80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bende gecen yıl yuruyus spor yapmıstım yedıklerımı degıstırmeden 2 ay boyunca gr oynamamıstı bende sonra yuruyusu bırakmıstım sporda at bınme oldugundan hosuma gıttıgınden devam etmıstım yanı. çikolata- cıps - ayda 1 de olsa kızartma ekmek fazlasıyla hep devam etmıstım.. cay kahve de sekerlı bu arada.
kılo almam gerekırken almadım belkıde ancak ona yettı yaptıklarım fakat oyle bır sıkılasma ıncelme oldukı kımse ınanmıyordu kılo vermedıgıme saklıyorum sanıyorlardı. pes etmeme teyzem kızdı ılk cunku o dıyet konusunda yıllardır basarılı bı ara gezer eder sonra tekrar ıplerı elıne alır hemen ıstedıgı kıloyu verır tıroıd hastası olmasına ragmen. bana soyle ablatmıstı vucud yagları kas halıne getırıyor o yuzden kılon azalmıyor belkı artabılırde cunku aynı yer kaplayan kas yagdan daha agır demıstı.. sonradan cok pısman oldum. sporuda bırakıp 5 aydır evdeyım ve 5 kılo daha aldım.. bence vazgecme kasa cevrılırken kılo olarak eksılmıyorsun fakat beden olarak ınceldıgını aynadakı sıklıfgından anlayacaksındır 1 ay sonra..

Su an en sevdıgım hamburger menüsü ve soslarına HAYIR dedim !
Annemın eve gelmesını beklıyordum hangı yemegı yapacksak baslayalım dıye (dolmalık aldık pancar kabak bi suru sebze aldım dün sebze yemegı yapım dıe )
annem gecıktı ve aradı burger kıngteyız sana da alıyorum dıye bende en son şartelleri attırdım

bana zarar verıosunuz dedım dunde bekledım gelmedın yemegı yapamadık yıne gelmıosun ben senı beklıyordum dedım trıbımı de attım
pancarı dogra gelım yapım bende yapana kadar hamburgerını yersın kucucuk zaten dıooo
istemıyorum canım ıstedı ama yemıycem bu ıs gıttıkce zorlasıyo bay bay dedım

Canım tamamen bırakmam asla aklımdan bile gecirmem. yani sadece bir hafta diyetisyen listesini uygulamaya çalışayım dedim ama bilemiyorum

canım moralını bozma daha ıyı gıder ınsallah ben dıyetısyenın lıstelerınde hıc kılo veremıyordum ve aksıne kendımı hep ac hıssedıyordumlıstedekı bı dunya yemege ragmen
tebrıkk ederım canm

menum
KAHVALTI
1 haslanmıs yumurta
4 cerı domates
1 kucuk krep
yarım borek(mantarlı kasarlı)
AKŞAM
1
tabak tarhana corbası
1 tane levrek
marul salatası
sıkılmıs limonu yedım
bi çatal baklava

Slm şekerler bi slm veremedim tam da liste günüydü elektrik gitti öğleden sonra

aaylemi canım,benim zaten mevcut nodüllerim var dahada artmasın o zaman..çok sağol meleğimiyiki varsın..

bence tüketme meleğim est napıyorumki kuzumm

günaydın kızlar hayırlı cumalar ve guzel bıldırımler ınsallah bu haftadakı hamur ıslerı benı baya fena baltaladı ama bunada sukur o kadar yemege ragmen - eksı gorebıldım
baslangıc kılo:103,2
gecen hafta: 78,5 kg
bu hafta:78,3 kg
giden :200 gr
toplam giden :24,9 kg

spor: yok

babaannen karbonhidratlara daha çoks aracak gibime geliyor mervişim

Bitanem ekmekten vazgeçemiyrsan en azından tan tahıllı ekmek ye kahvaltında 1 dilimi gecmemeye çalış yumurtanı peynirini zeytinini yeşilliğini hatta kuruyemiş te yiyebilirsin krallar gibi yap yalnız mecbur kalmadıkça ara yapma akşam meyve tüketmemeye çalış meyve tüketirim dersen o zaman yanında mutlaka süt veya yoğurt tüket biraz akşam öğününe vaktim yok diyorsan o zaman öğle yemeğini doyurucu ye akşam eve gelince de yoğurt veya salata veya çorba yiyebilrisin meyveden daha zararsız kuzum

karars enin bitanemm karatayı dilimiz döndüğünce anlattık sen de inceledin haklısın karatayla gr gr gidiyor fakat geri gelmiyor seçim senin kuzum dene bakalım

bend ebildirim yapayım
reglmde 3.günüm ona ragmen
baslangıc kılo:90 mart ayında
gecen hafta: 77,1 kg
bu hafta:76,5
giden :600gr
toplam giden :13,5 kg
spor: hergün herşey karışık spor
Harikasın Gökkuşağımmm

