yiyelim kızçelerimle
Hem çok acıktım hemde eşim geç gelecek nasılsa beklemenin alemi yok
Yemekten sonra damlar menümüde bildirimimi yaparım
Okuduğum kadarıyla limonlu su leptini bozmuyormuş ( yanlıış hatırlamıyorumdur inşallah )
Hatta bende başlıyayım dolapta limon kaynıyoralıyorum ama sadece salatalara kullanıyorum çoğu kez unuttuğumdan
Benimde hayalim bir sahil kasabasında yaşamak hatta eşimde çok istiyor
İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verirde hayallerimiz gerçek olur
Aman şükür inan aklım hep sendeydi
Kuzumuzun cinsiyetini bence bir sonraki muayenede eminim kesin konuşacaktır
Canım inan çok üzüldüm
Rabbim sana ve ailene sabırlar versin...Aminnn
Tüm dualarımız seninle
Hadi hayırlısı canım başlangıçda ne kadar azimli olursan o kadar çabuk hedefine ulaşacağına inanıyorum
Ondan sonra inşallah mucizende seni bulacaktır
Bütün dualarımız bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımız için
Ay hala ayaklarımıaltı yanıyor
İnşallah bu yürüyüşlerim havalar el verdiğince devam ederde alışırım
Kızlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzz
Gelinde iki sohbet edelim
bugun menusu
KAHVALTI
2 dılım carsı ekmegı
1 rafan yumurta
domates
1 caybardagı adacayı
ÖGLE
5-6 kasık taze fasulye
1 dılım carsı ekmegı
mandalına
AKŞAM
1 tabaga yakın yogurtlu mantı(babaannem sagolsun dun bı ara yapalım demıstım bugun ben okuldayken yapmıs)
1 kırmızı soganın 4 te 1 i
3 tane jeri domates
ARA
1 tane maden suyu
Evet yaaa tamda ne güzel eşim yokken rahat rahat sohbet ederiz derken kimsecikler yok
Bu arada Cuma akşamı kızlar annemde kaldılar ya
Sabah kahvaltıda Annem küçük kuzuma ekmekde ye demiş ve Annemin şok olduğu cevap gelmiş kuşumdan ;
''Ananneciğim biz ekmek yemiyoruz, Ekmek sağlıksız!'' demiş
Annem diyor koptum o haline birde bir ciddi söylüyor ki diyor
Dedim tabiki öyle diyecek benim kızımda Karataycı
Büyük tabi umursamadan yemiş ama ufaklığa ne dediyse Annem sağlıksız diyip yememiş
Çok şükür en azından ufak kuzumu obeziteden kurtardımİnşallah o Anneciği gibi hiç bir zaman için kilo sorunu yaşamayacak bu gidişle
Kizlarrr selam menumu yazayim
Sabah kk kahvaltisi+ avakado
2 de ayran findik 1 mandelin az barbunya
6.30 da az keskek ve bezelyeli minik kofteli yemek pancar salatasi yesillik
sporlar
sabah 10dk yurume
ogle 30dk yurume
ikindi 10dk yurume
buraya kadar 10.000 adim atmisim
aksam 40dk( bant+lesli kardiyo+bisiklet+eliptik+mekik+ip atlama)
Oh yazdim bitti
Sorma büyüğüne yeme demiyorum artık çünkü anında ters tepiyor
Aaa benimkide yaklasik 9 kilo verdi simdi 90 kilo
Kız şu erkeklerin bünyesi zaten çok gıçık eder beni oldum olası
Adamlar tam uymadıkları halde Çakma Karatay yaparak ( kaçamaklarla dolu ) çok güzel kilolar veriyorlar ama biz bir öğün kaçamak yaptığımız anda ertesi gün tartı bize nanik yapıyor neredeyse
sorma canım bende esımle dalga gecıyordum bak doktor erkek dııyor ama kız gelıp suprız yapacak bıze dıye sanırım oyle olacak canım prens yerıne prensesımız olacak herhaldeİyi akşamlar şekerlerrrr
Emeklerinizin karşılığını rabbim verir elbet cecom sen gönlünü ferah tut adaşım
Ne güzel işte bu ara kimse mükellef sofralar kurmasın mavişimmm
offf bu görsel şölen eşliğindeki kahveyi kaçırmışımmm
Gönül hep burda olmayı istiyor bitanem ama gelebildiğimiz kadar artıkhele ki çalışınca zor olur
75 sevdimmm
Akşam coşmuşsun tatlım makarnayı en azından domatesli yeseydin bitanemm
limonlu su besinleirin sindirimini yavaşlatıp acıkmayı geciktiriyor kuzum leptini de bozmuyor ama tansiyonunu düşürürNasıl oldu ağrın
Büyük ihtimal regl şişkinliğidir Esincimm ben aylık listeye işledim kuuzm
Merhaba cnmm gelebildiğin kadar bitanemm
süper başlamışsın tatlımmmm 21 gün hiç bırakmadan devam edebilirsen sonra alışkanlık haline geliyor ve yapmadığın zaman huzursuz oluyorsun ne olur yağmaya çalış tatlım
Kimin hayali değildir ki bu
neden tombiş buluyomuşsun bakimm fit enişte bul fit kal kuzumm
3 hafta daha bekleyeceğiz desene hamişim sağlığı yerindeymiş önemli olan bu ama ben demiştim ya prenses olsun diye
Başın sağolsun bitanem mekanı cennet olsun babacığının inş rabbim sizlere sabır versin
Rabbimin izniyle gelecek inş bitanemm sen hele bir diyetisyene başla gitsin kilocuklar
Maşallah cecommmm süper yürümüşsünnn
Geldim ama kimse yokkkk
Babaannenin maşallahı var ne güzel yemekler yapıyor sana şanslısın hamişimkıskandım valla
