biliyorum fazla oldugunu gecen hafta + cıkmıstım ondan sonra hıc dıyet menusu yemedımGünaydın şekerlerrr
meleğim 9 çok geç değilmigeçmiş olsun cnm dün okudum ama alıntılayamamıştım rahatsızmışsın meleğim ayrıca organik yoğurdunu tutturmuşsun çok sevindim cnm benimki de yolda 2 kez mayaladım süper oldu sıra 4 ve 5 te ama sütçüyü bekliyorum
rapunzelcimmm 4 dilim ekmek çok kuzummm o eydiğin kraker de şeker deposu tatlımice tea ve soğan halkasına salam reçel allahımmm iyi ki yanımda değilsin
bugün süpe rbir menü bekliyorum kuzum tartıya son günn
bitanem mücveri fırında yaptın sanırım şayet öyleyse süper yalnız o kadar çok ara yapmışsın ki
miden sindirimi tam bitirmeye başlamışken hoppp bir daha besin gelmiş bu da insülin dalgalanmalarına sebep oluyor kuzumm öğünlerinde sağlıklı besinlerden doyuncaya dek ye ama mutlaka 4-5 saat midene izin ver ki sindirimi sağlasın tatlım şekersiz sıvılar içebilirsin
çok sevindim bitanemmm işe yaramasınaödem bile olsa en azından tekrar motivasyonunu sağlayacak 4 lt su çok böbreklerini yoracaksın canımcım
afiyetolsun pofudukumsadece salama diyorum çünkü çok sağlıksız
Geçmiş olsun cecom aman allah korusun böbreklerini üşüttün sanırımben de ne yaz ne kış hiç atlet giyemem ama kışın yeleğim hiç sırtımdan çıkmaz
boşu boşuna okula gidip dönmüşsün tatlım neden önceden haber vermiyorlarkigeçmiş olsun cnmm benim baş ağrım uyumadan asla geçmez
hoşgeldin kaçakoğluşuna geçmiş olsun cnmm inş şimdi iyidir kv hala sizdemi yoksa
1 hafta ile birşey olmaz cnm aylık liste için en az iki bildirim lazım sadecehedefini sevdimmm
spor mutluluk hormonu salgılatıyor cnm benim sırf bu hormon için bile spor yapılmalıı
doğal belli olmayan makyajın hastasıyım bende
bende bilemedim canm aldim gittim pasta ama henüz yemedim ve şuan kendinle savaş veriyorum yarinda Tarti gunu
Gerçi hamiş olunca da canın ne çektiyse yemen lazım bilemedim şimdi birazcık ye istersen
Rabbim yardimcin olsun canmteşekkür ederimmm. bugun biraz kötü bir başlangıç yaptım ama kararlıyım zihnimi zorluyorum..
ne gicik doktormus bu ya geçmiş olsun canim evet tuz yağ da yok baharat ve limon suyu kullanabiliyor sun sadceiyi akşamlar kızlarr
yeni hastaneden geldim ,soframı hazırladım size bakıyım dedim..
sağolsun doktor hiç ilgili değildi,sonuçlaa bakı nodülerin çoğalmış genel cerraha git benim alanım değil dedi.
kolestrol ve trigiliserit LDL yüksek çıkmış.demir yerlerde sürünüyor ,dr a ddim uzun zamandı demirim düşük ne yapabiliriz..ne dese beğenirsin,ne düşüğü yooo demirin gayet iyi düşük falan değil...
öylemi dedim..
rica ettim bi grip ilacı yazsın diye,,yazamam dedi..
koydum geldim..
tuzdamı yokk..
anamm ben tuzsuz asla yemem..ama birazcık koysak olmuyormu..
gözlerime inanamadım cecomm
sen ne diyorsun öyle,dediğin gibi ane cahil bilmez annanenin aklı nerdeydi acaba o bebek buruşuncaya kadar..
allah korusun işallah bi sakaklık kalmasa bari bebekde..
annen seni düşünüğünden çorap festivali yapmış sana sende giy hakkaten canım kış geldi havalar soğuk..
ben ayaklarımı üşütünce anında karnım şişiyor..
