80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimki ilk zamanlar kendi annelerinin yanında daha çok yapardı ( tabi babası odada yokken ) geçerken totoşuma şaplak atmalar falan tabi kv çıldırırdı ve eşime kızardı sapıkmısınız siz diye
Bir kere yeni evliyken beni Havaalanında geçirirken dudağımdan öptü ( küçük bir buse aslında ) ama küçük görümcede yanımızdaydı Anam beni yolcu ettikten sonra bir kavga etmişler görümce kızmış sen nasıl ortalık yerde eşini öpersin diye bizimkide sanane len karım o benim demişti ama şimdi öldür sokakta öpmez zaten bende kendime yakıştıramam

Annemlerin yanında ancak muzurluk yapar ama kendi annesinin yanında yapışır sarılır falan tabi sınır vardır sonuçta ne olursa olsun büyüklerimiz
Annem ve babam eşimi bizim küçük damattan daha bile fazla tutarlar ki kızkardeşimde farkındadır çünkü ne olursa hemen Cemal halleder derler tamir olsun dışarı işi olsun her konuda onun fikrini alır ona yaptırırlar Bazen kızkardeşim ay benimkine söylim yapsın der Annem hemen sen bilirsin olmadı enişten halleder nasılsa der kızkardeşim bile der kocam bir işe gidip gelmeyi bilir başka iş gelmez elinden diye ( alışverişte dahil adamı markete gönderir şunu şunu al diye adam gider alakasız şeyleri beğenip alır kalanların yarısını unutur ) bende takılırım ona kız kocanı Eniştenin yanına stajyer ver hem tamir işi, hem yemek yapmayı hemde market alışverişini öğretir ona diye

koptum gulmekten canım ee kucuk damatın elınden gelmıyor adam napsın

koptum gulmekten canım ee kucuk damatın elınden gelmıyor adam napsın

Kız bizim ufak damat tam komedi zaten Anakuzusuydu hatta askerden geldikten sonra bile biz balkonda komşumuzun kızıyla sohbet ederken ( onlar yan apartmanda oturuyordu o zaman ) kız kardeşimde onu göreceğim diye balkondan sarkardı ( kız çocuk giriş katında sana bakacağım diye sarkıp düşse en fazla alnı şişer ama sen düşersen pekmezin akar derdik kardeşimede )
Sokakta voleybol oynardık 3 kız oda az ötemizde mahalleden ufak bir çocukla hesapta bir ileri bir geri top atardı ( maksat çaktırmadan kardeşime bakmak ) hemen anası fırlardı cama Gökkuş ( Gökhan ismi ) hemen gel buraya terledin sırtına havlu koyayım diye
Tabi biz komşu kızıyla gülmekten yerlere yatardık ( kızkardeşim uyuz olurdu tabi bize )

Evlendikten sonra kızkardeşimede ilk zamanlar yapmış hatta eşi hasta olduğundada kardeşime sen oğlumu iyi bakamıyorsun gelsin gripken bizde kalsın ben onu iyileştirim demişti

Kardeşim senelerce adamı yiye yiye o Anakuzuluğu gitti ama şimdide eşim Kılıbık bacanak diyor onunla ilgili bir kadının sözünden çıkıp başka kadının sözüne girdi zavallım diyor
Tabi kendi bağımsız erkek ya tabi haklı olduğum anlarda oda kılıbık oluyor ama yüzüne vurmuyoruz Allah için hem elinde hem dilinde derler ya benimkide o hesap 10 parmağında 10 marifet adamın ama ufaktan bir asilik var ki o bende de varda dengeliyoruz

rabbbım mutlulugunuzu bozmasın canım benım hep guldursun rabbım yuzunuzu

İhmal etme cecom yaptir tahlillerini.sekerin dusmus olabilir.tuyap fuari icin eminol metrobus daha mantikli trafik olmaz enazindan size baya uzak cunki.para olmayinca gidesimde yok gidipte bos cikmak olmaz
askrhpozitif .!.:
sagol canım bende cok rahatladım dıger sınavlarında tarıhlerı bı bellı olsa rahat edıcem
sen ne okuyodun mervecim
Bebise yarasin sana kilo olmasin kuzum.ama bak istah acildi.kilo veriyom diye uzulurken demistik sana

İhmal etme cecom yaptir tahlillerini.sekerin dusmus olabilir.tuyap fuari icin eminol metrobus daha mantikli trafik olmaz enazindan size baya uzak cunki.para olmayinca gidesimde yok gidipte bos cikmak olmaz

sen ne okuyodun mervecim
fen ve teknolojı ogretmenlıgı okuyorum canım eskı adıyla fen bılgısı ogrt.

durmak yol yola devam :):)

Aynen canım bende işte gidersem boş çıkamam büyük kızımda sağ olsun kitap kurdu daha geçenlerde iki kitap aldık ona hatta iki gece önce bize soruyordu önce hangisini okusam ikisinide çok merak ediyorum diye

Bakalım inşallah gitme imkanım olur ayın 16sına kadar devam ediyormuş olmadı haftasonu eşimle gideriz tabi pazar hayatta gitmez eşim çok kalabalık olur diye

Off ben zorlaniyorum çoklu alintida bu telin huyuna alisamadim daha.cecom unuttum yazmaya benimde goguslerim agriyodu elime gelen biseyyok diye gitmiyodum nisan ayında gittim fibrokistlerim varmis.doktor siz elle muayenede anlamazsiniz demişti.tehlikeli değilmiş simdilik ama 3 ayda bir kontrol ettiriyoruz aman ihmal etme

="beyazcann, post: 37737632, member: 632129"]İYİ AKŞAMLAR KIZLARR.

