- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
İhmal etme beyazcanimiyi akşamlar kızlarr
yeni hastaneden geldim ,soframı hazırladım size bakıyım dedim..
sağolsun doktor hiç ilgili değildi,sonuçlaa bakı nodülerin çoğalmış genel cerraha git benim alanım değil dedi.
kolestrol ve trigiliserit LDL yüksek çıkmış.demir yerlerde sürünüyor ,dr a ddim uzun zamandı demirim düşük ne yapabiliriz..ne dese beğenirsin,ne düşüğü yooo demirin gayet iyi düşük falan değil...
öylemi dedim..
rica ettim bi grip ilacı yazsın diye,,yazamam dedi..
koydum geldim..
tuzdamı yokk..
anamm ben tuzsuz asla yemem..ama birazcık koysak olmuyormu..
gözlerime inanamadım cecomm
sen ne diyorsun öyle,dediğin gibi ane cahil bilmez annanenin aklı nerdeydi acaba o bebek buruşuncaya kadar..
allah korusun işallah bi sakaklık kalmasa bari bebekde..
annen seni düşünüğünden çorap festivali yapmış sana sende giy hakkaten canım kış geldi havalar soğuk..
ben ayaklarımı üşütünce anında karnım şişiyor..
Kesinlikle
Hemen takımdakine karşılık misilleme yapayım gökkuşağım
aşkolsun beni beğenmiyormusunnn
haketti dimi eylülümmm
Valla emlakciyim alinsammi bilemedim. Bende bu gun musterinin birini ofisten kovdum neden mi %3 aldigimizi bile bile 3 gun gezdi bu gun begendigi evin sahibiyle pazarligida yapti bize dondu size 2000tl veririm dedi vallahi dovecektim sadaka almiyoruz ki bizim isimiz bu ve kazanilan para 1 cebe degil 5 yada 6 cebe giriyor bi ton masraf var . Kusura bakmayin dedim kapiyi gosterdim bizde satacak ev yok dedim boyle utanmaz da olunmaz ama dimiAnnemle ben 2 3 yıl abartmıyorum ınternetten ev aradık babam ıstemıyordu o yuzden harekete ge emıyorduk cıkıp sokakalra bakmıyorduk emlakcılarda hep dolandırmaya calısıyor buralarda onlarada gıdemedık. netten kafamıza yatanları ben baska sehırden annem baska sehırde bırbırımıze telefonla ılan numaraları nı verırıdık bakardık dusunur konusur arardık o verıldı elımızde su var dıye baska ev anlatırlardı resımler oldugundan farklı cıkıyor bazen.. en son bı tatıle memlekete geldıgımde bı cıktım ev buldum babasm akabul etmıyordu hıc bır ısıne karsımama dedı evın pazarlıgına annemle ben gıttık adamların yanına :)) en sonunda alabılecegımız en uygun 4+1 i alabıldık. suan 150 mıllyar kadar kazandırdı ev 1 yılda degerı arttı .. annem kredısını cektı oduyor daha yıllarca da ödeyecek cok streslı kredı ısı..
babam dedıgı gıbı hıc bırseye karısmadı hatta abarttı alt kata bı yerden su akmıs sucu getır dedık ben bu evın hıcbırseyıyle ılgılenmeyecegımı soylemıstım dedı eskı oturdugumuzdada sucu gerekıebılırdı bu tasındıgımız ıcın gereken bır ıs degılkı dedık ılgılenmedı
Bazen çok garıp oluyor babam bı suru adamla telefonda yuzyuze bız muhattap olduk bı basımıza gıbı.. baska bı konuda rahatsız olur sen nıe gorusuyorsun ben hallederım der bazende boyle ruuhu duymuyo arada huyumu degısıyor nedır .. anneme dıyorum sen ıyı dayanıyorsun buna dıye.. Erkeklerın genel yapısı çok umursamaz gamsız dertsız tasasız..
