80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadar mı kötü bunun tadı yaaa. daha ocağa koymadım ama acayip te merak ettim. bir kişi bir ayda 48 kilo verdim demiş bir yerde şok olsum. o kadar istemiyom da bir beş kilo da fena olmazdı ya
canım soganı kavurmadan yaptıgın ıcın sogan tadı cok kotu gelmıstı sen hafıf kavurarak yap ıstersen

Tebrikler kuzum

Kizlarrr naber
E bu gunki menumu yazayim gecmise bakimm
Sabah kk kahvaltisi+
2 de ayran findik 1 muz az kiymali palican
6. da brokoli.az kiymali patlican. Az bulgurlu yesilfasulye corbasi.sadece 1 kaşık manti
sporlar
Ogle 30dk yurume
aksam 30dk plates ve mekik

Ben ne saskinlik yaptim sormayin kizlar
Beyazlari islamistim 8 saat sonra yikadim sen unut asmayi sabah aklima geldi astim aksam bi geldim toplayim dedim ooooo igrenc rutubet kokuyo hadiiii topla tekrar kisa programda camasir sodasi toz sabunla tekrar yikadim astim bi ton is cikardim basima.hakkaten şaşkın nesli oldum ben

ay onu bı kere bende yaptım cok fena eksı eksı gıbı kokuyrdu tekrar 1 saatlıge atmıstım artık

Sipa cikoya sevinmistir aynen bole

ayy cok sevındım bagırsak hareketlerı gıbı dagılarak gıtmıyor boyle tek bı bolgede

meraba bende 78 kiloyum bi türlü veremiyorum kilolardan kurtulamıyorum azim yok içimde bilmiyorum bana destek olurmusunuz diyet menünüzü sölermisiniz napıyosunuz
Hosgeldin tatlim. Bizden menu isteme ama 2 . 3 gun takip et bi fikrin olur. Ama diyetisyen degiliz kuzum menu veremeyiz. Zaten cogumuz karatay saglikli taş devri beslenmesi ne omur boyu gecis yaptik kitaplari edin istersen

o kadar mı kötü bunun tadı yaaa. daha ocağa koymadım ama acayip te merak ettim. bir kişi bir ayda 48 kilo verdim demiş bir yerde şok olsum. o kadar istemiyom da bir beş kilo da fena olmazdı ya

Canım ben Lahana Çorbası madurlarındanım
İlk piyasada duyulduğunda bende bir heves yapayım dedim ve bir tencere pişirdim
Sabahtan akşama zorlada olsa içtim hatta içine bol limon sıktımda ancak indi
İkinci günün sonunda kusmaktan helak oldum ve yüzümde kırmızı kırmızı noktalar oldu ( öğürmekten aslında ama sanki doğum sonraki benekler gibiydi ) tabi eşim anında hastaneye kaldırdı beni ve doktorda görür görmez yoksa sende şu meşhur Lahana çorbasındanmı yaptın demişti yok mok desemde eşim beni anında ispiyonladı
Meğer o çorba Karaciğerimi yormuş

Bİr daha tövbe ettim o tür ağır bir diyete
Yine sen bilirsin ama onun yerine Ayran detoksu yapsan daha iyi ( ben bile bu hafta eksi göremezsem yapmayı düşünüyorum nasılsa Karataya uygun içindekiler )

Anammm kuzu anacığını depikleyip ben buradayım demeye başladı
Maşallah subhanallah kuzuma
Kız sen anlattıkca ben niyeti bozmaya başladım zaten herifde dünden razı 3.cüye

Geçmiş olsun diyelim
Benimde bir kaç kere aynı şey başıma geldi insan sinir oluyor. İnşallah bir daha yaşamazsın zaten koşturmacalardan vaktin kısıtlı birde onlarla uğraşmak zorunda kalmazsın

meraba bende 78 kiloyum bi türlü veremiyorum kilolardan kurtulamıyorum azim yok içimde bilmiyorum bana destek olurmusunuz diyet menünüzü sölermisiniz napıyosunuz

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz

İlk etapta yapman gereken sadece bizlerin arasına karışıp her gün düzenli olarak beslenmene göre yediklerini paylaşmak
Haftalık kilo bildirimleri yapıyoruz cuma sabahları ( yeni gelen arkadaşlar 2.ci bildirimden sonra o listeye dahil oluyor devamlılık acısından )
Arkadaşımız Sweetdimplede her hafta bizlere bunu liste halinde sunuyor ve ilerlemelerimizi takip edebiliyoruz ( hem motivasyon oluyor )
Her ayın sonundada bir listeyle aylık gelişmelerimizi görüyoruz

Kızlar Foxda Evim Sensin filmi vardı onu izledim
Ağlamaktan içim dışıma çıktı hayatımda gerçekten izlediğim tek tük mükemmel diyebileceğim filmlerden

Eşim bile ağladı
İnatçı keçi zamanında Sinemada oynarken izleyelim dediğimde Özcan Denizin filmi izlenmez demişti ( geçmişte dizisini beğeniyle izlediği halde dizinin devam filmini pek beğenmediğinden olsa gerek ) ama buna oda bayıldı.

hahhaha kız fena mı olur 3 .gelır ıste enıstede mutluluktan ucar ben bugun cok yedım ya rahatsız oldum dıyor kuzucuk menu dısında abur cuburum oldu bırazcıkcıkolatada onlardan bırı bu hafta artı cıkmazsam ıyı valla ıstah acıldı benım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…