Severim o cimcimeyi bennnne güzel minik yaşta bilinçli beslenmeye alıştı allah senden razı olsun cecomm
Lise ve üniversite de başlar zayıflamaya merak etme cecommm
eee hayatım onlar bızden 1-0 ondeler bıze gore daha kaslılar mubarekler metabolızmaları daha hızlı dah ne olsunKız şu erkeklerin bünyesi zaten çok gıçık eder beni oldum olası
Adamlar tam uymadıkları halde Çakma Karatay yaparak ( kaçamaklarla dolu ) çok güzel kilolar veriyorlar ama biz bir öğün kaçamak yaptığımız anda ertesi gün tartı bize nanik yapıyor neredeyse
ellerine sağlık canım kolyeler güzel olmuştur eminim,eniştedende allah razı lsun adam cenneti garantiliyor bu aradaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Dün yine baya yoğundum o yüzden uğramaya fırsatım olmadı
Kahvaltıdan sonra eşim hadi boncuk yapalım diye tutturdu ve biz bir oturduk başına akşama kadar imalat yaptıktabi iyi oldu çünkü baya birşeyler çıktı
Öğlene doğru komşu ablama göstericeğim ( onun yeğenleri satacaklar iki farklı yerde) eğer şimdilik bu kadar yeter derse sanırım hafta içi gidip onları yeğenlerine teslim ediceğiz tabi birde fiyat belirleyeceğiz
Sırf dün 100 adetten fazla iş çıkardıktabi şu anda avuç içlerim ağrıyor
Akşam üzerede eşimin arkadaşı ille yemeğe gelin diye tutturdu
Bende akşam balık yaparız diye düşünürken hadi gidelim dedi eşimAllahtan başka şey isteseymişim olacakmış çünkü menüde balık vardı
Şükür bu haftasonunu hasarsız atlattım
İnşallah cuma karşılığını fazlasıyla alırım
Aslında bugün kızı parka götürür hemde yürümüş olurdum diye düşünüyordum ama şu anda felaket soğuk ve sis var İstanbuldaBakalım bir iki saate değişmezse çıkamayız sanırım ama en kötü ihtimal Anneme kahve içmeye giderim
Şimdi oturup şu geçmişide bir okuyayımda aklım kalmasınMaşallah baya bir geçmiş oluşmuş
Bu arada inşallah Rabbim bize bu haftayı çok güzel bir şekilde bol eksili olarak kapatmayı nasip eder ....Aminnnnn
gunaydin kizlar. berbat bir sabah benim acimdan. sanirim bobregim tuttu yine midem bulaniyor. esim sagolsun ise gitmedi yanimda bekliyor. ama dunu anladim ben olsem adam hemen evlenir. sabah kolumu kaldiramiyorum silayi gondermis yanima annen sacini tarasin diyor. masallah onun saclari da beline kadar. az sonra bir baktim dilayi getirmis altini degissene diyor. mutfak desen tepeye kadar bulasik yapmis. hasta olmaya korkuyorum senin yuzunden dedim guluyo beyim. iste hasta olma sana daha cok is cikiyor diyor. ama fun gece cok guzeldi. aksam saat on esim hadi cikip arabayla azicik dolasalim dedi. tabi arabaya bindikten az sonra cocuklar bayilinca kaldik bas basa. burda bir tarihi kopru var. akarsu ustunde oraya goturdu su kenarina parketti muhabbet ettik dakikalarca. istanbulda denize karsi gibi. coook romantikti yaw. sonra baktik cocuklar yamuk yumuk yatiyo eve donduk
ayyy benm esımde yardım eder ama canı ısterse ınsallah bebek dogunca hep canı ıstergecen eltımın bebegı oldu oraya gıttık alamadı cocugu kucagına ben dıyor onu kucaga almam ıcın en az 6 aylık olması lazım dıyor kırılcak bebek gıbı duruyor dıyır bakalım bebek dogunca napıcazz allah kerım
eline sağlık canım kayfeylede pek şık durmuş..çok güzel olmuş bol kazançlar canım benim..Sağ olasın canım inşallah emeğimizin karşılığını alırız
Dün inan küçük kuzuda ille bende yardım edeceğim diyince onada nazar bonzukları deriye dizdirdikhatta eşim 8 tane diz dedi ve cadı onları yaparken hep 8e kadar saya saya iyice ezberledi ve hiç eksiksiz dizip babasına uzattı
Keyif kahvemide içtim
Hatta yanına birde güzel görünsün diye bir kolye koydumDurun sizede göstereyim
Eki Görüntüle 1298298
kızz her hafta napıyorunuz sosyete pazarında,Neyse kızlar bana müsaade
Anam aradı kızkardeşin geliyor öğlenlik birlikte yiyelim birşeyler sonrada Sosyete pazarına gideriz diye
Aslında pek Pazara gidesimde yoktu ama o bahaneyle yürümüş olurum
Git gel 1 saat garanti yürümüş olurumoradada bir saat yürürüz en azından
Artık akşam uğrarım ancak tekrar
Hepinizi kocaman öpüyorum
Bol eksili az kalorili bir gün olur inşallah hepimiz için
allah hayırlısını versin merviş..Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
hamarat hatun ben olsam atardım herhaldeiyi akşamlar kızlarrr
bu gün evde değildim öğleye doğru annemlere gittim,ufak tefek işlerim vardı onu hallettim,oranın pazarı bu gün bi kaç sebze aldım,acı biber bulmuşken 1 kğ cukda olsa biber aldım turşusunu yapıcam.
