Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Kahvaltımı edip ancak uğramaya fırsatım oldu
Küçük kuzum uyandığından beri canım sıkılıyor Anneciğim bugün bir yere gidelimmi diye tutturuyorİyi alıştı kuzu gezmeye ama bugün öğlende ütülerimi yapayım diyorum ( maşallah 3 posta çamaşır yıkamıştım şu bir iki gün içinde ve daha oturup ütülenecekler ve ütülenmeyecekler diye ayırmadım bile )
Onlarıda yerleştirmesi var o yüzden bugün evden çıkmayı şimdilik düşünmüyorum
İşlerim bitsinde küçük kuzuyuda yıkarım diye düşünüyorum hazır evdeyken
Bugün şükür daha iyiyim düne nazaran ama nedense bir bezginlik var üzerimdeHavalardanmıdır nedir kendimi bunalımın eşiğinde gibi hissediyorum ama şükür beslenmemi etkilemiyor
Benim küçük kuzuda nerede bebek görse ay ne tatlıııı diyip duruyor hatta Anneciğim benimde kardeşim olsaya diyor ve anında ablası ensesine şaplak atıyor sokma şunların aklına kardeşi zaten bu ara sık sık konusu oluyor sanki yolunu yapıyorlarmış gibi diyor
Hatta biz kardeşini düşünmeye başladığımız zaman kızımın ilkokul öğretmeni tek çocuk olmaz Annenlere söylede sana kardeş yapsınlar demişti bizimkide eve gelip bir kere Anne benimde kardeşim olsaydı demiştibir iki ay sonrada hamileyim diyince çocuk baştan çok sevindi şimdi diyor o Öğretmenin gazına gelip sizden kardeş isteyende kabahat O zamanlarda aynı şeyi yaptınız ben sizden kıllanıyorum diyordu geçenlerde en sonunda baktım çok kafasına takıyor dedim rahat ol tıpayı ( spirali yani ) çıkartırmadım diye yinede sizden şüpheleniyorum diyor hala
İkincide çok rahat bir hamilelik geçirdiğimden pek korkutmuyor hamilelik ve doğum süreci beni ama tabi en güzeli sağlıklı bir kiloya inmektabi sen benden çok daha zayıf olduğundan sana serbest
Olmadı 3.cüleri birlikte aynı anda mı yapsakBiri kız biri erkek olursada Topik Kertiği yaparız
Umarım içebilirsinde ve dokunmaz
Bakalım ben cuma ne göreceğim tartıdaEşime dedim dün aşkım bak böyle böyle artı çıkıyorum nedense diye oda ulen kendini okadar kastığına deymez diye verdi çoşkuyu ( hani arada da olsa ekmek ye yada canın istediği birşey ye diyor ama şükür canım istemiyor sadece bir bezginlik var oda sanırım gecici o yüzden pes etmeye niyetim yok )
sorma canım bıde gelıyor yuzume yuzume konuyor kovalıyorum yıne gelıyor delı ettı benıgünaydın kızlarrr
3 gündür çarşıda hergün 4,5 saat yürüyünce bu sabah acayip şiş kalktım..resmen ellerimin üstünde 1 el daha var sanki koaman olmuş heryerim..
ama sanırım bu günde yol göründü bana,faturaların günü geçmiş,gidip yatırmam lazım.
CECOMM
kız ryamda seni gördüm sabaha kadar ,ee tabi gece yatıncaya kadar kk sabah uyanınca kk normal birde çok seviyorum burdaki kızları rüyama girmeleri çok normal..
ayy çok güzeldi ama,bana geliyordunuz,kızlarla,yemek yapıyorduk geziyorduk falan ,,işallah bir gün gerçekden görüşmek nasip olur.
günaydın canım.sinekler burdada var hala.camda sineklik olmasa içeriye dolacaklar,uyuşuk bir halde dolanıyorlar.
sus bakıyım pes etmek yok..birde kısıtlamakdan bıktım diyor..diloşun yaş gününde pasta kolayı ben götürdüm sanki..
kilo alman normal değilmi güzel anne..şu ara biraz kaçtı sanırım ipin ucu ama sen o ipi tutar birdahada bırakmazsın bunu hepimiz biliyoruz..
