80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız bı tane yeseydın o kadar zararlı degıl lahmacun sorma canım suyla doldu karnım ama sımdı greyfurtla mandalına yedım mıdemde durursa ıyı acayıp rahatsız ettı kız yuruyus yapcamda bburda yuruyebılcem bı yer yok o yuzden sıkıntılı eve tıkılı kaldım

pişman etmeyin yavvvvv yimedim zararlı diye..şimdi az kaldı sipariş edeceğim
o suyla beraber o greyfurtla mandalina midende evrim geçirmiştir çoktan kuzum o nedenle sıkıntı etme birazdan o hisde geçer.
sen nerede yaşıyordun canım belki söyledin ama aklımda kalmadı kusura bakma lütfen..

oy oyyy bilgilere bak süper teşekkür ederim canım..

oy oyyy bilgilere bak süper teşekkür ederim canım..
tamam tamam demedım bısey aynen canım evrım gecırdı mandalına yemeyecektım babaannem sagolsun tıktı agzıma doluluk hıssı var suan ama gecer o da herhalde ben aslen kutahyalıyım ıstanbula gelın gıttım evım ıstanbulda ben ıse suan okuldan dolayı manısadayım bermuda seytan ucgenı gıbı bısey oldu buda rıca ederım canım merak ettım bakarken burdada paylasayım dedım

2 gündür giremedim ara ara okuyorum oğlum hasta idi kusma ishal ya sabahtan beri yatak yorgan yıkıyor um 3.makinayi astım kuruyor tabi o kustukça benim de midem ağzıma geldi midemi düzeltiyor diye bol zararlı şeyler yedim neyse tek iyilessin de menümude yaziyim sabah muz
Çubuk krake r
öğlen sehriye çorbası
2 dilim etimek tatlisi
Aksam mercimek çorbası
kıyma kavurması
yoğurt

aramıza hoşgeldin cnmmmmm destek bizden azim senden

geçmiş olsun oğluşuna cnmmm menündeki hataları biliyrosun kuuzm sağlık olsun yarın teladfi edersin

ben bu akşam 6 yemek kaşığı pırasa bir küçük kase yoğurt yanına da bir dilim ekmek yiyeceğim

pırasayı doyana dek yiyebilirsin cnmm bence ekmek yeme bol pırasa ve yoğurt ye

allahımmm kızlar ben nerde yanlış yapıyorum yaa saat 10,30 da kahvaltımı yaptım ama yaklaşık bir saattir açlıktan ölücem hep okuyorum acıkmıyorum açlık hissetmiyorum diye bende sorun var sanırım hele bugün iki öğün yapayım dedim akşam saat 6,5 ta yiycem yemek.. mesela sabah saat 8,30 da yapıyorum kahvaltıyı saat 12,5 1 de acıkıyorum akşamda saat 5 te içim kıyılmaya başlıyo.... bana göre azda yemiyorum yani... bide buna rağmen haftada 1 kilodan fazla gitmiyor allah aşkına nerde hata yapıyorum ben yaaaaa...

hosgeldın canm aramıza
cok gecmıs olsun canm ınsallah duzelır kuzucuk en yakın zamanda
Bende Temmuz'da doğum yaptım şu an 87 kiloyum emzirdiğim için sütüm kesilir mi diye endişe ediyorum emzirirken diyet yapan var mı
hoosgeldın canım benım dıyet sekılınde degılde saglıklı beslenırsen sorun olacagını zannetmıyorum

cidden bermuda şeytan üçgeni çok bilinmeyenli denklem olmuş sendeki durum.olsun kendin için bir şeyler yapıyorsun sonuçta canım benim..:)

mavişim sabah 10,30 da kahvaltı yaptıysan acıkman gayet normal saat 5 oldu bitanem 2,5 saat leptin çalışmış zaten kahvaltını tam yapıyorsan 4,5 -5 saat sonra acıkman lazım yalnız limonlu su çok büyük etken bitanem sindirimi geciktiriyor çünkü ve öğle menülerinde salatayı ihmal etme mavişim

Bende Temmuz'da doğum yaptım şu an 87 kiloyum emzirdiğim için sütüm kesilir mi diye endişe ediyorum emzirirken diyet yapan var mı

allah bağışlasın bebişini cnm hayır sağlıklı beslenirsen bol su ve yeşillik tüketirsen neden kesilsinki kuzum

sağol canım ya 2 öğünde daha hızlı gider belki dedim ama bana göre değilmiş anladım benim çalışma saatlerim uzun ve yorucu defalarca in çık 4 katı dayanmıyor vücut... ben 3 öğün karatay usulü beslenme kararı aldım zaten diyetisyen listemde aynı tarz sadece ekmek vardı bunda ara öğün ve ekmek olmıycak valla zaten tartı oynamadıkça üzülüyorum o yüzden iki öğ,n denedim canım ....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Anamdan yeni geldim sayılır
Allahtan giderken yemeğimide yapmıştımda şuanda rahatım
Eşimi arıyayım eğer geç gelecekse ben kızlarla yemeğimi yerim geç olmadan

