günaydın cecommm
çok yoruldun ya ödem yaptmıştır vucut,ben yorulduğumda davuş gibi oluyorum,önceki gece 4 kğ fazla geldim,sabaha 2, su gitmiş 2 si kalmış uyandım..
biraz dinlen yeşil çay iç gider fazlalık üzlme canım..
BANUU MELEĞİMM
SONUNDA YOĞURDUM ÇOK GÜZEL OLDUUU,,
DÜN GECE 1 KĞ KADAR MAYALADIM ,SÜPER BİR YOĞURT OLMUŞ..O YOĞURTLADA SABAH 10 KĞ YOĞURT MAYALADIM TOPİKCE YERİZ ARTIK..
Sanada günaydın canım
İnşallah dediğin gibidir canım gerçekten sabah sabah canım sıkıldı ama yinede kendimi bozmadan devam edeceğim
Sanırım şu 115 benim kırılma noktamHani derler ya 10 kg verdikten sonra vucut direnir diye benimkide 114e inmeye direniyor sanırım ama dilediği kadar dirensin o rakamların çok daha aşağılarınıda göreceğime adım gibi eminim
Ohhh ellerine sağlık
Benimde yoğurdum bitmek üzere taze süt alayımda tekrar 2 kgluk mayalıyayım
Sen Nohuttan yapmıştın dimi mayanı
Ay acaba bende mi yapsam ne dersin becerebilirmiyim
araştırmacı gazeteci ruhlu maşallah..kızlar cecooo müjdee ayoll toplanın toplanın buldum be hheeeyyyytttt
artık imza bölümündekı cetvellerin hepsınıııı görüyoruumm duymayanlaraaa da söleyın ohh ohhh
profılınızden forum ayarlarına tıklayın ve herkesın imzasını göreyim secenegıni isaretleyip keydedinn
işte bu kadar hepımız KİLO BİLDİRİM CETVELLERNİ ARTIK GÖREBİLECEĞİZ
o ne güzel menü o ...hey maşallahhhSelam kızlar
Menumu yazayım
Sabah :kkk
Öğle : az nohut bol pul biberli
Akşam bol Yoğurtlu buğday çorbası iki tavuk baget bir salatalık turşusu
araştırmacı gazeteci ruhlu maşallah..sağol cnm bilgi için..
o ne güzel menü o ...hey maşallahhh
BECEREBİLİRMİYİM NE DEMEK,SEN CECOSUN KIZIMM,
TABİKİDE BECERİRSİN..BENCE DENEMEYE DEĞER.
SÜT ALDIĞINDA YAP AMA BEN GİBİ ÇOK ÇOK DEĞİLDE BANUMUN DEDİĞİ GİBİ 1 BARDAK SÜTLE MAYALA
,ZATEN,3 .MAYADAN SONRA YOĞURT KIVAMINI DAHA İYİ ALIYOR ÖNCE TOPAK TOPAK OLUYOR..HEM KATKISIZ YOĞURT YEMİŞ OLUR ÇOLUK ÇOCUK FENAMI..
KİLOYUDA BAŞARACAĞINA EMİNİM
,UZUN ZAMANDIR UĞRAŞIYORSUN,KARATAY İŞE YARAMIŞKEN VE O KADAR KİLO VERMİŞKEN BÜNYENİN SANA YAPTIĞI OYUNA ALDAMA CECO,
KIRILMA BİRAZ UZUN SÜRÜYOR BAZIMIZDA AMA SONUNDA KIRILACAK ÇARESİ YOK..
BEN GİDİYİM UFAKDAN,ZATEN ANCAK ÖĞLEDEN SONRA MUAYENE OLABİLİRİM SIRA BULURSAM TABİİ..
SİZLERE HOŞ SOHBETLER..
