80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biliyorum fazla oldugunu gecen hafta + cıkmıstım ondan sonra hıc dıyet menusu yemedım bu sabah da sigara boregı yedım 2 tane mesela sımdı su saatlerde annem kardesım sagolsun eve pızza getırttıler 2 dilim de ondan yedım çok mutsuzum cok

Gerçi hamiş olunca da canın ne çektiyse yemen lazım bilemedim şimdi birazcık ye istersen
bende bilemedim canm aldim gittim pasta ama henüz yemedim ve şuan kendinle savaş veriyorum yarinda Tarti gunu

teşekkür ederimmm. bugun biraz kötü bir başlangıç yaptım ama kararlıyım zihnimi zorluyorum..
Rabbim yardimcin olsun canm
ne gicik doktormus bu ya geçmiş olsun canim evet tuz yağ da yok baharat ve limon suyu kullanabiliyor sun sadce

Menüm
KAHVALTİ
1 rafadan yumurta
1 isirik ekmek
1 tabak patates kizartmasi
ARA
yarim ayva limonlu
AKSAM
1 Tabak tarhana çorbası
4 çeri domates
2 yaprak marul
3 minik köfte

merhabalar ... sohbet ne coşmuş bu ara kızlar..okuyamadım vallahi...kimbilir neler kaçırıyorum...
bugün enerjim dip.. kolumu kaldıramıyorum bugün okulda nasıl girdim o derslere nasıl ders anlattım bilmiyorum gerçekten... eve girmeden pazara uğradım bikaç şey aldım geldim dolaba yerleştirdim çamaşırları topladım ve biraz uzandım uyumuşum biraz ve iyi olmuş...hemen menümü yazıyorum ve leslie ile bi 3 mile yürüyorum+8dak squat da yaparım hiç affetmem :))
kahvaltı 1 domates salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 bardak süt 1 mandalina
öğlen 4 kaşık bamya 1 dilim kepek ekmği
ara 1 kaşık aşure komşum getirdi dayanamadım ama valla bi kaşık :))
akşam köfteli patlıcan salata yoğurt
1 bardak süt ile kapatırım günü de..
haydi bakalım iyi akşamlar :))

Anammmm kızlarr nerelerdesiniz ayollll

Ne zaman benim herif geç gelse bende iki sohbet ederiz diye düşünsem herkesin kocası erkenden geliyor yada başka işler giriyor araya ve kimsecikler olmuyor

Niyet olmadığı halde bir sürü ev ilanına baktım sırf vakit geçsin belki gelen olur diye
Çoğunuda sanki para varmiş gibi birde eleştirdim ay hayatta almam falan diye
Bütün haberleri tek tek okudum ama hala kimse yok hala kimse yok

En sonunda kumara başlayacağım Okey oynamaya gireceğim

sorma canım bende facede zaman gecırmeye calısıyorum uykum geldı erkenden az dha ders calısmam lazım ama hıc o goz yok suan narda mıdemı yaktı nedense

ben geldim cecomm

ok uykum vardı kanepede uyudum biraz,ama ne uyuma,kızlar tv nin sesini sonuna kadar açıyorlar,gözümü açıp kızıp KAPATIN ŞUNUN SESİNİ diyip tekrar uyudum,kapıyı açık bırakıyorlar ev buz oluyor ,KAPATIN KAPIYI deyip tekrar uyuyorum,sanırım öyle 1 saat uyudum..gittim yatağıma uyuyum dedim küçük kızıda aldım ama ufaklık kıpır kıpır ne kendi uyudu ne nbeni uyuttu..bende hiç böyle erkenden uyumak istemezdim ama 5 gündür her allahın günü çarşıdayım çok yoruldum çok şiştim..
yarın kesin artı çıkacam..

ayy o ev ilanlarına baka baka bende bi hal oldum..ama paranın hiç artmaması hatta eksiltme çabaları olunca bakmakdan vaz geçti. sanırım uzun bir zamanda bakmıycam böyle olursa,benim sevgili kaynım verdikleri paranın ceremesini çıkarıyor bizden.

sorma canım bende facede zaman gecırmeye calısıyorum uykum geldı erkenden az dha ders calısmam lazım ama hıc o goz yok suan narda mıdemı yaktı nedense

