80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrrr ya bana ne oluyor anlamıyorum

Tansiyonum mu düştü şekerim mi bilmiyorum ama felaket uyuşuk hissediyorum şu anda kendimi
Aksilik sabah eşimin tansiyonu çok yüksekti diye tansiyon aletini adamcağızın yanına verdim arada tansiyonunu ölçsün diye şimdide ben yamuldum
Karatayada uygun beslendim sabah hatta öğlende acıkma hissi olunca 1 avuç ceviz ve 1.5 mandalina yedim açlık hissi olmasın diye

Acaba yediğim mandalina yüzünden mi öğle oldum diyeceğim ama sanmıyorum çünkü onu yiyelide çok oldu hani ondan olsaydı ( şekerim fırlamış olsa anında tepki verirdi bünye tecrübeyle sabit )

Hastamı olacağım ne

Bu arada Cuma sabahı için doktor randevumuda aldım sabah 8.30a
Bakalım ne çıkacak sonuç olarak
Hazır gitmişken birde şu sol göğsümü bir mıncıklatayım bir haftadır koltuk altıma vuran hafiften bir ağrı var ağır birşey taşıdığımı düşündüm ama 2 - 3 gün geçmeyince huylandım belki dahiliye doktoru beni yönlendirir birşey varsa ( sonuçta ben elle kontrol ettiğimde bir fark pek hissedemiyorum ama onlar anlar sanırım )

ihmal etme bi mıncıklat bakalım

kızlar uygulama sınavım super gectı Allaha sukur 100 le kapattım uygulamanın vızesını sandıgımdan kolay oldu
motiveni düşürme tatlım geçmişi onut geleceğe bak.

cumaya kaçamak yapmazsan artın yokulur sıkma canını
ınsallah canm babaannem varken kacamak yapmamak zor gıbı ama hayırlısı artık
bılmıyorum canım ara ara oluyor herhalde bende tam bılmıyorum
aman canım dıkkat et kendıne kuzum bı an once doktora gıt nazarmı degdıkı acaba

dikkat et canım ya şekerden dir belki... uzan biraz dinlen.. tahlillerinide yaptır insanın içi rahat ediyo o zaman. geçmiş olsun

Harikasın canım çok sevindim inşallah mezun olduğunuda görürüz

Valla nazaramı geldim yoksa hastalanacakmıyım bilimiyorum ama cuma sabahı hemen bütün tahlillerimi yaptıracağım doktora İnşallah kılçık biri değildirde yapar
Sonuçta halsizlik ve unutkanlık var dediğimde zaten hormonlarada B12yede bakar diye düşünüyorum
D vit değerlerimede bir baksın olmadı onuda doktora danışayım kullanmamda bir sakinca varmı diye

Sabah büyük ihtimal eşim bırakır hastaneye dönüştede annem ille yürüyerek döneriz adamdan arabayı alma diye tutturuyor tamam yürürüz yürümesinede valla bazen sinir oluyorum kapımın önünde ne güzel arabam duruyordu canım çok sıkılınca alıp başımı gidebiliyordum ama anam aman kocan yorulmasın o çalışıyor diye devamlı eşimin yanında yüz veriyor oda hemen araba bende artık bak ananı duydun diyip beni sinir ediyor

Geçen gün TÜYAPda kitap fuarı varmış oraya gitmek istiyorum dedim ( arabayı bana bıraksın hesabı yaptım ) demezmi bana eee gittt metro var oraya kadar diye ama orası dediği arabayla bile 45 dakika sürüyor ( baya uzak ) üstelik benim en yakın metroya bile gitmem için minibüsle gitmem lazım, ordan inip bir metroya binip belli bir yerde inip tekrar başka bir metroya binmem lazım
Tabi alıştı rahata şimdi ödü kopuyor arabayı geri alacağım diye neyse martta nasılsa anamlar almanyaya gidecek en geç o zaman alırım altından arabayı şimdi anamı arkasına aldığı için ses edemiyorum pek

dikkat et canım ya şekerden dir belki... uzan biraz dinlen.. tahlillerinide yaptır insanın içi rahat ediyo o zaman. geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım valla 3 aydır belki ancak bir kere yemişimdir tatlı birşeyler o yüzden fırladığını değilde düştüğünü düşünüyorum bakalım biraz uzanayım dediğin gibi belki düzelir

canım benim çok geçmiş olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsın..aman dikkat et kendine sakın ihmal etme..
canım benim çok sevindim..

