80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım

kız taamda bu gün evdeyim ütü yapıcam dedin gezme çıktı sana.kız ne güzel işte annenle kardeşinle beraber zaman geçiriyorsun..benim anne 2. evli,gidip geliyorum ama tabii öyle yayılamıyorum orda ..kız kardeşimin yaşı bana yakın olanı uzakda,küçük kardaşimlede öyle resmiyiz gibi..küçük sürekli ders çalıştığı için kps için ki oda yine olmamış .

kız dünür olma fikri çok güzel tuttum ben bunu..
topik dünürü..ayy doğursakmıki 1 çocuk daha..benim kocadada bir heves var şu aralar ama alah hayra getirsin..

sorma canım bıde gelıyor yuzume yuzume konuyor kovalıyorum yıne gelıyor delı ettı benı

Önce kardeş istiyolar olunca da kıskanıyolar
Cimcimeye bak sen okuma yazma öğretecekmiş bide.

ben babaannem varken tartıda eksı cıkmam zor gorunuyor gıbıbugunde borek yapmıs kahvaltıya bu hafta hep hamur ıslerınden gıdıyoruzz suan + dayım

Canım artık yavaş yavaş zaten bişey yemesende kilo alcaksın sanırım

Önce kardeş istiyolar olunca da kıskanıyolar
Cimcimeye bak sen okuma yazma öğretecekmiş bide.

Canım artık yavaş yavaş zaten bişey yemesende kilo alcaksın sanırım
sanmam canım hamur ısını cogaltınca otomatıkman aldım sanırım hep sebze et turu beslenıyordum bırden hamuru gorunce saldırdı sanırım vucutum daha bebıs 200 gram bıle degıl kabızlıgıda hala cozebılmıs degılım

vallaha yazık..yani hayatında görmediğin kişinin bile evladına için gidip kucağıma alayım mı diyorsun hiç olmadı yer veriyorsun.milletin canı ne tatlı arkadaş.bu arada geçmiş olsun canım benim..
canım yapma öyle..vallaha bende inan bıktım.her gün şöyle yapacağım deyip sporumu falan yapamamak,işimden dolayı bitkin hissedip yapamadığım şeylere çok üzülebiliyorum.hatta dün akşamı paylaşayım.eve gidince eşimle film falan izleriz dedim.baktım yemek hazırla topla,eve süpürge tut derken ben bildiğin ağlamaklı oldum.yani halim kalmadı tek isteğim hiç konuşmadan uzanmak oldu.eşim neyin var diyor.sıkıldınmı işten,evden diye soruyor.hayır içimden gezmekte gelmiyorki.bir de görseniz beni her gün dışarıdan full bakımlı bir hatun ,hayata en kalın bağlarla bağlı.evet öyleyim aslında ama bugünlerde içimdeki isteksizliğe izin verdim ve akışına bıraktım.istesemde vücudum bana yapmak istediklerim için hayır diyor.o nedenle bugünlerimizi fazla kasmadan ,elimizden geldiğince dikkat edip geçirelim.bir de neden böyle olduğunu yani bizlere neden böyle olduğunu az çok çözdüm.şimdi aranızda inanan ne kadar bilmem ama.ben küçüklüğümden beri tarot ve astroloji ile ilgilenirim.yani hobi olarak değil.eğitimli bir şekilde öğrendim.zaten kahireliyim.tarot bizde ananemlerde bile vardı.öğrenerek büyüdüm.işin kısası bugünler dolunayın sati sasi dediğimiz günler.yani çabalasakda aynı noktada kaldığımız ve ruhumuz yaralarının,bastırdığımız duyguların ortaya çıktığı günler.o nedenle dediğim gibi kasmadan kendimize iyi gelen şeyleri yaparak devam etmeliyiz.
gunaydın kızlar hala cok uykum var sagolsun sınek uyutmadı nerden gırdıyse eve kıs geldı hala yasıyor

az evvel bende buna değindim cecom :)
Günaydın kızlar. Kendimi itele itele zorla kaldırdım
Aslında gözlerim hala tam açılmadı yarı kapalı halde kahvaltı yapmaya çalışıyorum
günaydın canııımm :)
ben bir mucize buldum bu şişlik konusunda 2 gündür yediğim ananasların kabukları ile çay yapıyorum.vucuttaki iltihabı ve ödemi sökme gücü diğerlerine göre çok yüksek.tavsiye ederim canım.