Eki Görüntüle 1299473 kizlar dunli kahvaltim veoglen yemegim aksamda cig kofte yemek zorunda kaldim
hepimizin öyle canım.bir gün öyle bir gün böyle devam ediyoruz.ama sonuçta elimizden geleni yapıyoruz.bir şekilde kendimizi frenliyoruz.yoksa amann nasılsa işin ucunu kaçırım deyip koyvermiyoruz.
hep böyle oluverse çatır çatır gidecekte bende iş yokkk
ahhh ne güzel özetlemişsin aslında bizleri... inşallah aşılacak ve gidecek canım hepsihepimizin öyle canım.bir gün öyle bir gün böyle devam ediyoruz.ama sonuçta elimizden geleni yapıyoruz.bir şekilde kendimizi frenliyoruz.yoksa amann nasılsa işin ucunu kaçırım deyip koyvermiyoruz.
biz ne yapalım yahu şu kadın bedeni denen şeyin saati farklı çalıyor.regl gelmesi bir dert olması bir dert bittikden sonra toparlanması derken düzenimiz gidebiliyor.e birde duygusal açlık denilen şeyde bizde biraz sıkıntı yaratıyor.
ama her ne olursa olsun sağlıklı beslenmeyi öğrendik ve bir şekilde uyguluyoruz.o nedenle sıkma canını.bak hepimiz aynıyız.hepimizin midesi laf dinlemeyebiliyor.ama aşacağız inşallah canım.
kızlar bahsetmiştim bir arkadaşla yapıyoruz diyeti diye, o 4 günlük tartı sonuçlarında baktı kas yağ su oranı falan ve bildiğiniz yağ oranı 0,5 azalmış kas oranı 0,3 artmış 4 günde bu cuma bende alıcam bakalım sonuçları bir hafta sonra bakıcam bende... beni karatayla tanıştıran arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim her ne kadar layığıyla yapamazsamda....
ne yzikki lavasla yedim cnm ama bu aralar ben kilo veremiyorum sanki ya takildim valla sinirlerim bozuluyo sporda yapamiyorumTamamdır canım hemen bugün taze süt aldırıyorum kıza öğlende ve kendime mayayıda yapıyorum artık
Dediğin gibi okadar kilo gitmiş bu direniş hiç bir şey yapamaz
Gerekirse Tomalarla saldırır o direnişi çökeltirim
O kilolar gidecek başka yolu yooooooooooooookkkkk
Varsın uzun sürsün kırılma neticede ne zaman olursa olsun kırılacak
Kolay gelsin canım sana
İnşallah herşey gönlünce olurda muayene olur hayırlı haberlerle dönersin
Bende şu savsakladığım testi yaptıracağım devlet hastanesindebu sefer kesin
Babamada dedim gel şu ayağını gösterelim Uzman bir doktora ( en son hastalandığında ateşlendiği için kızarmıştı ya hala geçmedi hatta sanki daha beter kızardı gibime geliyor)
Annem dışardaymış ama gelince TC kimliğini verecekte ikimizede Randevu alacağızen azından devlet hastanesi sabah 8de başlıyor muayeneye ( benimde kahvaltı saatim fazla geçikmemiş olur sonuçta sırf kan vereceğim )
Yağıma tuzuma bir baksınlarda bende kurtulayım Adaşım Sweetdimple de kurtulsun
Canım menün gayet güzel bence
Çiğ köfte Karatayda da serbest ama tabi lavaşla değil marulla
Lavaşlada yediysen diğer şeylere nazaran daha mahsum geliyor bana ama tabi sen cumaya kadar daha güzel beslenmeye çalış
ne yzikki lavasla yedim cnm ama bu aralar ben kilo veremiyorum sanki ya takildim valla sinirlerim bozuluyo sporda yapamiyorum
cok sagol cnım benım cok sukur ıyıyıztelefondan alintilarin altina yazmak zor oluyor..komple yaziyorum
cocuklarimizi islerimize dahil ederek sorumluluk bilincini artiriyoruz. boncuklar cok guzel ellerinize saglik ailece
babasini kaybeden arkadasima(henuz isimlerinizi bilmiyorum) bas sagligi ve bol bol sabit diliyorum..soyledigimiz hicbir sey acini hafifletmeyecek ama ayni aciyi yasadigim icin sunu soyleyebilirim zaman yarana kabuk baglatacak ama bu yara her baba kelimesini duydugunda ufak ufak kanayacak..Allah nurlar icinde yatirsin..cok uzuldum:-(
mervecim bebeginin iyi olmasina cok sevindim..dusunce korkmustum..neyseki iyisiniz...
kıloda oldugundan gec hıssedılebılırmıs dıye duydum ama bıseyler oluyor ıcımde dedıgın gıbı bagırsak hareketlerımı bebesın hareketlerımı anlamıyorum canm saglıklı olsunda kuzu elbet hıssederım ınsallahiyi geceler meleğimmm..