sorma canım bende facede zaman gecırmeye calısıyorum uykum geldı erkenden az dha ders calısmam lazım ama hıc o goz yok suan narda mıdemı yaktı nedenseAnammmm kızlarr nerelerdesiniz ayollll
Ne zaman benim herif geç gelse bende iki sohbet ederiz diye düşünsem herkesin kocası erkenden geliyor yada başka işler giriyor araya ve kimsecikler olmuyor
Niyet olmadığı halde bir sürü ev ilanına baktım sırf vakit geçsin belki gelen olur diye
Çoğunuda sanki para varmiş gibi birde eleştirdim ay hayatta almam falan diye
Bütün haberleri tek tek okudum ama hala kimse yok hala kimse yok
En sonunda kumara başlayacağımOkey oynamaya gireceğim
ben geldim cecommAnammmm kızlarr nerelerdesiniz ayollll
Ne zaman benim herif geç gelse bende iki sohbet ederiz diye düşünsem herkesin kocası erkenden geliyor yada başka işler giriyor araya ve kimsecikler olmuyor
i sonuna
Niyet olmadığı halde bir sürü ev ilanına baktım sırf vakit geçsin belki gelen olur diye
sorma canım bende facede zaman gecırmeye calısıyorum uykum geldı erkenden az dha ders calısmam lazım ama hıc o goz yok suan narda mıdemı yaktı nedense
ben geldim cecomm
ok uykum vardı kanepede uyudum biraz,ama ne uyuma,kızlar tv nin sesini sonuna kadar açıyorlar,gözümü açıp kızıp KAPATIN ŞUNUN SESİNİ diyip tekrar uyudum,kapıyı açık bırakıyorlar ev buz oluyor ,KAPATIN KAPIYI deyip tekrar uyuyorum,sanırım öyle 1 saat uyudum..gittim yatağıma uyuyum dedim küçük kızıda aldım ama ufaklık kıpır kıpır ne kendi uyudu ne nbeni uyuttu..bende hiç böyle erkenden uyumak istemezdim ama 5 gündür her allahın günü çarşıdayım çok yoruldum çok şiştim..
yarın kesin artı çıkacam..
ayy o ev ilanlarına baka baka bende bi hal oldum..ama paranın hiç artmaması hatta eksiltme çabaları olunca bakmakdan vaz geçti. sanırım uzun bir zamanda bakmıycam böyle olursa,benim sevgili kaynım verdikleri paranın ceremesini çıkarıyor bizden.
ınsallah canm bugun uyuyamadım ya kafam kalmıyorValla bazen şu internette sabaha kadar oturanlar nasıl vakit geçiriyor anlamıyorumherhalde benim sitelerden haberim yok diyorum
Bir bardak süt iç belki yanmayı alır diyeceğim ama oda uyku yaparmı bilemedim şimdi
Allah yardımcın olsun canım inşallah bütün şu sınavlarını hayırlısıyla atlatırsında mezuniyetini kutlarız topikçe
altına yatırım yapmakdan korkuyorum açıkcası,ne kadar düşsede satarken baya zarar ediyor insan,ama uzun vade beklenicekse tam zamanı,ama ben bişeyler olur diye ümit edip altına dolara yatırmadım..iyimi ettim kötümü blmem..benim gönlüm arsadan yana,çok hesaplı arsalar bldum netten,ama benimki yanaşmıyor,ille akrabadan kazık yiyecek ..akrabalardan almak istiyor sanki satan var gibi,maksat anasıgilin totosundan ayrılmamak..hoş benim bulduğum yerlerde buraya yakın ama o resmen camdan bakınca görelim istiyor..Canım hem yorgunluk hemde acaba şekerini yükseltecek birşeylermi yedin
Ben ne zaman uyuklamaya başlasam erkenden hemen düşünüyorum ulen ne yedinde böyle oldun diye ve hep mutlaka altından bir şey çıkarşu insülin direncide bizi maf ediyor ama inşallah onuda yok edeceğiz Allahın izniyle
Kız kenardakini ellemeyin mecbur kalmadıkça
Nakit para var diye saldırıyorsada kaynın parayı eritmek için gidip en azından güzel bir arsaya yatırım yapında para bitti diye rahat versinYada ne bileyim altına mı yatırım yapsanız hani en azından hazır fiyatlar düşmüşken ileride çıkınca kayıp değil kazanç olur
O kaynınıda Allah bildiği gibi yapsıntabi eltinide
Beyazim nasilsin bende yazayim menumenü yazmıyorum kaç gündür..
menüm.
sahur..gerçi gece kalkmıyorum yatmadan yediğim sahur oluyor..
sahur..1 küçük elma. biraz peynir,1 kşk pırasa.
