- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
tatilden dönmen gerek farkındasın dimikızlar ben bu hafta yediklerime dıkkat etmedım tatıl yaptım gıbı bısı oldu
tatlım karatayı bırakma derim bence sen bir d vit ve b12 ne baktır muhtemelen eksikliği vardır. bunların eksikliği kilo vermede direnç yapıyor. bende başladığımda böyleydi. dvit ve b12 mi düzenli yaptırmaya başladım şimdi iyi kilo veriyorum. bi an önce baktırsan iyi olur.kızlar ben bu hafta diyetisyen listesini uygulama kararı aldım açıkçası bu hafta hem daha çok dikkat ettim hem yürüyüşümü yaptım ama yine 300 gr....biraz daha hızlı olsun istiyorum tabi şok diyet yada haftada 2,3 kilo beklemiyorum ama en azından 1 kilo vermem gerekirdi bence bu hafta bu listeyi uygulıyayım bünyeme bu uyuyuorsa ona devam ederim ama baktım oda aynı, karatay bana uygun der dönerim geri.... bakalım bu haftayı geçireyim hep birlikte sonucu görürüz, sonra da desteğinizle bi yol çizerim artık zaten bugün mola verdim kendimce ama tabi dikkatli yiyerek ama bugün diyetteyim demiyorum açıkçası veremedikçe çok taktım.... yada istediğim gibi olmayınca diyeyim taktıkçada etkileniyorum bence onunda etkisi var.
öpüyorum herkesiiii
sağol meleğim.
acı biber turşusu yiyorum canım,kabızlığım çığırdan çıkıyor.ne yapıcağımı şaşırdım,ketentohumu aldım,onu yiyorm yok olmuyor,çörekotu yağı içiyoum yine fayda yok,zaten suyu fazlasıyla içiyorum ..bu gün hap aldımeczaneden çaresiz.işallah o bariçare olur..yoksadr yolu görünecek,gerçi yıllardır bu sorunla yaşıyorum ve korkuyorum kolonoskopiden..
bu erkekleri anlamak zor canım.
benimkininde hiç umurunda değil.ev aradık bi ara ,gerçi almaya niyeti yokmuş beni oyalımış sağolsun..her numarayı ben alıp ben görüştüm emlakçıyla yada ev sahibiyle..ama ev bakmaya gidemedimtek başıma korktum yalnız olunca..
netten arsa arıyorum ,genelde sahibinden bulmak istiyorum,ama onlarıda ben aradımhep,adamın almaya niyeti yok.halbuki evde arsada çok değer kazanıyorgün geçtikce.
pofuduk rahat olur canım sıcacık..bende benim kızlara gidiremiyotrum.eviniçi terlik dükkanı gibi ama giyen yok.
arsaçok istiorum canım,enazından elimizdeki paraya ev alamayız ama arsa alabiliriz..
o parayıhiç etmekistiyor sevgili kaynım.o zamandan beri para almadık diyor,yalan hiçde inanmam..para vermiyor benim kocaya o parayı yiyelim diye..
amann eylülüm,ben ihmal etmiycem ama dr ilgilenmiyorki.nereye gidicem bilmem.
nesli sen bir tavsiyede bulun bana emlakçı olarak..
ev yaptırmakmı yoksa almakmı daha avantajlı..
senin bumüşterilerde hak etmiş canım..çocukbile bilir emlakçının yüzdeyle çalıştığını.
off be canım, hakkaten çok sıkıntı yaratmışlar size.
allahdan korkusu yoksa herşeyi yapar karşındaki insan..
sağol meleğim.
acı biber turşusu yiyorum canım,kabızlığım çığırdan çıkıyor.ne yapıcağımı şaşırdım,ketentohumu aldım,onu yiyorm yok olmuyor,çörekotu yağı içiyoum yine fayda yok,zaten suyu fazlasıyla içiyorum ..bu gün hap aldımeczaneden çaresiz.işallah o bariçare olur..yoksadr yolu görünecek,gerçi yıllardır bu sorunla yaşıyorum ve korkuyorum kolonoskopiden..
tatlım karatayı bırakma derim bence sen bir d vit ve b12 ne baktır muhtemelen eksikliği vardır. bunların eksikliği kilo vermede direnç yapıyor. bende başladığımda böyleydi. dvit ve b12 mi düzenli yaptırmaya başladım şimdi iyi kilo veriyorum. bi an önce baktırsan iyi olur.