Valla bazen şu internette sabaha kadar oturanlar nasıl vakit geçiriyor anlamıyorum herhalde benim sitelerden haberim yok diyorum
Bir bardak süt iç belki yanmayı alır diyeceğim ama oda uyku yaparmı bilemedim şimdi

Allah yardımcın olsun canım inşallah bütün şu sınavlarını hayırlısıyla atlatırsında mezuniyetini kutlarız topikçe

Canım hem yorgunluk hemde acaba şekerini yükseltecek birşeylermi yedin
Ben ne zaman uyuklamaya başlasam erkenden hemen düşünüyorum ulen ne yedinde böyle oldun diye ve hep mutlaka altından bir şey çıkar şu insülin direncide bizi maf ediyor ama inşallah onuda yok edeceğiz Allahın izniyle

Kız kenardakini ellemeyin mecbur kalmadıkça
Nakit para var diye saldırıyorsada kaynın parayı eritmek için gidip en azından güzel bir arsaya yatırım yapında para bitti diye rahat versin Yada ne bileyim altına mı yatırım yapsanız hani en azından hazır fiyatlar düşmüşken ileride çıkınca kayıp değil kazanç olur

O kaynınıda Allah bildiği gibi yapsın tabi eltinide

ınsallah canm bugun uyuyamadım ya kafam kalmıyor

altına yatırım yapmakdan korkuyorum açıkcası,ne kadar düşsede satarken baya zarar ediyor insan,ama uzun vade beklenicekse tam zamanı,ama ben bişeyler olur diye ümit edip altına dolara yatırmadım..iyimi ettim kötümü blmem..benim gönlüm arsadan yana,çok hesaplı arsalar bldum netten,ama benimki yanaşmıyor,ille akrabadan kazık yiyecek ..akrabalardan almak istiyor sanki satan var gibi,maksat anasıgilin totosundan ayrılmamak..hoş benim bulduğum yerlerde buraya yakın ama o resmen camdan bakınca görelim istiyor..

uyuklamaya gelince,doğrudur canım şekerimde oynamış olabilir.
otruçtım bu gün,akşamda saç kavurma yaptım ve evde lavaş vardı,canım çok çekti ona sardım yedim..belki o lavaş yapmıştır..

Kizlar nasilsiniz bakim size bir menu yazim
sabah kalkinca kefir
kahvalti karatay ve evakado ve 1 bardak nar suyu
1 de ayran 1 tombul kabak kurubaklagilli dolma acik findik
4 de 1 t.kahvesi ile 3 kare bitter baş agrisi icin yedim iyi geldi
6 da salata hamsi tava
spor sabah 15 dk yurume
ikindi 40dk yurume
aksam 40dk karma(bant+eliptik+bisiklet+lesli+esneme)

İyi akşamlar şekerlerrr sporum tamam duşum tatam yarın için de lahana sardımm geldim sohbete

Cecom baskını güzel atlatmışsın cnmm aynı sokakta oturunca hakikaten işin zor anneciğinin teftişlerinden geçemezsen yandınnn hemen senin eve girişir en iyisi temiz görmesi

bebişe çok üzüldüm açlıktan buruşturana dek akılları nerdeymişşş baksan çok bilmiş geçinirler

cecom atlet giymiyor olabilirsin ama çorapsız gezme lütfen atalarımız ne demiş ayağını sıcak başını serin tut dimiterliksiz çorapsız yeleksiz hayatta gezmem kışın

çok teşekkürler desteklerinizi bekliyorum bugun azimli olduğum söylenemez ama... akşama salata yiyeceğim :)

aşureyi salatayla dengeleyeceksin demek sağlık olsun tatlım bundan sonra güzel menüler bekliyrouz dur bakalım daha yeni başladık

Şansına ne biçim doktormuş meleğim işte bu yüzden kendi doktorumuz olacağız bitanemm hastalanmamk için sağlıklı besleneceğiz

şu parayla hayırlı bir yatırım yapsaydınız bir an önce meleğim şu kaynın ve eltin başına birşey getirmeden

afiyetolsun ceommm

tatlım 5 dk lık bir zevk için 5 saat pişmanlık çekiyoruz işte bu yüzden sağlık olsun olmuşa çare yok önümüze bakacağız

cıs birşey yiyeceğin zaman şöyle düşün bunun benim sağlığıma faydası var mı

Yedikten sonra pişman olurmuyum

bu soruları objektif bir şekilde cevapla sonra kararını ver tatlım

tatlım en azından tadına bak

hamaratlığımız üstümüzde yine maşallahhh affetme tabii squat mekik çok suçlu

1 kaşıkla kalabildiysen şapka çıkarıyorum daisycimm

Geldim cecom geldimmm gitme kumara filannn

menü yazmıyorum kaç gündür..
menüm.
sahur..gerçi gece kalkmıyorum yatmadan yediğim sahur oluyor..

sahur..1 küçük elma. biraz peynir,1 kşk pırasa.

iftar.4 kşk saç kavurma.1 lavaş,turşu,roka.

