80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanada günaydın canım

İnşallah dediğin gibidir canım gerçekten sabah sabah canım sıkıldı ama yinede kendimi bozmadan devam edeceğim
Sanırım şu 115 benim kırılma noktam Hani derler ya 10 kg verdikten sonra vucut direnir diye benimkide 114e inmeye direniyor sanırım ama dilediği kadar dirensin o rakamların çok daha aşağılarınıda göreceğime adım gibi eminim

BANUU MELEĞİMM

SONUNDA YOĞURDUM ÇOK GÜZEL OLDUUU,,

DÜN GECE 1 KĞ KADAR MAYALADIM ,SÜPER BİR YOĞURT OLMUŞ..O YOĞURTLADA SABAH 10 KĞ YOĞURT MAYALADIM TOPİKCE YERİZ ARTIK..

Ohhh ellerine sağlık
Benimde yoğurdum bitmek üzere taze süt alayımda tekrar 2 kgluk mayalıyayım
Sen Nohuttan yapmıştın dimi mayanı
Ay acaba bende mi yapsam ne dersin becerebilirmiyim

BECEREBİLİRMİYİM NE DEMEK,SEN CECOSUN KIZIMM,

TABİKİDE BECERİRSİN..BENCE DENEMEYE DEĞER.
SÜT ALDIĞINDA YAP AMA BEN GİBİ ÇOK ÇOK DEĞİLDE BANUMUN DEDİĞİ GİBİ 1 BARDAK SÜTLE MAYALA

,ZATEN,3 .MAYADAN SONRA YOĞURT KIVAMINI DAHA İYİ ALIYOR ÖNCE TOPAK TOPAK OLUYOR..HEM KATKISIZ YOĞURT YEMİŞ OLUR ÇOLUK ÇOCUK FENAMI..

KİLOYUDA BAŞARACAĞINA EMİNİM

,UZUN ZAMANDIR UĞRAŞIYORSUN,KARATAY İŞE YARAMIŞKEN VE O KADAR KİLO VERMİŞKEN BÜNYENİN SANA YAPTIĞI OYUNA ALDAMA CECO,
KIRILMA BİRAZ UZUN SÜRÜYOR BAZIMIZDA AMA SONUNDA KIRILACAK ÇARESİ YOK..

Son düzenleme:
günaydın hanımlar herkese güzel bir gün dilerim..sabah yürüyüşümü yapayım diye durakdan erken indim işe geç kaldım iyi mi ne o sporum eksik kalmasın ama müşterilerim sabırla beni beklesin kafası ile işe gelirsen böyle de nefes almadan çalışırsın işte..

dünkü menümü yazayım hemen..

sabah 2 dilim kepek ekmeği-az labne -2 salatalık-2 dilim ananas-yeşilçay
ara bir küçük bit kadar börek parçası ve 1 dilim kepek ekmeğine sürülmüş labne
öğlen çeyrek lavaş ve yağsız az döner
akşam 2 kaşık bulgur pilavı-yoğurt-avuç içi kadar tavuk-soda
yatmadan hibiskus çayı 1 bardak
2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş

araştırmacı gazeteci ruhlu maşallah..sağol cnm bilgi için..
Selam kızlar
Menumu yazayım
Sabah :kkk
Öğle : az nohut bol pul biberli
Akşam bol Yoğurtlu buğday çorbası iki tavuk baget bir salatalık turşusu
o ne güzel menü o ...hey maşallahhh

Tamamdır canım hemen bugün taze süt aldırıyorum kıza öğlende ve kendime mayayıda yapıyorum artık
Dediğin gibi okadar kilo gitmiş bu direniş hiç bir şey yapamaz
Gerekirse Tomalarla saldırır o direnişi çökeltirim
O kilolar gidecek başka yolu yooooooooooooookkkkk

Varsın uzun sürsün kırılma neticede ne zaman olursa olsun kırılacak

BEN GİDİYİM UFAKDAN,ZATEN ANCAK ÖĞLEDEN SONRA MUAYENE OLABİLİRİM SIRA BULURSAM TABİİ..

SİZLERE HOŞ SOHBETLER..