Benim küçük cimcime 4 yaşında
İnan hep sayıklıyor kardeşim olsa ben onu beslerdim, altını temizlerdim, onunla oyunlar oynardım hatta ona okumayı yazmayı öğretirdim diye ( sanki kendi biliyormuş gibi)
OyyyyNe güzel Rabbim hayırlara çıkarsın ...Aminnnn
Kız inan daha Pazar akşamı eşimin arkadaşındayken eşime sordum ne zaman yine şöyle bir kaç gün izinli olacaksın diyeoda hayırdır diyince ne bileyim hani bir yerleremı kaçsak yine değişik bir şehirmi görsek dedim Ankaraya Anıtkabire çok istiyordum zaten senelerdir ama eğer eşim hadi gidiyoruz desin anında Konya diye ısrar edeceğime emin olabilirsin zaten demiştim ona Konyaya gidersek arkadaşımıda görmek istiyorum diye oda sağolsun neden olmasın demişti
İnşallahhhhhh Rabbim en kısa zamanda nasip ederde görüşürüz Güzelim
ben babaannem varken tartıda eksı cıkmam zor gorunuyor gıbıbugunde borek yapmıs kahvaltıya bu hafta hep hamur ıslerınden gıdıyoruzz suan + dayım
sanmam canım hamur ısını cogaltınca otomatıkman aldım sanırım hep sebze et turu beslenıyordum bırden hamuru gorunce saldırdı sanırım vucutum daha bebıs 200 gram bıle degıl kabızlıgıda hala cozebılmıs degılımÖnce kardeş istiyolar olunca da kıskanıyolar
Cimcimeye bak sen okuma yazma öğretecekmiş bide.
Canım artık yavaş yavaş zaten bişey yemesende kilo alcaksın sanırım
vallaha yazık..yani hayatında görmediğin kişinin bile evladına için gidip kucağıma alayım mı diyorsun hiç olmadı yer veriyorsun.milletin canı ne tatlı arkadaş.bu arada geçmiş olsun canım benim..İYİ AKŞAMLAR KIZLARR.
çok şükür zar zor akşam ezanı eve gelebildim.
öğleye doğru çıkmıştım evden,önce sosyete pazarına gittim kıza aldığım pijama özürlü çıkmıştı onu değiştirdim,ordan yürüye yürüye yüzüme iğneli epilasyon yaptırdığım yere gittim,yüzümü halletim o ara öğlen tatili bitti dr a baya sıra bekledim..sağolsun doktor hiç ilgilenmedi.ben dahileye dr na gitmişrim.koltuk altımda ağrı var diyince genel cerraha gitseydin niye bana geldin dedi,dedim öncesindede dahileye gelmiştim bakmıştı dr ultrason istemişti diye..bir naz bir niyaz zarzor ultrason istedi
çok halsizim sürekli yorgun hissediyorum saçım dökülüyor dedimki bunlar ciddi anlamda aşırı derecede var bende..birde tahlil istedi ama ne istedi onu hiç bilmiyorum..d vitaminine bakıyormusunuz dedim hayır dedi..
ultrasonda daha önce küçük ve 1 adet olan lef nodülüllerinin arttığı ve büyüdüğü söylendi,gerçi 1 cm büyük sayılırmı bilmem ama önce mm di boyutu ve tek başına duruyordu..kan sonucu yarın çıkacağı için hiç ultrasonu göstermdim zaten hepsine bir bakar diye hastaneden attık dışarı kendimizi..
eczaneyi görmüşken D VİT 3 .ALIYIM dedim sağolsun swetim iç dediydi..
anammm ne kıymetliymiş meğer devit ilk eczane 1 tane verdi,diğerlerinde yok..kaç ezane gezdim yok birinde buldum çok şükür bulmuşken 4 tane alıym dedim,,ama nerdee adam fazla veremem dedi,,2 taneyi zar zor sattı..meğer bu gün dağıtılmış eczanelere ve çok azmış..neyse küçük kızıma içirdim,sıra bizde,
aa dr sordum d vitamini iğnesini çocuğa içirebilirmiyim diye içir dedi,
en son durak olarakda kütüphane ve çocuk parkı vardı..ama çok yorulduk..5 saat ayakta ya yürdük ya ayakta bekledik..
