- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
aynen canım yoksa gıdısat ıyı degıl +lar duraksızca gelecek ınsallah canım atlatabılırım sınavları fazlasıyla korkuyorum cunku anlamakta baya zorluk cekıyorum nedense ya hocanın verdıgı ders notlarında var tuhaflıkyada bende cumleler garıp gelıyor bıde ısın kotusu ne tarz soru sorabılır onu kavrayıpta ona gore calısamıyorum
Allah yardımcın olsun canımcımm hadi bi gayret korkma sakın başaracağına inanıyorum en büyük yardımcın karnında kuzumAma babaannemiz biraz karbonhidratlara ara verse iyi olacak
İyi akşamlar şekerlerr
afiyetolsun Mervişim babaannen döktürmüş yine anlaşılanöğlenki meyvcelerin yanında en azından süt iç kuzum bu arada sınavdan 100 almışsınnn bravo hamişime
Cecomm Canan Hocamız böyle öneriyor kuzum açlık 12 saat olacak ve akşam 8 den sonra 4 bardak ve sabah 4 bardak su içilecek
Evet bitanemm diyet olarak bakmazsak sağlıklı besleneceğim diye düşünürsek otomatrikman kilo kaybı başlayacaktır çünkü uzun bir süreç ve bu süreçte sıkılmamak lazım beslenme şekli değişince ideal kilomuza eriştikten sonra da kilo alma olayı olmuyor eski yaptığımız hataları yapmıyoruz çünkü
dediğin gibi az gitsin ama kalıcı gitsin arkadaşlar bilir ben hiçbirzaman haftada öyle müthiş kilolar vermedim gr gr gitti ama hep gitti totale bakarsak 25 kilo vermiş oldum
Hoşgeldin şekercimm buradan uzak kalınca gidenler gelmiş sağlık olsun sen yine verirsin kuzum
ama babana çok üzüldüm çok geçmiş olsun cnm koah ı çok iyi biliyorum tatlım gelinimizin babası yıllardır aynı hastalıktan yatağa mahkum kaldı şu an 35 kilo var ya da yoktur hazır mamalarla beslenebiliyor nefes alamıyor önceleri sürekli oksijen tüpüne bağlıydı fakat son iki yıldır oksijen makinasına bağlı evde sürekli çalışıyor çocuktan farksız inan haftada en az bir kez hastahaneye yatıyor ama yapılacak birşey kalmamış hiçbirşey yapmadan eve yolluyorlar bunları seni üzmek için anlatmıyorum sadece babanı uyar yatağa bağlı kalmak istemiyorsa lütfen sigarayı bıraksın biliyorum kolay değil annem de bir türlü bırakamıyor bırakında depresyona giriyor dr ları iç ama az iç diyorlar artık bakana da yatana da çok zor gelinimiz ve annesi 7 yıldır pervane oluyorlar başında inş babacığın bırakır sigarayı bitanem çok geçmiş olsun
kepek ekmeği yemesen inan bana daha çok tok duracaksın iki gün dene sadece ekmekli mi çok duracaksın ekmeksiz mi geç acıkacaksın akşam 7 den sonra şekersiz sıvılar hariç lütfen birşey yememeye çalış kuzumevde ip atlayabilirsin kuzum setler halinde minik sayılarla başla inan bana yürüyüşe alternatif tüm kasları çalıştıran en güzel spor tatlı niyetin paşamızı yesen yeter sana
kuzum şu an bırakamaz bırakamayacağını zanneder ileride nesef alamadığı zaman inan anında bırakacak ama şu an önemli olan o günleri geciktirmek bunun için sigarasına filtre taksın hiç olmazsa kuzum
Canım inan bende çok üzüldüm babacığının adınaÇok ama çok geçmiş olsun
Biliyorum şu anda çok üzülüyorsunuz ama sizler onu yönlendirip sağlıklı beslenmesini en azından sağlarsanız ( tabi sigarayıda azaltsın yada adaşımın dediği gibi filitreyle içsin ) eminim uzun seneler o hastalığı geçiktirip yaşayabilir rahat bir şekilde