ayrıca sedece cumaları tartıl hergün tartılmak moral ve motive bozuyor tecrubeyle sabit
sağol arkadaşımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Giyindim hazır bekliyorumbirazdan küçük kuzumuda giydirip çıkacağım ( eşimide bir yere kadar bırakacağım patronon kızının tamirdeki arabasını alacakmış işe gitmeden )
Dönüşte Anneme kahvaltıya geçeceğim
Küçük kızda ille Foruma gidelim diye tutturdu hatta dün çok ağladı dışarı çıkmadık diye bende en sonunda sussun diye söz yarın götüreceğim dedimtabi sabah gözünü açtı bak söz vermiştin Anneciğim götüreceksin dimi dedi yani gitmek kaçınılmaz oldu
Bu arada bu akşamda eşimle yine Sinema gecesi yapıyoruz
Bugün Deliha filmi gösteriye girmiş eşimde bu gecede çocuklar Annende kalsında bizde kafamız dinç gidelim sinemaya dediİki hafta üst üste biraz fazla oldu ama ondan sonra uzun bir süre çocukları Annemlere bırakmayız nasılsa
Ufaklık çok sevindi tabi, büyük cadıda tahmin ettiğimizden daha ılımlıydı bu kez
Cimcimenin kıyafetlerini hazırladım yanıma alacağım tekrar in cık olmasın eveÖğlen foruma gittiğimde de biletleri alacağım
Yani bu gece Ceco yine yok
Bu arada herkese hayırlı cumalar ve bol eksiler diliyorum
Bildirimimi artık yarın yaparım çünkü sabahları ben hep tartıda nedense fazla çıkıyorum ( saat 11 gibi daha az çıkıyorum nedensesanırım vucut sabah ödemini ancak atıyor )
Canım olmadı bir yalan uydursanız ne bileyim parayı birine borç verdiğiniz gibihani elinizde para olmadığını düşünürse mecbur para vermek zorunda kalacak. Aslında eşinde eminim nasılsa para var diye hiç kardeşim çalışan benim parayı yiyen sensin demiyordur Cidden haksızlığın danıskası ama işte eniştemiz iyi yürekli
RAbbim gönlüne göre versin canım
İnşallah güzel bir yatırım yapabilirsiniz
aman ben yıpranmaya hazırım canım.tatlım ev yaptırmak ta hazır almakta farklı arz talep meselesi onca ustayla uğraşabilecekseniz yaptırın isteğinize göre. ama bu süreç zor ve yorucu yıpratıcı olur
tekrar hoş geldin aramıza..Arkadaslar merhaba hayirli cumalar. Ben daha once de araniza katilmistim ama devami gelmedi. 1 ay ywdigime ictigime dikkat ettim 3 kg verdim baktim veremiyorum pes ettim. Taaki 88 kg yu gorsum bugun tartida cok kotu oldum.
Dedigim gibi 5 gundur spora godiyorum ama hala gram oynamadi. Calisiyorum her sefeeinde buraya giremeyebiliyorum ama benim diyetim soyle. Yanlisim varsa duzeltin
Simdi sabah istedigimi yiyorum. Cay sekerli simit beyaz peynir zeytin domates falan. Hatta bazen salam.
Oglen ekmeksiz swbze yemwgi salata meyve corba. Sonra aralarda iate elma mandlina falan.
Oglen yemegini en gec 3 gibi yiyorum sonra bi aram var sonra aksam yemegine zaman hic yok. 6 da iaden cikiyorum evim ise uzk 2 saatte spor aalonuna geliyorum ac ac. 1.5 saat spor. Yeail cay yesial elm. Eve gisince de 1-2 meyve. Gunde 1 lt su
Hepsi bu. Verir miyim kilo. Oglen sunu ye aksam bunu ye gibi programlara uyma gibi bir sanaim yok maalesef((
Diamormin vermişti bana doktor inisülin direnci için daha sonra babamada zayıflaması yonu de tavsıye verıp yıne onu vermıs.. ama bakıyorum ben normal duzende olunca o ılac bende ıshal yapıyor ama o ıshal ılacları gıbı sancı yapmıyor kabızlıktan yakınan bı ablaya yarım tane alsan denesen dedım hanı ılac ınusılını dengelemek ıcın sonucta ıyı gelırse dktorunla konussan kılo da vermek ıstıyorum dıye acıklasan bı zararı yoksa kullansann dedım kullandı dualar edıyor sımdı doktoru da yazmıs. ne sancı ne sey cdkekmyıroum o ılaclar bıle kabızlıgıma care olmuyordu daha bırde sanscısı bu çok güzel diyor bılmıyorum bı dr görüsüp onu denesen ?
Selam kizlar nasilsiniz.mervecim idolumsun hamile kaldigindan beri zayifliyosun.cesaret etcem sonunda ucuncuye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?