- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
daha sımdıden atıldı pabuc esım artık bana ozledım demıyor bebısı ozlledım dıyor onu optum falan dıyor esekbenı kızddırıyor daha bızımkı sımdıden pabcumu dama attı dogunca korkmuyor degılım valla bıde benım esımınde asırı bebek sevgısı var bebek oldu mu dayanamıyor ük bazen dıyorum yapmasamıydım daha erken dıye ama rabbım cok sukur aratmadı [/QUOTE
bilmemki canım merkezdemiydi.aynen cnım olurmu olur haklısın ben manısada sadece okuyorum aslen kutahyalıyım hocan merkezdemıydı manısa
hımm ben ılcesındeyım demırcıde eger burdaysa arastırıvereyım dıyecektım kuzumbilmemki canım merkezdemiydi..güççücük çocuktum o zaman .
Beyazcanımmmm alıntılamıştım ama uçmuş
Valla helal olsun sana dünya kadar iş yapmışsın
Ben bugün öğlende bir uyuştum hala aynı moddayım ve hiç iş yapmadımyarın keşke yapsaydım diyeceğim kesin ama neyse
Ya benim ufaktan ara ara oluyordu göğsümün yanından koltuk altıma vuruyordu ama ben regl öncesi göğsüm şişiyor diye düşünüyordumSeneler öncede bir ara bir huylanmıştımda sertlik var diye o zaman gittiğim doktor bana süt bezlerin çalışmaya başlamış vucut çocuk istiyor demişti ( nasıl bir tıbbi açıklama bu diye kendi kendime gülmüştüm o zaman ) hatta memografi istemedi daha yaşın çok ufak demişti ( 28 - 29 falandım sanırım )
Heee memografi zaten zararlı diye pek istemiyorum ama ille şart derse doktor mecbur onuda yapacağız artık
Bu sefer ağrı başlayınca önce regl sonra süt bezimi acaba dedim ama ağrı geçmek bilmiyor bir kaç gündürUmarım dahiliyeci bakar yada en azından ultrasona yönlendirirde emin olurum birşey olmadığından
Acıkcası bekarken ( 16 -17 yaşlarındayken ) TVde bir dokumentasyon izlemiştim; orada gençlerin de kendilerini ara ara muayene etmeleri gerektiğini ve ufak bir değişiklik hissettiklerinde doktora gitmeleri gerektiğini söylüyordu uzman doktorlar ( Almanyanın en önemli Üniversite Hastanesinin doktorlarıydı )
O zamandan beri göğüsle ilgili bir durum olduğunda nasıl içime işlediyse tedirgin oluyorumRabbim kimseye yaşatmasın öyle sorunlar tabi
sağolasın mervişimmm..hımm ben ılcesındeyım demırcıde eger burdaysa arastırıvereyım dıyecektım kuzum
ıyı geceler kuzum bende optum senıısağolasın mervişimmm..
ama hiç bilgim yok canım..öptüm seni hamişim iyi gecelerr
Sağol cnm bnmıyı geceler canm bende kacıcam bırazdan
hosgeldın canımbenım bızde senı ozledık
ben geldimmmibi
çok şükür totomun üstüne oturdum,,mutfakda dağ gibi bulaşık vardı,çoğu tencere olmak üzere,makineyi boşaltmaya üşenince birde hepsi büyük baş bulaşık olunca elde yıkadım ama bayaa vaktimi aldı..
yoğurt 10 kğ olunca yenmez ekşir diye onları bez torbaya döktüm süzülüyor,tarhana hamurumu yaptım ekimeyi bekliyor, yeşil zeytinler suyunu değişti orda yeni gelin gibi süzülüyor.turşu kurdum oda mutfakda yerini aldı..şimdide sobayı yaktım kızı uyuttum bi oturdum şükür..
sanada geçmiş olsun cecomm
evet koltuk altım 4,5 aydır ağrıyor,kollarımı kaldırınca falan asılıyor gibi sanki,,zaten ocakta gittiğimde 3 ayda kontrole gel demişti ama ben ihmal ediyorum dr işini..baklım kötü bişey olduğunu sanmam ama git gide çoğalıyor ona canım sıkıldı..
ayy hoş geldin eylül
valla bulaşık yıkarken iaklıma geldin,,pek sohbet edemiyoruz senle diye..
evet canım nohuttan yaptım mayayı..