Bence babacığını dayanamayacağı bir yerden vurabilirsinOna onu ne kadar çok sevdiğini ama sana olan sevgisine inanmadığını söyle Öyle olsaydı bizler için elinden geleni yapardın ( azaltmak da olsa ) Ben evlenirken babamın beni kapıdan dualarla uğurlamasını istiyorum ve sen şu sigarayı bırakmazsan bunun olup olmayacağından endişe duyuyorum de ( Rabbim gecinden versin tabiki )
Eminim babacığın ondan sonra biraz daha dikkatli davranacaktır ve en azından günde 3 - 5 sigarayı geçmemesi bile bence birşeydir
Rabbim babacığına şifa sizlerede güç kuvvet versin ki onu sabırla ikna etmeye çabalayın
Gelen kilolarada sakın üzülmeBen inanıyorum senin kafan dinç olduğu an sen hepsini fazlasıyla vereceksin zaten
Tamamdır canım öyle yaparım bu sefer bende
Kimyasal deterjan dan kokulardan sigaradan vazgecmek icin bir nedenin var bence bunuda ailene sen anlatmalisin saglikli hayat herseyi kapsiyor.gecmis olsun acil sifalar sekercim
allah hepinizden razı olsun kızlar valla ne yapacağımızı ne diyeceğimizi bilmiyoruzzz çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın elimizden gelen özeni göstereceğizzz inş. bu saatten sonra kötülemezde durdurabiliriz çok çok tşk ederim hepinizeesekerım cok gecmıs olsun canım rabbım acıl sıfalar versın kılolar dert degıl gıder elbet ınsallah babacıgın bı an once saglıgına kavusur , sıgarayı bıraksa aslında cıgerı daha az hasar gorur ama bırden bırakmakta zor gelır ne dıyecegımı bılemedım bıraz arastırdımda kronık bronsıt dıyor sıgarayı bırakması lazmmıs genetıkte olabılırmıs rabbim yardımcınız olsun
sorma canım babaannem sagolsun hala +500 lerdeyım oglen ıcmedımde smdı ıctım canım kucuk bı bbardak sagol kuzum carsamba gunu 3 tane sınavım varmıs onlardan cok korkuyorum napıcam bılmıyorum 3 de zor ve kafa yormam gereken dersler sabahtan berı yazı yazmaktan canım cıktı sırtıma agrılar gırdı desem yerı var
Kizlar cocuklari yatirdim geldim sonunda ne cok kaynatmissiniz masallah
menumu yazayim
sabah karatay kahvalrisi + avakado yesillik
2 de kelle paca corbasi ve boulce li salata
6 da k.mercimek corbasi ve 1,5 adet baklagilli kiymali tombul kabak dolmasi
spor sabah 30dk yurume
aksam 40dk yurume eliptik ve bisiklet surme . Esneme
aynen canım yoksa gıdısat ıyı degıl +lar duraksızca gelecek ınsallah canım atlatabılırım sınavları fazlasıyla korkuyorum cunku anlamakta baya zorluk cekıyorum nedense ya hocanın verdıgı ders notlarında var tuhaflıkyada bende cumleler garıp gelıyor bıde ısın kotusu ne tarz soru sorabılır onu kavrayıpta ona gore calısamıyorum
Başımın ağrısı maalesef geçmedi biraz uzanmaya çalışayım belki geçerde uyurum
Herkese hayırlı geceler ve hoş sohbetler diliyorum
Sabah görüşmek üzere
Allaha emanet olun
allah hepinizden razı olsun kızlar valla ne yapacağımızı ne diyeceğimizi bilmiyoruzzz çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın elimizden gelen özeni göstereceğizzz inş. bu saatten sonra kötülemezde durdurabiliriz çok çok tşk ederim hepinizee
merhabalar kızlar..anca fırsat buldum menümü yazayım bari diye geldim.
