- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ben kaçamak maçamak yapmadım bu hafta telafimde olmadı ama regl oldum bu gün cumaya allah kerim.genelde regl arkası şişiyom ben regl de çok şişmiyom ama bakalımYa tabiki yicek sin cnm hiç yememek te olmaz bence hem babaannen sana özel yapıyo tadını çıkar ama telafi et sonraki günler de hafif geçir ahh bende cok hamur işi yedim hamileyken hamburgerler başta sağlıklı yiyodum sonra kafayı yedim
olmadı soylerım canım baktım yapmaya devam edıyor aynen o benım ıcın yapıyor ama cok fazla hamur ısıde ıyı olmuyor harekette etmedıgım ıcın erımıyorda bakalım bu haftayı kacla kapatıcamKız bizim heriflerde aynı anda niyeti bozmuş
Hani Erkekler Kulübü gibi birşey olsa onlarda orada yazışsa kesin arkadaş oldular diyeceğim
Aynen dediğin gibi Rabbim hayırlara çıkarsın
Yemeğimide ateşe koydum pişsinde hemen giyinip çıkarım nasılsa anam sabırsızlanır 11buçukta gel demişti az geçiksem arar kız gelmiyormusun diyeAllahtan sokağın diğeri ucuda 5 dakikada gidiyorum
Kız haftada 2 - 3 kere bir araya geliyoruz genelde ( iki günde bir gibi ) ama bu ara bir an önce Mart olsunda Hatun Almanyaya gitsin diye bakıyorumhatun titiz çat kapı gelirse diye mecbur her an her yeri toplu tutmam gerekiyor eeee birde kocama yüz veriyor damadım ne derse doğrudur diye diye adamı başıma çıkaracak
Bazen sabahtan akşama kadar hiç birşey yapasım olmuyor ve bir bakmışsın arıyor hadi şuraya gidelim diyehayırda diyemiyorum
Bak cuma günü Doktor için babama ve kendime Randevu aldım sonrasında da Anneme telefon açtım Cumaya randevu aldım diye hatun yürüyerek gideriz dedidedim yok Cemal arabayı bırakacak demezmi ay yazık günah adam minibüsle metroylamı uğraşacak biz yürürüz diye dönüştede kızkardeşine geçeriz oradan diyor Ulen hastaneye benim gitmem için en azından 1 saat yürümem lazım ( ki sabah 8de orada olmak için 7den evvel evden çıkmam lazım ) Hastaneden kızkardeşimin evide bir yarım saatlik yol eeee kardeşimde bir kahve içip iki saat bile oturmadan kalkacağız ( kardeşim çocukları 12de okula götürecek sonuçta ) Oradanda eve gitmek 1 saatten yine fazla yol ( 3 gen şeklinde düşün gittiğimiz yerleri )
Aaaa başlarım senin damadına yürüsün bir gün diye şaka yollu isyan ettimde sus günah adam köpek gibi çalışıyor bizim işimiz ne yürürüz olmadı kardeşinden dönerken minibüse bindiririm seni diyor ( çocuk kandırıyor hatun)
Ne dediysem olmaz araba kocanda kalacak diyor ( kendi aldı yabirde neymiş adam hasta olurmuş ulen biz ufaklıkla hasta olmayız sanki )
En sonunda hadi kocan sabah bizi o zaman erkenden hastaneye bıraksın oradan kardeşine yürür dönüştede bakarız ya yürüyerek yada minibüsle döneriz dediİnatcı kadın ne olacak
Canım hadi bu hafta hamuru fazla kaçırdın ama sağlığın için hamurlardan uzak durunOlmadı babannene doktor yasakladı de sonuçta babanneninde sağlığı için uzak durması daha hayırlı
Kilo bakımından değilde sağlık bakımından dikkat eteminim bir hafta sonra en azından vermesende almamış olursun
Aaa doğru ananas çok faydalı zayıflamada iyi hatırlattınhem kabuklarınıda senin yaptığın gibi değerlendirebiliriz tabi ben Karataycı olarak ancak arada tüketebilirim şeker oranı yüksektir diye ( ancak sabahları tabi )
Sorma biz kızlara güveniyoruz ama o iki cadı bizi yarı yolda bırakırsa yandık
Bir yandan rahatımı bozmak istemiyorum diğer yandan deli gibi çocuk istiyorum
Şimdi benim büyük asla istemiyorum diyor ama eminim kardeşi olsa yine dayanamaz bakar ( zaten o diyor bebekken sorun yok çok seviyorum ama büyüdüğünde konuşmaya başlayınca gırtlaklayasım geliyor diye)
Nasip kısmet tabiÖnce gidip cuma günü şu çistaları bir mıncıklatayımda sonrasına bakarız
Bende bir ara çok fazla cepten ve laptoptan kafamı kaldırmadığımda eşim isyan etmişti hadi laptoba alıştık birde telefonmu çıktı başımıza diyeşimdi cebe pek bakmıyorumda sesi kesildi hatta dün geldiğinde bilgisayar başındayken beni gördü ama halimin olmadığını fark edince bebek muamelesi gördüm en yumuşak ses tonuyla aşkım ya neyin var az kafanı dağıt işte birşey istemediğine eminmisin gibi sorular uçuştu büyük kız bile şaşırdı baba içine birşeymi kaçtı bu ne hal anneme çocuk gibi davranıyorsun dedi
