80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende dıyorum neden kararlı davranamıyorummmm aşık olsamda kilo versem yaaaa

kızlar cecooo müjdee ayoll toplanın toplanın buldum be hheeeyyyytttt

artık imza bölümündekı cetvellerin hepsınıııı görüyoruumm duymayanlaraaa da söleyın ohh ohhh

profılınızden forum ayarlarına tıklayın ve herkesın imzasını göreyim secenegıni isaretleyip keydedinn

işte bu kadar hepımız KİLO BİLDİRİM CETVELLERNİ ARTIK GÖREBİLECEĞİZ

hadı gozun aydın canm

neyseki cıslari 6 çatalla atlatmissin cnm

Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin

telefondan alintilarin altina yazmak zor oluyor..komple yaziyorum

cocuklarimizi islerimize dahil ederek sorumluluk bilincini artiriyoruz. boncuklar cok guzel ellerinize saglik ailece

babasini kaybeden arkadasima(henuz isimlerinizi bilmiyorum) bas sagligi ve bol bol sabit diliyorum..soyledigimiz hicbir sey acini hafifletmeyecek ama ayni aciyi yasadigim icin sunu soyleyebilirim zaman yarana kabuk baglatacak ama bu yara her baba kelimesini duydugunda ufak ufak kanayacak..Allah nurlar icinde yatirsin..cok uzuldum:-(

mervecim bebeginin iyi olmasina cok sevindim..dusunce korkmustum..neyseki iyisiniz...

Hdi gözün aydınnn kuzummm ben de o şık işaretliydi ama düşünemedim ondan olduğunu

sagol tatlım benım cok sukur ıyıyız rabbım korumus melegımı sukurler olsun

Harika yaaa Allah razı olsun kız bende görüyorum artık
Dur bakalım şu ilk hedefime ulaşayım hemen bende kendime bir çetvel hazırlıyayım tekrar en azından devamlı gözümüzün önünde olunca o verilen kiloların hatrına kaçamak yaparken bir daha düşünürüz

Neyse kızlar eşim geldi ben kaçtım

Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler
Aklım burada kalacak ama kaç saattir bilgisayar başındaydım biraz ayaklarımı uzatıp eşimlede keyif yapıp 15 dakika sonra yatarım

Yarın sabaha kadar Allaha emanet olun
Kocaman öpüyorum sizleri

İyi geceler cecom allah rahatlık versin cnm

tahliller diyorum sadece

Tamamdır canım en kısa zamanda hallediyorum o işide
Yarın Babamı bir arayayımda TC kimlik nosunu alayım son hastalandığından beri bacağındaki kızarıklık azaldı ama geçmedi hatta daha bugün seni doktora götüreyim diyip durdum bari ikimizede aynı gün randevu alırım yarında bir daha kıvırma şansım olmaz

1. beyazcann
  2. maviay1
  3. ceco34
  4. ra_punzel
  5. askrhpozitif
  6. İyi geceler şekerler tatlı rüyalarrr

iyi geceler meleğimmm..
Ay hala ayaklarımıaltı yanıyor

İnşallah bu yürüyüşlerim havalar el verdiğince devam ederde alışırım

Kızlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzz

Gelinde iki sohbet edelim
tühh yine kaçırdım sohbeti,benim koca yoldan geldi ,pc açık ama onu bırakıp gelemedim,adamı uyuttum geldim ama artıl çok geçç..
o arkadaş benim canım..
yazdım ama bir sonuç çıkmadı maalesef..
mervişim bizim burda kız beek geç hareketlenir derler ama ne derce doğru bilemiycem,,senin ilk daha kımıldasaa hissedemeyebilirsin,yada bağırsak hareketleriyle karıştırılabiliyor bazen..

hay allah razı olsun,,,

çok şükür bende görüyorum artık,helal sana rapunzel iyiki buldun bunu ,,ohhh içim rahatladı var yaaa...

Selmaün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese Günaydınnnnnnn

Kahvaltımı ettim az balkondaki çamaşırlarımıda toplayıp kendimi buraya attım
Dün nasıl yorulduysam artık bu sabah bile paytak paytak yürüyorum ayaklarımın altı hala ağrıyor
Avuç içlerimde Pazar günü okadar boncuk işinden sonra ağrıyordu zaten tam yamuldum

Bu arada kızlar normalde günde 1.5 litre en fazla 2 litre su içen ben 3 gündür 3 Lİtreyi buluyorum ama bu sabah tartıya çıktığımda artı gördüm
Sanırım benim bünye fazla suya da tepki veriyor çünkü kesinlikle resimlerde gördüğünüzün 1 gr fazlası yok
Cumaya kadar her gün 1.5 litre suyu geçmemeye çalışacağım bakalım cuma ne göreceğim tartıda

günaydın kızlarr

beni bu günde çarşı yolları bekliyor,tabii nasıl yetişeceksem ,kaç zamandır koltuk altlarımda ağrı var,geçen yıl birinde vardı gittiğimde lenf nodlü demişti 6 ayda gel demişti ama ben gitmedim tabii,şimdide 2 sinde birden ağrı var biraz daha şiddetli olarak ,bi baktırıyım bu gün..

günaydın cecommm

çok yoruldun ya ödem yaptmıştır vucut,ben yorulduğumda davuş gibi oluyorum,önceki gece 4 kğ fazla geldim,sabaha 2, su gitmiş 2 si kalmış uyandım..
biraz dinlen yeşil çay iç gider fazlalık üzlme canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…