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 2dilim kepek ekmği şekersiz çay
ara yok
öğlen 1 yumurta
ara 1 sade kahve
akşam 1 kase tarhana çorbası..2 parça tavuk sarma
ara 1 elma 2 ceviz....
ve iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize... :)
ayyy evet bugün maaalesef spor yok okuldan geldim bugün temizlik günüydü perdeler falan filan yemek de yaptım hiç fırsatım olmadı spora.. yarın telafi ederim mutlaka :)
iyi geceler daisycimmmafiyetolsun cnmmm spor sanırım yok
malesef canım oyle bı sansım yok cunku en ust devre bızız
Bu hafta listenin üstünde olacaksın neslimmm
Hamişim hocanın üst sınıftaki öğrencilerine sorsan yardımcı olurlar tatlım
iyi geceler ceceom allah rahatlık versin
keşke elimizden fazlası gelse şekercimmm
ayyy evet bugün maaalesef spor yok okuldan geldim bugün temizlik günüydü perdeler falan filan yemek de yaptım hiç fırsatım olmadı spora.. yarın telafi ederim mutlaka :)
malesef canım oyle bı sansım yok cunku en ust devre bızız
aynen kuzum rabbım yardım eder ıns neyse kuzum ben kacayım bugun fazlasıyla yoruldum su sıralar belkı cok gıremem vızelerı atlatana kadar ama arada bı bakınırım ınsallah
ellerine sağlık tatlım hem okul hem ev temizliği yorulmuşsun tamam spordan saydım gitti
o zaman işin zor tatlım
aynen kuzum rabbım yardım eder ıns neyse kuzum ben kacayım bugun fazlasıyla yoruldum su sıralar belkı cok gıremem vızelerı atlatana kadar ama arada bı bakınırım ınsallah
herkese hayırlı geceler kızlar haftaya sınavlarım baslıyor nolur bana dua edın guzelce vereyım yoksa seneye bebısle cok zor olucak
ufak bir sir verimmi. arkadasim soyledi piserken icine bir parca ekmek atarsan piserken kokmaz dedikizlar selamlar..
bilgisayarin sarj kablosu bozuldu telden de zor oluyor..gecmisi okudum ama alinti yapamadim..
3.bebis dusunenleri tebrik ediyorum valla cok cesursunuz ben hep 2 istiyorum diyorum ama is ev cocuk derken cok yoruluyorum valla korkmuyor degilim
banucum senin buyul kizin kac yasinda..en buyuk destekcin o olur artik...
ayyuzlum lahana corbasi kokmuyor mu ya hic icmedim ama suan karnibahar hasliyorum o bile kokuyor burnuma...
kizlar iki gundur cok saglikli besleniyorum ya da bana oylr geliyortabi size yazicam diye ekstra dikkat ediyorum...
yani fiilen cok burada olamasam da hep aklim burda..
bilgisayari yaptirayim daha cok girerim insallah..
dunku menumu yazayim..
sabah..2 dilim tambugday ekmegi..
bir dilim peynir..2 kucuk havuc nar eksili..1 kasik ufalanmis ceviz...
ara..bir muz..1 turk kahvesi...1 mandalin..
aksam..1 kase tarhana corbasi..2 kasik taze fasulye..3 kabak mucveri..yogurtlu havuc...
