80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyazcanımmmm alıntılamıştım ama uçmuş

Valla helal olsun sana dünya kadar iş yapmışsın
Ben bugün öğlende bir uyuştum hala aynı moddayım ve hiç iş yapmadım yarın keşke yapsaydım diyeceğim kesin ama neyse

Ya benim ufaktan ara ara oluyordu göğsümün yanından koltuk altıma vuruyordu ama ben regl öncesi göğsüm şişiyor diye düşünüyordumSeneler öncede bir ara bir huylanmıştımda sertlik var diye o zaman gittiğim doktor bana süt bezlerin çalışmaya başlamış vucut çocuk istiyor demişti ( nasıl bir tıbbi açıklama bu diye kendi kendime gülmüştüm o zaman ) hatta memografi istemedi daha yaşın çok ufak demişti ( 28 - 29 falandım sanırım )
Heee memografi zaten zararlı diye pek istemiyorum ama ille şart derse doktor mecbur onuda yapacağız artık

Bu sefer ağrı başlayınca önce regl sonra süt bezimi acaba dedim ama ağrı geçmek bilmiyor bir kaç gündür Umarım dahiliyeci bakar yada en azından ultrasona yönlendirirde emin olurum birşey olmadığından

Acıkcası bekarken ( 16 -17 yaşlarındayken ) TVde bir dokumentasyon izlemiştim; orada gençlerin de kendilerini ara ara muayene etmeleri gerektiğini ve ufak bir değişiklik hissettiklerinde doktora gitmeleri gerektiğini söylüyordu uzman doktorlar ( Almanyanın en önemli Üniversite Hastanesinin doktorlarıydı )
O zamandan beri göğüsle ilgili bir durum olduğunda nasıl içime işlediyse tedirgin oluyorum Rabbim kimseye yaşatmasın öyle sorunlar tabi

aynen cnım olurmu olur haklısın ben manısada sadece okuyorum aslen kutahyalıyım hocan merkezdemıydı manısa
bilmemki canım merkezdemiydi..güççücük çocuktum o zaman.

o dr ddiğine göre bizde çocuk istiyoz ozaman

aslında olsada fena olmaz ama bu kilolar varken doğurmakda taşımakda işkence olur..

canım aslında bi keteme gitsem diyorum ama üşenyorum.çok uzak hastane elimde çocukla çok zor oluyor..benim kız sağolsun hiç susmaz ,sürekli çan çan çene,şu ne bu niye böyle bıdı bıdı şunu isterim bunu isterim yoruldum kucağında taşı ,illallah diyorum..birde nerde bebek görse kulağıma eğilip usulca banada böyle bebek doğursana anneeeediyor.

işallah sendede bendede önemli bişey yoktur cecom,işallah sadece bebek istiyoruzdur.

ıyı geceler canm bende kacıcam bırazdan
hosgeldın canımbenım bızde senı ozledık
Sağol cnm bnm

sağolsun swetim söyledi,bende aklımdayken alıyımda içelim ddim..aslında almışken 1 aylık 4 kutu almak istedim ama yokmuş maalesef..işallah fayda görürüz ki inanıyorum fayda göreceğimize..

yokk artıkk daha nelerrr..

bende abartmış onu yapan arkadaş,1 ayda kendini iikiye bölse o kadar kilo verilmez yaa inanılacak şey değil ..

bencede sen ayran diyeti yap canım..

hadi bakalım hayırlı olsunnn,,annesine kendini belli etmeye başlamış demekki kuzucuk..babası çok sevinecek bu duruma..

hoş geldin aramıza..[/QUOTE]
Hayır beyazcanım neyin var hasta mısn Ayyüzlüm ne yapcak detoks mu nedir araştırdık şey
ayyy cecommm valla kahkaha attımm tovbe tovbe seysız kalcak yavrucukk esının demesıyle rabbım herkesın gonlune gore versın bakalım bızım sıpa ne olacak kız mı erkek mı karar veremıyor sıpacık hala
Aaaa tam bende soracaktım belli oldu mu cinsiyet allah hayırlısını versin cnm
Hoşbuldum cnm seni zaten instagram dan takip ediyorum menülerin süper maşalalh bende döndüm eski düzene yavas yavas artık takılı kaldım 80 lerde hemen 79 lu rakamları görmem lazım :)
Yaa benimde bi hocam var Konyalı sizin akrabanız mıdır ki acaba bende hep onu sorcam belki sormuştu olabilirim :) soyadı Şahin :)
Ay dimi cocuklar büyüdükçe eşler eskisi kadar rahat olamıyor galiba :)
aa yanlış alarmm..manisa lafı geçince beim aklımda öyle kalmışş..acaba olabilirmi felan dediydimm,,ee dünya küçük hatırlarsan cecomun çakma eltisiyle eda arkadaş çıkmıştı ,tesadüf..
Evet dünya küçük dedirttmişti bize :)
Hakikaten eda nasıl geliyo mu topiğe

