80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma canım bende delı yatarım dıyordum ama sımdı dıyemıyorum esım sagolsun yatııgım gıbı kalkıyorum
hosgeldın canım gecmıs olsun kuzuya
erken kalkmaya bı turlu alısamadım ben ya gecede cok uyandıgım ıcın sabah erken kalkmak cok zor oluyor
sorma canım bırazdan yıne gıdıcem notları almaya sınav tarıhlerımm bıraz daha duzelmıs en azındann carsamba 3 sınav yerıne cuma 2 sınava ındırmıslar
cok gecmıs olsun canım kuzuya o lahanayı sanırım bı ben ıcemedım ya

oo apartman şanslı senin gibi komşuları olduğu için meleğim.
.iyi olur herkes doğal yoğurt yesin..
bende dün babaannemler dedim vereyim sizede yoğurt yapın diye ama sağolsun yengem alaycı davrandı..kendileri bilir zorlada yoğurt mayalatacak halim yok sonuşta..

annemde üşengeç o konularda ne süt alır nede yoğurt yapar..

sadece bir akrabımız çocuklarına çok düşkün ve hazır bişey yedirmemek için çaba gösteriyor,isterse ona seve seve vericem..

ohh ne güzel demek misafir var,kolay gelsin meleğim hoş sohbetler misafirlerle..

sanada kolay gelsin merve.
işallah sınavın güzel geçerde seneye kuzuyla uğraşmazsın canım..

lahana çorbasını az suyla kapuska tarzı yapıyım diyorum,olurmu bilmem ya ayyüzlü yazsın bakalım tarifi..

sagol canım benım bılmemkı benım tarıfte lahana bıber sogan domates maydanoz ve kabak vardı sebzeler azıcık kavrulmadıgından dırek haslama oldugundan tadı cok kotu oldu ne yag var ne tuzz

hadi gözün aydın kuzum 3 sınava çalışmaktansa 2 sınav daha kolay olur ayyüzlüm bir parça ekmek atınca kokmuyormuş demiş ama ben eskiden çok içmiştim benden uzak dursun

Yok meleğim biz de çok şanslıyız inan ki komşularımız çok tatlıdır aile gibiyiz bütün apartman sırf komşularımızdan atrılmamak için burdan taşınamıyoruz

sen teklifini yapmşsın meleğim geri çevirdilerse onların meselesi isteyene verirsin

bi sohbet bi servis bi kk yapıyorum meleğim

bıde oyle denemek lazım canım dogumdan sonra belkı ınsallah gerek kalmazdayanlız bu aralar canım acayıp yas pasta cekıyor tatlı krızıne gırdım sanırım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Biraz iş yaptıktan sonra az da boncuk yapayım derken annem kahve içmeye geldi
Allahtan kızıma okul çıkışı deng gelmişte geleceğini haber verdi
İşlerim daha tam bitmemişti anında yine motoru totoşa bağlayıp koştur koştur bitirdim yoksa kesin söylenirdi önce işini bitirseydin ya işte bu saate kadar ne yaptın diye titiz hatun olunca bizde her an tettikteyiz

Tabi kız kardeşim o konuda daha şanslı
O daha uzakta oturduğundan ona haber vermeden gitmiyor bana çoğu zaman çat kapı yapıyor aynı sokakta olunca bazen eşime diyorum keşke uzak bir yerde otursaydık diye daha iyi o bahaneyle her işini yapmak zorunda kalıyorsun diye dalga geçiyor tabi

Erkek kardeşimle Skypeden görüştürdük annemi
Bizim bir tanıdığın kızı doğum yapmış Salaklar çocuğu daha ilk haftadan hastanelik etmişler Kulaklarıma inanamadım Kız zaten cahil, ilk çocuğu ve Annesi yanında olduğu halde sık sık emzirmesi gerektiğini söylememiş DAha doğrusu bebek iki üç fırt çekip uyuya kalınca bunlarda doydu diye çocuğu yerine bırakmışlar ve resmen çocuk buruşmuş doğru okudunuz okadar aç kalmış ki çocuğun cildi resmen kuru erik gibi buruşmuş Hastaneye kaldırmışlar ve hemşire bile bunlara fırça atmış hadi bu kadın cahil ama siz nasıl bu çocuğu aç bırakırsın buruşacak kadar ( resmen çocuğun içi çekilmiş )
Şu anda hastanede yatıyormuş ve çocuğa serum veriyorlarmış hatta başından bile iğne yapmışlar 3 kere ( çocuğun beyni oksijensiz kalmış ve doktor inşallah çocukta hasar kalmaz demiş )
Resmen çocuğu neredeyse öldüreceklermiş
Kızıda anasınıda zaten sevmezdim ama şu bebeğe içim acıdı resmen Ya biri Annesi biride Anannesi

