- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
gunayın kızlar
bugun gene meshur bulantımla uyandım ne guzel yoktu ne zmandır
yumurtayla azıcık ekmek yıyıp okula gıttım ama bosuna gıtmısım sınır oldum hoca yokmus gerı dondum
kk ya bı bakıp dersın basına gecıcem
cok uykum var ama ders calısmam lazım hıc uyuyamıyorum geceler bugun 2 de kalktım 4 te 5 de kalktım en son 6 da sabah namazını kılmya kalktım sonrasında yattım ama uykum olmasına ragmen dalamıyorum uykuyaa sınır oldum bugun
hafıfte bıde bas agrısı var mudavım gıbı bısey oldu oda artık
sagoll kuzummm
sorma canım ya cok zor oluyor bıde bı gune 3 tane sınav koymuslar nasıl altından kalkcaksam
yarın bol eksılı gorucez desene senı ınsallahhh
aman kuzum dıkkat et gecelerı esımden bazen banada yorgan kalmıyorusuyup uyanıyorum bıde her uyandıgımda kendımı kucucuk bı yerde buluyorum aksam yatarken esıme dıyorumkı senın tarafta yatalım yoksa gece sen benı yere atıcan dıye dalga gecıyorum guluyor uyuz
kız nasıl oyle yatıyor anlamıyorum aksam onun tarafında uyuyoruz gece bı uyanıyorum benm tarafa gecmısız sadece vucudumun sıgdıgı bı yerım var dumduz yatmıs bı vazıyette uyanıyorumben kendıme delı yatıyorum dıyordum esım benden beter cıktı bıde o yorganı oyle bı hale getırıyorkı uzerıme cekemıyorum mecbur uyandırıyorum herıfı
bu gün benim başımda da hafif bir sızı var nedir bilemedimBaşımın ağrısı maalesef geçmedi biraz uzanmaya çalışayım belki geçerde uyurum
Herkese hayırlı geceler ve hoş sohbetler diliyorum
Sabah görüşmek üzere
Allaha emanet olun
menun güzel cnm maşallah sana bu hafta sende vereceksiniyi geceler kizlar...
elmasekerim babacigina cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten...hemen sigarayi birakmasi lazim..ikna olur insallah...baba benim can evim...Allah sifa versin bir an once..
kizlar bugunku menum...
sabah...2 mucver..bir dilim peynir...
ara..1 muz..bir.mandalin..
ara..bir.avuc fistik..bir kupa sekersiz neskafe..
ara..1 kupa kiraz sapli form cay...1 yesilcay...1 avuc uzum..
aksam..bir kase kabak corbasi..3 catal firinda karnibahar...5 catal kizartma...
hadi bakalım gülayım cuma rekor bizdekizlar sanki ise yariyo bu corba. sabahi iple cekiyom. esim hasta bu gun. oturma odasinda uyudu kaldi. kac defa kaldirdim uyanamadi. ilac almisti o uyuttu sanirim. o olmadan da yatmak icimden hic gelmiyo. can sıkıntisindan bir lt su ictim. bu gun roplamda dort lt oldu heralde sivi miktari
slm arkadaşlar bazı sorunlardan dolayı giremiyordum.vize sınavlarım vardı,küçük oğlum hastalaqndı,kayınvalide baskın yaptı........liste uzar gider.
geçen hafta kilo bildirimi yapamadım.umarım sorun olmaz.olmaz demi sweetdimple.bu arada 1 ocağa kadar hedef koyalım fikrine bayıldım.ben de varım.
herkezi şahit tutarak söylüyorum 1 ocakta 79 kiloya ineceğim inş.
86 dan 79 a
az mı oldu yoksa gaza geldim yavvv
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrrrrrr
İnşallah bugünüde bol eksili ve az kalorili atlatırızda yarın tartıda güzel güzel rakamlar görürüz
Bu sabah şükür baş ağrısı falan kalmadı ama bu seferde böbreklerim ağrıyor
Anam Doktordan randevu aldım ya bütün sıkıntılar başladıeşime sabah diyorum böyle böyle böbreklerim ağrıyor diye oda kızıyor normaldır gece yorganı hiç kullanmıyorsun ki diyor dedim ne bileyim uykuda ne yaptığımı bilimiyorum ki Kendime uyku tulumu mu alsam ne yapsam diyorum gülüyor
Sanırım üşütüyorum ama birazdan sıcak su torbası yapar koyarım arkama eminim geçer anında
Ay çok merak ettim canım yarın ne çıkacak sonuç
Senin şu çorba işe yararsa acaba bendemi tekrar denesem ( tabi seninkiyle benim yaptığım aynıysa deneyemembenimkinde anam yok yoktu bir sürü sebze vardı içinde lahana haricinde kabak, brokoli, enginar, bezelye falan fişman yani yok yok tabi ağır gelir karaciğerlere
Bu arada enişteyede çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versinde seni fazla uğraştırmasın
Gayet makul hedef korkma sakin yaparsinslm arkadaşlar bazı sorunlardan dolayı giremiyordum.vize sınavlarım vardı,küçük oğlum hastalaqndı,kayınvalide baskın yaptı........liste uzar gider.
