80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar cocuklari yatirdim geldim sonunda ne cok kaynatmissiniz masallah
menumu yazayim
sabah karatay kahvalrisi + avakado yesillik
2 de kelle paca corbasi ve boulce li salata
6 da k.mercimek corbasi ve 1,5 adet baklagilli kiymali tombul kabak dolmasi
spor sabah 30dk yurume
aksam 40dk yurume eliptik ve bisiklet surme . Esneme

Allah yardımcın olsun canımcımm hadi bi gayret korkma sakın başaracağına inanıyorum en büyük yardımcın karnında kuzumAma babaannemiz biraz karbonhidratlara ara verse iyi olacak
aynen canım yoksa gıdısat ıyı degıl +lar duraksızca gelecek ınsallah canım atlatabılırım sınavları fazlasıyla korkuyorum cunku anlamakta baya zorluk cekıyorum nedense ya hocanın verdıgı ders notlarında var tuhaflıkyada bende cumleler garıp gelıyor bıde ısın kotusu ne tarz soru sorabılır onu kavrayıpta ona gore calısamıyorum

Kimyasal deterjan dan kokulardan sigaradan vazgecmek icin bir nedenin var bence bunuda ailene sen anlatmalisin saglikli hayat herseyi kapsiyor.gecmis olsun acil sifalar sekercim

allah hepinizden razı olsun kızlar valla ne yapacağımızı ne diyeceğimizi bilmiyoruzzz çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın elimizden gelen özeni göstereceğizzz inş. bu saatten sonra kötülemezde durdurabiliriz çok çok tşk ederim hepinizee

merhabalar kızlar..anca fırsat buldum menümü yazayım bari diye geldim.
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 2dilim kepek ekmği şekersiz çay
ara yok
öğlen 1 yumurta
ara 1 sade kahve
akşam 1 kase tarhana çorbası..2 parça tavuk sarma
ara 1 elma 2 ceviz....
ve iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize... :)

Bu hafta listenin üstünde olacaksın neslimmm

Hamişim hocanın üst sınıftaki öğrencilerine sorsan yardımcı olurlar tatlım

Başımın ağrısı maalesef geçmedi biraz uzanmaya çalışayım belki geçerde uyurum

Herkese hayırlı geceler ve hoş sohbetler diliyorum

Sabah görüşmek üzere
Allaha emanet olun

iyi geceler ceceom allah rahatlık versin

keşke elimizden fazlası gelse şekercimmm

iyi geceler daisycimmm afiyetolsun cnmmm spor sanırım yok

malesef canım oyle bı sansım yok cunku en ust devre bızız

ayyy evet bugün maaalesef spor yok okuldan geldim bugün temizlik günüydü perdeler falan filan yemek de yaptım hiç fırsatım olmadı spora.. yarın telafi ederim mutlaka :)

ellerine sağlık tatlım hem okul hem ev temizliği yorulmuşsun tamam spordan saydım gitti

malesef canım oyle bı sansım yok cunku en ust devre bızız

o zaman işin zor tatlım

ellerine sağlık tatlım hem okul hem ev temizliği yorulmuşsun tamam spordan saydım gitti

o zaman işin zor tatlım
aynen kuzum rabbım yardım eder ıns neyse kuzum ben kacayım bugun fazlasıyla yoruldum su sıralar belkı cok gıremem vızelerı atlatana kadar ama arada bı bakınırım ınsallah

herkese hayırlı geceler kızlar haftaya sınavlarım baslıyor nolur bana dua edın guzelce vereyım yoksa seneye bebısle cok zor olucak

iyi geceler tatlı rüyalar hamişim rabbim zihin açıklığı versin inşşş

iyi geceler kız larr

bu günde çarşı yolları benimdi,fatıraları yatırdım ordanda babaannemlere gittim..benim kızn okulu onlara yakın,benim kz bu gün akşam 9 da çıktı okuldan,hem kızıda amcam alır arabayla diye düşündüm,sağolsun amcam kızı aldı bizide eve getirdi..babamız yolda ve benim kızın etütleri çok geç bitiyor..