Anammmm o zaman bende kesinlikle tarifini istiyorum
En azından motivasyon olur ( artık eskisi gibi haftalarca beklemek istemiyorum kırılmaları görene kadar )

Gerçekten harika bir sonuç sonuçta ödemde olsa insan daha bir gaza gelir

Geçmiş olsun cecom aman allah korusun böbreklerini üşüttün sanırım ben de ne yaz ne kış hiç atlet giyemem ama kışın yeleğim hiç sırtımdan çıkmaz

Kız ne hırkası ben çorap bile yiymem hatta öğlen annemin geleceğini duyunca anında çorap arayışına girdim Geçenlerde kadıncağız bana 10 cift çorap aldı bir daha seni çorapsız görmiyeyim bak sonra oram ağrıyor buram ağrıyor diyorsun diye bende anında ayağıma çorap giydim hatta gelir gelmezde baktı çorabım varmı yokmu diye
Ama söz verdim onada en azından çorap eksik etmiyeceğim artık ayağımdan

hosgeldın canm aramıza

cok gecmıs olsun canm ınsallah duzelır kuzucuk en yakın zamanda

hoosgeldın canım benım dıyet sekılınde degılde saglıklı beslenırsen sorun olacagını zannetmıyorum

teşekkür ederimmm. bugun biraz kötü bir başlangıç yaptım ama kararlıyım zihnimi zorluyorum..

teşekkür ederimm.. ilginiz için...

çok teşekkürler desteklerinizi bekliyorum bugun azimli olduğum söylenemez ama... akşama salata yiyeceğim :)

iyi akşamlar kızlarr
yeni hastaneden geldim ,soframı hazırladım size bakıyım dedim..

sağolsun doktor hiç ilgili değildi,sonuçlaa bakı nodülerin çoğalmış genel cerraha git benim alanım değil dedi.

kolestrol ve trigiliserit LDL yüksek çıkmış.demir yerlerde sürünüyor ,dr a ddim uzun zamandı demirim düşük ne yapabiliriz..ne dese beğenirsin,ne düşüğü yooo demirin gayet iyi düşük falan değil...

öylemi dedim..
rica ettim bi grip ilacı yazsın diye,,yazamam dedi..

koydum geldim..
sagol canım benım bılmemkı benım tarıfte lahana bıber sogan domates maydanoz ve kabak vardı sebzeler azıcık kavrulmadıgından dırek haslama oldugundan tadı cok kotu oldu ne yag var ne tuzz

tuzdamı yokk..
anamm ben tuzsuz asla yemem..ama birazcık koysak olmuyormu..

gözlerime inanamadım cecomm
sen ne diyorsun öyle,dediğin gibi ane cahil bilmez annanenin aklı nerdeydi acaba o bebek buruşuncaya kadar..
allah korusun işallah bi sakaklık kalmasa bari bebekde..

annen seni düşünüğünden çorap festivali yapmış sana sende giy hakkaten canım kış geldi havalar soğuk..
ben ayaklarımı üşütünce anında karnım şişiyor..

Çok geçmiş olsun canım bakalım yarın bende ne çıkacak sonuçlar
Olmadı buradan karşılaştırız sonuçlar benim öğlende çıkar sonuç ama ancak Pazartesi tekrar sonuç göstermeye gidebilirim sanırım

Bakalım benim Doktor nasıl birşey çıkacak Umarım bu düzgün biri çıkar ( öncekileri cinsti hatta son gittiğim benden iyimi bileceksin dedi bir şeye yorum yaptığımdan )
Aynı doktora aldım zaten babamla randevuyu ( oda cinstir her doktoru beğenmez bari bu ilgili biri çıksa bari de adamcağız rahatlasa )

Sorma canım yeminle aklıma takıldı o bebeğin durumu inşallah beyinde hasar kalmaz.
Kız Anannne kendini genç kız sanan bir tip ( nerede bir bar nerede bir eğlence hatun anında atlar kaç yaşına gelmiş kilolu olduğu halde mini etek giyen kendini kızıyla bir tutan biri işte )
RAbbim ikisinede akıl fikir versinde bari bundan sonra daha dikkatli olurlar

Çorapları geçirdik ayağımıza kim bilir belkide o yüzden ağrım oluyor arada böbreklerde

Akşam yemeğimide yedim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah peynirim ve zeytinim olmadığını fark ettim peynirin yerine ayran tükettim ama bu akşam eşime tembihliyeyimde gelirken alsın peynir zeytin olmadı yarın hastane dönüşü ben alıp Annemde güzel bir kahvaltı ederim

Akşam yemeğinde de zeytinyağlı pırasa ve bol salata vardı Salatalık turşularındanda 3 tane yedim Alman turşusu yani tuzu çok çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…