80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ÜYELER.................. GÖĞÜS BEL KALÇA
adaer....................... 104...........102...........110
selma12.................. 102.......... 89.............115
asutaha................... 110...........100...........110
brose....................... 103...........88............ 112
handerya.................. 103...........96............ 108
serradeniz................ 89.............78............100
melocum...................98............ 85............ 105
elimphia....................101...........97............ 112
yagmurgozlu..............108...........95............128

arkadaşlar verenleri ekledim ölçülerinde yanlışlık olan varsa düzeltiriz

en koca memeli benmiyim yaaöff:kedi: erimiyoki onlarda zayıfkende aynıydılar kilo aldım hala aynılar

eelınsaglık canım teşekkürler ŞenizŞeniz

hey yavrum be şuraya bak miss world adaylarının ölçüleri nete düşmüş:sm_cool:

erimiyo yaa:kedi: benim tek çözümüm ameliyat herhalde 55 kiloykende 95ti 85kilo oldum hala 95 kilo alıp vermem etkilemiyo onları:kedi:

en koca memeli benmiyim yaaöff:kedi: erimiyoki onlarda zayıfkende aynıydılar kilo aldım hala aynılar

aman canım istersen en kocaman surası burası olan benim sorgusuna girmeyelim hiçbirimiz içinden çıkamayız...:roflol:boşver hepimizin heryeri kocaman işte....sonuca bakcaz...artı kilo almana rağmen büyümemeleri de büyük şans..ben de şu anda en koca hallerini yaşıyorum ama zyıflayınca sünecek onlar da orası kesin:sinifsinif:

QUOTE=selma12.;9763181]elımpıya sızı bılmem ama benım bır bacagım o mıss world ların belı kadar demıyorum cünkı onların belındende kalın senağlamasırnaşık şeyklava:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanboşver selmacım biz de onlar gibi olamayız ama olabildiğimiz kadar incelcez..benim de kolum birçoğunun bacağı kadar napalım eritcez..bunlar biraz da yapı meselesi be canım..ben kilo versem de üst bacağım kollarım belim kalındır mesela..Allahtan heryerim nerdeyse aynı oranda kilolu da verince heryerimden gidiyor..kendimizi sevmemiz gerek diye düşünüyorum..ölçülerimizi de elbette..dostça ayrılcaz onlardankaydirigubbakcemile5:roflol:a.s

Bel Kalça Oranı – WHR

Bel / Kalça Oranınız (WHR): %0.77

Armut Vücud : Vücud Yağlarının genelde karınkalça ve baldır bölgesinde toplandığı kişilerdeki vücud tipidir. Kadınlar da Bel Kalça oranı 0.84 ve altı değerlerdeyse bu kişilerin vücud tipi armut-tip olarak adlandırılabilir.
Ölçme Önerisi : Belinizin ölçüsünü alırken belinizin en ince yerinden bir mezura yardımı ile ölçme yapmanız gerekmektedir. Genellikle belinizin en ince noktası göbek deliğinizin en üst noktasıdır.
Kalça ölçünüzü alırken kalçanızın en geniş yeri olan kalça kemiklerinizin etrafından bir mezura yardımı ile ölçü almanız gerekmektedir.
Mezuranın yere paralel olacak şekilde, kırışıklık olmadan ve cok fazla sıkmadan kullanılması gerekmektedir.

Tekrar

armut tıplıymışım kızlar bundan sonra bena kısaca armut dıyebılırsınız hesapladım sonuc bu:sm_cool:delikafaduldenşakkıdı

ben armut değilim canım

QUOTE=selma12.;9763181]elımpıya sızı bılmem ama benım bır bacagım o mıss world ların belı kadar demıyorum cünkı onların belındende kalın senağlamasırnaşık şeyklava:

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanboşver selmacım biz de onlar gibi olamayız ama olabildiğimiz kadar incelcez..benim de kolum birçoğunun bacağı kadar napalım eritcez..bunlar biraz da yapı meselesi be canım..ben kilo versem de üst bacağım kollarım belim kalındır mesela..Allahtan heryerim nerdeyse aynı oranda kilolu da verince heryerimden gidiyor..kendimizi sevmemiz gerek diye düşünüyorum..ölçülerimizi de elbette..dostça ayrılcaz onlardankaydirigubbakcemile5:roflol:a.s[/QUOTE]

yaa benimde öyle üst bacaklarım zayıfken de vucuduma göre kalındı
bu akşam unutmazsam ölçülerimi alıyım yarın kilo bildirimiyle beraber yazarım artık

kızlar dün yediklerimi yazmayı unuttum sanıırm
sabah:kepek ekmekli sandviç+şekersiz çay
öğle:mercimek çorba+bir dilim kepek ekmek
ara:1 elma
akşamazı kavurma+3 kaşık yoğurtla ekmeksiz yedim
2 kere de beşi biyerde çay içtim
2 litre kadar su
spor yok

bende armutum

ahhh ahhh keşke bende olaydım da armut olaydım.Kalas kalas o bele o gelinlik nasıl olacak bilmem ki :sinifsinif:

ahhh ahhh keşke bende olaydım da armut olaydım.Kalas kalas o bele o gelinlik nasıl olacak bilmem ki :sinifsinif:

üzülme canım benım sende sana güzel olacak bır model bulursun ne güzelde gelın olursun boşver zaten zayıflıyacaksın üzülme :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…