gelirken çok üzüldüm ve sinirlendim ama,otobüsün birini kaçırdım zaten,40 dk sonra otobüs geldi tıkış tepiş bindik otobüse.
baktım bizim hem akraba hem kapı komşularıda otobüsde..sandımki çocuğu verde kucağıma alıyım sıkışmasın arada diyecekler ..nerdee göirmezden geldiler yakın olduğumuz ve gözlerinin önünde olmamıza rağmen..
hadi onlar neyse,tamda önünde durduğum kız yine kapı komşumuzun kızı benim büyük kızın arkadaşı..,
birsen teyzee napıyorsun dedide fark ettim..hah dedim bu çocuk ya yer verir yada kızı kucağına alır,,nerdeee
benim kız arada sıkışmakdan bi hal oldu ..otobüsün frenlerinden bir oraya bir buraya fırlıyor,kızın ayaklanın altına oturdu çocuk dayanamadı,hiçç umurunda değil..en son benim kız ayakta uyudu yıkılıp yıkılp düşüyorda yine umursamıyor..nasıl sinirlendim nasıl üzldüm,,elimize doğan çocuk,evimize gelip giden benim kızı başka zamanda sevmeye gelen kız ,benim 5 yaşındaki kız ayakta uyuyp düşüyor ve tepkisiz kalıyor..
yazık vallaa yazık bu nesile..
canım yapma öyle..vallaha bende inan bıktım.her gün şöyle yapacağım deyip sporumu falan yapamamak,işimden dolayı bitkin hissedip yapamadığım şeylere çok üzülebiliyorum.hatta dün akşamı paylaşayım.eve gidince eşimle film falan izleriz dedim.baktım yemek hazırla topla,eve süpürge tut derken ben bildiğin ağlamaklı oldum.yani halim kalmadı tek isteğim hiç konuşmadan uzanmak oldu.eşim neyin var diyor.sıkıldınmı işten,evden diye soruyor.hayır içimden gezmekte gelmiyorki.bir de görseniz beni her gün dışarıdan full bakımlı bir hatun ,hayata en kalın bağlarla bağlı.evet öyleyim aslında ama bugünlerde içimdeki isteksizliğe izin verdim ve akışına bıraktım.istesemde vücudum bana yapmak istediklerim için hayır diyor.o nedenle bugünlerimizi fazla kasmadan ,elimizden geldiğince dikkat edip geçirelim.bir de neden böyle olduğunu yani bizlere neden böyle olduğunu az çok çözdüm.şimdi aranızda inanan ne kadar bilmem ama.ben küçüklüğümden beri tarot ve astroloji ile ilgilenirim.yani hobi olarak değil.eğitimli bir şekilde öğrendim.zaten kahireliyim.tarot bizde ananemlerde bile vardı.öğrenerek büyüdüm.işin kısası bugünler dolunayın sati sasi dediğimiz günler.yani çabalasakda aynı noktada kaldığımız ve ruhumuz yaralarının,bastırdığımız duyguların ortaya çıktığı günler.o nedenle dediğim gibi kasmadan kendimize iyi gelen şeyleri yaparak devam etmeliyiz.çok geç çorba ocakta artık. ama başka çarem kalmadı. deli olacam bu kilolar yüzünden. + görüyorum kaç gündür. şiştim patlayacam sanki. bunu da deneyeyim artık olmazsa salacam kendimi. bıktım sürekli kısıtlamaktan kendimi. bak bu sözleri söyledim ama kızdıda kendime. gitti benim bünye sapıttı. geçmiş olsun bana
gunaydın kızlar hala cok uykum var sagolsun sınek uyutmadı nerden gırdıyse eve kıs geldı hala yasıyor
az evvel bende buna değindim cecom :)Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Küçük kuzum uyandığından beri canım sıkılıyor Anneciğim bugün bir yere gidelimmi diye tutturuyorİyi alıştı kuzu gezmeye ama bugün öğlende ütülerimi yapayım diyorum ( maşallah 3 posta çamaşır yıkamıştım şu bir iki gün içinde ve daha oturup ütülenecekler ve ütülenmeyecekler diye ayırmadım bile )