çok şükür zar zor akşam ezanı eve gelebildim.

öğleye doğru çıkmıştım evden,önce sosyete pazarına gittim kıza aldığım pijama özürlü çıkmıştı onu değiştirdim,ordan yürüye yürüye yüzüme iğneli epilasyon yaptırdığım yere gittim,yüzümü halletim o ara öğlen tatili bitti dr a baya sıra bekledim..sağolsun doktor hiç ilgilenmedi.ben dahileye dr na gitmişrim.koltuk altımda ağrı var diyince genel cerraha gitseydin niye bana geldin dedi,dedim öncesindede dahileye gelmiştim bakmıştı dr ultrason istemişti diye..bir naz bir niyaz zarzor ultrason istedi
çok halsizim sürekli yorgun hissediyorum saçım dökülüyor dedimki bunlar ciddi anlamda aşırı derecede var bende..birde tahlil istedi ama ne istedi onu hiç bilmiyorum..d vitaminine bakıyormusunuz dedim hayır dedi..

ultrasonda daha önce küçük ve 1 adet olan lef nodülüllerinin arttığı ve büyüdüğü söylendi,gerçi 1 cm büyük sayılırmı bilmem ama önce mm di boyutu ve tek başına duruyordu..kan sonucu yarın çıkacağı için hiç ultrasonu göstermdim zaten hepsine bir bakar diye hastaneden attık dışarı kendimizi..

eczaneyi görmüşken D VİT 3 .ALIYIM dedim sağolsun swetim iç dediydi..

anammm ne kıymetliymiş meğer devit ilk eczane 1 tane verdi,diğerlerinde yok..kaç ezane gezdim yok birinde buldum çok şükür bulmuşken 4 tane alıym dedim,,ama nerdee adam fazla veremem dedi,,2 taneyi zar zor sattı..meğer bu gün dağıtılmış eczanelere ve çok azmış..neyse küçük kızıma içirdim,sıra bizde,

aa dr sordum d vitamini iğnesini çocuğa içirebilirmiyim diye içir dedi,

en son durak olarakda kütüphane ve çocuk parkı vardı..ama çok yorulduk..5 saat ayakta ya yürdük ya ayakta bekledik..

gelirken çok üzüldüm ve sinirlendim ama,otobüsün birini kaçırdım zaten,40 dk sonra otobüs geldi tıkış tepiş bindik otobüse.
baktım bizim hem akraba hem kapı komşularıda otobüsde..sandımki çocuğu verde kucağıma alıyım sıkışmasın arada diyecekler ..nerdee göirmezden geldiler yakın olduğumuz ve gözlerinin önünde olmamıza rağmen..
hadi onlar neyse,tamda önünde durduğum kız yine kapı komşumuzun kızı benim büyük kızın arkadaşı..,

birsen teyzee napıyorsun dedide fark ettim..hah dedim bu çocuk ya yer verir yada kızı kucağına alır,,nerdeee

benim kız arada sıkışmakdan bi hal oldu ..otobüsün frenlerinden bir oraya bir buraya fırlıyor,kızın ayaklanın altına oturdu çocuk dayanamadı,hiçç umurunda değil..en son benim kız ayakta uyudu yıkılıp yıkılp düşüyorda yine umursamıyor..nasıl sinirlendim nasıl üzldüm,,elimize doğan çocuk,evimize gelip giden benim kızı başka zamanda sevmeye gelen kız ,benim 5 yaşındaki kız ayakta uyuyp düşüyor ve tepkisiz kalıyor..

yazık vallaa yazık bu nesile..[/QUOTE]
Gecmis

Geçmiş ="beyazcann, post: 37737632, member: 632129"]İYİ AKŞAMLAR KIZLARR.

çok şükür zar zor akşam ezanı eve gelebildim.