iftar.4 kşk saç kavurma.1 lavaş,turşu,roka.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Biraz iş yaptıktan sonra az da boncuk yapayım derken annem kahve içmeye geldi
Allahtan kızıma okul çıkışı deng gelmişte geleceğini haber verdi
İşlerim daha tam bitmemişti anında yine motoru totoşa bağlayıp koştur koştur bitirdimyoksa kesin söylenirdi önce işini bitirseydin ya işte bu saate kadar ne yaptın diye titiz hatun olunca bizde her an tettikteyiz
Tabi kız kardeşim o konuda daha şanslı
O daha uzakta oturduğundan ona haber vermeden gitmiyorbana çoğu zaman çat kapı yapıyor aynı sokakta olunca bazen eşime diyorum keşke uzak bir yerde otursaydık diye daha iyi o bahaneyle her işini yapmak zorunda kalıyorsun diye dalga geçiyor tabi
Erkek kardeşimle Skypeden görüştürdük annemi
Bizim bir tanıdığın kızı doğum yapmışSalaklar çocuğu daha ilk haftadan hastanelik etmişler Kulaklarıma inanamadım Kız zaten cahil, ilk çocuğu ve Annesi yanında olduğu halde sık sık emzirmesi gerektiğini söylememiş DAha doğrusu bebek iki üç fırt çekip uyuya kalınca bunlarda doydu diye çocuğu yerine bırakmışlar ve resmen çocuk buruşmuş doğru okudunuz okadar aç kalmış ki çocuğun cildi resmen kuru erik gibi buruşmuş Hastaneye kaldırmışlar ve hemşire bile bunlara fırça atmış hadi bu kadın cahil ama siz nasıl bu çocuğu aç bırakırsın buruşacak kadar ( resmen çocuğun içi çekilmiş )
Şu anda hastanede yatıyormuş ve çocuğa serum veriyorlarmış hatta başından bile iğne yapmışlar 3 kere ( çocuğun beyni oksijensiz kalmış ve doktor inşallah çocukta hasar kalmaz demiş)
Resmen çocuğu neredeyse öldüreceklermiş
Kızıda anasınıda zaten sevmezdim ama şu bebeğe içim acıdı resmenYa biri Annesi biride Anannesi
Anammmm o zaman bende kesinlikle tarifini istiyorum
En azından motivasyon olur ( artık eskisi gibi haftalarca beklemek istemiyorum kırılmaları görene kadar )
Gerçekten harika bir sonuç sonuçta ödemde olsa insan daha bir gaza gelir
Kız ne hırkasıben çorap bile yiymem hatta öğlen annemin geleceğini duyunca anında çorap arayışına girdim Geçenlerde kadıncağız bana 10 cift çorap aldı bir daha seni çorapsız görmiyeyim bak sonra oram ağrıyor buram ağrıyor diyorsun diye bende anında ayağıma çorap giydim hatta gelir gelmezde baktı çorabım varmı yokmu diye
Ama söz verdim onada en azından çorap eksik etmiyeceğim artık ayağımdan
çok teşekkürler desteklerinizi bekliyorum bugun azimli olduğum söylenemez ama... akşama salata yiyeceğim :)
Şansına ne biçim doktormuş meleğim işte bu yüzden kendi doktorumuz olacağız bitanemm hastalanmamk için sağlıklı besleneceğiziyi akşamlar kızlarr
yeni hastaneden geldim ,soframı hazırladım size bakıyım dedim..
sağolsun doktor hiç ilgili değildi,sonuçlaa bakı nodülerin çoğalmış genel cerraha git benim alanım değil dedi.
kolestrol ve trigiliserit LDL yüksek çıkmış.demir yerlerde sürünüyor ,dr a ddim uzun zamandı demirim düşük ne yapabiliriz..ne dese beğenirsin,ne düşüğü yooo demirin gayet iyi düşük falan değil...
öylemi dedim..
rica ettim bi grip ilacı yazsın diye,,yazamam dedi..
koydum geldim..
tuzdamı yokk..
anamm ben tuzsuz asla yemem..ama birazcık koysak olmuyormu..
gözlerime inanamadım cecomm
sen ne diyorsun öyle,dediğin gibi ane cahil bilmez annanenin aklı nerdeydi acaba o bebek buruşuncaya kadar..
allah korusun işallah bi sakaklık kalmasa bari bebekde..
annen seni düşünüğünden çorap festivali yapmış sana sende giy hakkaten canım kış geldi havalar soğuk..
ben ayaklarımı üşütünce anında karnım şişiyor..