Bugün şükür daha iyiyim düne nazaran ama nedense bir bezginlik var üzerimdeHavalardanmıdır nedir kendimi bunalımın eşiğinde gibi hissediyorum ama şükür beslenmemi etkilemiyor
az evvel bende buna değindim cecom :)
Benim küçük kuzuda nerede bebek görse ay ne tatlıııı diyip duruyor hatta Anneciğim benimde kardeşim olsaya diyor ve anında ablası ensesine şaplak atıyor sokma şunların aklına kardeşi zaten bu ara sık sık konusu oluyor sanki yolunu yapıyorlarmış gibi diyor
Hatta biz kardeşini düşünmeye başladığımız zaman kızımın ilkokul öğretmeni tek çocuk olmaz Annenlere söylede sana kardeş yapsınlar demişti bizimkide eve gelip bir kere Anne benimde kardeşim olsaydı demiştibir iki ay sonrada hamileyim diyince çocuk baştan çok sevindi şimdi diyor o Öğretmenin gazına gelip sizden kardeş isteyende kabahat O zamanlarda aynı şeyi yaptınız ben sizden kıllanıyorum diyordu geçenlerde en sonunda baktım çok kafasına takıyor dedim rahat ol tıpayı ( spirali yani ) çıkartırmadım diye yinede sizden şüpheleniyorum diyor hala
İkincide çok rahat bir hamilelik geçirdiğimden pek korkutmuyor hamilelik ve doğum süreci beni ama tabi en güzeli sağlıklı bir kiloya inmektabi sen benden çok daha zayıf olduğundan sana serbest
Olmadı 3.cüleri birlikte aynı anda mı yapsakBiri kız biri erkek olursada Topik Kertiği yaparız
Bakalım ben cuma ne göreceğim tartıdaEşime dedim dün aşkım bak böyle böyle artı çıkıyorum nedense diye oda ulen kendini okadar kastığına deymez diye verdi çoşkuyu ( hani arada da olsa ekmek ye yada canın istediği birşey ye diyor ama şükür canım istemiyor sadece bir bezginlik var oda sanırım gecici o yüzden pes etmeye niyetim yok )
günaydın canııımm :)Günaydın kızlar. Kendimi itele itele zorla kaldırdım
Aslında gözlerim hala tam açılmadı yarı kapalı halde kahvaltı yapmaya çalışıyorum
ben bir mucize buldum bu şişlik konusunda 2 gündür yediğim ananasların kabukları ile çay yapıyorum.vucuttaki iltihabı ve ödemi sökme gücü diğerlerine göre çok yüksek.tavsiye ederim canım.günaydın kızlarrr
3 gündür çarşıda hergün 4,5 saat yürüyünce bu sabah acayip şiş kalktım..resmen ellerimin üstünde 1 el daha var sanki koaman olmuş heryerim..
ama sanırım bu günde yol göründü bana,faturaların günü geçmiş,gidip yatırmam lazım.
CECOMM
kız ryamda seni gördüm sabaha kadar ,ee tabi gece yatıncaya kadar kk sabah uyanınca kk normal birde çok seviyorum burdaki kızları rüyama girmeleri çok normal..
ayy çok güzeldi ama,bana geliyordunuz,kızlarla,yemek yapıyorduk geziyorduk falan ,,işallah bir gün gerçekden görüşmek nasip olur.
günaydın canım.sinekler burdada var hala.camda sineklik olmasa içeriye dolacaklar,uyuşuk bir halde dolanıyorlar.
sus bakıyım pes etmek yok..birde kısıtlamakdan bıktım diyor..diloşun yaş gününde pasta kolayı ben götürdüm sanki..
kilo alman normal değilmi güzel anne..şu ara biraz kaçtı sanırım ipin ucu ama sen o ipi tutar birdahada bırakmazsın bunu hepimiz biliyoruz..
