80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hafta sonunun sessızlıgı hala suruyor nerdesınız kızlarrr

Evet yaaa tamda ne güzel eşim yokken rahat rahat sohbet ederiz derken kimsecikler yok

Bu arada Cuma akşamı kızlar annemde kaldılar ya
Sabah kahvaltıda Annem küçük kuzuma ekmekde ye demiş ve Annemin şok olduğu cevap gelmiş kuşumdan ;
''Ananneciğim biz ekmek yemiyoruz, Ekmek sağlıksız!'' demiş
Annem diyor koptum o haline birde bir ciddi söylüyor ki diyor
Dedim tabiki öyle diyecek benim kızımda Karataycı

Büyük tabi umursamadan yemiş ama ufaklığa ne dediyse Annem sağlıksız diyip yememiş
Çok şükür en azından ufak kuzumu obeziteden kurtardım İnşallah o Anneciği gibi hiç bir zaman için kilo sorunu yaşamayacak bu gidişle

alla alla ben bı tek telden gırdıgımde goremıyorum canım onun dısında herkesın cetvelını goruyorum nasıl bı sorun var anlamadım

Bende hiç birinin cetvelini göremiyorum ama ben benim takoz laptobdan dolayı olduğunu düşünüp hiç ses etmedim
Keşke imkan olsada kendime yeni bir laptob alsam ama maşallah ailede herkesin isteklerini yerine getireceğiz diye bana sıra gelmiyor
Geçen gün eşime bile dedim laptobdan vazgeçtim bir kırışıklık kremi bile almaya fırsat bulamadım dedimde adamcağız nasıl gülüyor aşkım ne kırışıklık kremi yahu diye Şimdiden önlem almam lazım yoksa yarın öbür gün botox masrafı çıkacak diyeceğim ama iğneden korkuma buruşuk muşamba bile olsam yaptırmaya cesaret edemem

bak sen cımcımeye yaa cok sırın masallah ınsallah kucuk kuzu hıc kılo sorunu yasamaz omru boyunca canmbuyuk kızda verır zamanla cok bı fazlası yok oyle genc onlar sımdı en rahat kılo verme zamanları hareketlıler masallah bıze gore

Kizlarrr selam menumu yazayim
Sabah kk kahvaltisi+ avakado
2 de ayran findik 1 mandelin az barbunya
6.30 da az keskek ve bezelyeli minik kofteli yemek pancar salatasi yesillik
sporlar
sabah 10dk yurume
ogle 30dk yurume
ikindi 10dk yurume
buraya kadar 10.000 adim atmisim
aksam 40dk( bant+lesli kardiyo+bisiklet+eliptik+mekik+ip atlama)
Oh yazdim bitti

Sorma büyüğüne yeme demiyorum artık çünkü anında ters tepiyor
Tabi evde birşey bulamıyor kaçamak tarzı o yüzden ufak ufak gidiyor sanki kilocuklar

Aslında istediği zaman çok çok güzel kilo verebiliyor hatta metabolizması bizlere nazaran dediğin gibi çok daha güzel çalışıyor ama işte istek yok şu anda
Bazen eşime diyorum şu kız birine aşık olsada zayıflasa iyice
İnşallah kimsecikler kilo sorunu yaşamazda hepimiz fit fit dolanırız etrafta

benim kizda baya verdi ogretmeni annende vermis naptiniz anali kizli demis karatay besleniyoz demis cok bilmiş sanki tam uyarmis gibi

verır canım sen dert etme elbet aklına duser kılovermk ben lısede cok sorun cekmedım kılolarımdan ama unıde cok sorun yasadım ya :) aminnn canım ınsallah

benim kizda baya verdi ogretmeni annende vermis naptiniz anali kizli demis karatay besleniyoz demis cok bilmiş sanki tam uyarmis gibi

Aynen benim büyük kızda öyle
Hem uymaz hemde Karatay yapıyorum sanıyor
Eşimde aynı ama tam uymadığı halde eşimde Karataya başladığımızdan beri 97 kgdan 91 kgya düştü

İyi akşamlar şekerlerrrr

Emeklerinizin karşılığını rabbim verir elbet cecom sen gönlünü ferah tut adaşım

Ne güzel işte bu ara kimse mükellef sofralar kurmasın mavişimmm

offf bu görsel şölen eşliğindeki kahveyi kaçırmışımmm

Gönül hep burda olmayı istiyor bitanem ama gelebildiğimiz kadar artık hele ki çalışınca zor olur
75 sevdimmm

Akşam coşmuşsun tatlım makarnayı en azından domatesli yeseydin bitanemm

limonlu su içiyom ama inşallah leptin gitmiyordur yaaaa

limonlu su besinleirin sindirimini yavaşlatıp acıkmayı geciktiriyor kuzum leptini de bozmuyor ama tansiyonunu düşürürNasıl oldu ağrın

Büyük ihtimal regl şişkinliğidir Esincimm ben aylık listeye işledim kuuzm

Merhaba cnmm gelebildiğin kadar bitanemm

süper başlamışsın tatlımmmm 21 gün hiç bırakmadan devam edebilirsen sonra alışkanlık haline geliyor ve yapmadığın zaman huzursuz oluyorsun ne olur yağmaya çalış tatlım

Kimin hayali değildir ki bu
neden tombiş buluyomuşsun bakimm fit enişte bul fit kal kuzumm

Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi

3 hafta daha bekleyeceğiz desene hamişim sağlığı yerindeymiş önemli olan bu ama ben demiştim ya prenses olsun diye

Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin

Başın sağolsun bitanem mekanı cennet olsun babacığının inş rabbim sizlere sabır versin

