80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İhmal etme beyazcanim

Valla emlakciyim alinsammi bilemedim. Bende bu gun musterinin birini ofisten kovdum neden mi %3 aldigimizi bile bile 3 gun gezdi bu gun begendigi evin sahibiyle pazarligida yapti bize dondu size 2000tl veririm dedi vallahi dovecektim sadaka almiyoruz ki bizim isimiz bu ve kazanilan para 1 cebe degil 5 yada 6 cebe giriyor bi ton masraf var . Kusura bakmayin dedim kapiyi gosterdim bizde satacak ev yok dedim boyle utanmaz da olunmaz ama dimi

hasta olmadan tedbirimizi alalım da cecommm sne ihmal etme giy bitanemm

İnsanlarla uğraşmak zor neslim çelik gibi sinirlerin olması lazım emlak komisyonu ödemek istemeyen gitsin sahibinden bulsun o da zor tabiki her işin kuralı belli emlakçıdan alacaksan o komisyonu ödeyeceksin

biz geldik sne gidiyosun ama cecommm

Kaptan cim ve eylulum sizi seviyom mmmm

Biz de seni tatlımmmmm

hepsi aynı degıl tabıkı. kurumsallar çok daha özenli ve nazik davranıyor musterılerıne ve daha guvenılır gelıyor sırket prensıbı ve uotorıte oldugu ıcın galıba. onlarında komısyonu cok kesın cızgıler ve daha yuksek yuzdeler. ama kendımı bıldım bılelı emlakcılar tarafından dolandırıldık kandırıldık bızım aıleyemı hep denk geldı bızmı hep yanlısı bulduk bılmıyorum.
benım buyudugum evı alırken kalorıferlı ıcı hamam gıbı oluyor yakanda benım koylum dıyerek o zamanın en pahalı apartman daırelerı gıbı satmıs emlakcı eve gecıldıgınde yaz mevsımı tabı evde peteklerde var meger 10 yıl once apt anlasamamaıs kazan bozulmus cıkarılmıs satılmıs yanı apt da kalorıfer kullanılmıyor sobalıymıs kalorferlı pahalı daıreler fıyatından alınmıs.. bı sonrakınde bende buyumjsutum annemle gezerdık ev bakardık ergenlık zamanlarım.yenı bıtmıs bır ınssaatın onjunde satlık varmıdır sorsakmı dıe kendı aramızda konusuyoruz adamın bırıde geldı satlık cıkın bakın dedı cıktık begendık arkamızdan geldı bılmemkımmı cagırın dedı ıscılere apt sahıbı geldı cıddı konusuyoruz bu demezmı benım komısyonumda %3 diye bız senden yardım ıstemedık kım oldugunu bılmıyoruz emlakcıya verecek para yok ozamnda elımızde kredıyle ancak ev alacaz o yuzden araba olmadıgı halde emlakcıya gıtmedık. ben emlakcıyım dıye basımıza bela oldu ben buldum sıze evı dıyerek bela musallat bı adam eskıya gıbı annem bılezıklerını sattı verdı adam basımızdan cekılsın dıye.
teyzemler ev alırken gıttıklerı emlakcı anahtarı baskasından almıs o kendı aralarında bımesele olur komıskyonu paylasırlar. ıkısı bırden komısyon ıstedı sorun cıktı enıstemde halıyle sınırlenıp ıkısınede vermedı ev sahıbıyle tanıdık bulup ulastı ondan aldı evı 1 ay sonra duydukkı o ıkı emlakcı bırbırını alacak verecekten vurmus.
sız neredesınız oradakı emlak pıyasası nedır bılmıyorum ama guneydoguda koyden topragını satan aga gelıp sehre emlak dukkanı acıyor hep bela tıpler korkuyoruz artık. bu defada kredıyle aldık ozellıkle yıne emlakcıdan olan evlere bakmadık ınsaat sırketlerıyle gorusup hallettık. hıc bırınede arabasıyla gezdırmesı konusunda zamöanını almadık cunku emlakcı komısyonuna ayırcak butceyı kredı vadesını uzatmakta kullanırız daha ıyı dıye dusunduk..

Merhabalar arkadaşlar.
Uğrayamadım kaçgündür.
Kaç gündür düzensiz uyumaktan sonunda vücudum sinyal verdi.her yerim ağrıyo.bugün daha iyiyim çok şükür.
Evi temizledim ama yata yata nerdeyse.
Dünde sporuma start verdim.
40 dak.bantta yürüdüm.
Yarında tezhip kursum başlıyor.
Sabah 9 dan 3 e kadar.
Perş.cuma.cumrtsi günleri kursum.
Ben yine cumrtsi yada pazar yaparım bilditimimi nadip olursa.
Hepinizi çooook öpüyorum.
Umarım herkes güzel sonuçlar alır

Afiyetolsun meleğim oruç tutup sahura kalkmayacağın için lavaşa bişey diyemedim ama turşu susatmazmı kuzum yarın
sağol meleğim.