ilk çorbamı içtim. tadı güzeldi hatta hoşuma gitti bile diyebilirim. acayipte doyurdu. inşallah böbrek karaciğer yorulmaz.bol su içeceğim. bu gün çorba ve meyve günüymüş. dün hurma almıştım şu domatese benzeyen varya. onu götürürüm diye düşünüyorumSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
ben çok saldım ya toparlayamıyom. belki bu diyetle kilo verirsem şevk gelir yeniden. yoksa ben yeniden doksanı görecem. ya dün tartıldım aç karnına 81.5 çıktım bu gün tartıldım 80.5 çıktım. acaba böbrek yüzünden ödemmi tuttum diye düşünüyom.günaydın kızlarrr
CECOMM
ayın üzerimizde etkileri büyük. ona bende inanıyorum. bu günlerde yapılan detoks tarzı şeyler de çok iyi gelecekmiş. bunu da öğrendim. ya bakalım inşallah işe yararda toparlarım kendimi biraz. ben kaçamağa sardım bu ara. ağzım boş dursun istemiyorum özellikle akşamları. bu diyet belki kendimi tutmamda yardımcı olur azıcıkvallaha yazık..yani hayatında görmediğin kişinin bile evladına için gidip kucağıma alayım mı diyorsun hiç olmadı yer veriyorsun.milletin canı ne tatlı arkadaş.bu arada geçmiş olsun canım benim..
canım yapma öyle..vallaha bende inan bıktım.her gün şöyle yapacağım deyip sporumu falan yapamamak,işimden dolayı bitkin hissedip yapamadığım şeylere çok üzülebiliyorum.hatta dün akşamı paylaşayım.eve gidince eşimle film falan izleriz dedim.baktım yemek hazırla topla,eve süpürge tut derken ben bildiğin ağlamaklı oldum.yani halim kalmadı tek isteğim hiç konuşmadan uzanmak oldu.eşim neyin var diyor.sıkıldınmı işten,evden diye soruyor.hayır içimden gezmekte gelmiyorki.bir de görseniz beni her gün dışarıdan full bakımlı bir hatun ,hayata en kalın bağlarla bağlı.evet öyleyim aslında ama bugünlerde içimdeki isteksizliğe izin verdim ve akışına bıraktım.istesemde vücudum bana yapmak istediklerim için hayır diyor.o nedenle bugünlerimizi fazla kasmadan ,elimizden geldiğince dikkat edip geçirelim.bir de neden böyle olduğunu yani bizlere neden böyle olduğunu az çok çözdüm.şimdi aranızda inanan ne kadar bilmem ama.ben küçüklüğümden beri tarot ve astroloji ile ilgilenirim.yani hobi olarak değil.eğitimli bir şekilde öğrendim.zaten kahireliyim.tarot bizde ananemlerde bile vardı.öğrenerek büyüdüm.işin kısası bugünler dolunayın sati sasi dediğimiz günler.yani çabalasakda aynı noktada kaldığımız ve ruhumuz yaralarının,bastırdığımız duyguların ortaya çıktığı günler.o nedenle dediğim gibi kasmadan kendimize iyi gelen şeyleri yaparak devam etmeliyiz.
günaydın canııımm :)
ben bir mucize buldum bu şişlik konusunda 2 gündür yediğim ananasların kabukları ile çay yapıyorum.vucuttaki iltihabı ve ödemi sökme gücü diğerlerine göre çok yüksek.tavsiye ederim canım.
sanmam canım hamur ısını cogaltınca otomatıkman aldım sanırım hep sebze et turu beslenıyordum bırden hamuru gorunce saldırdı sanırım vucutum daha bebıs 200 gram bıle degıl kabızlıgıda hala cozebılmıs degılım
orbayı sevmene sevindim canım.afiyet olsun..ilk çorbamı içtim. tadı güzeldi hatta hoşuma gitti bile diyebilirim. acayipte doyurdu. inşallah böbrek karaciğer yorulmaz.bol su içeceğim. bu gün çorba ve meyve günüymüş. dün hurma almıştım şu domatese benzeyen varya. onu götürürüm diye düşünüyorumacaba yer elması meyveden sayılıyomu ki bi fikrin var mı
ben çok saldım ya toparlayamıyom. belki bu diyetle kilo verirsem şevk gelir yeniden. yoksa ben yeniden doksanı görecem. ya dün tartıldım aç karnına 81.5 çıktım bu gün tartıldım 80.5 çıktım. acaba böbrek yüzünden ödemmi tuttum diye düşünüyom.
