kızlar ben bu hafta diyetisyen listesini uygulama kararı aldım açıkçası bu hafta hem daha çok dikkat ettim hem yürüyüşümü yaptım ama yine 300 gr....biraz daha hızlı olsun istiyorum tabi şok diyet yada haftada 2,3 kilo beklemiyorum ama en azından 1 kilo vermem gerekirdi bence bu hafta bu listeyi uygulıyayım bünyeme bu uyuyuorsa ona devam ederim ama baktım oda aynı, karatay bana uygun der dönerim geri.... bakalım bu haftayı geçireyim hep birlikte sonucu görürüz, sonra da desteğinizle bi yol çizerim artık zaten bugün mola verdim kendimce ama tabi dikkatli yiyerek ama bugün diyetteyim demiyorum açıkçası veremedikçe çok taktım.... yada istediğim gibi olmayınca diyeyim taktıkçada etkileniyorum bence onunda etkisi var.
öpüyorum herkesiiii
cnm bende gecen yıl yuruyus spor yapmıstım yedıklerımı degıstırmeden 2 ay boyunca gr oynamamıstıbende sonra yuruyusu bırakmıstım sporda at bınme oldugundan hosuma gıttıgınden devam etmıstım yanı. çikolata- cıps - ayda 1 de olsa kızartma ekmek fazlasıyla hep devam etmıstım.. cay kahve de sekerlı bu arada.
kılo almam gerekırken almadım belkıde ancak ona yettı yaptıklarım fakat oyle bır sıkılasma ıncelme oldukı kımse ınanmıyordu kılo vermedıgıme saklıyorum sanıyorlardı. pes etmeme teyzem kızdı ılk cunku o dıyet konusunda yıllardır basarılı bı ara gezer eder sonra tekrar ıplerı elıne alır hemen ıstedıgı kıloyu verır tıroıd hastası olmasına ragmen. bana soyle ablatmıstı vucud yagları kas halıne getırıyor o yuzden kılon azalmıyor belkı artabılırde cunku aynı yer kaplayan kas yagdan daha agır demıstı.. sonradan cok pısman oldum. sporuda bırakıp 5 aydır evdeyım ve 5 kılo daha aldım.. bence vazgecme kasa cevrılırken kılo olarak eksılmıyorsun fakat beden olarak ınceldıgını aynadakı sıklıfgından anlayacaksındır 1 ay sonra..
canım moralını bozma daha ıyı gıder ınsallah ben dıyetısyenın lıstelerınde hıc kılo veremıyordum ve aksıne kendımı hep ac hıssedıyordumkızlar ben bu hafta diyetisyen listesini uygulama kararı aldım açıkçası bu hafta hem daha çok dikkat ettim hem yürüyüşümü yaptım ama yine 300 gr....biraz daha hızlı olsun istiyorum tabi şok diyet yada haftada 2,3 kilo beklemiyorum ama en azından 1 kilo vermem gerekirdi bence bu hafta bu listeyi uygulıyayım bünyeme bu uyuyuorsa ona devam ederim ama baktım oda aynı, karatay bana uygun der dönerim geri.... bakalım bu haftayı geçireyim hep birlikte sonucu görürüz, sonra da desteğinizle bi yol çizerim artık zaten bugün mola verdim kendimce ama tabi dikkatli yiyerek ama bugün diyetteyim demiyorum açıkçası veremedikçe çok taktım.... yada istediğim gibi olmayınca diyeyim taktıkçada etkileniyorum bence onunda etkisi var.
öpüyorum herkesiiii
tebrıkk ederım canmSu an en sevdıgım hamburger menüsü ve soslarına HAYIR dedim !