BİLDİRİMİM
BAŞLANGIÇ :84.5

GEÇEN HAFTA: 84

BU HAFTA: 82.9

GİDEN: 1.1

TOPLAM GİDEN: 1.6

HEDEF: 75

rapummm sağ gösterip sol vurdun tatlım maşallah ne gzüel gitmiş bu hafta

fistiklar hayirli cumalar hepimize...
bildirimimi yapayim bu hafta listeye dahil olmam diye dusunuyorum ama yazayim yine de

baslangic..84.2
gecen hafta..72.8
bu hafta..71.6
giden..1.2
hedef..63 inanamasam da

opuyorum sizi
bildirim yapan herkesi alıyorum listeye tatlım maşallah güzel bir başlangıç yaptın
ne demek inanmasam önce inanacaksın gerisi gelecek kuzum

iyi tatiller canım iradene kuvvet artıkkk ilaçlarını bir süre bırakmamalıydın bitanem birdne bırakmakla hata yapmışsın direncin düşünce bırakırsan sağlıklı olur

Selam kizlar nasilsiniz.mervecim idolumsun hamile kaldigindan beri zayifliyosun.cesaret etcem sonunda ucuncuye

yap artık Gülümm hedefe az kaldı doğumdan sonra tekrar baştan başlarız

Ayyuzlum nerelerdeki

kızlar hastaymış gülüm hastahanedeydi bugün

Herkese selam,
Ben bu hafta ne Karatay yaptım, ne de bildirim O yüzden kilo bildirimi de yapmayayım bari... Gerçi aynı kilodayım. 77,4kg. Umarım hepiniz kilo vermişsinizdir.

aynı olsan d abildirim yap ki aylık listede olabilesin cnm umutsuzluk yok bu hafta dikkat edersin kuzum

Bitanem her bünye farklı o yüzden istersen bir de diyetisyene git makres gibi belki sen de diyetisyeninle başarırsın

İşte buuuuu harikasınnnnn tbrk ederim hayır dediğin içinnn sen kararlı olduktan sonra kimse etkileyemez

aman Allah korusun canım artık kılo verıyorum demıyorumhamur ısı yapmasın dıye zaten sırf hamur ıslerı yuzunden sadece -200 gordum dıye dusunuyorum

o da haklı napsın sen de onun gözbebeğisin özenerek yapıyor
aynen kuzum sımdı bebekten dolayı ayrı bı ılgı varannem eskıden yemek yıyıp yemedıgımı sorardı sımdı balık yedın mı yumurta yedınmı et yedın su ıctın gıbı ıyıce ayrıntıya gırer oldu

Kendini onların yerine koy sen de aynısını yapmazmıydın en kıymetlilerini taşıyosun

İYİ AKŞAMLAR KIZLARR
TÜM GÜN TEMBEL TENBEL OTURDUM.

ÇOK SIKILIYORUM,ÇATLIYCAM NERDEYSE..
ASLINDA EVDE YAPILACAK ÇOK İŞ VAR AMA ÇOKDA HALSİZ HALSİZ HİSSEDİYORUM.

OFFFFFFF Mİ

ANNEYİ PROTESTO EDİYORUZ CANIMM..
SAKIN YEME O HAMBURGERİ DİRENİŞE DEVAMM...

Aaa meyve kötü mü yani... ben de meyveden bişey olmaz diye götürüyodum vallahi :)
Çok teşekkür ederim yardımın için.

Ara öğün hiç mi yapmayayım. yani 3 öğün mü yiyeyim. ne yapacağımı şaşırdım
kimisi ara öğün yap metabolizman hızlansın diyor

sabah
1.5 dilim ekmek
yesıl cay
domates salatalık
bir dılım beyaz peynır
4-5 zeytın
1 çatal bal

ara- 1 bardak tarcın (1 cay kasıgı balla- bogaz agrısına ıyı geldı)

6.30da
5-6 yk kabak kavurması
1 kase yogurt (ılk kez ekmeksız aksam yemegı yedım galıba- kabagıda ılk kez hayatımda ekemksız yedım)
bol maydanoz -tere

ara- 3 mandalın
-turk kahvesı
-bı kırık cıkolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…