Hayır beyazcanım neyin var hasta mısn Ayyüzlüm ne yapcak detoks mu nedir araştırdık şey

Aaaa tam bende soracaktım belli oldu mu cinsiyet allah hayırlısını versin cnm

Hoşbuldum cnm seni zaten instagram dan takip ediyorum menülerin süper maşalalh bende döndüm eski düzene yavas yavas artık takılı kaldım 80 lerde hemen 79 lu rakamları görmem lazım :)

Yaa benimde bi hocam var Konyalı sizin akrabanız mıdır ki acaba bende hep onu sorcam belki sormuştu olabilirim :) soyadı Şahin :)

Ay dimi cocuklar büyüdükçe eşler eskisi kadar rahat olamıyor galiba :)

Evet dünya küçük dedirttmişti bize :)
Hakikaten eda nasıl geliyo mu topiğe[/QUOTE]
11 ve 15 haftalıkken pıpıye varana kadar gosterdıler erkek dıye kuzumu smdı doktorum %60 kız dıyor canım dahha bellı olmadı beklıyoruz bakalım

11 ve 15 haftalıkken pıpıye varana kadar gosterdıler erkek dıye kuzumu smdı doktorum %60 kız dıyor canım dahha bellı olmadı beklıyoruz bakalım[/QUOTE]
Aaa cok ilginçmiş şimdi dahada merak ettim :)

çok geç çorba ocakta artık. ama başka çarem kalmadı. deli olacam bu kilolar yüzünden. + görüyorum kaç gündür. şiştim patlayacam sanki. bunu da deneyeyim artık olmazsa salacam kendimi. bıktım sürekli kısıtlamaktan kendimi. bak bu sözleri söyledim ama kızdıda kendime. gitti benim bünye sapıttı. geçmiş olsun bana

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Kahvaltımı edip ancak uğramaya fırsatım oldu
Küçük kuzum uyandığından beri canım sıkılıyor Anneciğim bugün bir yere gidelimmi diye tutturuyor İyi alıştı kuzu gezmeye ama bugün öğlende ütülerimi yapayım diyorum ( maşallah 3 posta çamaşır yıkamıştım şu bir iki gün içinde ve daha oturup ütülenecekler ve ütülenmeyecekler diye ayırmadım bile )
Onlarıda yerleştirmesi var o yüzden bugün evden çıkmayı şimdilik düşünmüyorum

İşlerim bitsinde küçük kuzuyuda yıkarım diye düşünüyorum hazır evdeyken

Bugün şükür daha iyiyim düne nazaran ama nedense bir bezginlik var üzerimde Havalardanmıdır nedir kendimi bunalımın eşiğinde gibi hissediyorum ama şükür beslenmemi etkilemiyor

Benim küçük kuzuda nerede bebek görse ay ne tatlıııı diyip duruyor hatta Anneciğim benimde kardeşim olsaya diyor ve anında ablası ensesine şaplak atıyor sokma şunların aklına kardeşi zaten bu ara sık sık konusu oluyor sanki yolunu yapıyorlarmış gibi diyor
Hatta biz kardeşini düşünmeye başladığımız zaman kızımın ilkokul öğretmeni tek çocuk olmaz Annenlere söylede sana kardeş yapsınlar demişti bizimkide eve gelip bir kere Anne benimde kardeşim olsaydı demişti bir iki ay sonrada hamileyim diyince çocuk baştan çok sevindi şimdi diyor o Öğretmenin gazına gelip sizden kardeş isteyende kabahat O zamanlarda aynı şeyi yaptınız ben sizden kıllanıyorum diyordu geçenlerde en sonunda baktım çok kafasına takıyor dedim rahat ol tıpayı ( spirali yani ) çıkartırmadım diye yinede sizden şüpheleniyorum diyor hala