Kaptan cim ve eylulum sizi seviyom mmmm
Hemen takımdakine karşılık misilleme yapayım gökkuşağım
aşkolsun beni beğenmiyormusunnn
haketti dimi eylülümmm
Bende alim gibi âbartmak için "ama ben 100 lü sayi seviyorum" diyim bari uste cikiyimBizde neslim
Valla Eniştede hakikaten bir alem heetanıdıktan almak her zaman kötüdür hani kör ölür badem gözlü olur hesabı sonradan ay ucuza kapattılar malımız daha değerliydi bizi kandırdılar falan gibi laflar çıkıyor sonradan ve inan pişman ederler insanı
Bence sen en tatlı halinle enişteyi ikna etmeye çalış en azından ufakda olsa bir yer alında para hiç olmasın
Nasılsa sonradan satılabilir yine hani olurda daha iyisini bulursanız
Tamamdır adaşım ayak bundan sonra sıcak tutulacak
Aslında çok doğru diyorsun ama işte fenalık geliyor çoraptan
Evin için çok sıcak Allahtan ( petek yakmasamda sıcak ) ama yinede dikkat edeceğim olmadı kızın pufudukları var ayıcıklıonları giyerim nasılsa o hep çorapla gezdiği için giymiyor onları
Allahtan büyük bana çekmemişyaz kış atlet ve çorapla gezer hatta yazın çıkar kız şu atleti derim oda üşüyorum çıkarmam der
Ufak aynı ben onada devamlı pufuduklarını giy diyorum çorabını çıkardığı anda
Valla emlakciyim alinsammi bilemedim. Bende bu gun musterinin birini ofisten kovdum neden mi %3 aldigimizi bile bile 3 gun gezdi bu gun begendigi evin sahibiyle pazarligida yapti bize dondu size 2000tl veririm dedi vallahi dovecektim sadaka almiyoruz ki bizim isimiz bu ve kazanilan para 1 cebe degil 5 yada 6 cebe giriyor bi ton masraf var . Kusura bakmayin dedim kapiyi gosterdim bizde satacak ev yok dedim boyle utanmaz da olunmaz ama dimi
Offfff yaa eşim geldi hadi kapat şunu benle ilgilen diyoryorgunluktan geberiyor adamcağız ve bu saatte yemek hazırlayacağım ona
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın inşalalh herkes eksi bildirimler yapar
Allaha emanet olun
Kaptan cim ve eylulum sizi seviyom mmmm
Uykum geldi kactim kizlar opuldunuz
Valla emlakciyim alinsammi bilemedim. Bende bu gun musterinin birini ofisten kovdum neden mi %3 aldigimizi bile bile 3 gun gezdi bu gun begendigi evin sahibiyle pazarligida yapti bize dondu size 2000tl veririm dedi vallahi dovecektim sadaka almiyoruz ki bizim isimiz bu ve kazanilan para 1 cebe degil 5 yada 6 cebe giriyor bi ton masraf var . Kusura bakmayin dedim kapiyi gosterdim bizde satacak ev yok dedim boyle utanmaz da olunmaz ama dimi
sağol meleğim.
Afiyetolsun meleğim oruç tutup sahura kalkmayacağın için lavaşa bişey diyemedim ama turşu susatmazmı kuzum yarın
Annemle ben 2 3 yıl abartmıyorum ınternetten ev aradık babam ıstemıyordu o yuzden harekete ge emıyorduk cıkıp sokakalra bakmıyorduk emlakcılarda hep dolandırmaya calısıyor buralarda onlarada gıdemedık. netten kafamıza yatanları ben baska sehırden annem baska sehırde bırbırımıze telefonla ılan numaraları nı verırıdık bakardık dusunur konusur arardık o verıldı elımızde su var dıye baska ev anlatırlardı resımler oldugundan farklı cıkıyor bazen.. en son bı tatıle memlekete geldıgımde bı cıktım ev buldum babasm akabul etmıyordu hıc bır ısıne karsımama dedı evın pazarlıgına annemle ben gıttık adamların yanına :)) en sonunda alabılecegımız en uygun 4+1 i alabıldık. suan 150 mıllyar kadar kazandırdı ev 1 yılda degerı arttı .. annem kredısını cektı oduyor daha yıllarca da ödeyecek cok streslı kredı ısı..
babam dedıgı gıbı hıc bırseye karısmadı hatta abarttı alt kata bı yerden su akmıs sucu getır dedık ben bu evın hıcbırseyıyle ılgılenmeyecegımı soylemıstım dedı eskı oturdugumuzdada sucu gerekıebılırdı bu tasındıgımız ıcın gereken bır ıs degılkı dedık ılgılenmedı
Bazen çok garıp oluyor babam bı suru adamla telefonda yuzyuze bız muhattap olduk bı basımıza gıbı.. baska bı konuda rahatsız olur sen nıe gorusuyorsun ben hallederım der bazende boyle ruuhu duymuyo arada huyumu degısıyor nedır .. anneme dıyorum sen ıyı dayanıyorsun buna dıye.. Erkeklerın genel yapısı çok umursamaz gamsız dertsız tasasız..