sizi gidi dünürler. şimdiden plan yapıyorsunuz. inşallah allah hakkınızda hayırlısını nasip eder. ha sizin bebişlerle induğraşmanız daha kolay olur. kızlarınız büyük ve çok yardım ederler bakımlarına. istiyorsanız hiç beklemeyin derim
ikinize birden ne oldu göğüsleriniz ağrıyor. kötü bişe çıkmaz umarım. kontrol ettirmekte fayda var ama
ben babaannem varken tartıda eksı cıkmam zor gorunuyor gıbıbugunde borek yapmıs kahvaltıya bu hafta hep hamur ıslerınden gıdıyoruzz suan + dayım
kız sende versen üzülüyon alsan üzülüyon..bırak dağınık kalsın oluruna bırak biraz..sanmam canım hamur ısını cogaltınca otomatıkman aldım sanırım hep sebze et turu beslenıyordum bırden hamuru gorunce saldırdı sanırım vucutum daha bebıs 200 gram bıle degıl kabızlıgıda hala cozebılmıs degılım
vallaha yazık..yani hayatında görmediğin kişinin bile evladına için gidip kucağıma alayım mı diyorsun hiç olmadı yer veriyorsun.milletin canı ne tatlı arkadaş.bu arada geçmiş olsun canım benim..
canım yapma öyle..vallaha bende inan bıktım.her gün şöyle yapacağım deyip sporumu falan yapamamak,işimden dolayı bitkin hissedip yapamadığım şeylere çok üzülebiliyorum.hatta dün akşamı paylaşayım.eve gidince eşimle film falan izleriz dedim.baktım yemek hazırla topla,eve süpürge tut derken ben bildiğin ağlamaklı oldum.yani halim kalmadı tek isteğim hiç konuşmadan uzanmak oldu.eşim neyin var diyor.sıkıldınmı işten,evden diye soruyor.hayır içimden gezmekte gelmiyorki.bir de görseniz beni her gün dışarıdan full bakımlı bir hatun ,hayata en kalın bağlarla bağlı.evet öyleyim aslında ama bugünlerde içimdeki isteksizliğe izin verdim ve akışına bıraktım.istesemde vücudum bana yapmak istediklerim için hayır diyor.o nedenle bugünlerimizi fazla kasmadan ,elimizden geldiğince dikkat edip geçirelim.bir de neden böyle olduğunu yani bizlere neden böyle olduğunu az çok çözdüm.şimdi aranızda inanan ne kadar bilmem ama.ben küçüklüğümden beri tarot ve astroloji ile ilgilenirim.yani hobi olarak değil.eğitimli bir şekilde öğrendim.zaten kahireliyim.tarot bizde ananemlerde bile vardı.öğrenerek büyüdüm.işin kısası bugünler dolunayın sati sasi dediğimiz günler.yani çabalasakda aynı noktada kaldığımız ve ruhumuz yaralarının,bastırdığımız duyguların ortaya çıktığı günler.o nedenle dediğim gibi kasmadan kendimize iyi gelen şeyleri yaparak devam etmeliyiz.
günaydın canııımm :)
ben bir mucize buldum bu şişlik konusunda 2 gündür yediğim ananasların kabukları ile çay yapıyorum.vucuttaki iltihabı ve ödemi sökme gücü diğerlerine göre çok yüksek.tavsiye ederim canım.
faydası olacaktır canım ben iş yerinde üzerine sürekli sıcak su ekleyip içiyorumorbayı sevmene sevindim canım.afiyet olsun..
sanırım bu topiktekilosu takılıp kalan bir ben birde ceco vardıki o maşallah verdi baya son zamanlarda..
sende işe yarasa bende deniyim lahana çorbasını,ödemdenmi yoksa kilomu bilmem son bildirimden sonra acayip artıdayım
oysa çok sevinmiştim kilo veriyorum artık diye..
koltuk altlarım canım,bayadır ağrıyor..sonuçları almaya gidilicek bi ara..
kız sende versen üzülüyon alsan üzülüyon..bırak dağınık kalsın oluruna bırak biraz..
ayın etkisi gerçekden yüksek insanlar üstünde canım,,ne zaman dolunay olsa hepimiz davul oluyoruz..demekki yine öyle bir döneme girdik..hepimizde bi bunalım var..
ananas almam lazım o zaman canım..kabuklarını kurutmda devamlı kullanıyım..ben çok ödem tutuyorum sürekli şişim..