öğleye doğru çıkmıştım evden,önce sosyete pazarına gittim kıza aldığım pijama özürlü çıkmıştı onu değiştirdim,ordan yürüye yürüye yüzüme iğneli epilasyon yaptırdığım yere gittim,yüzümü halletim o ara öğlen tatili bitti dr a baya sıra bekledim..sağolsun doktor hiç ilgilenmedi.ben dahileye dr na gitmişrim.koltuk altımda ağrı var diyince genel cerraha gitseydin niye bana geldin dedi,dedim öncesindede dahileye gelmiştim bakmıştı dr ultrason istemişti diye..bir naz bir niyaz zarzor ultrason istedi
çok halsizim sürekli yorgun hissediyorum saçım dökülüyor dedimki bunlar ciddi anlamda aşırı derecede var bende..birde tahlil istedi ama ne istedi onu hiç bilmiyorum..d vitaminine bakıyormusunuz dedim hayır dedi..

ultrasonda daha önce küçük ve 1 adet olan lef nodülüllerinin arttığı ve büyüdüğü söylendi,gerçi 1 cm büyük sayılırmı bilmem ama önce mm di boyutu ve tek başına duruyordu..kan sonucu yarın çıkacağı için hiç ultrasonu göstermdim zaten hepsine bir bakar diye hastaneden attık dışarı kendimizi..

eczaneyi görmüşken D VİT 3 .ALIYIM dedim sağolsun swetim iç dediydi..

anammm ne kıymetliymiş meğer devit ilk eczane 1 tane verdi,diğerlerinde yok..kaç ezane gezdim yok birinde buldum çok şükür bulmuşken 4 tane alıym dedim,,ama nerdee adam fazla veremem dedi,,2 taneyi zar zor sattı..meğer bu gün dağıtılmış eczanelere ve çok azmış..neyse küçük kızıma içirdim,sıra bizde,

aa dr sordum d vitamini iğnesini çocuğa içirebilirmiyim diye içir dedi,

en son durak olarakda kütüphane ve çocuk parkı vardı..ama çok yorulduk..5 saat ayakta ya yürdük ya ayakta bekledik..

gelirken çok üzüldüm ve sinirlendim ama,otobüsün birini kaçırdım zaten,40 dk sonra otobüs geldi tıkış tepiş bindik otobüse.
baktım bizim hem akraba hem kapı komşularıda otobüsde..sandımki çocuğu verde kucağıma alıyım sıkışmasın arada diyecekler ..nerdee göirmezden geldiler yakın olduğumuz ve gözlerinin önünde olmamıza rağmen..
hadi onlar neyse,tamda önünde durduğum kız yine kapı komşumuzun kızı benim büyük kızın arkadaşı..,

birsen teyzee napıyorsun dedide fark ettim..hah dedim bu çocuk ya yer verir yada kızı kucağına alır,,nerdeee

benim kız arada sıkışmakdan bi hal oldu ..otobüsün frenlerinden bir oraya bir buraya fırlıyor,kızın ayaklanın altına oturdu çocuk dayanamadı,hiçç umurunda değil..en son benim kız ayakta uyudu yıkılıp yıkılp düşüyorda yine umursamıyor..nasıl sinirlendim nasıl üzldüm,,elimize doğan çocuk,evimize gelip giden benim kızı başka zamanda sevmeye gelen kız ,benim 5 yaşındaki kız ayakta uyuyp düşüyor ve tepkisiz kalıyor..

yazık vallaa yazık bu nesile..[/QUOTE]
Gecmis olsun beyazcanim ihmale gelmez.genelcerraha randevu alip göster bence sonuclari.dvit sikintili 3 4 haftadir piyasaya az cikiyomus.eczaci arkadasim var guluyo bana cooj aliyorum diye.ben iğne oluyorum esinle kizlara zeytinyağıyla iciriyorum gerçekten faydasi var sende kullan ihmal etme ben ilk basladigimda gün asidi 5 iğne vuruldum simdi ayda 2 kere düzenli vuruluyorum.o kadar hastalıkvar ortalikta ufak tefek kkirlilik oldu sadece normalde çok fena hasta olurduk ailecek.bagisikliga iyi geliyor swetcim doğru demiş.ben ayda iki kerede b 12 iğne yaptiriyorummm

Yok canım mutlaka cuma gideceğim zaten artık o nereye yönlendirirse artık ama sanırım ilk dahiliyede muayene eder diye tahmin ediyorum

slm kızlaaaar. ay uğrayamadım dünden beri. ağrılarım devam ediyor. ama şükür bulantım çok kalmadı. kızlar ben bir karar aldım. bir hafta lahana diyeti yapacam. kilo veremiyorum hatta almaya başladım. biraz moral depolamam lazım. kendimi çok kötü hissediyorum ya. sizlerden yapan var mı bu diyeti. bir hafta denemek istiyorum. bir kilo bir kilo vermem lazım

ben yaptım canm ama o corbayı ıcemedım ben tadı cok kotu geldı bana ınsallah sen yapabılırsın cok gecmıs olsun tatlım

ben yaptım canm ama o corbayı ıcemedım ben tadı cok kotu geldı bana ınsallah sen yapabılırsın cok gecmıs olsun tatlım
o kadar mı kötü bunun tadı yaaa. daha ocağa koymadım ama acayip te merak ettim. bir kişi bir ayda 48 kilo verdim demiş bir yerde şok olsum. o kadar istemiyom da bir beş kilo da fena olmazdı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…