acı biber turşusu yiyorum canım,kabızlığım çığırdan çıkıyor.ne yapıcağımı şaşırdım,ketentohumu aldım,onu yiyorm yok olmuyor,çörekotu yağı içiyoum yine fayda yok,zaten suyu fazlasıyla içiyorum ..bu gün hap aldımeczaneden çaresiz.işallah o bariçare olur..yoksadr yolu görünecek,gerçi yıllardır bu sorunla yaşıyorum ve korkuyorum kolonoskopiden..

bu erkekleri anlamak zor canım.
benimkininde hiç umurunda değil.ev aradık bi ara ,gerçi almaya niyeti yokmuş beni oyalımış sağolsun..her numarayı ben alıp ben görüştüm emlakçıyla yada ev sahibiyle..ama ev bakmaya gidemedimtek başıma korktum yalnız olunca..

netten arsa arıyorum ,genelde sahibinden bulmak istiyorum,ama onlarıda ben aradımhep,adamın almaya niyeti yok.halbuki evde arsada çok değer kazanıyorgün geçtikce.

pofuduk rahat olur canım sıcacık..bende benim kızlara gidiremiyotrum.eviniçi terlik dükkanı gibi ama giyen yok.

arsaçok istiorum canım,enazından elimizdeki paraya ev alamayız ama arsa alabiliriz..
o parayıhiç etmekistiyor sevgili kaynım.o zamandan beri para almadık diyor,yalan hiçde inanmam..para vermiyor benim kocaya o parayı yiyelim diye..

İhmal etme beyazcanim
amann eylülüm,ben ihmal etmiycem ama dr ilgilenmiyorki.nereye gidicem bilmem.
nesli sen bir tavsiyede bulun bana emlakçı olarak..
ev yaptırmakmı yoksa almakmı daha avantajlı..

senin bumüşterilerde hak etmiş canım..çocukbile bilir emlakçının yüzdeyle çalıştığını.

off be canım, hakkaten çok sıkıntı yaratmışlar size.
allahdan korkusu yoksa herşeyi yapar karşındaki insan..

ooo rapunzelcimm ne insanlarla uğraşmışsınız allah iyilere çattırsın hakikaten hele ilk emlakçı olmayan adamın yaptığı tam çirkeflik diğerleri de birbirlerinden bulmuş cezalarını her meslekte iyiler de var kötüler de cnmm

kızlar ben bu hafta yediklerime dıkkat etmedım tatıl yaptım gıbı bısı oldu

diyet tatili bitsin artık bitanemmmm dön artık

Merhaba cnm geçmiş olsun spora da kursa da başlanacak o zaman hadi bakalım hayırlı olsun cnmm

Meleğim keten tohumu tüketimine dikkat et cnm benim nodül oluşumuna sebep olabiliyor bazı bünyelerde

Herkese işyi geceler allah rahatlık versin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Giyindim hazır bekliyorum birazdan küçük kuzumuda giydirip çıkacağım ( eşimide bir yere kadar bırakacağım patronon kızının tamirdeki arabasını alacakmış işe gitmeden )

Dönüşte Anneme kahvaltıya geçeceğim
Küçük kızda ille Foruma gidelim diye tutturdu hatta dün çok ağladı dışarı çıkmadık diye bende en sonunda sussun diye söz yarın götüreceğim dedim tabi sabah gözünü açtı bak söz vermiştin Anneciğim götüreceksin dimi dedi yani gitmek kaçınılmaz oldu

Bu arada bu akşamda eşimle yine Sinema gecesi yapıyoruz
Bugün Deliha filmi gösteriye girmiş eşimde bu gecede çocuklar Annende kalsında bizde kafamız dinç gidelim sinemaya dedi İki hafta üst üste biraz fazla oldu ama ondan sonra uzun bir süre çocukları Annemlere bırakmayız nasılsa
Ufaklık çok sevindi tabi, büyük cadıda tahmin ettiğimizden daha ılımlıydı bu kez
Cimcimenin kıyafetlerini hazırladım yanıma alacağım tekrar in cık olmasın eve Öğlen foruma gittiğimde de biletleri alacağım

Yani bu gece Ceco yine yok

Bu arada herkese hayırlı cumalar ve bol eksiler diliyorum
Bildirimimi artık yarın yaparım çünkü sabahları ben hep tartıda nedense fazla çıkıyorum ( saat 11 gibi daha az çıkıyorum nedense sanırım vucut sabah ödemini ancak atıyor )

Canım olmadı bir yalan uydursanız ne bileyim parayı birine borç verdiğiniz gibi hani elinizde para olmadığını düşünürse mecbur para vermek zorunda kalacak. Aslında eşinde eminim nasılsa para var diye hiç kardeşim çalışan benim parayı yiyen sensin demiyordur Cidden haksızlığın danıskası ama işte eniştemiz iyi yürekli
RAbbim gönlüne göre versin canım
İnşallah güzel bir yatırım yapabilirsiniz

tatlım ev yaptırmak ta hazır almakta farklı arz talep meselesi onca ustayla uğraşabilecekseniz yaptırın isteğinize göre. ama bu süreç zor ve yorucu yıpratıcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…