Canım hayırdır bişeylere mi sinirlendin ki aslında yer yer bende ypruluyorum bu düzenden ama başka çaremiz yok bende sende 80 lerde takılı kaldık malesef sabırlı olmamız gerek ve cok değecek bu emeklerimize inşallah olmazsa ayda bir sapıtma günü yap kendine ama sakın Salma lütfençok geç çorba ocakta artık. ama başka çarem kalmadı. deli olacam bu kilolar yüzünden. + görüyorum kaç gündür. şiştim patlayacam sanki. bunu da deneyeyim artık olmazsa salacam kendimi. bıktım sürekli kısıtlamaktan kendimi. bak bu sözleri söyledim ama kızdıda kendime. gitti benim bünye sapıttı. geçmiş olsun bana
Ahh ütü benimde var :)Kaç yaşındaydı küçük kızın Banucum? Belli bir dönemde kardeş diye tutturuyorlarmış şahit oldum bu duruma.
Aynı ütü sorunsalı bende de var
Öyle bi imkanın olursa git cecom Konya'yaBenim küçük cimcime 4 yaşında
İnan hep sayıklıyor kardeşim olsa ben onu beslerdim, altını temizlerdim, onunla oyunlar oynardım hatta ona okumayı yazmayı öğretirdim diye ( sanki kendi biliyormuş gibi)
OyyyyNe güzel Rabbim hayırlara çıkarsın ...Aminnnn
Kız inan daha Pazar akşamı eşimin arkadaşındayken eşime sordum ne zaman yine şöyle bir kaç gün izinli olacaksın diyeoda hayırdır diyince ne bileyim hani bir yerleremı kaçsak yine değişik bir şehirmi görsek dedim Ankaraya Anıtkabire çok istiyordum zaten senelerdir ama eğer eşim hadi gidiyoruz desin anında Konya diye ısrar edeceğime emin olabilirsin zaten demiştim ona Konyaya gidersek arkadaşımıda görmek istiyorum diye oda sağolsun neden olmasın demişti
İnşallahhhhhh Rabbim en kısa zamanda nasip ederde görüşürüz Güzelim
Bence de dikkat et cnm bnm bak doğumdan sonra çabucak gitmeyebilir o kilolar şekil a ben mesela :)sanmam canım hamur ısını cogaltınca otomatıkman aldım sanırım hep sebze et turu beslenıyordum bırden hamuru gorunce saldırdı sanırım vucutum daha bebıs 200 gram bıle degıl kabızlıgıda hala cozebılmıs degılım
1 haftalık dene cnm belki iyi gelir sonra da eski düzene dönersin arada değişiklik iyidir benceilk çorbamı içtim. tadı güzeldi hatta hoşuma gitti bile diyebilirim. acayipte doyurdu. inşallah böbrek karaciğer yorulmaz.bol su içeceğim. bu gün çorba ve meyve günüymüş. dün hurma almıştım şu domatese benzeyen varya. onu götürürüm diye düşünüyorumacaba yer elması meyveden sayılıyomu ki bi fikrin var mı
ben çok saldım ya toparlayamıyom. belki bu diyetle kilo verirsem şevk gelir yeniden. yoksa ben yeniden doksanı görecem. ya dün tartıldım aç karnına 81.5 çıktım bu gün tartıldım 80.5 çıktım. acaba böbrek yüzünden ödemmi tuttum diye düşünüyom.
sizi gidi dünürler. şimdiden plan yapıyorsunuz. inşallah allah hakkınızda hayırlısını nasip eder. ha sizin bebişlerle uğraşmanız daha kolay olur. kızlarınız büyük ve çok yardım ederler bakımlarına. istiyorsanız hiç beklemeyin derim
ikinize birden ne oldu göğüsleriniz ağrıyor. kötü bişe çıkmaz umarım. kontrol ettirmekte fayda var ama
Haklı cnm eşinsindi napıyon kız. dün gece gördüm seni de slm veremedim. eşim terslendi. bir elimde telefon diğerinde leptop sohbet ediyodum milletle. doğal olarak azarı işittim
ben daha 4 aydayım daha 3 ayım daha var sanırım canım bakalım canm hayırlısıHımm daha vakit varmış canım 7.aydan sonra hızla alınıyo kilolar sanırım. Arkadaşımdan biliyorum bende
sorma canım ne olsa yaranamıyor banaorbayı sevmene sevindim canım.afiyet olsun..
