80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öylemi ben de göğüs bel basen olcak sanıyordum bunu yazdığın iyi oldu canım

ay arkadaşlar durun durun ben açlıktan ne dediğimi ne yazdığımı bilememişim göğüs göbek basen olacaktı,ay çok özür dilerimmmmmm

kızlar ben göüs bel basen yazdım çok karıştı bu iş yaaa
neyse en iyisi böyle yazmak galiba
göğüs 110
bel 100
basen 110 oki

melocum
anladın değil mi göğüs göbek (göbek deliği üzerinden ölçülecek o yüzden bel yazmıyorum) basen
bu arada güzelim o 9 kiloyu ne kadar sürede verdin?
:roflol::roflol:
arkadaşlar diyet bize göre değil anlaşılan açlıktan hepten karıştırdık sırnaşık şey:roflol::roflol:

Son karar göğüs göbek basen dimi sırnaşık şey

İştah Kesen Yiyecekler!

Diyet yapmaya başladığınızda sürekli yemek yemek mi istiyorsunuz? Gözünüzün önünden kalorisi yüksek tatlı ve hamur işleri mi geçiyor? Hedefinize ulaşmak için size yardımcı olacak, iştah kesen yiyeceklerden yardım alabilirsiniz.

Maydanoz

Salata ve yemeklerde kullandığımız maydanoz metabolizmayı hızlandırıyor. Vücutta ödem toplanmasını engelliyor. Bu sayede olduğunuzdan daha kilolu görünme sorunu ortadan kalkıyor.

Birkaç dal maydanozu 1 bardak kaynar suya atıp birkaç dakika demlenmesini bekleyip içebilirsiniz.

Adaçayı

Bitki çayları arasında en çok tercih edilen adaçayı zayıflamaya ve kilo kontrolüne yardımcı oluyor. Her gün

2 bardak adaçayı içtiğinizde iştahınızın düzenlendiğini fark edeceksiniz.

Fesleğen

Salata ve yemeklerin vazgeçilmez baharatı fesleğen; vücutta fazla su tutulmasını önlüyor. Fesleğenin içindeki yağlar moralinizin yüksek olmasını sağlıyor.

Sadece koklamak bile iştahınızı kontrol etmenize yardımcı oluyor.

Kekik

Türk Mutfağında sık kullanılan baharatlardan biri kekiktir. Sindirim ve boşaltım sisteminin düzenli çalışmasına, metabolizma hızının yükselmesine yardımcı oluyor.

Kendinizi daha zinde hissetmek, kilo vermek istiyorsanız sofranızdan kekiği eksik etmeyin.

Biberiye

Genellikle et yemeklerinde kullanılan biberiye taze ya da kuru olarak tüketilebilir. Kan dolaşımın hızlanmasına, cildin yenilenmesine ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur.

Tere

Salatalara lezzet katan tere; vücutta yağ yakımı işlemini hızlandırıyor. Mutlaka çiğ olarak ve az miktarda tüketmeye dikkat etmelisiniz. Ayrıca, bol miktarda C vitamini içermektedir.

Sinameki

Kabızlık ve sindirim sistemi sorunlarında etkili rolü bulunmaktadır. İştahınızı kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır.

Çayını demleyip içebilirsiniz.

Selam partnerim bak bu beni geçmen için son şansın ben bu hafta büyük olasılıkla artıdayım:gitme:sonragaza basçam haberin olakaydirigubbakcemile

hadi bakalım görcez kim geçiyomuş çok kararlıyım bu sefer hihoyyyt :jeyyar:
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın naniknanik laelaelaelaelae lülülülülülü :roflol::roflol:

yağmurgözlü paylaşım için saol canım amaaaaa sakın ha sakın adetliyken maydanoz suyu içmeyin ben adetliyken saf gibi maydanoz suyu yaptım sabah akşam 1 bardak içtim ve sonuç neoldu biliyomusunuz tam 17 gün adet oldum hemde nasıl oldum. maydanoz direk rahmi etkiliyomuş tabi ben bunu sonradan öğrendim bu arada ödem ve iltihap sökücü özelliğide var ama siz yinede dikkatli olun

ölçülerimi yazayım ayy rezalet kızlar ama yazmak zorundayım
göğüs..108
bel...95
basen..128:kedi::sinifsinif:

valla canım senin kilona göre gayet iyi ölçülerin bir de bana bak:
göğüs: 101
bel:97
basen:112(bu arada baseni şu kaybolan ama normalde olması gereken kakça kemiğinden ölçüyorsunuz di mi kızlar??

