canım soganı kavurmadan yaptıgın ıcın sogan tadı cok kotu gelmıstı sen hafıf kavurarak yap ısterseno kadar mı kötü bunun tadı yaaa. daha ocağa koymadım ama acayip te merak ettim. bir kişi bir ayda 48 kilo verdim demiş bir yerde şok olsum. o kadar istemiyom da bir beş kilo da fena olmazdı ya
Tebrikler kuzumkızlar uygulama sınavım super gectı Allaha sukur 100 le kapattım uygulamanın vızesını sandıgımdan kolay oldu
ınsallah canm babaannem varken kacamak yapmamak zor gıbıama hayırlısı artık
bılmıyorum canım ara ara oluyor herhalde bende tam bılmıyorum
aman canım dıkkat et kendıne kuzum bı an once doktora gıt nazarmı degdıkı acaba
O bebisin ayaksesleri :)kızlar bu gobek delıgımın altında bebısın oldugu yerde bazen pıt pıt hafıf kalp atımı gıbı bısey oluyor o bebıs olabılır mı bagırsaktan daha baska bısey gıbı ama kararsız kaldım
sagol kuzummTebrikler kuzum
valla mıı ayy cok mutlu oldum azıcık cıs yemıstım cıkolata yedımO bebisin ayaksesleri :)
Sipa cikoya sevinmistirsagol kuzumm
valla mıı ayy cok mutlu oldum azıcık cıs yemıstım cıkolata yedımoyle hemen 2 kere pıt pıt hıssettım
ay onu bı kere bende yaptım cok fena eksı eksı gıbı kokuyrdu tekrar 1 saatlıge atmıstım artıkBen ne saskinlik yaptim sormayin kizlar
Beyazlari islamistim 8 saat sonra yikadim sen unut asmayi sabah aklima geldi astim aksam bi geldim toplayim dedim ooooo igrenc rutubet kokuyo hadiiii topla tekrar kisa programda camasir sodasi toz sabunla tekrar yikadim astim bi ton is cikardim basima.hakkaten şaşkın nesli oldum ben
Sipa cikoya sevinmistiraynen bole
hosgeldın cnmmeraba bende 78 kiloyum bi türlü veremiyorum kilolardan kurtulamıyorum azim yok içimde bilmiyorum bana destek olurmusunuz diyet menünüzü sölermisiniz napıyosunuz
Hosgeldin tatlim. Bizden menu isteme ama 2 . 3 gun takip et bi fikrin olur. Ama diyetisyen degiliz kuzum menu veremeyiz. Zaten cogumuz karatay saglikli taş devri beslenmesi ne omur boyu gecis yaptik kitaplari edin istersenmeraba bende 78 kiloyum bi türlü veremiyorum kilolardan kurtulamıyorum azim yok içimde bilmiyorum bana destek olurmusunuz diyet menünüzü sölermisiniz napıyosunuz
Ceco topik oynak basimizsizin yaptınız şeyleri soruyorum menü derken onu kastettim k.b cnm
slm kızlaaaar. ay uğrayamadım dünden beri. ağrılarım devam ediyor. ama şükür bulantım çok kalmadı. kızlar ben bir karar aldım. bir hafta lahana diyeti yapacam. kilo veremiyorum hatta almaya başladım. biraz moral depolamam lazım. kendimi çok kötü hissediyorum ya. sizlerden yapan var mı bu diyeti. bir hafta denemek istiyorum. bir kilo bir kilo vermem lazım
o kadar mı kötü bunun tadı yaaa. daha ocağa koymadım ama acayip te merak ettim. bir kişi bir ayda 48 kilo verdim demiş bir yerde şok olsum. o kadar istemiyom da bir beş kilo da fena olmazdı ya
kızlar bu gobek delıgımın altında bebısın oldugu yerde bazen pıt pıt hafıf kalp atımı gıbı bısey oluyor o bebıs olabılır mı bagırsaktan daha baska bısey gıbı ama kararsız kaldım
Ben ne saskinlik yaptim sormayin kizlar
Beyazlari islamistim 8 saat sonra yikadim sen unut asmayi sabah aklima geldi astim aksam bi geldim toplayim dedim ooooo igrenc rutubet kokuyo hadiiii topla tekrar kisa programda camasir sodasi toz sabunla tekrar yikadim astim bi ton is cikardim basima.hakkaten şaşkın nesli oldum ben
meraba bende 78 kiloyum bi türlü veremiyorum kilolardan kurtulamıyorum azim yok içimde bilmiyorum bana destek olurmusunuz diyet menünüzü sölermisiniz napıyosunuz
Canım ben Lahana Çorbası madurlarındanım
İlk piyasada duyulduğunda bende bir heves yapayım dedim ve bir tencere pişirdim
Sabahtan akşama zorlada olsa içtim hatta içine bol limon sıktımda ancak indi
İkinci günün sonunda kusmaktan helak oldum ve yüzümde kırmızı kırmızı noktalar oldu ( öğürmekten aslında ama sanki doğum sonraki benekler gibiydi) tabi eşim anında hastaneye kaldırdı beni ve doktorda görür görmez yoksa sende şu meşhur Lahana çorbasındanmı yaptın demişti yok mok desemde eşim beni anında ispiyonladı
Meğer o çorba Karaciğerimi yormuş
Bİr daha tövbe ettim o tür ağır bir diyete
Yine sen bilirsin ama onun yerine Ayran detoksu yapsan daha iyi ( ben bile bu hafta eksi göremezsem yapmayı düşünüyorum nasılsa Karataya uygun içindekiler)
Anammm kuzu anacığını depikleyip ben buradayım demeye başladı
Maşallah subhanallah kuzuma
Kız sen anlattıkca ben niyeti bozmaya başladımzaten herifde dünden razı 3.cüye
Geçmiş olsun diyelim
Benimde bir kaç kere aynı şey başıma geldiinsan sinir oluyor. İnşallah bir daha yaşamazsın zaten koşturmacalardan vaktin kısıtlı birde onlarla uğraşmak zorunda kalmazsın
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
İlk etapta yapman gereken sadece bizlerin arasına karışıp her gün düzenli olarak beslenmene göre yediklerini paylaşmak
Haftalık kilo bildirimleri yapıyoruz cuma sabahları ( yeni gelen arkadaşlar 2.ci bildirimden sonra o listeye dahil oluyor devamlılık acısından)
Arkadaşımız Sweetdimplede her hafta bizlere bunu liste halinde sunuyor ve ilerlemelerimizi takip edebiliyoruz ( hem motivasyon oluyor)
Her ayın sonundada bir listeyle aylık gelişmelerimizi görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?