80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Foxda Evim Sensin filmi vardı onu izledim
Ağlamaktan içim dışıma çıktı hayatımda gerçekten izlediğim tek tük mükemmel diyebileceğim filmlerden
ay onu bende ızledıgımde hungur hngurdum fahrye evcenın o olum sahnesı benı bıtırmıstı esının cbaları falan

Valla hemde ne uçmak geçen baş başa dışarı çıktığımızda aşkım seninde üzerine fazla gelmim hazır zayıflamaya başladın şu 3.cüyü 1 sene sonra gerçekleştirelim olmadı dedi Valla bir yandan çok istiyorum ama diğer yandanda Rabbim iki evladıma uzun ömür versin onların geleceğini yapalımda yeter diyorum
Ne bileyim işte bebek gördüğüm anda bile o aşkım depreşiyor birde ben hamilelik sürecine bayılıyorum 9 ay tam bir saltanat oluyor benim için Allah razı olsun zaten dediğim oluyor ama hamileyken daha çabuk oluyor

Aslında iki kızımıda hep Annesütüyle ama pompayla büyüttüm ( büyük daha az içti mamayı bir kere tattırınca ) Bazen kendi kendime ulen 3.cüyü doğurursam kesinlikle memeden emzirene kadar inat edeceğim diyorum sonra tabi iki cadı kapışınca geçiyor 3.cü isteği

ay onu bende ızledıgımde hungur hngurdum fahrye evcenın o olum sahnesı benı bıtırmıstı esının cbaları falan

Sorma yaa inan benimde içim dışıma çıktı gerçekten süper bir film olmuş
Ne kötü birşey aslında gencecik yaşta hastalık yüzünden herşeyi unutmak RAbbim kimseye vermesin olanlarada yardımcı olsun ...Aminnnnn

Alemsin ceco 2.den sonra 3. Dusunmek bile cesaret bence

kız 3. gelınce kızlar kavga etmeye fırsat bulamazlar bızım amcamınkıler oyle oldu yengem 3. yaptı oda 2 kızdan sonra erkek ıstıyordu rabbım yıne kız nasıp ettı ama bı bılmıs gormen lazım 2 ablasınında hakkından gelıyor buyuklerın kavgaları kalmadı artık 3. hepsını yola getırdı valla

aminn canımmm inş rabbım kımsenın elınden saglıgını almasın

Alemsin ceco 2.den sonra 3. Dusunmek bile cesaret bence

Kız benimki bir anlık deli cesareti zaten bir bardak su içiyorum geçiyor

Ya Allah gönlümü biliyor hiç bir zaman için erkek olsun diye çocuk düşünmedim hatta eşimlede Buseye hamileyken hep diyorduk inşallah buda kız olur falan diye Rabbim gönlüme göre verdi
He olurda 3.cüye bir anlık deli cesaretine yenik düşüp karar kılarsak ( tabi Rabbim verir vermez o ayrı ) yine tek duam hayırlı ve sağlıklı olması
Geçenlerde kızkardeşimi 3 hafta üst üste düğüne gidince eşime isyan ettim lannnn bizi düğüne davet eden yok bak şimdi bir oğlum olaydı en azından ona sünnet düğünü bahanesiyle kendime eğlence yaratırdım diye çatlak hatun hadi bir kere sünneti yaptın sonraki oynayasın geldiğinde çocuğu bir daha mı sünnet ettireceksin dedi ucundan kestikçe uzamıyor bu modeller demezmi oğlum olsa demekki mındar edeceksin çocuğu diye dalga geçiyor benle

ben geldimmmibi

çok şükür totomun üstüne oturdum,,mutfakda dağ gibi bulaşık vardı,çoğu tencere olmak üzere,makineyi boşaltmaya üşenince birde hepsi büyük baş bulaşık olunca elde yıkadım ama bayaa vaktimi aldı..
yoğurt 10 kğ olunca yenmez ekşir diye onları bez torbaya döktüm süzülüyor,tarhana hamurumu yaptım ekimeyi bekliyor, yeşil zeytinler suyunu değişti orda yeni gelin gibi süzülüyor.turşu kurdum oda mutfakda yerini aldı..şimdide sobayı yaktım kızı uyuttum bi oturdum şükür..

sanada geçmiş olsun cecomm

evet koltuk altım 4,5 aydır ağrıyor,kollarımı kaldırınca falan asılıyor gibi sanki,,zaten ocakta gittiğimde 3 ayda kontrole gel demişti ama ben ihmal ediyorum dr işini..baklım kötü bişey olduğunu sanmam ama git gide çoğalıyor ona canım sıkıldı..
Ellerine saglik nohuttanmi maya yaptin beyazcanim
ayy hoş geldin eylül
valla bulaşık yıkarken iaklıma geldin,,pek sohbet edemiyoruz senle diye..

evet canım nohuttan yaptım mayayı..
Gecmis olsun beyazcanim ihmale gelmez.genelcerraha randevu alip göster bence sonuclari.dvit sikintili 3 4 haftadir piyasaya az cikiyomus.eczaci arkadasim var guluyo bana cooj aliyorum diye.ben iğne oluyorum esinle kizlara zeytinyağıyla iciriyorum gerçekten faydasi var sende kullan ihmal etme ben ilk basladigimda gün asidi 5 iğne vuruldum simdi ayda 2 kere düzenli vuruluyorum.o kadar hastalıkvar ortalikta ufak tefek kkirlilik oldu sadece normalde çok fena hasta olurduk ailecek.bagisikliga iyi geliyor swetcim doğru demiş.ben ayda iki kerede b 12 iğne yaptiriyorummm[/QUOTE]
sağolsun swetim söyledi,bende aklımdayken alıyımda içelim ddim..aslında almışken 1 aylık 4 kutu almak istedim ama yokmuş maalesef..işallah fayda görürüz ki inanıyorum fayda göreceğimize..
o kadar mı kötü bunun tadı yaaa. daha ocağa koymadım ama acayip te merak ettim. bir kişi bir ayda 48 kilo verdim demiş bir yerde şok olsum. o kadar istemiyom da bir beş kilo da fena olmazdı ya

yokk artıkk daha nelerrr..