şimdide benim kızı okuldan aldık geldik,gelirkende yoğurt aldım ,vakti geçti ama tarhana yapıcam biraz..yazdan yaptığım domates sosunun 1,2 kavonozun kapağı tam tutmamış biraz ekşimiş.atmaya gönlüm elvermedi düşündüm tarhanayla sosu kurtarırım diye düşündüm,nasılsa tarhanın hamuru ekşiyecekti benimki peşin peşin ekşimiş oldu..
bu akşam sütümde geldi ,hayırlısıyla yoğurdumu mayalıycam..
ellerine sağlık canım kolyeler güzel olmuştur eminim,eniştedende allah razı lsun adam cenneti garantiliyor bu arada
geçmiş olsun gülay,kocaların çoğu öyle arada istisnalar çıksada.
dün gece güzel geçmiş ama hastalanmasaydın süper olacaktı,kızların dediği gibi düğünde üşüttün sen,diloşda hastalanmasa bari..
alırr alırr kendi bebeğini kucağından düşürmez doğunca,
dra gitmişin merve,neyseki bir sorun yok,bebiş size süpriz yapıcak galiba doğumda..
eline sağlık canım kayfeylede pek şık durmuş..çok güzel olmuş bol kazançlar canım benim..
kızz her hafta napıyorunuz sosyete pazarında,
allah hayırlısını versin merviş..
çok üzüldüm canım başın sağolsun mekanı cennet olsun işallah babanın..
sorma canım bende esımle dalga gecıyordum bak doktor erkek dııyor ama kız gelıp suprız yapacak bıze dıye sanırım oyle olacak canım prens yerıne prensesımız olacak herhalde
sorma canım babaannemın yemeklerıne ragmen kılo verebılırmıyım bılmıyorm
iyi akşamlar kızlarrr
bu gün evde değildim öğleye doğru annemlere gittim,ufak tefek işlerim vardı onu hallettim,oranın pazarı bu gün bi kaç sebze aldım,acı biber bulmuşken 1 kğ cukda olsa biber aldım turşusunu yapıcam.
şimdide benim kızı okuldan aldık geldik,gelirkende yoğurt aldım ,vakti geçti ama tarhana yapıcam biraz..yazdan yaptığım domates sosunun 1,2 kavonozun kapağı tam tutmamış biraz ekşimiş.atmaya gönlüm elvermedi düşündüm tarhanayla sosu kurtarırım diye düşündüm,nasılsa tarhanın hamuru ekşiyecekti benimki peşin peşin ekşimiş oldu..
bu akşam sütümde geldi ,hayırlısıyla yoğurdumu mayalıycam..
ellerine sağlık canım kolyeler güzel olmuştur eminim,eniştedende allah razı lsun adam cenneti garantiliyor bu arada
geçmiş olsun gülay,kocaların çoğu öyle arada istisnalar çıksada.
dün gece güzel geçmiş ama hastalanmasaydın süper olacaktı,kızların dediği gibi düğünde üşüttün sen,diloşda hastalanmasa bari..
alırr alırr kendi bebeğini kucağından düşürmez doğunca,
dra gitmişin merve,neyseki bir sorun yok,bebiş size süpriz yapıcak galiba doğumda..
eline sağlık canım kayfeylede pek şık durmuş..çok güzel olmuş bol kazançlar canım benim..
allah hayırlısını versin merviş..
çok üzüldüm canım başın sağolsun mekanı cennet olsun işallah babanın..
sorma canım ya yıyemıcemde dıyemıyorum bu yedıklerıme az dıyor ben oysakı patlıyorumm
hakikatennn mervişimmm babaannen de sen zayıfladıkça dayanıyor galiba kalorili yemeklere
Hoşgeldin meleğimm iui düşünmüşsün bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?