Domuz gribinden korunmak için basit fakat etkili önlemler.

Aşağıda okuyacağınız önlemler Dr.Vinay Goyal tarafından herkesin yararlanabilmesi için yayınlanmıştır.
Dr.Vinay Goyal: Yoğun bakım ve Tiroit uzmanıdır. MBBS, DRM DNB.
20 yıldan fazla klinik tecrübesi vardır.
Hinduja Hastanesi, Bombay hastanesi, Saife Hastanesi, Tata Memorial hastanesi gibi önemli kurumlarda görev yapmıştır.
Şu anda Malad’da, Riddhiviayak Cardiac and Critical center’da Nükleer ilaç departmanı ve tiroit klinikleri şefi olarak görev yapmaktadır.
Mikrobun vücuda giriş noktaları yalnızca burun delikleri, ağız ve boğaz yoluyla olmaktadır. Çok bulaşıcı bir yapıya sahip olmasından dolayı her türlü önleme karşı H1N1 virüsüyle temas etmekten kaçınmak veya korunmak imkânsızdır. H1N1 virüsüyle temas etmek virüsün vücutta çoğalması kadar önemli değildir.
Sağlığınız yerinde ve H1N1 hastalık belirtileri göstermiyorken virüsün vücutta üremesini, belirtilerin daha da şiddetlenmesini ve ikincil enfeksiyonların gelişmesini önlemek için dikkatimizi N95 veya tamiflu gibi ilaçları stoklamaya vermek yerine çoğu bildirgelerde bahsedilmeyen bazı çok basit önlemleri uygulayabiliriz.

1.      Ellerin sıklıkla yıkanması ( Bütün bildirgelerde bahsedilmiştir)

2.     “Hands-off-the-face” “Ellerinizle yüzünüze dokunmayın” yaklaşımı. Yemek, banyo ve yara bakımı gibi zorunluluklar dışında yüzünüzün herhangi bir yerine dokunmaktan kaçınınız.

3.     Ilık tuzlu suyla günde iki kere gargara yapınız( tuza güvenmiyorsanız listerin kullanınız).  H1N1 ‘in boğaz ve burun boşluklarında çoğalıp enfeksiyona sebep olarak karakteristik belirtileri göstermesi için 2 -3 güne ihtiyacı vardır.  Sağlıklı bir kişinin ılık, tuzlu suyla gargara yapmasının etkisi hastalığa yakalanmış olan bir kişinin tamiflu kullanması ile aynıdır. Bu basit ucuz fakat güçlü önleyici yöntemi küçümsemeyiniz.

4.     Yukarıdaki 3. Önleme benzer olarak; Burnunuzun içini en az günde bir kere ılık tuzlu suyla temizleyiniz.  *Günde bir kere burnunuzu sümkürün ve sonra ılık tuzlu suya batırılmış pamuk tamponlarla silerek temizleyiniz. Bu yolla burnunuzda bulunak virüs sayısını etkili bir şekilde azaltmış olursunuz.
5.     Narenciye suları gibi C vitamin bakımından zengin olan yiyecekler kullanarak doğal bağışıklığınızı güçlendiriniz. Eğer ilave olarak C vitamin kullanmak zorunda iseniz emilimi artırmak için mutlaka Çinko ile birlikte alınız.

6.     Bitkisel çaylar, çay, kahve gibi sıcak veya ılık içeceklerden içebildiğiniz kadar çok içiniz. * Sıcak içecekler içmek gargara yapmakla aynı etkiye sahiptir fakat ters yöne doğru. Sıcak içecekler virüsleri yaşamaları mümkün olmayan ortama sahip olan mideye doğru yıkayarak götürürler. H1 N1 virüsü mide’de çoğalamaz, herhangi bir zarar veremez ve hayatiyetını devam ettiremez.

Herkesin faydalanabilmesi için bu bilgiyi lütfen e-mail listenizde bulunan herkese iletiniz.

Sağlıklı günler dileğiyle.
Dr.Vinay Goyal

ÜYELER.................. GÖĞÜS BEL KALÇA
adaer....................... 104 102 110
selma12.................. 102 89 115
asutaha................... 110 100 110
brose....................... 103 88 112
handerya.................. 103 96 108
serradeniz................ 89 78 100
melocum...................98 85 105
elimphia....................101 97 112
yagmurgozlu..............108 95 128

arkadaşlar verenleri ekledim ölçülerinde yanlışlık olan varsa düzeltiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…