Rabbimin izniyle gelecek inş bitanemm sen hele bir diyetisyene başla gitsin kilocuklar

hanımlar hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar

Maşallah cecommmm süper yürümüşsünnn

Ay hala ayaklarımıaltı yanıyor

İnşallah bu yürüyüşlerim havalar el verdiğince devam ederde alışırım

Kızlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzz

Gelinde iki sohbet edelim

Geldim ama kimse yokkkk

Babaannenin maşallahı var ne güzel yemekler yapıyor sana şanslısın hamişim kıskandım valla

Severim o cimcimeyi bennn ne güzel minik yaşta bilinçli beslenmeye alıştı allah senden razı olsun cecomm

Lise ve üniversite de başlar zayıflamaya merak etme cecommm

Aaa benimkide yaklasik 9 kilo verdi simdi 90 kilo

Kız şu erkeklerin bünyesi zaten çok gıçık eder beni oldum olası
Adamlar tam uymadıkları halde Çakma Karatay yaparak ( kaçamaklarla dolu ) çok güzel kilolar veriyorlar ama biz bir öğün kaçamak yaptığımız anda ertesi gün tartı bize nanik yapıyor neredeyse

Ceom erkeklerin kas yapısı gelişmiş olduğu için şanslılar kasları hiçbirşey yapmasalarda yedikleirni yakıyor kuzum

sorma canım bende esımle dalga gecıyordum bak doktor erkek dııyor ama kız gelıp suprız yapacak bıze dıye sanırım oyle olacak canım prens yerıne prensesımız olacak herhalde
sorma canım babaannemın yemeklerıne ragmen kılo verebılırmıyım bılmıyorm

eee hayatım onlar bızden 1-0 ondeler bıze gore daha kaslılar mubarekler metabolızmaları daha hızlı dah ne olsun

iyi akşamlar kızlarrr

bu gün evde değildim öğleye doğru annemlere gittim,ufak tefek işlerim vardı onu hallettim,oranın pazarı bu gün bi kaç sebze aldım,acı biber bulmuşken 1 kğ cukda olsa biber aldım turşusunu yapıcam.

şimdide benim kızı okuldan aldık geldik,gelirkende yoğurt aldım ,vakti geçti ama tarhana yapıcam biraz..yazdan yaptığım domates sosunun 1,2 kavonozun kapağı tam tutmamış biraz ekşimiş.atmaya gönlüm elvermedi düşündüm tarhanayla sosu kurtarırım diye düşündüm,nasılsa tarhanın hamuru ekşiyecekti benimki peşin peşin ekşimiş oldu..

bu akşam sütümde geldi ,hayırlısıyla yoğurdumu mayalıycam..
ellerine sağlık canım kolyeler güzel olmuştur eminim,eniştedende allah razı lsun adam cenneti garantiliyor bu arada

geçmiş olsun gülay,kocaların çoğu öyle arada istisnalar çıksada.
dün gece güzel geçmiş ama hastalanmasaydın süper olacaktı,kızların dediği gibi düğünde üşüttün sen,diloşda hastalanmasa bari..

alırr alırr kendi bebeğini kucağından düşürmez doğunca,

dra gitmişin merve,neyseki bir sorun yok,bebiş size süpriz yapıcak galiba doğumda..

eline sağlık canım kayfeylede pek şık durmuş..çok güzel olmuş bol kazançlar canım benim..
kızz her hafta napıyorunuz sosyete pazarında,
Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
allah hayırlısını versin merviş..
Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin

çok üzüldüm canım başın sağolsun mekanı cennet olsun işallah babanın..

hamarat hatun ben olsam atardım herhalde hıc aklıma gelmezdı herhalde daha 40 fırın ekmek yemem lazım sanırım sorma canım dogumda sıprız yapacak annemler kardesım hepsı sasırdılar kardesım gecen bıme gelen tulumlardan alacakmıs mavısını ıyıkı almamısım dıyor kalıtesını begenmemıste vazgecmıs dedım 3 hafta sonra bellı olcak ınsallah aynen kuzum saglıgı yerınde olsunda ben razıyım bıde hareketlerını hıssetsem daha rahat edıcem ama ya

hakikatennn mervişimmm babaannen de sen zayıfladıkça dayanıyor galiba kalorili yemeklere

Hoşgeldin meleğimm iui düşünmüşsün bitanemm

hakikatennn mervişimmm babaannen de sen zayıfladıkça dayanıyor galiba kalorili yemeklere

Hoşgeldin meleğimm iui düşünmüşsün bitanemm
sorma canım ya yıyemıcemde dıyemıyorum bu yedıklerıme az dıyor ben oysakı patlıyorumm eksıdenkı ıstahımı bıldıgı ıcın kadına garıp gelıyor

ellerine sağlık canım kolyeler güzel olmuştur eminim,eniştedende allah razı lsun adam cenneti garantiliyor bu arada

kızz her hafta napıyorunuz sosyete pazarında,

Sorma canım bazen yüzünede diyorum Çakallllllllllll sen bana yardım ederken Cenneti garantilemek için yapıyorsun dimi diye nasıl gülüyor heee sırf o yüzden yapıyorum diye
Gerçekten Allah razı olsun en zor anımda anında bana yardım ediyor ben habersizken

Kız ben kaç haftadır ilk kez gidiyorum Anam sanki yoklama yapılıyormuş gibi her hafta orada hatta sabah daha dedim kız sabah yoklamaya katıldın birde bir tur bizimle yapıyorsun diye
Oda tabi benim gibi eminim baygın düşmüştür ama yarın yine kendini sokaklara atar dayanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…