Valla Eniştede hakikaten bir alem heetanıdıktan almak her zaman kötüdür hani kör ölür badem gözlü olur hesabı sonradan ay ucuza kapattılar malımız daha değerliydi bizi kandırdılar falan gibi laflar çıkıyor sonradan ve inan pişman ederler insanı
Bence sen en tatlı halinle enişteyi ikna etmeye çalış en azından ufakda olsa bir yer alında para hiç olmasın
Nasılsa sonradan satılabilir yine hani olurda daha iyisini bulursanız
Tamamdır adaşım ayak bundan sonra sıcak tutulacak
Aslında çok doğru diyorsun ama işte fenalık geliyor çoraptan
Evin için çok sıcak Allahtan ( petek yakmasamda sıcak ) ama yinede dikkat edeceğim olmadı kızın pufudukları var ayıcıklıonları giyerim nasılsa o hep çorapla gezdiği için giymiyor onları
Allahtan büyük bana çekmemişyaz kış atlet ve çorapla gezer hatta yazın çıkar kız şu atleti derim oda üşüyorum çıkarmam der
Ufak aynı ben onada devamlı pufuduklarını giy diyorum çorabını çıkardığı anda
amann eylülüm,ben ihmal etmiycem ama dr ilgilenmiyorki.nereye gidicem bilmem.İhmal etme beyazcanim
nesli sen bir tavsiyede bulun bana emlakçı olarak..Valla emlakciyim alinsammi bilemedim. Bende bu gun musterinin birini ofisten kovdum neden mi %3 aldigimizi bile bile 3 gun gezdi bu gun begendigi evin sahibiyle pazarligida yapti bize dondu size 2000tl veririm dedi vallahi dovecektim sadaka almiyoruz ki bizim isimiz bu ve kazanilan para 1 cebe degil 5 yada 6 cebe giriyor bi ton masraf var . Kusura bakmayin dedim kapiyi gosterdim bizde satacak ev yok dedim boyle utanmaz da olunmaz ama dimi
hepsi aynı degıl tabıkı. kurumsallar çok daha özenli ve nazik davranıyor musterılerıne ve daha guvenılır gelıyor sırket prensıbı ve uotorıte oldugu ıcın galıba. onlarında komısyonu cok kesın cızgıler ve daha yuksek yuzdeler. ama kendımı bıldım bılelı emlakcılar tarafından dolandırıldık kandırıldık bızım aıleyemı hep denk geldı bızmı hep yanlısı bulduk bılmıyorum.
benım buyudugum evı alırken kalorıferlı ıcı hamam gıbı oluyor yakanda benım koylum dıyerek o zamanın en pahalı apartman daırelerı gıbı satmıs emlakcı eve gecıldıgınde yaz mevsımı tabı evde peteklerde var meger 10 yıl once apt anlasamamaıs kazan bozulmus cıkarılmıs satılmıs yanı apt da kalorıfer kullanılmıyor sobalıymıs kalorferlı pahalı daıreler fıyatından alınmıs.. bı sonrakınde bende buyumjsutum annemle gezerdık ev bakardık ergenlık zamanlarım.yenı bıtmıs bır ınssaatın onjunde satlık varmıdır sorsakmı dıe kendı aramızda konusuyoruz adamın bırıde geldı satlık cıkın bakın dedı cıktık begendık arkamızdan geldı bılmemkımmı cagırın dedı ıscılere apt sahıbı geldı cıddı konusuyoruz bu demezmı benım komısyonumda %3 diye bız senden yardım ıstemedık kım oldugunu bılmıyoruz emlakcıya verecek para yok ozamnda elımızde kredıyle ancak ev alacaz o yuzden araba olmadıgı halde emlakcıya gıtmedık. ben emlakcıyım dıye basımıza bela oldu ben buldum sıze evı dıyerek bela musallat bı adam eskıya gıbı annem bılezıklerını sattı verdı adam basımızdan cekılsın dıye.
teyzemler ev alırken gıttıklerı emlakcı anahtarı baskasından almıs o kendı aralarında bımesele olur komıskyonu paylasırlar. ıkısı bırden komısyon ıstedı sorun cıktı enıstemde halıyle sınırlenıp ıkısınede vermedı ev sahıbıyle tanıdık bulup ulastı ondan aldı evı 1 ay sonra duydukkı o ıkı emlakcı bırbırını alacak verecekten vurmus.