sanırım bu topiktekilosu takılıp kalan bir ben birde ceco vardıki o maşallah verdi baya son zamanlarda..
sende işe yarasa bende deniyim lahana çorbasını,ödemdenmi yoksa kilomu bilmem son bildirimden sonra acayip artıdayım
oysa çok sevinmiştim kilo veriyorum artık diye..
koltuk altlarım canım,bayadır ağrıyor..sonuçları almaya gidilicek bi ara..
kız sende versen üzülüyon alsan üzülüyon..bırak dağınık kalsın oluruna bırak biraz..
ayın etkisi gerçekden yüksek insanlar üstünde canım,,ne zaman dolunay olsa hepimiz davul oluyoruz..demekki yine öyle bir döneme girdik..hepimizde bi bunalım var..
ananas almam lazım o zaman canım..kabuklarını kurutmda devamlı kullanıyım..ben çok ödem tutuyorum sürekli şişim..
normalde hamur ısı yememeye calısıyorum canım ama ıste babaanem hazırlayıncada mecbur yıyorum 2 gun hemen tartıda gosterdı kendınıCanım hayırdır bişeylere mi sinirlendin ki aslında yer yer bende ypruluyorum bu düzenden ama başka çaremiz yok bende sende 80 lerde takılı kaldık malesef sabırlı olmamız gerek ve cok değecek bu emeklerimize inşallah olmazsa ayda bir sapıtma günü yap kendine ama sakın Salma lütfen
yaptığın detoks mu ne çorbası bende yapayım iyi gelirse sana
Ahh ütü benimde var :)
Öyle bi imkanın olursa git cecom Konya'ya
Bence de dikkat et cnm bnm bak doğumdan sonra çabucak gitmeyebilir o kilolar şekil a ben mesela :)
1 haftalık dene cnm belki iyi gelir sonra da eski düzene dönersin arada değişiklik iyidir bence
Haklı cnm eşin
Ben iyiyim döndüm evime 3 ay boyunca evi toz basmış eşim hep işten uyumaya gelirdi çamaşır birikmiş falan temizlikle uğraştım çoğu bitti azı kaldı sende ne var ne yok geçen hafta 82.2 çıktım ondan önce 81.8 dim aynen yerimde sayıyo gibiyim regl zamanım ama hala olamadım ondan sanırım bu şişkinlik türkiyede aldığım 4 kiloyu geri verdim yine eski kilomla döndüm sayılır
günaydın canım
kız taamda bu gün evdeyim ütü yapıcam dedin gezme çıktı sana.kız ne güzel işte annenle kardeşinle beraber zaman geçiriyorsun..benim anne 2. evli,gidip geliyorum ama tabii öyle yayılamıyorum orda ..kız kardeşimin yaşı bana yakın olanı uzakda,küçük kardaşimlede öyle resmiyiz gibi..küçük sürekli ders çalıştığı için kps için ki oda yine olmamış .
kız dünür olma fikri çok güzel tuttum ben bunu..
topik dünürü..ayy doğursakmıki 1 çocuk daha..benim kocadada bir heves var şu aralar ama alah hayra getirsin..
sizi gidi dünürler. şimdiden plan yapıyorsunuz. inşallah allah hakkınızda hayırlısını nasip eder. ha sizin bebişlerle uğraşmanız daha kolay olur. kızlarınız büyük ve çok yardım ederler bakımlarına. istiyorsanız hiç beklemeyin derim
sindi napıyon kız. dün gece gördüm seni de slm veremedim. eşim terslendi. bir elimde telefon diğerinde leptop sohbet ediyodum milletle. doğal olarak azarı işittim
Ya tabiki yicek sin cnm hiç yememek te olmaz bence hem babaannen sana özel yapıyo tadını çıkar ama telafi et sonraki günler de hafif geçir ahh bende cok hamur işi yedim hamileyken hamburgerler başta sağlıklı yiyodum sonra kafayı yedimnormalde hamur ısı yememeye calısıyorum canım ama ıste babaanem hazırlayıncada mecbur yıyorum 2 gun hemen tartıda gosterdı kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?