bende abartmış onu yapan arkadaş,1 ayda kendini iikiye bölse o kadar kilo verilmez yaa inanılacak şey değil ..

bencede sen ayran diyeti yap canım..

ay onu bı kere bende yaptım cok fena eksı eksı gıbı kokuyrdu tekrar 1 saatlıge atmıstım artık

ayy cok sevındım bagırsak hareketlerı gıbı dagılarak gıtmıyor boyle tek bı bolgede

hadi bakalım hayırlı olsunnn,,annesine kendini belli etmeye başlamış demekki kuzucuk..babası çok sevinecek bu duruma..

hoşbulduk tşkrler

hoş geldin aramıza..

ayyy cecommm valla kahkaha attımm tovbe tovbe seysız kalcak yavrucukk esının demesıyle rabbım herkesın gonlune gore versın bakalım bızım sıpa ne olacak kız mı erkek mı karar veremıyor sıpacık hala

Ben yatayim uyku saati geldi leptine kostum kizlar opuldunuz

Sana iyi geceler canım bende birazdan yatağa yollanırım kuzumu uyutayım iyice sersemledi ille senle yatacağım diyor bu gece ama işte okadar tatlı söylüyorki kıramadım

Selamlar Karabatak sindi geri döndü sonunda hepinizi cok özledim

Ooooo kimleri görüyoruz
Tekrar hoşgeldin canım Bizde seni çok özledik
Biz şükür iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli

ıyı geceler canm bende kacıcam bırazdan
hosgeldın canımbenım bızde senı ozledık
ayy mervecimm
ne zamandır sorucam sana ama hep unutuyorum..
sen manisalısın ve soyadı tutuyor diye merakda kaldım..birde konyada evimiz var falan demiştin..
benim ilk okul öğretmenim manisalıydı,ismide mehmet uygun ,acaba akrabalık falan varmı diye merak ediyorum canım..

hamarat hatunsunuz vesselam
tam o sırada skypede konusuyordukda senınkı dedım ıcımde hareketlendı herhalde dedımde tekmemı atıyor dıyor yanında olsam steteskopla dınlerdı gecen gun bana actırdı karnımı bebısı dınlıyormussteteskopuda taktı benım gobus acık olmasa cekıp faceye atcaktım halını dıyorum bagırsak hareketınden baska bısey duyulmaz olsun dıyo ben ınatla dınlıcem dıye tutturdu

Son düzenleme:
ayyy cecommm valla kahkaha attımm tovbe tovbe seysız kalcak yavrucukk esının demesıyle rabbım herkesın gonlune gore versın bakalım bızım sıpa ne olacak kız mı erkek mı karar veremıyor sıpacık hala

Hayırlı ve sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Bamyalı yada bamyasız da olsa herkes onu çoook sevecek

Hee kız olursada hemen üzerine kuma geldiğini farz et Bebekken pek anlamazsın ama mimikler başlayınca anında baba sapığı oluyor kızlar
Benim büyük kız bile ne kadar soğuk dursada ( ki aslında değildir ) babasıyla kapışsada ( resmen bazen karı koca kavgasına benzetiyorum hallerini ) bir bakmışsın babasının dibine girmiş başı ağrısın anında babasının dizine uzanır ovalatır ( inan 15 senedir bir kere bana gelmedi annem başımı ovsana ağrıyor diye )
Ufaklık bu gece babası geç kaldı diye göz yaşı döktü ama ben babacığımı çok özledim diye

Anlayacağın bana herifin dibine girmeye fırsat kalmıyor bazen eşime diyorum ulen çıkarken veya nişanlıyken bile daha rahattık diye ( yakalanma korkusu daha azdı )

kız ben manısalı degılım manısada okuyorum aslen kutahyalıyım soyısımlerımız aynıymıs ama canım hıc tanımıyorum konyada ev bvarda ben hıc gelıpte gormedım sadece unıversıtenın karsında tokıler varmıs orda oldugunu bılıyorum

daha sımdıden atıldı pabuc esım artık bana ozledım demıyor bebısı ozlledım dıyor onu optum falan dıyor esekbenı kızddırıyor daha bızımkı sımdıden pabcumu dama attı dogunca korkmuyor degılım valla bıde benım esımınde asırı bebek sevgısı var bebek oldu mu dayanamıyorbazen dıyorum yapmasamıydım daha erken dıye ama rabbım cok sukur aratmadı

aa yanlış alarmm..manisa lafı geçince beim aklımda öyle kalmışş..acaba olabilirmi felan dediydimm,,ee dünya küçük hatırlarsan cecomun çakma eltisiyle eda arkadaş çıkmıştı ,tesadüf..

aa yanlış alarmm..manisa lafı geçince beim aklımda öyle kalmışş..acaba olabilirmi felan dediydimm,,ee dünya küçük hatırlarsan cecomun çakma eltisiyle eda arkadaş çıkmıştı ,tesadüf..
aynen cnım olurmu olur haklısın ben manısada sadece okuyorum aslen kutahyalıyım hocan merkezdemıydı manısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…