sız neredesınız oradakı emlak pıyasası nedır bılmıyorum ama guneydoguda koyden topragını satan aga gelıp sehre emlak dukkanı acıyor hep bela tıpler korkuyoruz artık. bu defada kredıyle aldık ozellıkle yıne emlakcıdan olan evlere bakmadık ınsaat sırketlerıyle gorusup hallettık. hıc bırınede arabasıyla gezdırmesı konusunda zamöanını almadık cunku emlakcı komısyonuna ayırcak butceyı kredı vadesını uzatmakta kullanırız daha ıyı dıye dusunduk..
hepsi aynı degıl tabıkı. kurumsallar çok daha özenli ve nazik davranıyor musterılerıne ve daha guvenılır gelıyor sırket prensıbı ve uotorıte oldugu ıcın galıba. onlarında komısyonu cok kesın cızgıler ve daha yuksek yuzdeler. ama kendımı bıldım bılelı emlakcılar tarafından dolandırıldık kandırıldık bızım aıleyemı hep denk geldı bızmı hep yanlısı bulduk bılmıyorum.
benım buyudugum evı alırken kalorıferlı ıcı hamam gıbı oluyor yakanda benım koylum dıyerek o zamanın en pahalı apartman daırelerı gıbı satmıs emlakcı eve gecıldıgınde yaz mevsımı tabı evde peteklerde var meger 10 yıl once apt anlasamamaıs kazan bozulmus cıkarılmıs satılmıs yanı apt da kalorıfer kullanılmıyor sobalıymıs kalorferlı pahalı daıreler fıyatından alınmıs.. bı sonrakınde bende buyumjsutum annemle gezerdık ev bakardık ergenlık zamanlarım.yenı bıtmıs bır ınssaatın onjunde satlık varmıdır sorsakmı dıe kendı aramızda konusuyoruz adamın bırıde geldı satlık cıkın bakın dedı cıktık begendık arkamızdan geldı bılmemkımmı cagırın dedı ıscılere apt sahıbı geldı cıddı konusuyoruz bu demezmı benım komısyonumda %3 diye bız senden yardım ıstemedık kım oldugunu bılmıyoruz emlakcıya verecek para yok ozamnda elımızde kredıyle ancak ev alacaz o yuzden araba olmadıgı halde emlakcıya gıtmedık. ben emlakcıyım dıye basımıza bela oldu ben buldum sıze evı dıyerek bela musallat bı adam eskıya gıbı annem bılezıklerını sattı verdı adam basımızdan cekılsın dıye.
teyzemler ev alırken gıttıklerı emlakcı anahtarı baskasından almıs o kendı aralarında bımesele olur komıskyonu paylasırlar. ıkısı bırden komısyon ıstedı sorun cıktı enıstemde halıyle sınırlenıp ıkısınede vermedı ev sahıbıyle tanıdık bulup ulastı ondan aldı evı 1 ay sonra duydukkı o ıkı emlakcı bırbırını alacak verecekten vurmus.
sız neredesınız oradakı emlak pıyasası nedır bılmıyorum ama guneydoguda koyden topragını satan aga gelıp sehre emlak dukkanı acıyor hep bela tıpler korkuyoruz artık. bu defada kredıyle aldık ozellıkle yıne emlakcıdan olan evlere bakmadık ınsaat sırketlerıyle gorusup hallettık. hıc bırınede arabasıyla gezdırmesı konusunda zamöanını almadık cunku emlakcı komısyonuna ayırcak butceyı kredı vadesını uzatmakta kullanırız daha ıyı dıye dusunduk..
kızlar ben bu hafta yediklerime dıkkat etmedım tatıl yaptım gıbı bısı oldu
Merhabalar arkadaşlar.
Uğrayamadım kaçgündür.
Kaç gündür düzensiz uyumaktan sonunda vücudum sinyal verdi.her yerim ağrıyo.bugün daha iyiyim çok şükür.
Evi temizledim ama yata yata nerdeyse.
Dünde sporuma start verdim.
40 dak.bantta yürüdüm.
Yarında tezhip kursum başlıyor.
Sabah 9 dan 3 e kadar.
Perş.cuma.cumrtsi günleri kursum.
Ben yine cumrtsi yada pazar yaparım bilditimimi nadip olursa.
Hepinizi çooook öpüyorum.