ınsallah canım benım ,doktor vermezsede sen ıstedıgını soyle yaptırır herhalde cok gıcık bırı degılse
ah bu anneler hep damatları tutuyor bızımkıde oyle anneme dıyorum sımartma annemde dıyor sımarsın ne olacak bırıcık damadım benım dıyor ben de dıyorum bak tubanınkıne soylerım annem senı damatlıga kabul etmıyor dıye onlar daha sozlu deyıp kestırıyor
kayınvalıdelerde gelınlerı tutsa sorun olmayacak ama nerde:)))

merhabalar kızlar bikaç gündür yoğunum gelemedi sohbet yıkılmış bakıyorum da :))
herkesin keyifler yerindedir umarım...menüleri atladım hemen yazayım :)
pazartesi
sabah kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 elma 1 çay bardağı süt
öğle... bir arkadaşa gittik ev tebriğine... yediklerimi söyleyemem utanırım :))
ara ve akşam yemeği yok tabii ki :)
akşam 1 bardak süt
spor:leslie ile 3mil+8dak squat legs

salı:
sabah kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 elma 1 çay bardağı süt
öğle 4 ızgara köfte salata 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 sade Türk kahvesi
akşam 4 kaşık bamya 1 dilim kepek ekmeği yoğurt salata
spor:leslie ile 5mil+8dak squat legs

herkese mutlu akşamlar olsun :)

bbugun ben neler yedım ne yemedım yazsam daha dogru olur sanırım ıstahım acıldı
SABAH
1 tane yesıl zeytın
1 catal peynır
1 dılım ekmek domates suyuna bandım
3-4 tane cerı domates
1 bardak sekerlı cay
ARA
1 mınık nar
1 tane greyfurt
ÖĞLEN
2 tane marul yapragı
6-7 kasık yogurtlu mantı
! maden suyu
AKŞAM
1 tabak nohutlu pılav
3-4 yaprak marul
yarım kırmızı sogan
ARA
1 tane greyfurt

İYİ AKŞAMLAR KIZLARR.

çok şükür zar zor akşam ezanı eve gelebildim.

öğleye doğru çıkmıştım evden,önce sosyete pazarına gittim kıza aldığım pijama özürlü çıkmıştı onu değiştirdim,ordan yürüye yürüye yüzüme iğneli epilasyon yaptırdığım yere gittim,yüzümü halletim o ara öğlen tatili bitti dr a baya sıra bekledim..sağolsun doktor hiç ilgilenmedi.ben dahileye dr na gitmişrim.koltuk altımda ağrı var diyince genel cerraha gitseydin niye bana geldin dedi,dedim öncesindede dahileye gelmiştim bakmıştı dr ultrason istemişti diye..bir naz bir niyaz zarzor ultrason istedi
çok halsizim sürekli yorgun hissediyorum saçım dökülüyor dedimki bunlar ciddi anlamda aşırı derecede var bende..birde tahlil istedi ama ne istedi onu hiç bilmiyorum..d vitaminine bakıyormusunuz dedim hayır dedi..

ultrasonda daha önce küçük ve 1 adet olan lef nodülüllerinin arttığı ve büyüdüğü söylendi,gerçi 1 cm büyük sayılırmı bilmem ama önce mm di boyutu ve tek başına duruyordu..kan sonucu yarın çıkacağı için hiç ultrasonu göstermdim zaten hepsine bir bakar diye hastaneden attık dışarı kendimizi..

eczaneyi görmüşken D VİT 3 .ALIYIM dedim sağolsun swetim iç dediydi..

anammm ne kıymetliymiş meğer devit ilk eczane 1 tane verdi,diğerlerinde yok..kaç ezane gezdim yok birinde buldum çok şükür bulmuşken 4 tane alıym dedim,,ama nerdee adam fazla veremem dedi,,2 taneyi zar zor sattı..meğer bu gün dağıtılmış eczanelere ve çok azmış..neyse küçük kızıma içirdim,sıra bizde,

aa dr sordum d vitamini iğnesini çocuğa içirebilirmiyim diye içir dedi,

en son durak olarakda kütüphane ve çocuk parkı vardı..ama çok yorulduk..5 saat ayakta ya yürdük ya ayakta bekledik..

gelirken çok üzüldüm ve sinirlendim ama,otobüsün birini kaçırdım zaten,40 dk sonra otobüs geldi tıkış tepiş bindik otobüse.
baktım bizim hem akraba hem kapı komşularıda otobüsde..sandımki çocuğu verde kucağıma alıyım sıkışmasın arada diyecekler ..nerdee göirmezden geldiler yakın olduğumuz ve gözlerinin önünde olmamıza rağmen..
hadi onlar neyse,tamda önünde durduğum kız yine kapı komşumuzun kızı benim büyük kızın arkadaşı..,

birsen teyzee napıyorsun dedide fark ettim..hah dedim bu çocuk ya yer verir yada kızı kucağına alır,,nerdeee

benim kız arada sıkışmakdan bi hal oldu ..otobüsün frenlerinden bir oraya bir buraya fırlıyor,kızın ayaklanın altına oturdu çocuk dayanamadı,hiçç umurunda değil..en son benim kız ayakta uyudu yıkılıp yıkılp düşüyorda yine umursamıyor..nasıl sinirlendim nasıl üzldüm,,elimize doğan çocuk,evimize gelip giden benim kızı başka zamanda sevmeye gelen kız ,benim 5 yaşındaki kız ayakta uyuyp düşüyor ve tepkisiz kalıyor..