geçen hafta kilo bildirimi yapamadım.umarım sorun olmaz.olmaz demi sweetdimple.bu arada 1 ocağa kadar hedef koyalım fikrine bayıldım.ben de varım.
86 dan 79 a
sabah sporu enerji veriyor ben platese bayilirim sabah. Menu de iyi sayilirgünaydın hanımlarrr.geçmişi yeni bitirdimmm.sohbetinize sağlık ..
ben bugün trambolin açılşımı yaptım.sabah eşimle 6 da kalktım.evi temizledim.taktım trambolin cd mi dvd ye yaptım sporumu sonra duşumu aldım.saçlarıma fönümü çektim.no makeup dediğimiz aslında makyaj var ama yokmuş gibi duran sade makyajımı yaptım.foto paylaşsammı ki acebaaa :)vallaha kendimle ilgilenince enerjim daha yüksek oldu.gerçi her gün saç,makyaj yapıyoruz az-çok ama bugün sporumu zamanında yapabildiğim için sevndim.inşallah bu düzenimi götürürüm.
dünkü menümü yazayım hemen...
sabah 2 dilim kepek ekmeğine sürülmüş az labne-2 dilim ananas-5 zeytin-yeşilçay
ara 2 bisküvi ve ananaslı yeşilçay
öğlen tavuk-ciğer salata
akşam çorba ve yoğurt
yatmadan hibiskus çayı limonlu
su :1,5 lt
spor 20 dk tempolu yürüyüş
bence güzel canım ama elbetteki bu yağda olabilir ödemde.ama sonuçta sana moral olacaktır.biraz verdikten sonra yoluna daha motive devam edeceksindir..sonucu paylaşayım. önceki gün 81.5 dimdün lahanaya başlarken 80.5 dim. bu sabah da 79.5 dim ama wc yw çıkamamıştım daha. nasıl sence sonuç.
benim çorbada lahana, soğan, domates, yeşil biber, maydanoz var. dünden beri kendimi dinliyom kaşıntım varmı ağzım uyuşuyomu bişe oluyomu diye. çok şükür şimdilik bişe yok. bir kaşıntı var ama o lahanaya başlamadan 2 gün önce başlamıştı arada tutuyor mevsimsel sanırım
aynen sabah sporu enerji veriyor insana keşke hep yapabilsek.karataya cesaret edemedim değil.hala yapabilirim ama şu anda yaşamımdaki yoğunluk arasında bir düzen kurmaya çalışıyorumGayet makul hedef korkma sakin yaparsin
sabah sporu enerji veriyor ben platese bayilirim sabah. Menu de iyi sayilir
karataya cesaret edemedin sanirim
iyi geceler kız larr
bu günde çarşı yolları benimdi,fatıraları yatırdım ordanda babaannemlere gittim..benim kızn okulu onlara yakın,benim kz bu gün akşam 9 da çıktı okuldan,hem kızıda amcam alır arabayla diye düşündüm,sağolsun amcam kızı aldı bizide eve getirdi..babamız yolda ve benim kızın etütleri çok geç bitiyor..
ELMAŞEKERİM
çok geçmiş olsun canım babana,allay şifalar versin..ama biran önce sigarayı bırakması lazım..bırakmasa bile azaltsa az çok faydası olur kızlarında dediği gibi.
benim eşimin tetzeside o hastalıkdan yatmıştı..evin içinde bile oksijen tüpü kullanırdı..allah yardımcısı olsun ..
birde her işte bir hayır var demişler..iyiki iş yeri bu kontrolü istemiş.en azından geç olmadan tedbirini alır daha dikkatli olur..henüz iş işten geçmiş değil çok şükür canım,o yüzden üzülme sağllıklı beslenerek dumana maruz kalmadan yaşarsa ilerlemeside yavaşlar hastalığın..
sabah
yesil çay
2 dilim ekmek
salatalık zeytın
1 ücgen peynır
1 tatlı kasıgı recel
öğlen
2 dılım ekmek
2 dılım salam
1 dılım kasar
bol marul
portakallı form kraker
aksam
8 sogan halkası (metrodan dondurulmus almıstık yagsız fırına surunce cok guzel gevrıyor :) )
1 bardak ıce tea
......
YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ
iyi geceler kizlar...
elmasekerim babacigina cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten...hemen sigarayi birakmasi lazim..ikna olur insallah...baba benim can evim...Allah sifa versin bir an once..
kizlar bugunku menum...
sabah...2 mucver..bir dilim peynir...
ara..1 muz..bir.mandalin..
ara..bir.avuc fistik..bir kupa sekersiz neskafe..
ara..1 kupa kiraz sapli form cay...1 yesilcay...1 avuc uzum..
aksam..bir kase kabak corbasi..3 catal firinda karnibahar...5 catal kizartma...
kizlar sanki ise yariyo bu corba. sabahi iple cekiyom. esim hasta bu gun. oturma odasinda uyudu kaldi. kac defa kaldirdim uyanamadi. ilac almisti o uyuttu sanirim. o olmadan da yatmak icimden hic gelmiyo. can sıkıntisindan bir lt su ictim. bu gun roplamda dort lt oldu heralde sivi miktari
kizllar gunaydin dunki kahvaltim domates salata peynir kasar zeytin bi kac dilim salam aksam izgara kanat yedim ve gece 1 elmaa canim cekti :):)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrrrrrr
İnşallah bugünüde bol eksili ve az kalorili atlatırızda yarın tartıda güzel güzel rakamlar görürüz
Bu sabah şükür baş ağrısı falan kalmadı ama bu seferde böbreklerim ağrıyor
Anam Doktordan randevu aldım ya bütün sıkıntılar başladıeşime sabah diyorum böyle böyle böbreklerim ağrıyor diye oda kızıyor normaldır gece yorganı hiç kullanmıyorsun ki diyor dedim ne bileyim uykuda ne yaptığımı bilimiyorum ki Kendime uyku tulumu mu alsam ne yapsam diyorum gülüyor
Sanırım üşütüyorum ama birazdan sıcak su torbası yapar koyarım arkama eminim geçer anında
Ay çok merak ettim canım yarın ne çıkacak sonuç
Senin şu çorba işe yararsa acaba bendemi tekrar denesem ( tabi seninkiyle benim yaptığım aynıysa deneyemembenimkinde anam yok yoktu bir sürü sebze vardı içinde lahana haricinde kabak, brokoli, enginar, bezelye falan fişman yani yok yok tabi ağır gelir karaciğerlere
Bu arada enişteyede çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versinde seni fazla uğraştırmasın
gunayın kızlar
bugun gene meshur bulantımla uyandım ne guzel yoktu ne zmandır
yumurtayla azıcık ekmek yıyıp okula gıttım ama bosuna gıtmısım sınır oldum hoca yokmus gerı dondum
kk ya bı bakıp dersın basına gecıcem
cok uykum var ama ders calısmam lazım hıc uyuyamıyorum geceler bugun 2 de kalktım 4 te 5 de kalktım en son 6 da sabah namazını kılmya kalktım sonrasında yattım ama uykum olmasına ragmen dalamıyorum uykuyaa sınır oldum bugun
hafıfte bıde bas agrısı var mudavım gıbı bısey oldu oda artık
sagoll kuzummm
sorma canım ya cok zor oluyor bıde bı gune 3 tane sınav koymuslar nasıl altından kalkcaksam
yarın bol eksılı gorucez desene senı ınsallahhh
aman kuzum dıkkat et gecelerı esımden bazen banada yorgan kalmıyorusuyup uyanıyorum bıde her uyandıgımda kendımı kucucuk bı yerde buluyorum aksam yatarken esıme dıyorumkı senın tarafta yatalım yoksa gece sen benı yere atıcan dıye dalga gecıyorum guluyor uyuz
kız nasıl oyle yatıyor anlamıyorum aksam onun tarafında uyuyoruz gece bı uyanıyorum benm tarafa gecmısız sadece vucudumun sıgdıgı bı yerım var dumduz yatmıs bı vazıyette uyanıyorumben kendıme delı yatıyorum dıyordum esım benden beter cıktı bıde o yorganı oyle bı hale getırıyorkı uzerıme cekemıyorum mecbur uyandırıyorum herıfı
slm arkadaşlar bazı sorunlardan dolayı giremiyordum.vize sınavlarım vardı,küçük oğlum hastalaqndı,kayınvalide baskın yaptı........liste uzar gider.