canim cok gecmis olsun. canini sıkmak istemem ama gecen sene bir komsumun esi bu hastalik yuzunden vefat etti. ustelik oglu sekiz kizi bes yasindaydi. son anina kadar sigara icmeye devam etmismerhaba kızlar nasılsınız ben 1 haftaya yakındır gelemiyorum eminim kızıyorsunuz çok kızacaksınız kilom aldı başını gitti ama umurumda değil o gider kızlar zor günler geçirdim dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var buna babamın iş yerinden sağlık taraması yapılması istenmiş sanırım devlet dairelerinde zorunlu hale gelmiş her neyse babam gitti yaptı sonra haber geldi ki tahliller kötü çıkmış ciğer tahlilleri tekrar tahlil filan verildi bugün kesin teşhis konuldu koah mış yine buna hamd olsun ben daha beterinden korkuyordum ileri dereceymiş ciğerinin yarıdan fazlası çürümüş resmen bu yaşam şekliyle giderse 1 yıl içinde tamamen iflas edebilirmiş ne yapmam gerek bilmiyorum inceliyorum ama dönüşü yokmuş ancak yavaşlatılabilirmişşş çok korkuyorum kızlar etrafınızda olan varmı ne yer ne içer ne iyi gelir bileniniz varmı ne olur dualarınız da babamıda katın
canim kafa karisikliginin nedeni hormonlarin. ben ne cektim o yuzden. zor da olsa gectim sukuraynen canım yoksa gıdısat ıyı degıl +lar duraksızca gelecek ınsallah canım atlatabılırım sınavları fazlasıyla korkuyorum cunku anlamakta baya zorluk cekıyorum nedense ya hocanın verdıgı ders notlarında var tuhaflıkyada bende cumleler garıp gelıyor bıde ısın kotusu ne tarz soru sorabılır onu kavrayıpta ona gore calısamıyorum
kizlar sanki ise yariyo bu corba. sabahi iple cekiyom. esim hasta bu gun. oturma odasinda uyudu kaldi. kac defa kaldirdim uyanamadi. ilac almisti o uyuttu sanirim. o olmadan da yatmak icimden hic gelmiyo. can sıkıntisindan bir lt su ictim. bu gun roplamda dort lt oldu heralde sivi miktari
sagoll kuzummm
iyi geceler tatlı rüyalar hamişim rabbim zihin açıklığı versin inşşş
sorma canım ya cok zor oluyor bıde bı gune 3 tane sınav koymuslar nasıl altından kalkcaksamufak bir sir verimmi. arkadasim soyledi piserken icine bir parca ekmek atarsan piserken kokmaz dedi
canim cok gecmis olsun. canini sıkmak istemem ama gecen sene bir komsumun esi bu hastalik yuzunden vefat etti. ustelik oglu sekiz kizi bes yasindaydi. son anina kadar sigara icmeye devam etmis
canim kafa karisikliginin nedeni hormonlarin. ben ne cektim o yuzden. zor da olsa gectim sukur
yarın bol eksılı gorucez desene senı ınsallahhhkizlar sanki ise yariyo bu corba. sabahi iple cekiyom. esim hasta bu gun. oturma odasinda uyudu kaldi. kac defa kaldirdim uyanamadi. ilac almisti o uyuttu sanirim. o olmadan da yatmak icimden hic gelmiyo. can sıkıntisindan bir lt su ictim. bu gun roplamda dort lt oldu heralde sivi miktari
aman kuzum dıkkat et gecelerı esımden bazen banada yorgan kalmıyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrrrrrr
İnşallah bugünüde bol eksili ve az kalorili atlatırızda yarın tartıda güzel güzel rakamlar görürüz
Bu sabah şükür baş ağrısı falan kalmadı ama bu seferde böbreklerim ağrıyor
Anam Doktordan randevu aldım ya bütün sıkıntılar başladıeşime sabah diyorum böyle böyle böbreklerim ağrıyor diye oda kızıyor normaldır gece yorganı hiç kullanmıyorsun ki diyor dedim ne bileyim uykuda ne yaptığımı bilimiyorum ki Kendime uyku tulumu mu alsam ne yapsam diyorum gülüyor
Sanırım üşütüyorum ama birazdan sıcak su torbası yapar koyarım arkama eminim geçer anında
Ay çok merak ettim canım yarın ne çıkacak sonuç
Senin şu çorba işe yararsa acaba bendemi tekrar denesem ( tabi seninkiyle benim yaptığım aynıysa deneyemembenimkinde anam yok yoktu bir sürü sebze vardı içinde lahana haricinde kabak, brokoli, enginar, bezelye falan fişman yani yok yok tabi ağır gelir karaciğerlere
Bu arada enişteyede çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versinde seni fazla uğraştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?