yazık vallaa yazık bu nesile..

cok gecmıs olsun canım doktor bı yorum yapmadımı sonuca gore gercı zorakı tahlık verenden ne beklıyorsunkı
kız ıstanbuldada tek alısamadıgım sey otobus ve frenlerı oluyor mıllet uyuyor numarası yapıyor bı gormen lazım esıme bazen dıyorum benım bu karnımın bır an once cıkması lazım dıye gercekten cok zorlanıyorum resmen otobuste esıme yapıyorum yoksa en ufak seyde dengem gıdıyor benım karnımın cıkacagı yok bu gıdısle aksıne dahada dumduz oldu gıttı gercı suan 2 gunun + kıloları var uzerımde eger boyle ekmek hamur tarzı yersem yakında cıkacak koca bı gobek

Anammm kız sizde de mi bir Tuba var
Benim kızkardeşimin adıda Tuba
Valla anam iki damadınıda bizden fazla tutar bazen ikimizde birşey olduğunda es kaza çırlamaya kalkışınca hemen araya girer sus bakayım sen kocaların dediği olur der Bazen babamda araya girip ben birşey desem ama yapmazsın der onuda hemen susturur sen yaşlandın artık boşver der

Kız inan bazen ciddi ciddi sinirleniyorum çünkü benimkide resmen saltanat ilan edecek genelde erkekler kendi annelerinin yanında şımarır bu hem kendi annesinin yanında hemde benim annemin yanında şımarır
Tabi benim annem sustursa bile kendi anasının yanında hemen çırlamaya devam ederim konuş konuş sen eve gideceğiz nasılsa diye

Bakalım inşallah iyi bir doktordur. Buna ilk kez gideceğim diğerlerin hepsini denemiştim daha evvel ama adamlar her defasında bizden iyimi biliyorsun ona biz karar veririz moduna giriyorlardı he ben tatlı dilimle yine ikna ediyordum da işte sinir oluyordum. Tamam tıp okumuşsun, senelerini bu işe vermişsin ama kardeşim cebinden paramı çıkıyor ne bu kadar nazlanıyorsun

Çok geçmiş olsun canım
Havalardanmıdır nedir dünden beri eşimde kötü, bende öğlen yamuldum ve hala sersem gibiyim, her yerim ağrıyor midemde bulanıyor hatta yemek bile canım istemiyor sadece aç oturmamak için 2 bardak ayran içtimde şişirdim kendimi inşallah yarına birşeyim kalmazda çok daha rahat güne başlarım

Anammmmmmmm Beyazcanım senindemi koltuk altın ağrıyordu
Orasını kaçırmışım Bu arada ne çıktı sonuçta
İnşallah önemli birşey yoktur

Kız şimdikilerin çoğu öyle ama oda ana babadan kaynaklı bence
Ben kızıma her otobüse yada minibüse bindiğimizde yaşca büyük biri ayakta kalınca hemen hadi kızım sen kalk teyze otursun yada amca otursun diyordum
İnan alışkanlık haline geldi artık kendi kalkıyor söylememe gerek kalmadan
İnşallah ileride de aynı şekilde devam eder tabi

Bu arada keşke kıza sen deseydin bari şu kızı alsaydın kuçağına öyle canın istedinde öpüp koklayıp bırakmak olmaz diye ( şakayla karışık yani )

Gerçekten bende bazen çok kızıyorum o şekilde davranan insanlara sonuçta ne olursa olsun her an yardımlaşmaya hazır olacaksın ki ileride sanada yardım eden çıksın
Rabbim hayırlı Nesiller yetiştirmeyi nasip etsin bizlere ...Aminnnnnnnnn

sorma canım basımın tatlı belası bı tubam var herseyım desem yerı var sorma bazen esım kızdırır benı bende saka yollu yastık fırlatırım hanı kızdırıyorsun benı dıye yada o karnından cok gıdık alır tik gıbı bıseyı var onu kullanırım annem hemen kızım kocaya vurulmaz tas olcan tas der tabı esımde bı gulumseme kendı annesı babası yanında bana yakın davranamyor elımı bıle tutmaz ama benm annemın yanında kucagma bıle yatar babama onu yapamıyor ama elımı tutuyor ama kendı aılesının yanında tık yokbazen gıcık oluyorum bu duruma bazen evdeykende annemın laflarını bana soyluyor hep yoklugundada annem damadının korumacılıgını yapıyor yanı
inş canım ıyı bı doktor denk gelır yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…