Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Anamdan yeni geldim sayılır
Allahtan giderken yemeğimide yapmıştımda şuanda rahatım
Eşimi arıyayım eğer geç gelecekse ben kızlarla yemeğimi yerim geç olmadan
Bugün bir baş ağrısıdır gidiyor sabahtan beri ama şükür hafifledi en azından
Babamda diyor kızım hasta olacaksın belkide diye
Bu arada dün annem Aşure yapmış hatta sırf ben Karataydayım yemem dedim diye kadıncağız bana iki kase şekersiz yapmış
Nasılsa içindekiler Karataya uygun diye denemelik az ayırmış ama cidden Tadı berbattı yaaa
hiç yeme daha iyi
birini zoraki yedim zaten
diğerini annem götür istersen dedi
Dedim Allahın gücüne gitmesin ama cidden yenmez bu şekersiz diye ( kayısı çok az lezzet vermiş ama o bile çok çok az hani tuzsuz yemek gibiydi
)
Bakalım cuma günü ben alacağım Aşure kazanını ( büyük ihtimalle haftasonu yaparım bende
apartmana dağıtır birazda evdekilere ayırırım ama tabi mecbur şeker ekliyeceğim sonuçta apartman topa tutar beni
valla bu senenin aşure faciası diye kadınların diline dolanırım
)
Valla bende o saatlerde burada olsaydım kesin en azından bir tane ye derdim
CAnan Hoca ne diyor bol marulla yiyebiliriz çok sık olmadığı sürece
Benim büyük 15 yaşına girdi
aslında gerçekten çok büyük yardımı oldu kardeşinde bile hatta geçenlerde bir sinirlendi ulen emzirme olayı hariç ben büyüttüm bu cadıyı dedi kardeşi için
ki cidden bana inanılmaz faydası oldu ama şu anda lafını edince sinirlenip siz yine niyeti bozdunuz yol yapıyorsunuz diyor
Ufaklıkta ben bakarım Anneciğim diyip duruyor
4 yaşında ama ablasının dediği gibi daha ana karnında ergenliğe girmiş diye
Harika bir paylaşım olmuş canım Ellerine ve emeğine sağlık
Ne güzel bunu kayıt edip aslında gözümüzün önünde olsaya bari meyve yiyeceksek de faydasını bilip ona göre yiyelim
Aramıza hoşgeldin
İnşalalh birlikte hem çok hoş sohbetler edeceğiz hemde güzel güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
Ben bu topiğin Oynak başıyım
Hepimiz her gün menülerimizi burada paylaşıyoruz bende oynak başı olarak hem kontrol ediyorum devamsızlık yapan varmı diye hemde arada Hatırlatıyorum unutulan menüleri
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ( sabahtan ) ve Topiğimizin kaptanı Adaşım Sweetdimple ( banu ) bizim için haftalık liste hazırlıyor ( aylıkta var )
Yeni gelen arkadaşlar 2.ci bildirimlerinden sonraki hafta dahil olabiliyorlar listelerimize ( devamlılık olayından dolayı yoksa gelip dahil olacağım diyip 3 gün sonra yok olan arkadaşlarda maalesef var ve Kaptanımız boşuna uğraşsın istemiyoruz
)
Umarım yeni gelen tüm arkadaşlar daim olur ve listelere dahil olurlar
Oyyy hala düzelmedimi kuzu
Rabbim acil şifalar versin gerçekten onun içinde senin içinde çok zor bir durum
Kuzum pes etme belkide Ayyüzlümün dediği gibi Ay'ın durumuyla ilgili bir şeydir ( inan ben bile artık etkilendiğimi düşünüyorum )
Bak acıktığında öğlene doğru şöyle çok güzel buz gibi büyük bir bardak ayran iç
Hem leptinin bozulmamış olur ( öyle diye hatırlıyorum ) hemde kazınma olayını hasarsız atlatmış olursun
Kız haftada 1 kg azmı sanki
Ne güzel gidiyor işte 1 kg da olsa