Umarım herkes güzel sonuçlar alır
sağol meleğim.
acı biber turşusu yiyorum canım,kabızlığım çığırdan çıkıyor.ne yapıcağımı şaşırdım,ketentohumu aldım,onu yiyorm yok olmuyor,çörekotu yağı içiyoum yine fayda yok,zaten suyu fazlasıyla içiyorum ..bu gün hap aldımeczaneden çaresiz.işallah o bariçare olur..yoksadr yolu görünecek,gerçi yıllardır bu sorunla yaşıyorum ve korkuyorum kolonoskopiden..
bu erkekleri anlamak zor canım.
benimkininde hiç umurunda değil.ev aradık bi ara ,gerçi almaya niyeti yokmuş beni oyalımış sağolsun..her numarayı ben alıp ben görüştüm emlakçıyla yada ev sahibiyle..ama ev bakmaya gidemedimtek başıma korktum yalnız olunca..
netten arsa arıyorum ,genelde sahibinden bulmak istiyorum,ama onlarıda ben aradımhep,adamın almaya niyeti yok.halbuki evde arsada çok değer kazanıyorgün geçtikce.
pofuduk rahat olur canım sıcacık..bende benim kızlara gidiremiyotrum.eviniçi terlik dükkanı gibi ama giyen yok.
arsaçok istiorum canım,enazından elimizdeki paraya ev alamayız ama arsa alabiliriz..
o parayıhiç etmekistiyor sevgili kaynım.o zamandan beri para almadık diyor,yalan hiçde inanmam..para vermiyor benim kocaya o parayı yiyelim diye..
amann eylülüm,ben ihmal etmiycem ama dr ilgilenmiyorki.nereye gidicem bilmem.
nesli sen bir tavsiyede bulun bana emlakçı olarak..
ev yaptırmakmı yoksa almakmı daha avantajlı..
senin bumüşterilerde hak etmiş canım..çocukbile bilir emlakçının yüzdeyle çalıştığını.
off be canım, hakkaten çok sıkıntı yaratmışlar size.
allahdan korkusu yoksa herşeyi yapar karşındaki insan..
aaylemi canım,benim zaten mevcut nodüllerim var dahada artmasın o zaman..çok sağol meleğimiyiki varsın..Meleğim keten tohumu tüketimine dikkat et cnm benim nodül oluşumuna sebep olabiliyor bazı bünyelerde
Herkese işyi geceler allah rahatlık versin
pofuduk rahat olur canım sıcacık..bende benim kızlara gidiremiyotrum.eviniçi terlik dükkanı gibi ama giyen yok.
arsaçok istiorum canım,enazından elimizdeki paraya ev alamayız ama arsa alabiliriz..
o parayıhiç etmekistiyor sevgili kaynım.o zamandan beri para almadık diyor,yalan hiçde inanmam..para vermiyor benim kocaya o parayı yiyelim diye..
tatlım ev yaptırmak ta hazır almakta farklı arz talep meselesi onca ustayla uğraşabilecekseniz yaptırın isteğinize göre. ama bu süreç zor ve yorucu yıpratıcı olursağol meleğim.
acı biber turşusu yiyorum canım,kabızlığım çığırdan çıkıyor.ne yapıcağımı şaşırdım,ketentohumu aldım,onu yiyorm yok olmuyor,çörekotu yağı içiyoum yine fayda yok,zaten suyu fazlasıyla içiyorum ..bu gün hap aldımeczaneden çaresiz.işallah o bariçare olur..yoksadr yolu görünecek,gerçi yıllardır bu sorunla yaşıyorum ve korkuyorum kolonoskopiden..
bu erkekleri anlamak zor canım.
benimkininde hiç umurunda değil.ev aradık bi ara ,gerçi almaya niyeti yokmuş beni oyalımış sağolsun..her numarayı ben alıp ben görüştüm emlakçıyla yada ev sahibiyle..ama ev bakmaya gidemedimtek başıma korktum yalnız olunca..
netten arsa arıyorum ,genelde sahibinden bulmak istiyorum,ama onlarıda ben aradımhep,adamın almaya niyeti yok.halbuki evde arsada çok değer kazanıyorgün geçtikce.
amann eylülüm,ben ihmal etmiycem ama dr ilgilenmiyorki.nereye gidicem bilmem.
nesli sen bir tavsiyede bulun bana emlakçı olarak..
ev yaptırmakmı yoksa almakmı daha avantajlı..
senin bumüşterilerde hak etmiş canım..çocukbile bilir emlakçının yüzdeyle çalıştığını.
off be canım, hakkaten çok sıkıntı yaratmışlar size.
allahdan korkusu yoksa herşeyi yapar karşındaki insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?