- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
sorma canım basımın tatlı belası bı tubam var herseyım desem yerı varsorma bazen esım kızdırır benı bende saka yollu yastık fırlatırım hanı kızdırıyorsun benı dıye yada o karnından cok gıdık alır tik gıbı bıseyı var onu kullanırım annem hemen kızım kocaya vurulmaz tas olcan tas der tabı esımde bı gulumseme kendı annesı babası yanında bana yakın davranamyor elımı bıle tutmaz ama benm annemın yanında kucagma bıle yatar babama onu yapamıyor ama elımı tutuyor ama kendı aılesının yanında tık yok bazen gıcık oluyorum bu duruma bazen evdeykende annemın laflarını bana soyluyor hep yoklugundada annem damadının korumacılıgını yapıyor yanı
inş canım ıyı bı doktor denk gelır yaa
Benimki ilk zamanlar kendi annelerinin yanında daha çok yapardı ( tabi babası odada yokken ) geçerken totoşuma şaplak atmalar falantabi kv çıldırırdı ve eşime kızardı sapıkmısınız siz diye
Bir kere yeni evliyken beni Havaalanında geçirirken dudağımdan öptü ( küçük bir buse aslında ) ama küçük görümcede yanımızdaydıAnam beni yolcu ettikten sonra bir kavga etmişler görümce kızmış sen nasıl ortalık yerde eşini öpersin diye bizimkide sanane len karım o benim demişti ama şimdi öldür sokakta öpmez zaten bende kendime yakıştıramam
Annemlerin yanında ancak muzurluk yapar ama kendi annesinin yanında yapışır sarılır falan tabi sınır vardır sonuçta ne olursa olsun büyüklerimiz
Annem ve babam eşimi bizim küçük damattan daha bile fazla tutarlarki kızkardeşimde farkındadır çünkü ne olursa hemen Cemal halleder derler tamir olsun dışarı işi olsun her konuda onun fikrini alır ona yaptırırlar Bazen kızkardeşim ay benimkine söylim yapsın der Annem hemen sen bilirsin olmadı enişten halleder nasılsa der kızkardeşim bile der kocam bir işe gidip gelmeyi bilir başka iş gelmez elinden diye ( alışverişte dahil adamı markete gönderir şunu şunu al diye adam gider alakasız şeyleri beğenip alır kalanların yarısını unutur ) bende takılırım ona kız kocanı Eniştenin yanına stajyer ver hem tamir işi, hem yemek yapmayı hemde market alışverişini öğretir ona diye
koptum gulmekten canım ee kucuk damatın elınden gelmıyor adam napsın
Ellerine saglik nohuttanmi maya yaptin beyazcanimBANUU MELEĞİMM
SONUNDA YOĞURDUM ÇOK GÜZEL OLDUUU,,
DÜN GECE 1 KĞ KADAR MAYALADIM ,SÜPER BİR YOĞURT OLMUŞ..O YOĞURTLADA SABAH 10 KĞ YOĞURT MAYALADIM TOPİKCE YERİZ ARTIK..