86 dan 79 a
günaydın hanımlarrr.geçmişi yeni bitirdimmm.sohbetinize sağlık ..
ben bugün trambolin açılşımı yaptım.sabah eşimle 6 da kalktım.evi temizledim.taktım trambolin cd mi dvd ye yaptım sporumu sonra duşumu aldım.saçlarıma fönümü çektim.no makeup dediğimiz aslında makyaj var ama yokmuş gibi duran sade makyajımı yaptım.foto paylaşsammı ki acebaaa :)vallaha kendimle ilgilenince enerjim daha yüksek oldu.gerçi her gün saç,makyaj yapıyoruz az-çok ama bugün sporumu zamanında yapabildiğim için sevndim.inşallah bu düzenimi götürürüm.
dünkü menümü yazayım hemen...
sabah 2 dilim kepek ekmeğine sürülmüş az labne-2 dilim ananas-5 zeytin-yeşilçay
ara 2 bisküvi ve ananaslı yeşilçay
öğlen tavuk-ciğer salata
akşam çorba ve yoğurt
yatmadan hibiskus çayı limonlu
su :1,5 lt
spor 20 dk tempolu yürüyüş
Günaydın şekerlerrr
meleğim 9 çok geç değilmigeçmiş olsun cnm dün okudum ama alıntılayamamıştım rahatsızmışsın meleğim ayrıca organik yoğurdunu tutturmuşsun çok sevindim cnm benimki de yolda 2 kez mayaladım süper oldu sıra 4 ve 5 te ama sütçüyü bekliyorum
rapunzelcimmm 4 dilim ekmek çok kuzummm o eydiğin kraker de şeker deposu tatlımice tea ve soğan halkasına salam reçel allahımmm iyi ki yanımda değilsin
bugün süpe rbir menü bekliyorum kuzum tartıya son günn
bitanem mücveri fırında yaptın sanırım şayet öyleyse süper yalnız o kadar çok ara yapmışsın ki
miden sindirimi tam bitirmeye başlamışken hoppp bir daha besin gelmiş bu da insülin dalgalanmalarına sebep oluyor kuzumm öğünlerinde sağlıklı besinlerden doyuncaya dek ye ama mutlaka 4-5 saat midene izin ver ki sindirimi sağlasın tatlım şekersiz sıvılar içebilirsin
çok sevindim bitanemmm işe yaramasınaödem bile olsa en azından tekrar motivasyonunu sağlayacak 4 lt su çok böbreklerini yoracaksın canımcım
afiyetolsun pofudukumsadece salama diyorum çünkü çok sağlıksız
Geçmiş olsun cecom aman allah korusun böbreklerini üşüttün sanırımben de ne yaz ne kış hiç atlet giyemem ama kışın yeleğim hiç sırtımdan çıkmaz
boşu boşuna okula gidip dönmüşsün tatlım neden önceden haber vermiyorlarkigeçmiş olsun cnmm benim baş ağrım uyumadan asla geçmez
hoşgeldin kaçakoğluşuna geçmiş olsun cnmm inş şimdi iyidir kv hala sizdemi yoksa
1 hafta ile birşey olmaz cnm aylık liste için en az iki bildirim lazım sadecehedefini sevdimmm
spor mutluluk hormonu salgılatıyor cnm benim sırf bu hormon için bile spor yapılmalıı
doğal belli olmayan makyajın hastasıyım bende
canim dun izinliydim evde olunca da birseyler yeme ihtiyaci hissettim surekli..o yuzden cok ara oldu galiba
ben.hafta bildirim yapacak miyim peki..yoksa haftaya mi yapayim...