Akşam yemeğimide yedim
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1302372 Eki Görüntüle 1302373
Sabah peynirim ve zeytinim olmadığını fark ettimpeynirin yerine ayran tükettim ama bu akşam eşime tembihliyeyimde gelirken alsın peynir zeytin olmadı yarın hastane dönüşü ben alıp Annemde güzel bir kahvaltı ederim
Akşam yemeğinde de zeytinyağlı pırasa ve bol salata vardıSalatalık turşularındanda 3 tane yedim Alman turşusu yani tuzu çok çok az
biliyorum fazla oldugunu gecen hafta + cıkmıstım ondan sonra hıc dıyet menusu yemedımbu sabah da sigara boregı yedım 2 tane mesela sımdı su saatlerde annem kardesım sagolsun eve pızza getırttıler 2 dilim de ondan yedım çok mutsuzum cok
bende bilemedim canm aldim gittim pasta ama henüz yemedim ve şuan kendinle savaş veriyorum yarinda Tarti gunu
Rabbim yardimcin olsun canm
ne gicik doktormus bu ya geçmiş olsun canim evet tuz yağ da yok baharat ve limon suyu kullanabiliyor sun sadce
Menüm
KAHVALTİ
1 rafadan yumurta
1 isirik ekmek
1 tabak patates kizartmasi
ARA
yarim ayva limonlu
AKSAM
1 Tabak tarhana çorbası
4 çeri domates
2 yaprak marul
3 minik köfte
merhabalar ... sohbet ne coşmuş bu ara kızlar..okuyamadım vallahi...kimbilir neler kaçırıyorum...
bugün enerjim dip.. kolumu kaldıramıyorum bugün okulda nasıl girdim o derslere nasıl ders anlattım bilmiyorum gerçekten... eve girmeden pazara uğradım bikaç şey aldım geldim dolaba yerleştirdim çamaşırları topladım ve biraz uzandım uyumuşum biraz ve iyi olmuş...hemen menümü yazıyorum ve leslie ile bi 3 mile yürüyorum+8dak squat da yaparım hiç affetmem :))
kahvaltı 1 domates salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 bardak süt 1 mandalina
öğlen 4 kaşık bamya 1 dilim kepek ekmği
ara 1 kaşık aşure komşum getirdi dayanamadım ama valla bi kaşık :))
akşam köfteli patlıcan salata yoğurt
1 bardak süt ile kapatırım günü de..
haydi bakalım iyi akşamlar :))
Anammmm kızlarr nerelerdesiniz ayollll
menü yazmıyorum kaç gündür..
menüm.
sahur..gerçi gece kalkmıyorum yatmadan yediğim sahur oluyor..
sahur..1 küçük elma. biraz peynir,1 kşk pırasa.
iftar.4 kşk saç kavurma.1 lavaş,turşu,roka.
ben geldim cecomm
ok uykum vardı kanepede uyudum biraz,ama ne uyuma,kızlar tv nin sesini sonuna kadar açıyorlar,gözümü açıp kızıp KAPATIN ŞUNUN SESİNİ diyip tekrar uyudum,kapıyı açık bırakıyorlar ev buz oluyor ,KAPATIN KAPIYI deyip tekrar uyuyorum,sanırım öyle 1 saat uyudum..gittim yatağıma uyuyum dedim küçük kızıda aldım ama ufaklık kıpır kıpır ne kendi uyudu ne nbeni uyuttu..bende hiç böyle erkenden uyumak istemezdim ama 5 gündür her allahın günü çarşıdayım çok yoruldum çok şiştim..
yarın kesin artı çıkacam..
ayy o ev ilanlarına baka baka bende bi hal oldum..ama paranın hiç artmaması hatta eksiltme çabaları olunca bakmakdan vaz geçti. sanırım uzun bir zamanda bakmıycam böyle olursa,benim sevgili kaynım verdikleri paranın ceremesini çıkarıyor bizden.
ya sana ve espirilerina bayiliyom sevgili oynak başım cecom
altına yatırım yapmakdan korkuyorum açıkcası,ne kadar düşsede satarken baya zarar ediyor insan,ama uzun vade beklenicekse tam zamanı,ama ben bişeyler olur diye ümit edip altına dolara yatırmadım..iyimi ettim kötümü blmem..benim gönlüm arsadan yana,çok hesaplı arsalar bldum netten,ama benimki yanaşmıyor,ille akrabadan kazık yiyecek ..akrabalardan almak istiyor sanki satan var gibi,maksat anasıgilin totosundan ayrılmamak..hoş benim bulduğum yerlerde buraya yakın ama o resmen camdan bakınca görelim istiyor..
uyuklamaya gelince,doğrudur canım şekerimde oynamış olabilir.
otruçtım bu gün,akşamda saç kavurma yaptım ve evde lavaş vardı,canım çok çekti ona sardım yedim..belki o lavaş yapmıştır..
Cecom baskını güzel atlatmışsın cnmm aynı sokakta oturunca hakikaten işin zor anneciğinin teftişlerinden geçemezsen yandınnn hemen senin eve girişir en iyisi temiz görmesi
bebişe çok üzüldüm açlıktan buruşturana dek akılları nerdeymişşş baksan çok bilmiş geçinirler
cecom atlet giymiyor olabilirsin ama çorapsız gezme lütfenatalarımız ne demiş ayağını sıcak başını serin tut dimi terliksiz çorapsız yeleksiz hayatta gezmem kışın
Geldim cecom geldimmm gitme kumara filannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?