Kolay gelsin canım sana
İnşallah herşey gönlünce olurda muayene olur hayırlı haberlerle dönersin

Bende şu savsakladığım testi yaptıracağım devlet hastanesinde bu sefer kesin
Babamada dedim gel şu ayağını gösterelim Uzman bir doktora ( en son hastalandığında ateşlendiği için kızarmıştı ya hala geçmedi hatta sanki daha beter kızardı gibime geliyor )
Annem dışardaymış ama gelince TC kimliğini verecekte ikimizede Randevu alacağız en azından devlet hastanesi sabah 8de başlıyor muayeneye ( benimde kahvaltı saatim fazla geçikmemiş olur sonuçta sırf kan vereceğim )

Yağıma tuzuma bir baksınlarda bende kurtulayım Adaşım Sweetdimple de kurtulsun

Eki Görüntüle 1299473 kizlar dunli kahvaltim veoglen yemegim aksamda cig kofte yemek zorunda kaldim

Canım menün gayet güzel bence
Çiğ köfte Karatayda da serbest ama tabi lavaşla değil marulla
Lavaşlada yediysen diğer şeylere nazaran daha mahsum geliyor bana ama tabi sen cumaya kadar daha güzel beslenmeye çalış

hep böyle oluverse çatır çatır gidecekte bende iş yokkk
hepimizin öyle canım.bir gün öyle bir gün böyle devam ediyoruz.ama sonuçta elimizden geleni yapıyoruz.bir şekilde kendimizi frenliyoruz.yoksa amann nasılsa işin ucunu kaçırım deyip koyvermiyoruz.
biz ne yapalım yahu şu kadın bedeni denen şeyin saati farklı çalıyor.regl gelmesi bir dert olması bir dert bittikden sonra toparlanması derken düzenimiz gidebiliyor.e birde duygusal açlık denilen şeyde bizde biraz sıkıntı yaratıyor.
ama her ne olursa olsun sağlıklı beslenmeyi öğrendik ve bir şekilde uyguluyoruz.o nedenle sıkma canını.bak hepimiz aynıyız.hepimizin midesi laf dinlemeyebiliyor.ama aşacağız inşallah canım.

kızlar bahsetmiştim bir arkadaşla yapıyoruz diyeti diye, o 4 günlük tartı sonuçlarında baktı kas yağ su oranı falan ve bildiğiniz yağ oranı 0,5 azalmış kas oranı 0,3 artmış 4 günde bu cuma bende alıcam bakalım sonuçları bir hafta sonra bakıcam bende... beni karatayla tanıştıran arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim her ne kadar layığıyla yapamazsamda....

ahhh ne güzel özetlemişsin aslında bizleri... inşallah aşılacak ve gidecek canım hepsi

Canım biz hepimiz sana inanıyorum hemde canı gönülden
Ne olursa olsun sen bu işi başaracaksın ve yaza fıstık gibi gireceksin sonrada kıskananlar çatlasın
Eminim seninde tartıda eksi çıkacaktır
Bende elimden geldiğince Karataya uygun beslenmeye çalışıyorum ama nadiren ucundanda olsa çıktığım oluyor tabi en azından uzun bir süre yapmamaya çalışacağım
Sonuçta insanız arada da olsa dışına çıkabiliyoruz ama azimle devam edip hedeflerimize ulaşacağız

ne yzikki lavasla yedim cnm ama bu aralar ben kilo veremiyorum sanki ya takildim valla sinirlerim bozuluyo sporda yapamiyorum

ne yzikki lavasla yedim cnm ama bu aralar ben kilo veremiyorum sanki ya takildim valla sinirlerim bozuluyo sporda yapamiyorum

Canım hiç moralimizi bozmuyoruz çünkü kesinlikle gidecek bu kilolar
Bak bende görüyorsun iki haftadır yerimde sayıyorum hatta geçen hafta artıdaydım bu hafta önceki kiloma düştüm ancak ama yinede pes etmiyoruz ve kesinlikle kilolarımızın gideceğine adım gibi eminim
Arada bir direneceği belli zaten ama biz kırılmayı bekleyeceğiz aynen devam canım

selam kızlar nasılsınız bugun bıraz gırmem gec oldu bugun sınavım var bırazdan dua edın bana nolur
bu arada dunku ekmekler ve mantı bana suan +500 gr olarak gelmıs durumda
bakalım cumaya ne olacak
cok sagol cnım benım cok sukur ıyıyız
kıloda oldugundan gec hıssedılebılırmıs dıye duydum ama bıseyler oluyor ıcımde dedıgın gıbı bagırsak hareketlerımı bebesın hareketlerımı anlamıyorum canm saglıklı olsunda kuzu elbet hıssederım ınsallah

motiveni düşürme tatlım geçmişi onut geleceğe bak.

cumaya kaçamak yapmazsan artın yokulur sıkma canını

Anladım canım. Demekki hamilelerde böyle bi durum var :) Doğal karşılıyorum artık

Reglmiş Banucum bugün belli oldu işin rengi Nedense erken oldu beklemediğim için reglden olabilir diye emin olamadım ama ondanmış

Selam kızlar
Menumu yazayım
Sabah :kkk
Öğle : az nohut bol pul biberli
Akşam bol Yoğurtlu buğday çorbası iki tavuk baget bir salatalık turşusu

Çok güüzel menü gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…