bende dıyorum neden kararlı davranamıyorummmmSorma büyüğüne yeme demiyorum artık çünkü anında ters tepiyor
Tabi evde birşey bulamıyor kaçamak tarzı o yüzden ufak ufak gidiyor sanki kilocuklar
Aslında istediği zaman çok çok güzel kilo verebiliyor hatta metabolizması bizlere nazaran dediğin gibi çok daha güzel çalışıyor ama işte istek yok şu anda
Bazen eşime diyorum şu kız birine aşık olsada zayıflasa iyice
İnşallah kimsecikler kilo sorunu yaşamazda hepimiz fit fit dolanırız etrafta
hadı gozun aydın canmkızlar cecooo müjdee ayoll toplanın toplanın buldum be hheeeyyyytttt
artık imza bölümündekı cetvellerin hepsınıııı görüyoruumm duymayanlaraaa da söleyın ohh ohhh
profılınızden forum ayarlarına tıklayın ve herkesın imzasını göreyim secenegıni isaretleyip keydedinn
işte bu kadar hepımız KİLO BİLDİRİM CETVELLERNİ ARTIK GÖREBİLECEĞİZ
Sağ olasın canım inşallah emeğimizin karşılığını alırız
Dün inan küçük kuzuda ille bende yardım edeceğim diyince onada nazar bonzukları deriye dizdirdikhatta eşim 8 tane diz dedi ve cadı onları yaparken hep 8e kadar saya saya iyice ezberledi ve hiç eksiksiz dizip babasına uzattı
Keyif kahvemide içtim
Hatta yanına birde güzel görünsün diye bir kolye koydumDurun sizede göstereyim
Eki Görüntüle 1298298
neyseki cıslari 6 çatalla atlatmissin cnm
Kızlar gelemiyorum uzun süredir babamı kaybettim çok gencti lütfen dualarinizda yer verin
telefondan alintilarin altina yazmak zor oluyor..komple yaziyorumBanucum gayet güzel görünüyor menün. Bayılıyorum senin bu enerjine vallahi .Nazar değmesin.
Canım hamilesin farkındayım ama ben düşünüyorum hamile olursam ekmek yemem sanırım diye. Çünkü ekmekler eskisi gibi değil ekmekten aldığımız bir fayda yok. Sen doymadğın içinmi yiyorsun? Benmde hamile bi arkadaşım varda ekmeksiz doymuyo eli ayağı titriyo aslında yanlış yapıyo yiyerek ama işte...
kızlar cecooo müjdee ayoll toplanın toplanın buldum be hheeeyyyytttt
artık imza bölümündekı cetvellerin hepsınıııı görüyoruumm duymayanlaraaa da söleyın ohh ohhh
profılınızden forum ayarlarına tıklayın ve herkesın imzasını göreyim secenegıni isaretleyip keydedinn
sagol tatlım benım cok sukur ıyıyız rabbım korumus melegımı sukurler olsuntelefondan alintilarin altina yazmak zor oluyor..komple yaziyorum
cocuklarimizi islerimize dahil ederek sorumluluk bilincini artiriyoruz. boncuklar cok guzel ellerinize saglik ailece
babasini kaybeden arkadasima(henuz isimlerinizi bilmiyorum) bas sagligi ve bol bol sabit diliyorum..soyledigimiz hicbir sey acini hafifletmeyecek ama ayni aciyi yasadigim icin sunu soyleyebilirim zaman yarana kabuk baglatacak ama bu yara her baba kelimesini duydugunda ufak ufak kanayacak..Allah nurlar icinde yatirsin..cok uzuldum:-(
mervecim bebeginin iyi olmasina cok sevindim..dusunce korkmustum..neyseki iyisiniz...
İyi geceler cecom allah rahatlık versin cnm
tahliller diyorum sadece
Tamamdır canım en kısa zamanda hallediyorum o işide
Selam kızlar
Menumu yazayım
Sabah :kkk
Öğle : az nohut bol pul biberli
Akşam bol Yoğurtlu buğday çorbası iki tavuk baget bir salatalık turşusu
Afiyetolsun mavişim süper menü
Sağol canım bir sorum daha var sana nohut sınırımiz ne kadar
- beyazcann
- maviay1
- ceco34
- ra_punzel
- askrhpozitif
- İyi geceler şekerler tatlı rüyalarrr
- beyazcann
- maviay1
- ceco34
- ra_punzel
- askrhpozitif
- İyi geceler şekerler tatlı rüyalarrr
tühh yine kaçırdım sohbeti,benim koca yoldan geldi ,pc açık ama onu bırakıp gelemedim,adamı uyuttum geldim ama artıl çok geçç..Ay hala ayaklarımıaltı yanıyor
İnşallah bu yürüyüşlerim havalar el verdiğince devam ederde alışırım
Kızlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzz
Gelinde iki sohbet edelim
o arkadaş benim canım..bizim görünmeyen kılo bıldırımı cetvellerımız hakkında püsküvüte soran bı arkadas vardı cevap geldımı acaba ? nasıl düzelecek bu reklamlar nasıl gıdecek cetveller nasıl gorunecek.. ?
ben cetvelimi istiyoruuuummm
o cetvel buraya gelecek
motıvasyonumu kaybettım valla cetvelımı gormeyelı
KK YETKİLİLERİNE SESLENİYOORUUUMMM ...
mervişim bizim burda kız beek geç hareketlenir derler ama ne derce doğru bilemiycem,,senin ilk daha kımıldasaa hissedemeyebilirsin,yada bağırsak hareketleriyle karıştırılabiliyor bazen..hamarat hatun ben olsam atardım herhaldehıc aklıma gelmezdı herhalde daha 40 fırın ekmek yemem lazım sanırım sorma canım dogumda sıprız yapacak annemler kardesım hepsı sasırdılar kardesım gecen bıme gelen tulumlardan alacakmıs mavısını ıyıkı almamısım dıyor kalıtesını begenmemıste vazgecmıs dedım 3 hafta sonra bellı olcak ınsallah aynen kuzum saglıgı yerınde olsunda ben razıyım bıde hareketlerını hıssetsem daha rahat edıcem ama ya
Selmaün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese Günaydınnnnnnn
Kahvaltımı ettim az balkondaki çamaşırlarımıda toplayıp kendimi buraya attım
Dün nasıl yorulduysam artık bu sabah bile paytak paytak yürüyorumayaklarımın altı hala ağrıyor
Avuç içlerimde Pazar günü okadar boncuk işinden sonra ağrıyordu zaten tam yamuldum
Bu arada kızlar normalde günde 1.5 litre en fazla 2 litre su içen ben 3 gündür 3 Lİtreyi buluyorumama bu sabah tartıya çıktığımda artı gördüm
Sanırım benim bünye fazla suya da tepki veriyor çünkü kesinlikle resimlerde gördüğünüzün 1 gr fazlası yok
Cumaya kadar her gün 1.5 litre suyu geçmemeye çalışacağım bakalım cuma ne göreceğim tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?