Kız bizim ufak damat tam komedizaten Anakuzusuydu hatta askerden geldikten sonra bile biz balkonda komşumuzun kızıyla sohbet ederken ( onlar yan apartmanda oturuyordu o zaman ) kız kardeşimde onu göreceğim diye balkondan sarkardı ( kız çocuk giriş katında sana bakacağım diye sarkıp düşse en fazla alnı şişer ama sen düşersen pekmezin akar derdik kardeşimede )
Sokakta voleybol oynardık 3 kız oda az ötemizde mahalleden ufak bir çocukla hesapta bir ileri bir geri top atardı ( maksat çaktırmadan kardeşime bakmak )hemen anası fırlardı cama Gökkuş ( Gökhan ismi ) hemen gel buraya terledin sırtına havlu koyayım diye
Tabi biz komşu kızıyla gülmekten yerlere yatardık ( kızkardeşim uyuz olurdu tabi bize)
Evlendikten sonra kızkardeşimede ilk zamanlar yapmış hatta eşi hasta olduğundada kardeşime sen oğlumu iyi bakamıyorsun gelsin gripken bizde kalsın ben onu iyileştirim demişti
Kardeşim senelerce adamı yiye yiye o Anakuzuluğu gitti ama şimdide eşim Kılıbık bacanak diyor onunla ilgilibir kadının sözünden çıkıp başka kadının sözüne girdi zavallım diyor
Tabi kendi bağımsız erkek yatabi haklı olduğum anlarda oda kılıbık oluyor ama yüzüne vurmuyoruz Allah için hem elinde hem dilinde derler ya benimkide o hesap 10 parmağında 10 marifet adamın ama ufaktan bir asilik var ki o bende de varda dengeliyoruz
rabbbım mutlulugunuzu bozmasın canım benım hep guldursun rabbım yuzunuzu
Kızlarrrrrrrrr ya bana ne oluyor anlamıyorum
Tansiyonum mu düştü şekerim mi bilmiyorum ama felaket uyuşuk hissediyorum şu anda kendimi
Aksilik sabah eşimin tansiyonu çok yüksekti diye tansiyon aletini adamcağızın yanına verdim arada tansiyonunu ölçsün diye şimdide ben yamuldum
Karatayada uygun beslendim sabah hatta öğlende acıkma hissi olunca 1 avuç ceviz ve 1.5 mandalina yedim açlık hissi olmasın diye
Acaba yediğim mandalina yüzünden mi öğle oldum diyeceğim ama sanmıyorum çünkü onu yiyelide çok oldu hani ondan olsaydı ( şekerim fırlamış olsa anında tepki verirdi bünye tecrübeyle sabit )
Hastamı olacağım ne
Bu arada Cuma sabahı için doktor randevumuda aldım sabah 8.30a
Bakalım ne çıkacak sonuç olarak
Hazır gitmişken birde şu sol göğsümü bir mıncıklatayımbir haftadır koltuk altıma vuran hafiften bir ağrı var ağır birşey taşıdığımı düşündüm ama 2 - 3 gün geçmeyince huylandım belki dahiliye doktoru beni yönlendirir birşey varsa ( sonuçta ben elle kontrol ettiğimde bir fark pek hissedemiyorum ama onlar anlar sanırım )
İhmal etme cecom yaptir tahlillerini.sekerin dusmus olabilir.tuyap fuari icin eminol metrobus daha mantikli trafik olmaz enazindan size baya uzak cunki.para olmayinca gidesimde yok gidipte bos cikmak olmaz
Harikasın canım çok sevindim inşallah mezun olduğunuda görürüz
Valla nazaramı geldim yoksa hastalanacakmıyım bilimiyorum ama cuma sabahı hemen bütün tahlillerimi yaptıracağım doktoraİnşallah kılçık biri değildirde yapar
Sonuçta halsizlik ve unutkanlık var dediğimde zaten hormonlarada B12yede bakar diye düşünüyorum
D vit değerlerimede bir baksın olmadı onuda doktora danışayım kullanmamda bir sakinca varmı diye
Sabah büyük ihtimal eşim bırakır hastaneye dönüştede annem ille yürüyerek döneriz adamdan arabayı alma diye tutturuyortamam yürürüz yürümesinede valla bazen sinir oluyorum kapımın önünde ne güzel arabam duruyordu canım çok sıkılınca alıp başımı gidebiliyordum ama anam aman kocan yorulmasın o çalışıyor diye devamlı eşimin yanında yüz veriyor oda hemen araba bende artık bak ananı duydun diyip beni sinir ediyor