ilk çorbamı içtim. tadı güzeldi hatta hoşuma gitti bile diyebilirim. acayipte doyurdu. inşallah böbrek karaciğer yorulmaz.bol su içeceğim. bu gün çorba ve meyve günüymüş. dün hurma almıştım şu domatese benzeyen varya. onu götürürüm diye düşünüyorum acaba yer elması meyveden sayılıyomu ki bi fikrin var mı
ben çok saldım ya toparlayamıyom. belki bu diyetle kilo verirsem şevk gelir yeniden. yoksa ben yeniden doksanı görecem. ya dün tartıldım aç karnına 81.5 çıktım bu gün tartıldım 80.5 çıktım. acaba böbrek yüzünden ödemmi tuttum diye düşünüyom.

sizi gidi dünürler. şimdiden plan yapıyorsunuz. inşallah allah hakkınızda hayırlısını nasip eder. ha sizin bebişlerle uğraşmanız daha kolay olur. kızlarınız büyük ve çok yardım ederler bakımlarına. istiyorsanız hiç beklemeyin derim
ikinize birden ne oldu göğüsleriniz ağrıyor. kötü bişe çıkmaz umarım. kontrol ettirmekte fayda var ama

ayın üzerimizde etkileri büyük. ona bende inanıyorum. bu günlerde yapılan detoks tarzı şeyler de çok iyi gelecekmiş. bunu da öğrendim. ya bakalım inşallah işe yararda toparlarım kendimi biraz. ben kaçamağa sardım bu ara. ağzım boş dursun istemiyorum özellikle akşamları. bu diyet belki kendimi tutmamda yardımcı olur azıcık

Hımm daha vakit varmış canım 7.aydan sonra hızla alınıyo kilolar sanırım. Arkadaşımdan biliyorum bende

orbayı sevmene sevindim canım.afiyet olsun..
sanırım bu topiktekilosu takılıp kalan bir ben birde ceco vardıki o maşallah verdi baya son zamanlarda..
sende işe yarasa bende deniyim lahana çorbasını,ödemdenmi yoksa kilomu bilmem son bildirimden sonra acayip artıdayım
oysa çok sevinmiştim kilo veriyorum artık diye..

koltuk altlarım canım,bayadır ağrıyor..sonuçları almaya gidilicek bi ara..
ben babaannem varken tartıda eksı cıkmam zor gorunuyor gıbıbugunde borek yapmıs kahvaltıya bu hafta hep hamur ıslerınden gıdıyoruzz suan + dayım

kız sende versen üzülüyon alsan üzülüyon..bırak dağınık kalsın oluruna bırak biraz..

ayın etkisi gerçekden yüksek insanlar üstünde canım,,ne zaman dolunay olsa hepimiz davul oluyoruz..demekki yine öyle bir döneme girdik..hepimizde bi bunalım var..
ananas almam lazım o zaman canım..kabuklarını kurutmda devamlı kullanıyım..ben çok ödem tutuyorum sürekli şişim..