Gecmis olsun beyazcanim ihmale gelmez.genelcerraha randevu alip göster bence sonuclari.dvit sikintili 3 4 haftadir piyasaya az cikiyomus.eczaci arkadasim var guluyo bana cooj aliyorum diye.ben iğne oluyorum esinle kizlara zeytinyağıyla iciriyorum gerçekten faydasi var sende kullan ihmal etme ben ilk basladigimda gün asidi 5 iğne vuruldum simdi ayda 2 kere düzenli vuruluyorum.o kadar hastalıkvar ortalikta ufak tefek kkirlilik oldu sadece normalde çok fena hasta olurduk ailecek.bagisikliga iyi geliyor swetcim doğru demiş.ben ayda iki kerede b 12 iğne yaptiriyorummm
Aaaa tam bende soracaktım belli oldu mu cinsiyet allah hayırlısını versin cnmayyy cecommm valla kahkaha attımmtovbe tovbe seysız kalcak yavrucukk esının demesıyle rabbım herkesın gonlune gore versın bakalım bızım sıpa ne olacak kız mı erkek mı karar veremıyor sıpacık hala
Hoşbuldum cnm seni zaten instagram dan takip ediyorum menülerin süper maşalalh bende döndüm eski düzene yavas yavas artık takılı kaldım 80 lerde hemen 79 lu rakamları görmem lazım :)Sana iyi geceler canım bende birazdan yatağa yollanırımkuzumu uyutayım iyice sersemledi ille senle yatacağım diyor bu gece ama işte okadar tatlı söylüyorki kıramadım
Ooooo kimleri görüyoruz
Tekrar hoşgeldin canımBizde seni çok özledik
Biz şükür iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli
Yaa benimde bi hocam var Konyalı sizin akrabanız mıdır ki acaba bende hep onu sorcam belki sormuştu olabilirim :) soyadı Şahin :)ayy mervecimm
ne zamandır sorucam sana ama hep unutuyorum..
sen manisalısın ve soyadı tutuyor diye merakda kaldım..birde konyada evimiz var falan demiştin..
benim ilk okul öğretmenim manisalıydı,ismide mehmet uygun ,acaba akrabalık falan varmı diye merak ediyorum canım..
Ay dimi cocuklar büyüdükçe eşler eskisi kadar rahat olamıyor galiba :)Hayırlı ve sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Bamyalı yada bamyasız da olsa herkes onu çoook sevecek
Hee kız olursada hemen üzerine kuma geldiğini farz etBebekken pek anlamazsın ama mimikler başlayınca anında baba sapığı oluyor kızlar
Benim büyük kız bile ne kadar soğuk dursada ( ki aslında değildir ) babasıyla kapışsada ( resmen bazen karı koca kavgasına benzetiyorum hallerini) bir bakmışsın babasının dibine girmiş başı ağrısın anında babasının dizine uzanır ovalatır ( inan 15 senedir bir kere bana gelmedi annem başımı ovsana ağrıyor diye )
Ufaklık bu gece babası geç kaldı diye göz yaşı döktü ama ben babacığımı çok özledim diye
Anlayacağın bana herifin dibine girmeye fırsat kalmıyorbazen eşime diyorum ulen çıkarken veya nişanlıyken bile daha rahattık diye ( yakalanma korkusu daha azdı )
Evet dünya küçük dedirttmişti bize :)aa yanlış alarmm..manisa lafı geçince beim aklımda öyle kalmışş..acaba olabilirmi felan dediydimm,,ee dünya küçük hatırlarsan cecomun çakma eltisiyle eda arkadaş çıkmıştı ,tesadüf..
Hayır beyazcanım neyin var hasta mısn Ayyüzlüm ne yapcak detoks mu nedir araştırdık şeySağol cnm bnm
sağolsun swetim söyledi,bende aklımdayken alıyımda içelim ddim..aslında almışken 1 aylık 4 kutu almak istedim ama yokmuş maalesef..işallah fayda görürüz ki inanıyorum fayda göreceğimize..
yokk artıkk daha nelerrr..
bende abartmış onu yapan arkadaş,1 ayda kendini iikiye bölse o kadar kilo verilmez yaa inanılacak şey değil ..
bencede sen ayran diyeti yap canım..
hadi bakalım hayırlı olsunnn,,annesine kendini belli etmeye başlamış demekki kuzucuk..babası çok sevinecek bu duruma..
hoş geldin aramıza..