Geçen gün TÜYAPda kitap fuarı varmış oraya gitmek istiyorum dedim ( arabayı bana bıraksın hesabı yaptım ) demezmi bana eee gittt metro var oraya kadar diye ama orası dediği arabayla bile 45 dakika sürüyor ( baya uzak ) üstelik benim en yakın metroya bile gitmem için minibüsle gitmem lazım, ordan inip bir metroya binip belli bir yerde inip tekrar başka bir metroya binmem lazım
Tabi alıştı rahata şimdi ödü kopuyor arabayı geri alacağım diyeneyse martta nasılsa anamlar almanyaya gidecek en geç o zaman alırım altından arabayı şimdi anamı arkasına aldığı için ses edemiyorum pek
sen ne okuyodun mervecimaskrhpozitif .!.:sagol canım bende cok rahatladım dıger sınavlarında tarıhlerı bı bellı olsa rahat edıcem
Bebise yarasin sana kilo olmasin kuzum.ama bak istah acildi.kilo veriyom diye uzulurken demistik sanabbugun ben neler yedım ne yemedım yazsam daha dogru olur sanırım ıstahım acıldı
SABAH
1 tane yesıl zeytın
1 catal peynır
1 dılım ekmek domates suyuna bandım
3-4 tane cerı domates
1 bardak sekerlı cay
ARA
1 mınık nar
1 tane greyfurt
ÖĞLEN
2 tane marul yapragı
6-7 kasık yogurtlu mantı
! maden suyu
AKŞA
1 tabak nohutlu pılav
3-4 yaprak marul
yarım kırmızı sogan
ARA
1 tane greyfurt
fen ve teknolojı ogretmenlıgı okuyorum canım eskı adıyla fen bılgısı ogrt.İhmal etme cecom yaptir tahlillerini.sekerin dusmus olabilir.tuyap fuari icin eminol metrobus daha mantikli trafik olmaz enazindan size baya uzak cunki.para olmayinca gidesimde yok gidipte bos cikmak olmaz
sen ne okuyodun mervecim
durmak yol yola devam :):)Canım hiç moralimizi bozmuyoruz çünkü kesinlikle gidecek bu kilolar
Bak bende görüyorsun iki haftadır yerimde sayıyorum hatta geçen hafta artıdaydım bu hafta önceki kiloma düştüm ancakama yinede pes etmiyoruz ve kesinlikle kilolarımızın gideceğine adım gibi eminim
Arada bir direneceği belli zaten ama biz kırılmayı bekleyeceğizaynen devam canım
İhmal etme cecom yaptir tahlillerini.sekerin dusmus olabilir.tuyap fuari icin eminol metrobus daha mantikli trafik olmaz enazindan size baya uzak cunki.para olmayinca gidesimde yok gidipte bos cikmak olmaz
Off ben zorlaniyorum çoklu alintida bu telin huyuna alisamadim daha.cecom unuttum yazmaya benimde goguslerim agriyodu elime gelen biseyyok diye gitmiyodum nisan ayında gittim fibrokistlerim varmis.doktor siz elle muayenede anlamazsiniz demişti.tehlikeli değilmiş simdilik ama 3 ayda bir kontrol ettiriyoruz aman ihmal etme
Guzel bilum kacinci sene.kiz bebise kim bakacaksen okurkenGüzelboE="askrhpozitif, post: 37738871, member: 485340"]fen ve teknolojı ogretmenlıgı okuyorum canım eskı adıyla fen bılgısı ogrt.
ben yaptım canm ama o corbayı ıcemedım ben tadı cok kotu geldı bana ınsallah sen yapabılırsın cok gecmıs olsun tatlımslm kızlaaaar. ay uğrayamadım dünden beri. ağrılarım devam ediyor. ama şükür bulantım çok kalmadı. kızlar ben bir karar aldım. bir hafta lahana diyeti yapacam. kilo veremiyorum hatta almaya başladım. biraz moral depolamam lazım. kendimi çok kötü hissediyorum ya. sizlerden yapan var mı bu diyeti. bir hafta denemek istiyorum. bir kilo bir kilo vermem lazım
o kadar mı kötü bunun tadı yaaa. daha ocağa koymadım ama acayip te merak ettim. bir kişi bir ayda 48 kilo verdim demiş bir yerde şok olsum. o kadar istemiyom da bir beş kilo da fena olmazdı yaben yaptım canm ama o corbayı ıcemedım ben tadı cok kotu geldı bana ınsallah sen yapabılırsın cok gecmıs olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?