tühh yine kaçırdım sohbeti,benim koca yoldan geldi ,pc açık ama onu bırakıp gelemedim,adamı uyuttum geldim ama artıl çok geçç..
o arkadaş benim canım..
yazdım ama bir sonuç çıkmadı maalesef..
mervişim bizim burda kız beek geç hareketlenir derler ama ne derce doğru bilemiycem,,senin ilk daha kımıldasaa hissedemeyebilirsin,yada bağırsak hareketleriyle karıştırılabiliyor bazen..
hay allah razı olsun,,,
çok şükür bende görüyorum artık,helal sana rapunzel iyiki buldun bunu ,,ohhh içim rahatladı var yaaa...
motiveni düşürme tatlım geçmişi onut geleceğe bak.ne yzikki lavasla yedim cnm ama bu aralar ben kilo veremiyorum sanki ya takildim valla sinirlerim bozuluyo sporda yapamiyorum
cumaya kaçamak yapmazsan artın yokulur sıkma canınıselam kızlar nasılsınız bugun bıraz gırmem gec oldu bugun sınavım var bırazdan dua edın bana nolur
bu arada dunku ekmekler ve mantı bana suan +500 gr olarak gelmıs durumda
bakalım cumaya ne olacak
cok sagol cnım benım cok sukur ıyıyız
kıloda oldugundan gec hıssedılebılırmıs dıye duydum ama bıseyler oluyor ıcımde dedıgın gıbı bagırsak hareketlerımı bebesın hareketlerımı anlamıyorum canm saglıklı olsunda kuzu elbet hıssederım ınsallah
Anladım canım. Demekki hamilelerde böyle bi durum var :) Doğal karşılıyorum artıkson 2 gundur cok tuketıyorum canım aslında gayet guzel doyuyorum ama ekmek yemedıgım zaman zamansız acıktıgımı fark ettım o yuzden azda olsa tuketmeye calısıyorum normalde kahvaltıda yerdım bugun oglende yedm
İyi akşamlar şekerlerrrr
Emeklerinizin karşılığını rabbim verir elbet cecom sen gönlünü ferah tut adaşım
Ne güzel işte bu ara kimse mükellef sofralar kurmasın mavişimmm
offf bu görsel şölen eşliğindeki kahveyi kaçırmışımmm
Gönül hep burda olmayı istiyor bitanem ama gelebildiğimiz kadar artıkhele ki çalışınca zor olur
75 sevdimmm
Akşam coşmuşsun tatlım makarnayı en azından domatesli yeseydin bitanemm
limonlu su besinleirin sindirimini yavaşlatıp acıkmayı geciktiriyor kuzum leptini de bozmuyor ama tansiyonunu düşürürNasıl oldu ağrın
Büyük ihtimal regl şişkinliğidir Esincimm ben aylık listeye işledim kuuzm
Merhaba cnmm gelebildiğin kadar bitanemm
süper başlamışsın tatlımmmm 21 gün hiç bırakmadan devam edebilirsen sonra alışkanlık haline geliyor ve yapmadığın zaman huzursuz oluyorsun ne olur yağmaya çalış tatlım
Kimin hayali değildir ki bu
neden tombiş buluyomuşsun bakimm fit enişte bul fit kal kuzumm
3 hafta daha bekleyeceğiz desene hamişim sağlığı yerindeymiş önemli olan bu ama ben demiştim ya prenses olsun diye
Başın sağolsun bitanem mekanı cennet olsun babacığının inş rabbim sizlere sabır versin
Rabbimin izniyle gelecek inş bitanemm sen hele bir diyetisyene başla gitsin kilocuklar
Maşallah cecommmm süper yürümüşsünnn
Geldim ama kimse yokkkk
Babaannenin maşallahı var ne güzel yemekler yapıyor sana şanslısın hamişimkıskandım valla
Severim o cimcimeyi bennnne güzel minik yaşta bilinçli beslenmeye alıştı allah senden razı olsun cecomm
Lise ve üniversite de başlar zayıflamaya merak etme cecommm
Selam kızlar
Menumu yazayım
Sabah :kkk
Öğle : az nohut bol pul biberli
Akşam bol Yoğurtlu buğday çorbası iki tavuk baget bir salatalık turşusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?