Haklısın canım sporu bazen gözümüz almıyor ama cidden daha fazla enerjik oluyoruz.doğal makyajda her zaman daha fresh bir örüntü veriyor o nedenle seviyorum..Günaydın şekerlerrr
meleğim 9 çok geç değilmigeçmiş olsun cnm dün okudum ama alıntılayamamıştım rahatsızmışsın meleğim ayrıca organik yoğurdunu tutturmuşsun çok sevindim cnm benimki de yolda 2 kez mayaladım süper oldu sıra 4 ve 5 te ama sütçüyü bekliyorum
rapunzelcimmm 4 dilim ekmek çok kuzummm o eydiğin kraker de şeker deposu tatlımice tea ve soğan halkasına salam reçel allahımmm iyi ki yanımda değilsin
bitanem mücveri fırında yaptın sanırım şayet öyleyse süper yalnız o kadar çok ara yapmışsın ki
miden sindirimi tam bitirmeye başlamışken hoppp bir daha besin gelmiş bu da insülin dalgalanmalarına sebep oluyor kuzumm öğünlerinde sağlıklı besinlerden doyuncaya dek ye ama mutlaka 4-5 saat midene izin ver ki sindirimi sağlasın tatlım şekersiz sıvılar içebilirsin
çok sevindim bitanemmm işe yaramasınaödem bile olsa en azından tekrar motivasyonunu sağlayacak 4 lt su çok böbreklerini yoracaksın canımcım
Geçmiş olsun cecom aman allah korusun böbreklerini üşüttün sanırımben de ne yaz ne kış hiç atlet giyemem ama kışın yeleğim hiç sırtımdan çıkmaz
boşu boşuna okula gidip dönmüşsün tatlım neden önceden haber vermiyorlarkigeçmiş olsun cnmm benim baş ağrım uyumadan asla geçmez
hoşgeldin kaçakoğluşuna geçmiş olsun cnmm inş şimdi iyidir kv hala sizdemi yoksa
1 hafta ile birşey olmaz cnm aylık liste için en az iki bildirim lazım sadecehedefini sevdimmm
spor mutluluk hormonu salgılatıyor cnm benim sırf bu hormon için bile spor yapılmalıı
harika bilgiler canım emeğine sağlık
evet canım aynen öyle.kırmızı rujun her daim kullanılması yerine daha şık olmak istediğimiz bir günde eyeliner ile süper durduğunu düşünüyorum.o zaman kırmızı rujun hakkını vermiş oluyoruz..
Rica ederim cnmmkeisnlikle sporsuz bir hayat düşünemiyorumm herşeyin doğal olanı güzel değil mi makyaj da da öyle ne bilim kıpkırmızı bir ruj bana çok itici gelir her zaman
Günaydın şekerlerrr
Canlarım bugün yokum beni affedin...
hayırlı günler kızlarr
güya bu gün sonuşları göstermek için hastaneye gidecektim.hatta orda çok beklemeyim diye nette sıra almıştım..ama benim büyük kız okulda hastanmış,telefon ettiler gelip alırmısınız yoksa kendisi gelirmi diye..bende kendisi gelebilir dedim.sonuta benim gidip almam zaten onun okuldan çıkış saatini bulur.çoukla hazırlan 2 otobüsle git tekrar arkana dön falan çok uzun sürer..nasılsa gündüz vakti gelir kendi..hatta gelirken sağlık ocağında inde dr ilaç yazsın dedim becerebilirse iyi olur dr işini.
bende düşünüyorum anahtarı yok çocuğun halasıda evde yok kapıyı açcak kimse yok..ben gitmiycem hastaneye olmazsa,erken gelebilse saa5 olmadan yetişebilirsem gşderim yoksa kalsın artık sonra bi gittiğimde gösteririm nasılsa..hatta başka dr mı göstersem diyorum bunu pek tutmadım..
nasılsın meleğimmm
çok şükür yoğurt işi mutlu sonla bitti ,seninkide olmuş çok sevindim sağlıklı katkısız yoğurtlarımız var atrık..hatta küçük bebeği olan tanıdıklara vermek istiyorum o mayadan. bebişler saf yoğurt yesinler..
evet canım 9 çok geç,,haftanın 2 günü 9 da,2 günü 7 de,1 günüde normal saatlerinde 4 de çıkıyorlar..inan kafan karıştı hangi gün kaçta çıkıcaklardı diye..8. sınıf benim kız bu yıl derslere çok ağırlık veriyor okul sınav öncesi çocuklara nefes bile almak yok..etütleri 9 a kadar uzuyor böyle olunca..zaten cumarteside etütleri vardı bu hafta pazarda ders varmış..kafa kazan oldu çocukların..
AYYÜZLÜM
senin yaptığın lahana çorbasının tarifini yazarmısın canım.
bizimde komşu aradı lahana var alın diye..gittim yığınlarla lahana çıkmış bahçesinden..2 tane orta boy aldım,yazık kadın hemen 2 tanemi alıcan diyor..napıyım dedim şimdilik bunu bi yiyelim alırım yine dedim geldim..zaten sarmalık değil lahanalar turşuya yada kapuska olur ..hazır lahana çokken orucu bitiriymde bende yapıyım sende işe yararsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?