Bugün bir baş ağrısıdır gidiyor sabahtan beri ama şükür hafifledi en azından Babamda diyor kızım hasta olacaksın belkide diye
Bu arada dün annem Aşure yapmış hatta sırf ben Karataydayım yemem dedim diye kadıncağız bana iki kase şekersiz yapmış Nasılsa içindekiler Karataya uygun diye denemelik az ayırmış ama cidden Tadı berbattı yaaa hiç yeme daha iyi birini zoraki yedim zaten diğerini annem götür istersen dedi Dedim Allahın gücüne gitmesin ama cidden yenmez bu şekersiz diye ( kayısı çok az lezzet vermiş ama o bile çok çok az hani tuzsuz yemek gibiydi )
Bakalım cuma günü ben alacağım Aşure kazanını ( büyük ihtimalle haftasonu yaparım bende apartmana dağıtır birazda evdekilere ayırırım ama tabi mecbur şeker ekliyeceğim sonuçta apartman topa tutar beni valla bu senenin aşure faciası diye kadınların diline dolanırım )

benimde krizler eskidendi ama ruh hallerim aynı ..

bu arada öğlen lahmacun varmışş.yyiiimemem gerek benim bunu...lahmacun neydi? lahmacun sevgiydi, aşktı. lahmacun tontişlikti. lahmacun

Valla bende o saatlerde burada olsaydım kesin en azından bir tane ye derdim CAnan Hoca ne diyor bol marulla yiyebiliriz çok sık olmadığı sürece

Benim büyük 15 yaşına girdi aslında gerçekten çok büyük yardımı oldu kardeşinde bile hatta geçenlerde bir sinirlendi ulen emzirme olayı hariç ben büyüttüm bu cadıyı dedi kardeşi için ki cidden bana inanılmaz faydası oldu ama şu anda lafını edince sinirlenip siz yine niyeti bozdunuz yol yapıyorsunuz diyor
Ufaklıkta ben bakarım Anneciğim diyip duruyor 4 yaşında ama ablasının dediği gibi daha ana karnında ergenliğe girmiş diye

Harika bir paylaşım olmuş canım Ellerine ve emeğine sağlık
Ne güzel bunu kayıt edip aslında gözümüzün önünde olsaya bari meyve yiyeceksek de faydasını bilip ona göre yiyelim

Aramıza hoşgeldin
İnşalalh birlikte hem çok hoş sohbetler edeceğiz hemde güzel güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Ben bu topiğin Oynak başıyım
Hepimiz her gün menülerimizi burada paylaşıyoruz bende oynak başı olarak hem kontrol ediyorum devamsızlık yapan varmı diye hemde arada Hatırlatıyorum unutulan menüleri
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ( sabahtan ) ve Topiğimizin kaptanı Adaşım Sweetdimple ( banu ) bizim için haftalık liste hazırlıyor ( aylıkta var )
Yeni gelen arkadaşlar 2.ci bildirimlerinden sonraki hafta dahil olabiliyorlar listelerimize ( devamlılık olayından dolayı yoksa gelip dahil olacağım diyip 3 gün sonra yok olan arkadaşlarda maalesef var ve Kaptanımız boşuna uğraşsın istemiyoruz )

Umarım yeni gelen tüm arkadaşlar daim olur ve listelere dahil olurlar

Oyyy hala düzelmedimi kuzu Rabbim acil şifalar versin gerçekten onun içinde senin içinde çok zor bir durum

Kuzum pes etme belkide Ayyüzlümün dediği gibi Ay'ın durumuyla ilgili bir şeydir ( inan ben bile artık etkilendiğimi düşünüyorum )
Bak acıktığında öğlene doğru şöyle çok güzel buz gibi büyük bir bardak ayran iç
Hem leptinin bozulmamış olur ( öyle diye hatırlıyorum ) hemde kazınma olayını hasarsız atlatmış olursun

Kız haftada 1 kg azmı sanki Ne güzel gidiyor işte 1 kg da olsa

canım yaaa bende aynı baş ağrısından ölücem dünden beri ama bugün burnum akmaya ve hapşırmaya başladım... dikkat et kendine sende
pes etmiycem kesinlikle ama karatay bana göre değilmiki diye düşünmeye başladım haftada 1 kilo değilki be canım 3 hafta oldu karatay yapalı 4. haftaya giriyorum daha giden anca 2 kilo kadar... offf ne bilim yaaaaa bunalımdamıyım neyimmm

cidden bermuda şeytan üçgeni çok bilinmeyenli denklem olmuş sendeki durum.olsun kendin için bir şeyler yapıyorsun sonuçta canım benim..:)
aynen canım bbenım ya
gecmıs olsun canım benım tatsız asure dusunemıyorum ben rıca ederım canım babaannem agzıma dayadıkca dayıyor meyvelerı bende kendımı avutmak ıcın arastırayım dedım boyle bısey cıktı

Canım o şekilde düşünmen çok normal
İnan bende kilo veremediğimde hemen başlıyorum kendi kendime acaba yaramadımı diye ( o önceden verilen kiloları unutuyor insan )
Bİraz daha sabır et canım sonuçta her diyette arada duraklamalar oluyor sonra yine patır patır gidecek kilolar inanıyorum tabi yine sen bilirsin

Bitanem erken kahvaltı yapınca zaten acıkmaman mümkün değil sen zorlama kendini bünyen alışana dek 3 öğün yap kuzum zaten acıktığın an leptin bozuluyor kendini fazla zorlama bitanem

Hoşgeldin cecom allah kabul etsin anneciğinin ellerine sağlık cnm haklısın alışmışız tatlı aşureye şekersiz olunca bir garip geliyor belki de tamamen psikolojik yani biz aşureyi ilk tuzlu yeseydik severmiydik acaba

Sevgili oymak başım ben kaptan değilim kuzummm sadece liste yapıyorum o kadar Burda hepimiz kaptanız ama sadece bir tane oymak başımız var

az önce alıntı yapamadım ama şimdi söyleyeyim nihayet cuma günü tahliller yapılıyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…