ELMAŞEKERİM

çok geçmiş olsun canım babana,allay şifalar versin..ama biran önce sigarayı bırakması lazım..bırakmasa bile azaltsa az çok faydası olur kızlarında dediği gibi.
benim eşimin tetzeside o hastalıkdan yatmıştı..evin içinde bile oksijen tüpü kullanırdı..allah yardımcısı olsun ..
birde her işte bir hayır var demişler..iyiki iş yeri bu kontrolü istemiş.en azından geç olmadan tedbirini alır daha dikkatli olur..henüz iş işten geçmiş değil çok şükür canım,o yüzden üzülme sağllıklı beslenerek dumana maruz kalmadan yaşarsa ilerlemeside yavaşlar hastalığın..

sabah
yesil çay
2 dilim ekmek
salatalık zeytın
1 ücgen peynır
1 tatlı kasıgı recel

öğlen
2 dılım ekmek
2 dılım salam
1 dılım kasar
bol marul
portakallı form kraker

aksam
8 sogan halkası (metrodan dondurulmus almıstık yagsız fırına surunce cok guzel gevrıyor :) )
1 bardak ıce tea
......
YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ

iyi geceler kizlar...
elmasekerim babacigina cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten...hemen sigarayi birakmasi lazim..ikna olur insallah...baba benim can evim...Allah sifa versin bir an once..

kizlar bugunku menum...
sabah...2 mucver..bir dilim peynir...
ara..1 muz..bir.mandalin..
ara..bir.avuc fistik..bir kupa sekersiz neskafe..
ara..1 kupa kiraz sapli form cay...1 yesilcay...1 avuc uzum..
aksam..bir kase kabak corbasi..3 catal firinda karnibahar...5 catal kizartma...

ufak bir sir verimmi. arkadasim soyledi piserken icine bir parca ekmek atarsan piserken kokmaz dedi
canim cok gecmis olsun. canini sıkmak istemem ama gecen sene bir komsumun esi bu hastalik yuzunden vefat etti. ustelik oglu sekiz kizi bes yasindaydi. son anina kadar sigara icmeye devam etmis
canim kafa karisikliginin nedeni hormonlarin. ben ne cektim o yuzden. zor da olsa gectim sukur

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrrrrrr
İnşallah bugünüde bol eksili ve az kalorili atlatırızda yarın tartıda güzel güzel rakamlar görürüz

Bu sabah şükür baş ağrısı falan kalmadı ama bu seferde böbreklerim ağrıyor
Anam Doktordan randevu aldım ya bütün sıkıntılar başladı eşime sabah diyorum böyle böyle böbreklerim ağrıyor diye oda kızıyor normaldır gece yorganı hiç kullanmıyorsun ki diyor dedim ne bileyim uykuda ne yaptığımı bilimiyorum ki Kendime uyku tulumu mu alsam ne yapsam diyorum gülüyor

Sanırım üşütüyorum ama birazdan sıcak su torbası yapar koyarım arkama eminim geçer anında

Ay çok merak ettim canım yarın ne çıkacak sonuç
Senin şu çorba işe yararsa acaba bendemi tekrar denesem ( tabi seninkiyle benim yaptığım aynıysa deneyemem benimkinde anam yok yoktu bir sürü sebze vardı içinde lahana haricinde kabak, brokoli, enginar, bezelye falan fişman yani yok yok tabi ağır gelir karaciğerlere

Bu arada enişteyede çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versinde seni fazla uğraştırmasın

gunayın kızlar
bugun gene meshur bulantımla uyandım ne guzel yoktu ne zmandır
yumurtayla azıcık ekmek yıyıp okula gıttım ama bosuna gıtmısım sınır oldum hoca yokmus gerı dondum
kk ya bı bakıp dersın basına gecıcem
cok uykum var ama ders calısmam lazım hıc uyuyamıyorum geceler bugun 2 de kalktım 4 te 5 de kalktım en son 6 da sabah namazını kılmya kalktım sonrasında yattım ama uykum olmasına ragmen dalamıyorum uykuyaa sınır oldum bugun
hafıfte bıde bas agrısı var mudavım gıbı bısey oldu oda artık

iyi geceler tatlı rüyalar hamişim rabbim zihin açıklığı versin inşşş
sagoll kuzummm
sorma canım ya cok zor oluyor bıde bı gune 3 tane sınav koymuslar nasıl altından kalkcaksam
yarın bol eksılı gorucez desene senı ınsallahhh
aman kuzum dıkkat et gecelerı esımden bazen banada yorgan kalmıyorusuyup uyanıyorum bıde her uyandıgımda kendımı kucucuk bı yerde buluyorum aksam yatarken esıme dıyorumkı senın tarafta yatalım yoksa gece sen benı yere atıcan dıye dalga gecıyorumguluyor uyuz
kız nasıl oyle yatıyor anlamıyorum aksam onun tarafında uyuyoruz gece bı uyanıyorum benm tarafa gecmısız sadece vucudumun sıgdıgı bı yerım var dumduz yatmıs bı vazıyette uyanıyorum ben kendıme delı yatıyorum dıyordum esım benden beter cıktı bıde o yorganı oyle bı hale getırıyorkı uzerıme cekemıyorum mecbur uyandırıyorum herıfı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…