Heee abarttığımda benimkide anında laf çakarkızdırmayalım fazla enişteleri yoksa komple yasak koyarlar bizde çok uyarız ya ( en azından gece uyarız )
aynen canım oyle yapıyor ama art arda oluncada cok fazla karbonhıdrat alımı oluyor buda + olarak donuyorYa tabiki yicek sin cnm hiç yememek te olmaz bence hem babaannen sana özel yapıyo tadını çıkar ama telafi et sonraki günler de hafif geçir ahh bende cok hamur işi yedim hamileyken hamburgerler başta sağlıklı yiyodum sonra kafayı yedim
regl dönemimizde yaşadıklarımızla ilgili bir yazı paylaşayım sizinle hanımlarEki Görüntüle 1300509
Valla bende çok merak ediyorum senin sonucuben kaçamak maçamak yapmadım bu hafta telafimde olmadı ama regl oldum bu gün cumaya allah kerim.genelde regl arkası şişiyom ben regl de çok şişmiyom ama bakalım
Iyi gezmeler cecomNeyse kızlar ben giyinip çıkayım birazdan anam arar nerede kaldın diye
Akşam görüşürüz inşallah
Size hoş sohbetler ve bol eksili günler
Allah yardımcın olsun cnm bnm :)olmadı soylerım canım baktım yapmaya devam edıyor aynen o benım ıcın yapıyor ama cok fazla hamur ısıde ıyı olmuyor harekette etmedıgım ıcın erımıyorda bakalım bu haftayı kacla kapatıcam
aynen canım oyle yapıyor ama art arda oluncada cok fazla karbonhıdrat alımı oluyor buda + olarak donuyor
benimde krizler eskidendi ama ruh hallerim aynı ..Bu arada buna bayıldımmmmmmmmmmm
Aynı benyani eski ben diyeyim şu son bir kaç aydır rahatım sadece ağrım oluyor ama krizlerim bitti şükür
benimde krizler eskidendi ama ruh hallerim aynı ..
bu arada öğlen lahmacun varmışş.yyiiimemem gerek benim bunu...lahmacun neydi? lahmacun sevgiydi, aşktı. lahmacun tontişlikti. lahmacun
aynen kuzum ancak soğuk su içmem gerekALEMSİN YA KUZUUMMM
su iç su geçer....
ayy bende tartıda + yım dıye suya habıre dayanıyorum ama az daha ıcersem kusucamaynen kuzum ancak soğuk su içmem gerek
çooook yaşa sen emi. lahmacun ye zararsız. en azından sabah yediğin kepek ekmeği kadar zararlı değilbenimde krizler eskidendi ama ruh hallerim aynı ..
bu arada öğlen lahmacun varmışş.yyiiimemem gerek benim bunu...lahmacun neydi? lahmacun sevgiydi, aşktı. lahmacun tontişlikti. lahmacun
naptın canım lahmacun krızını basarıyla atlatabıldın mı canmbenimde krizler eskidendi ama ruh hallerim aynı ..
kız tadını begendınmı kavurarak mı yaptın dırek hepsını hasladınmı ay ben baharatlarla lımonla bıle ıcememıstım bıde bı koca lahanayla yapmıstımda bıtırene kadar canımız cıktı lahana cok gaz yapar aman dıkkat bagırsaklarıda ıı calıstırırikinci tabak çorbamı içtim. az sonra meyve yemeye niyetliyim. gündüz yiyeyim de akşama etkisi az geçsin. bu lahananın tek yan etkisi gazı olacak sanki
o kadar içme kuzum ya kıyamam.bence hafif tempolu bir yürüyüş sonra hafif soğuk bir duş metonun canlanmasına sudan daha çok fayda edecektir.ama sakın soğuk su ile falan değil haaaa.sonra buraya gelip bana çemkirirsin falan seninin yüzünden üşüdüm fala diye .ayy bende tartıda + yım dıye suya habıre dayanıyorum ama az daha ıcersem kusucam
evet ben yedim o kepek ekmeğini masum değilmi şimdi bu.enemmm bir kez daha kandırıldımçooook yaşa sen emi. lahmacun ye zararsız. en azından sabah yediğin kepek ekmeği kadar zararlı değilsenin menüde görmüştüm demi yanlış hatırlamıyom iki dilim kepek ekmeği
sen bu günü ara gazlarla devam ettirirsin artık balımikinci tabak çorbamı içtim. az sonra meyve yemeye niyetliyim. gündüz yiyeyim de akşama etkisi az geçsin. bu lahananın tek yan etkisi gazı olacak sanki
sende fayda edersek direk bende yapacağımsindi söylenen doğruysa 4 kilo kadar verdiriyormuş. yaklaşık 80 le başladım desem 4 kilo gitse 76 ile biter. allahııııım rüya gibi 76 inşallah. o zaman öğretmenler gününe kadar 75 hedefime ulaşma hayallerim gerçek olur. umarım yapabilirim
atlattım canım ciğer salata yedim..ancak gözlerimi yılan yılan kısıp yiyenlere de bakış atmadım değil haninaptın canım lahmacun krızını basarıyla atlatabıldın mı canm
ayy bende tartıda + yım dıye suya habıre dayanıyorum ama az daha ıcersem kusucam
suan sabah +700 du sımdı +500 gorunuyorum canm devamlı lavobaya cıkartırıyorya ben su içtikçe şişiyorum sankiii, hiç eksiye çevircekmiş gibi durmuyo... gerçekten fark ediyomu denedinmi sen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?