İkincide çok rahat bir hamilelik geçirdiğimden pek korkutmuyor hamilelik ve doğum süreci beni ama tabi en güzeli sağlıklı bir kiloya inmek tabi sen benden çok daha zayıf olduğundan sana serbest

Olmadı 3.cüleri birlikte aynı anda mı yapsak Biri kız biri erkek olursada Topik Kertiği yaparız

Umarım içebilirsinde ve dokunmaz
Bakalım ben cuma ne göreceğim tartıda Eşime dedim dün aşkım bak böyle böyle artı çıkıyorum nedense diye oda ulen kendini okadar kastığına deymez diye verdi çoşkuyu ( hani arada da olsa ekmek ye yada canın istediği birşey ye diyor ama şükür canım istemiyor sadece bir bezginlik var oda sanırım gecici o yüzden pes etmeye niyetim yok )

Anammmm Annem aradı şimdi

Öğlende kızkardeşim gelecekmiş ona ille sende gel hem öğlenlik yemek yeriz hemde kahve içeriz diyor
Ütüm var dedim ama saat 11 buçuğa kadar yaparsın demezmi
Yaaaa ama ben öğlende yapacaktım onu diyemedim tabi tamam bir kısmını yaparım kalanınıda artık eve gelince yaparım dedim ( yalandan kim ölmüş sizle sohbet etmek varken ütümü yapacağım )
Bari akşamlık yemeğimi koyayım hemen ateşede o çıksın aradan

Kaç yaşındaydı küçük kızın Banucum? Belli bir dönemde kardeş diye tutturuyorlarmış şahit oldum bu duruma.
Aynı ütü sorunsalı bende de var

günaydın kızlarrr

3 gündür çarşıda hergün 4,5 saat yürüyünce bu sabah acayip şiş kalktım..resmen ellerimin üstünde 1 el daha var sanki koaman olmuş heryerim..
ama sanırım bu günde yol göründü bana,faturaların günü geçmiş,gidip yatırmam lazım.

CECOMM
kız ryamda seni gördüm sabaha kadar ,ee tabi gece yatıncaya kadar kk sabah uyanınca kk normal birde çok seviyorum burdaki kızları rüyama girmeleri çok normal..
ayy çok güzeldi ama,bana geliyordunuz,kızlarla,yemek yapıyorduk geziyorduk falan ,,işallah bir gün gerçekden görüşmek nasip olur.

gunaydın kızlar hala cok uykum var sagolsun sınek uyutmadı nerden gırdıyse eve kıs geldı hala yasıyor
günaydın canım.sinekler burdada var hala.camda sineklik olmasa içeriye dolacaklar,uyuşuk bir halde dolanıyorlar.

sus bakıyım pes etmek yok..birde kısıtlamakdan bıktım diyor..diloşun yaş gününde pasta kolayı ben götürdüm sanki..
kilo alman normal değilmi güzel anne..şu ara biraz kaçtı sanırım ipin ucu ama sen o ipi tutar birdahada bırakmazsın bunu hepimiz biliyoruz..

Kaç yaşındaydı küçük kızın Banucum? Belli bir dönemde kardeş diye tutturuyorlarmış şahit oldum bu duruma.
Aynı ütü sorunsalı bende de var

Benim küçük cimcime 4 yaşında
İnan hep sayıklıyor kardeşim olsa ben onu beslerdim, altını temizlerdim, onunla oyunlar oynardım hatta ona okumayı yazmayı öğretirdim diye ( sanki kendi biliyormuş gibi )

Oyyyy Ne güzel Rabbim hayırlara çıkarsın ...Aminnnn
Kız inan daha Pazar akşamı eşimin arkadaşındayken eşime sordum ne zaman yine şöyle bir kaç gün izinli olacaksın diye oda hayırdır diyince ne bileyim hani bir yerleremı kaçsak yine değişik bir şehirmi görsek dedim Ankaraya Anıtkabire çok istiyordum zaten senelerdir ama eğer eşim hadi gidiyoruz desin anında Konya diye ısrar edeceğime emin olabilirsin zaten demiştim ona Konyaya gidersek arkadaşımıda görmek istiyorum diye oda sağolsun neden olmasın demişti

İnşallahhhhhh Rabbim en kısa zamanda nasip ederde görüşürüz Güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…