faydası olacaktır canım ben iş yerinde üzerine sürekli sıcak su ekleyip içiyorum

Canım hayırdır bişeylere mi sinirlendin ki aslında yer yer bende ypruluyorum bu düzenden ama başka çaremiz yok bende sende 80 lerde takılı kaldık malesef sabırlı olmamız gerek ve cok değecek bu emeklerimize inşallah olmazsa ayda bir sapıtma günü yap kendine ama sakın Salma lütfen
yaptığın detoks mu ne çorbası bende yapayım iyi gelirse sana
Kaç yaşındaydı küçük kızın Banucum? Belli bir dönemde kardeş diye tutturuyorlarmış şahit oldum bu duruma.
Aynı ütü sorunsalı bende de var
Ahh ütü benimde var :)
Öyle bi imkanın olursa git cecom Konya'ya
Bence de dikkat et cnm bnm bak doğumdan sonra çabucak gitmeyebilir o kilolar şekil a ben mesela :)
1 haftalık dene cnm belki iyi gelir sonra da eski düzene dönersin arada değişiklik iyidir bence
sindi napıyon kız. dün gece gördüm seni de slm veremedim. eşim terslendi. bir elimde telefon diğerinde leptop sohbet ediyodum milletle. doğal olarak azarı işittim
Haklı cnm eşin
Ben iyiyim döndüm evime 3 ay boyunca evi toz basmış eşim hep işten uyumaya gelirdi çamaşır birikmiş falan temizlikle uğraştım çoğu bitti azı kaldı sende ne var ne yok geçen hafta 82.2 çıktım ondan önce 81.8 dim aynen yerimde sayıyo gibiyim regl zamanım ama hala olamadım ondan sanırım bu şişkinlik türkiyede aldığım 4 kiloyu geri verdim yine eski kilomla döndüm sayılır

ben dünkü menümü yani rezil menümüde paylaşayım bu arada.
sabah 2 dilim kepek ekmeği-az labne peynir-2 dilim ananas-yeşilçay
eveet burada kopuyorum 3 dilim kek anacım vallaha öyle pişmanımmmmm
öğlen az tavuk ve ciğer salata
akşam avuç içi kadar balık ve az kaymaklı pekmez biride bana böyle vuraydı iyiydiii
spor yarım saat yürüyüş.
2 lt su...

Hımm daha vakit varmış canım 7.aydan sonra hızla alınıyo kilolar sanırım. Arkadaşımdan biliyorum bende
ben daha 4 aydayım daha 3 ayım daha var sanırım canım bakalım canm hayırlısı
sorma canım ne olsa yaranamıyor banaama ıkı gunde +700 gr goruncede almak hosuma gıtmedı bu gıdısle verdıgımın fazlasını alırım bol su ıcsem - gecermıyım bılmıyorum

normalde hamur ısı yememeye calısıyorum canım ama ıste babaanem hazırlayıncada mecbur yıyorum 2 gun hemen tartıda gosterdı kendını

Kız bizim heriflerde aynı anda niyeti bozmuş
Hani Erkekler Kulübü gibi birşey olsa onlarda orada yazışsa kesin arkadaş oldular diyeceğim
Aynen dediğin gibi Rabbim hayırlara çıkarsın

Yemeğimide ateşe koydum pişsinde hemen giyinip çıkarım nasılsa anam sabırsızlanır 11buçukta gel demişti az geçiksem arar kız gelmiyormusun diye Allahtan sokağın diğeri ucuda 5 dakikada gidiyorum

Kız haftada 2 - 3 kere bir araya geliyoruz genelde ( iki günde bir gibi ) ama bu ara bir an önce Mart olsunda Hatun Almanyaya gitsin diye bakıyorum hatun titiz çat kapı gelirse diye mecbur her an her yeri toplu tutmam gerekiyor eeee birde kocama yüz veriyor damadım ne derse doğrudur diye diye adamı başıma çıkaracak
Bazen sabahtan akşama kadar hiç birşey yapasım olmuyor ve bir bakmışsın arıyor hadi şuraya gidelim diye hayırda diyemiyorum