Afiyetolsun meleğim oruç tutup sahura kalkmayacağın için lavaşa bişey diyemedim ama turşu susatmazmı kuzum yarın

ya sana ve espirilerina bayiliyom sevgili oynak başım cecom

Annemle ben 2 3 yıl abartmıyorum ınternetten ev aradık babam ıstemıyordu o yuzden harekete ge emıyorduk cıkıp sokakalra bakmıyorduk emlakcılarda hep dolandırmaya calısıyor buralarda onlarada gıdemedık. netten kafamıza yatanları ben baska sehırden annem baska sehırde bırbırımıze telefonla ılan numaraları nı verırıdık bakardık dusunur konusur arardık o verıldı elımızde su var dıye baska ev anlatırlardı resımler oldugundan farklı cıkıyor bazen.. en son bı tatıle memlekete geldıgımde bı cıktım ev buldum babasm akabul etmıyordu hıc bır ısıne karsımama dedı evın pazarlıgına annemle ben gıttık adamların yanına :)) en sonunda alabılecegımız en uygun 4+1 i alabıldık. suan 150 mıllyar kadar kazandırdı ev 1 yılda degerı arttı .. annem kredısını cektı oduyor daha yıllarca da ödeyecek cok streslı kredı ısı..
babam dedıgı gıbı hıc bırseye karısmadı hatta abarttı alt kata bı yerden su akmıs sucu getır dedık ben bu evın hıcbırseyıyle ılgılenmeyecegımı soylemıstım dedı eskı oturdugumuzdada sucu gerekıebılırdı bu tasındıgımız ıcın gereken bır ıs degılkı dedık ılgılenmedı
Bazen çok garıp oluyor babam bı suru adamla telefonda yuzyuze bız muhattap olduk bı basımıza gıbı.. baska bı konuda rahatsız olur sen nıe gorusuyorsun ben hallederım der bazende boyle ruuhu duymuyo arada huyumu degısıyor nedır .. anneme dıyorum sen ıyı dayanıyorsun buna dıye.. Erkeklerın genel yapısı çok umursamaz gamsız dertsız tasasız..

Aksam sporuna nasil kactim biliyormuunuz sevgili kocam gozume bakti ali ye odev yaptirim diye daha bakarbakmaz ah canim ben spor yapcam dedim dondu bisi demedi bi baktim "ela lale el ele. Ali et a. Talat ata atla." Okutmaya basladi ama olmayan saclarini da yolacakti sinirden hemen fiydim fitnese kactim yoksa bu aksam spor gumleyecekti sinir harbi yapacaktim allah korusun

Valla Eniştede hakikaten bir alem hee tanıdıktan almak her zaman kötüdür hani kör ölür badem gözlü olur hesabı sonradan ay ucuza kapattılar malımız daha değerliydi bizi kandırdılar falan gibi laflar çıkıyor sonradan ve inan pişman ederler insanı
Bence sen en tatlı halinle enişteyi ikna etmeye çalış en azından ufakda olsa bir yer alında para hiç olmasın
Nasılsa sonradan satılabilir yine hani olurda daha iyisini bulursanız

Tamamdır adaşım ayak bundan sonra sıcak tutulacak
Aslında çok doğru diyorsun ama işte fenalık geliyor çoraptan
Evin için çok sıcak Allahtan ( petek yakmasamda sıcak ) ama yinede dikkat edeceğim olmadı kızın pufudukları var ayıcıklı onları giyerim nasılsa o hep çorapla gezdiği için giymiyor onları
Allahtan büyük bana çekmemiş yaz kış atlet ve çorapla gezer hatta yazın çıkar kız şu atleti derim oda üşüyorum çıkarmam der
Ufak aynı ben onada devamlı pufuduklarını giy diyorum çorabını çıkardığı anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…