11 ve 15 haftalıkken pıpıye varana kadar gosterdıler erkek dıye kuzumu smdı doktorum %60 kız dıyor canım dahha bellı olmadı beklıyoruz bakalım[/QUOTE]Hayır beyazcanım neyin var hasta mısn Ayyüzlüm ne yapcak detoks mu nedir araştırdık şey
Aaaa tam bende soracaktım belli oldu mu cinsiyet allah hayırlısını versin cnm
Hoşbuldum cnm seni zaten instagram dan takip ediyorum menülerin süper maşalalh bende döndüm eski düzene yavas yavas artık takılı kaldım 80 lerde hemen 79 lu rakamları görmem lazım :)
Yaa benimde bi hocam var Konyalı sizin akrabanız mıdır ki acaba bende hep onu sorcam belki sormuştu olabilirim :) soyadı Şahin :)
Ay dimi cocuklar büyüdükçe eşler eskisi kadar rahat olamıyor galiba :)
Evet dünya küçük dedirttmişti bize :)
Hakikaten eda nasıl geliyo mu topiğe
Canım ben Lahana Çorbası madurlarındanım
İlk piyasada duyulduğunda bende bir heves yapayım dedim ve bir tencere pişirdim
Sabahtan akşama zorlada olsa içtim hatta içine bol limon sıktımda ancak indi
İkinci günün sonunda kusmaktan helak oldum ve yüzümde kırmızı kırmızı noktalar oldu ( öğürmekten aslında ama sanki doğum sonraki benekler gibiydi) tabi eşim anında hastaneye kaldırdı beni ve doktorda görür görmez yoksa sende şu meşhur Lahana çorbasındanmı yaptın demişti yok mok desemde eşim beni anında ispiyonladı
Meğer o çorba Karaciğerimi yormuş
Bİr daha tövbe ettim o tür ağır bir diyete
Yine sen bilirsin ama onun yerine Ayran detoksu yapsan daha iyi ( ben bile bu hafta eksi göremezsem yapmayı düşünüyorum nasılsa Karataya uygun içindekiler)
Anammm kuzu anacığını depikleyip ben buradayım demeye başladı
Maşallah subhanallah kuzuma
Kız sen anlattıkca ben niyeti bozmaya başladımzaten herifde dünden razı 3.cüye
Geçmiş olsun diyelim
Benimde bir kaç kere aynı şey başıma geldiinsan sinir oluyor. İnşallah bir daha yaşamazsın zaten koşturmacalardan vaktin kısıtlı birde onlarla uğraşmak zorunda kalmazsın
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
İlk etapta yapman gereken sadece bizlerin arasına karışıp her gün düzenli olarak beslenmene göre yediklerini paylaşmak
Haftalık kilo bildirimleri yapıyoruz cuma sabahları ( yeni gelen arkadaşlar 2.ci bildirimden sonra o listeye dahil oluyor devamlılık acısından)
Arkadaşımız Sweetdimplede her hafta bizlere bunu liste halinde sunuyor ve ilerlemelerimizi takip edebiliyoruz ( hem motivasyon oluyor)
Her ayın sonundada bir listeyle aylık gelişmelerimizi görüyoruz
o dr ddiğine göre bizde çocuk istiyoz ozaman
aslında olsada fena olmazama bu kilolar varken doğurmakda taşımakda işkence olur..
canım aslında bi keteme gitsem diyorum ama üşenyorum.çok uzak hastane elimde çocukla çok zor oluyor..benim kız sağolsun hiç susmaz ,sürekli çan çan çene,şu ne bu niye böyle bıdı bıdı şunu isterim bunu isterim yoruldum kucağında taşı ,illallah diyorum..birde nerde bebek görse kulağıma eğilip usulca banada böyle bebek doğursana anneeeediyor.
işallah sendede bendede önemli bişey yoktur cecom,işallah sadece bebek istiyoruzdur.