Bak cuma günü Doktor için babama ve kendime Randevu aldım sonrasında da Anneme telefon açtım Cumaya randevu aldım diye hatun yürüyerek gideriz dedi dedim yok Cemal arabayı bırakacak demezmi ay yazık günah adam minibüsle metroylamı uğraşacak biz yürürüz diye dönüştede kızkardeşine geçeriz oradan diyor Ulen hastaneye benim gitmem için en azından 1 saat yürümem lazım ( ki sabah 8de orada olmak için 7den evvel evden çıkmam lazım ) Hastaneden kızkardeşimin evide bir yarım saatlik yol eeee kardeşimde bir kahve içip iki saat bile oturmadan kalkacağız ( kardeşim çocukları 12de okula götürecek sonuçta ) Oradanda eve gitmek 1 saatten yine fazla yol ( 3 gen şeklinde düşün gittiğimiz yerleri )
Aaaa başlarım senin damadına yürüsün bir gün diye şaka yollu isyan ettimde sus günah adam köpek gibi çalışıyor bizim işimiz ne yürürüz olmadı kardeşinden dönerken minibüse bindiririm seni diyor ( çocuk kandırıyor hatun )
Ne dediysem olmaz araba kocanda kalacak diyor ( kendi aldı ya birde neymiş adam hasta olurmuş ulen biz ufaklıkla hasta olmayız sanki )
En sonunda hadi kocan sabah bizi o zaman erkenden hastaneye bıraksın oradan kardeşine yürür dönüştede bakarız ya yürüyerek yada minibüsle döneriz dedi İnatcı kadın ne olacak

Canım hadi bu hafta hamuru fazla kaçırdın ama sağlığın için hamurlardan uzak durun Olmadı babannene doktor yasakladı de sonuçta babanneninde sağlığı için uzak durması daha hayırlı
Kilo bakımından değilde sağlık bakımından dikkat et eminim bir hafta sonra en azından vermesende almamış olursun

ben bir mucize buldum bu şişlik konusunda 2 gündür yediğim ananasların kabukları ile çay yapıyorum.vucuttaki iltihabı ve ödemi sökme gücü diğerlerine göre çok yüksek.tavsiye ederim canım.

Aaa doğru ananas çok faydalı zayıflamada iyi hatırlattın hem kabuklarınıda senin yaptığın gibi değerlendirebiliriz tabi ben Karataycı olarak ancak arada tüketebilirim şeker oranı yüksektir diye ( ancak sabahları tabi )

Sorma biz kızlara güveniyoruz ama o iki cadı bizi yarı yolda bırakırsa yandık
Bir yandan rahatımı bozmak istemiyorum diğer yandan deli gibi çocuk istiyorum
Şimdi benim büyük asla istemiyorum diyor ama eminim kardeşi olsa yine dayanamaz bakar ( zaten o diyor bebekken sorun yok çok seviyorum ama büyüdüğünde konuşmaya başlayınca gırtlaklayasım geliyor diye )
Nasip kısmet tabi Önce gidip cuma günü şu çistaları bir mıncıklatayımda sonrasına bakarız

sindi napıyon kız. dün gece gördüm seni de slm veremedim. eşim terslendi. bir elimde telefon diğerinde leptop sohbet ediyodum milletle. doğal olarak azarı işittim

Bende bir ara çok fazla cepten ve laptoptan kafamı kaldırmadığımda eşim isyan etmişti hadi laptoba alıştık birde telefonmu çıktı başımıza diye şimdi cebe pek bakmıyorumda sesi kesildi hatta dün geldiğinde bilgisayar başındayken beni gördü ama halimin olmadığını fark edince bebek muamelesi gördüm en yumuşak ses tonuyla aşkım ya neyin var az kafanı dağıt işte birşey istemediğine eminmisin gibi sorular uçuştu büyük kız bile şaşırdı baba içine birşeymi kaçtı bu ne hal anneme çocuk gibi davranıyorsun dedi

Heee abarttığımda benimkide anında laf çakar kızdırmayalım fazla enişteleri yoksa komple yasak koyarlar bizde çok uyarız ya ( en azından gece uyarız )

normalde hamur ısı yememeye calısıyorum canım ama ıste babaanem hazırlayıncada mecbur yıyorum 2 gun hemen tartıda gosterdı kendını
Ya tabiki yicek sin cnm hiç yememek te olmaz bence hem babaannen sana özel yapıyo tadını çıkar ama telafi et sonraki günler de hafif geçir ahh bende cok hamur işi yedim hamileyken hamburgerler başta sağlıklı yiyodum sonra kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…