çok geç çorba ocakta artık. ama başka çarem kalmadı. deli olacam bu kilolar yüzünden. + görüyorum kaç gündür. şiştim patlayacam sanki. bunu da deneyeyim artık olmazsa salacam kendimi. bıktım sürekli kısıtlamaktan kendimi. bak bu sözleri söyledim ama kızdıda kendime. gitti benim bünye sapıttı. geçmiş olsun bana
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Kahvaltımı edip ancak uğramaya fırsatım oldu
Küçük kuzum uyandığından beri canım sıkılıyor Anneciğim bugün bir yere gidelimmi diye tutturuyorİyi alıştı kuzu gezmeye ama bugün öğlende ütülerimi yapayım diyorum ( maşallah 3 posta çamaşır yıkamıştım şu bir iki gün içinde ve daha oturup ütülenecekler ve ütülenmeyecekler diye ayırmadım bile )
Onlarıda yerleştirmesi var o yüzden bugün evden çıkmayı şimdilik düşünmüyorum
İşlerim bitsinde küçük kuzuyuda yıkarım diye düşünüyorum hazır evdeyken
Bugün şükür daha iyiyim düne nazaran ama nedense bir bezginlik var üzerimdeHavalardanmıdır nedir kendimi bunalımın eşiğinde gibi hissediyorum ama şükür beslenmemi etkilemiyor
Benim küçük kuzuda nerede bebek görse ay ne tatlıııı diyip duruyor hatta Anneciğim benimde kardeşim olsaya diyor ve anında ablası ensesine şaplak atıyor sokma şunların aklına kardeşi zaten bu ara sık sık konusu oluyor sanki yolunu yapıyorlarmış gibi diyor
Hatta biz kardeşini düşünmeye başladığımız zaman kızımın ilkokul öğretmeni tek çocuk olmaz Annenlere söylede sana kardeş yapsınlar demişti bizimkide eve gelip bir kere Anne benimde kardeşim olsaydı demiştibir iki ay sonrada hamileyim diyince çocuk baştan çok sevindi şimdi diyor o Öğretmenin gazına gelip sizden kardeş isteyende kabahat O zamanlarda aynı şeyi yaptınız ben sizden kıllanıyorum diyordu geçenlerde en sonunda baktım çok kafasına takıyor dedim rahat ol tıpayı ( spirali yani ) çıkartırmadım diye yinede sizden şüpheleniyorum diyor hala
İkincide çok rahat bir hamilelik geçirdiğimden pek korkutmuyor hamilelik ve doğum süreci beni ama tabi en güzeli sağlıklı bir kiloya inmektabi sen benden çok daha zayıf olduğundan sana serbest
Olmadı 3.cüleri birlikte aynı anda mı yapsakBiri kız biri erkek olursada Topik Kertiği yaparız
Umarım içebilirsinde ve dokunmaz
Bakalım ben cuma ne göreceğim tartıdaEşime dedim dün aşkım bak böyle böyle artı çıkıyorum nedense diye oda ulen kendini okadar kastığına deymez diye verdi çoşkuyu ( hani arada da olsa ekmek ye yada canın istediği birşey ye diyor ama şükür canım istemiyor sadece bir bezginlik var oda sanırım gecici o yüzden pes etmeye niyetim yok )
günaydın canım.sinekler burdada var hala.camda sineklik olmasa içeriye dolacaklar,uyuşuk bir halde dolanıyorlar.gunaydın kızlar hala cok uykum var sagolsun sınek uyutmadı nerden gırdıyse eve kıs geldı hala yasıyor
çok geç çorba ocakta artık. ama başka çarem kalmadı. deli olacam bu kilolar yüzünden. + görüyorum kaç gündür. şiştim patlayacam sanki. bunu da deneyeyim artık olmazsa salacam kendimi. bıktım sürekli kısıtlamaktan kendimi. bak bu sözleri söyledim ama kızdıda kendime. gitti benim bünye sapıttı. geçmiş olsun bana
Kaç yaşındaydı küçük kızın Banucum? Belli bir dönemde kardeş diye tutturuyorlarmış şahit oldum bu duruma.
Aynı ütü sorunsalı bende de var
CECOMM
kız ryamda seni gördüm sabaha kadar ,ee tabi gece yatıncaya kadar kk sabah uyanınca kk normal birde çok seviyorum burdaki kızları rüyama girmeleri çok normal..
ayy çok güzeldi ama,bana geliyordunuz,kızlarla,yemek yapıyorduk geziyorduk falan ,,işallah bir gün gerçekden görüşmek nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?