Annemın eve gelmesını beklıyordum hangı yemegı yapacksak baslayalım dıye (dolmalık aldık pancar kabak bi suru sebze aldım dün sebze yemegı yapım dıe )
annem gecıktı ve aradı burger kıngteyız sana da alıyorum dıye bende en son şartelleri attırdım
bana zarar verıosunuz dedım dunde bekledım gelmedın yemegı yapamadık yıne gelmıosun ben senı beklıyordum dedım trıbımı de attım
pancarı dogra gelım yapım bende yapana kadar hamburgerını yersın kucucuk zaten dıooo
istemıyorum canım ıstedı ama yemıycem bu ıs gıttıkce zorlasıyo bay bay dedım
aaylemi canım,benim zaten mevcut nodüllerim var dahada artmasın o zaman..çok sağol meleğimiyiki varsın..
günaydın kızlar hayırlı cumalar ve guzel bıldırımler ınsallah bu haftadakı hamur ıslerı benı baya fena baltaladıama bunada sukur o kadar yemege ragmen - eksı gorebıldım
baslangıc kılo:103,2
gecen hafta: 78,5 kg
bu hafta:78,3 kg
giden :200 gr
toplam giden :24,9 kg
spor: yok
Arkadaslar merhaba hayirli cumalar. Ben daha once de araniza katilmistim ama devami gelmedi. 1 ay ywdigime ictigime dikkat ettim 3 kg verdim baktim veremiyorum pes ettim. Taaki 88 kg yu gorsum bugun tartida cok kotu oldum.
Dedigim gibi 5 gundur spora godiyorum ama hala gram oynamadi. Calisiyorum her sefeeinde buraya giremeyebiliyorum ama benim diyetim soyle. Yanlisim varsa duzeltin
Simdi sabah istedigimi yiyorum. Cay sekerli simit beyaz peynir zeytin domates falan. Hatta bazen salam.
Oglen ekmeksiz swbze yemwgi salata meyve corba. Sonra aralarda iate elma mandlina falan.
Oglen yemegini en gec 3 gibi yiyorum sonra bi aram var sonra aksam yemegine zaman hic yok. 6 da iaden cikiyorum evim ise uzk 2 saatte spor aalonuna geliyorum ac ac. 1.5 saat spor. Yeail cay yesial elm. Eve gisince de 1-2 meyve. Gunde 1 lt su
Hepsi bu. Verir miyim kilo. Oglen sunu ye aksam bunu ye gibi programlara uyma gibi bir sanaim yok maalesef((
selam kızlar
önce menü sonra bildirim yapayım
sabah : 2 yumurtalı karatay kahvaltım
öğle 4 köfte ve salata
akşam 3 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık mantar
bildirim :
başlangıç : 86,6
geçen hafta : 84,6
bu hafta : 84,3
giden : 0,300
toplam giden : 2,3
hedef : 65
spor : 11 km yani 1,saat 50 dk yürüyüş
kızlar ben bu hafta diyetisyen listesini uygulama kararı aldım açıkçası bu hafta hem daha çok dikkat ettim hem yürüyüşümü yaptım ama yine 300 gr....biraz daha hızlı olsun istiyorum tabi şok diyet yada haftada 2,3 kilo beklemiyorum ama en azından 1 kilo vermem gerekirdi bence bu hafta bu listeyi uygulıyayım bünyeme bu uyuyuorsa ona devam ederim ama baktım oda aynı, karatay bana uygun der dönerim geri.... bakalım bu haftayı geçireyim hep birlikte sonucu görürüz, sonra da desteğinizle bi yol çizerim artık zaten bugün mola verdim kendimce ama tabi dikkatli yiyerek ama bugün diyetteyim demiyorum açıkçası veremedikçe çok taktım.... yada istediğim gibi olmayınca diyeyim taktıkçada etkileniyorum bence onunda etkisi var.
öpüyorum herkesiiii
Harikasın Gökkuşağımmmbend ebildirim yapayım
reglmde 3.günüm ona ragmen
baslangıc kılo:90 mart ayında
gecen hafta: 77,1 kg
bu hafta:76,5
giden :600gr
toplam giden :13,5 kg
spor: hergün herşey karışık spor
BİLDİRİMİM
BAŞLANGIÇ :84.5
GEÇEN HAFTA: 84
BU HAFTA: 82.9
GİDEN: 1.1
TOPLAM GİDEN: 1.6
HEDEF: 75
bildirim yapan herkesi alıyorum listeye tatlım maşallah güzel bir başlangıç yaptınfistiklar hayirli cumalar hepimize...
bildirimimi yapayim bu hafta listeye dahil olmam diye dusunuyorum ama yazayim yine de
baslangic..84.2
gecen hafta..72.8
bu hafta..71.6
giden..1.2
hedef..63inanamasam da
opuyorum sizi
Herkese hayırlı cumalar kızlar ben bu aksam oglusumla 1 haftalik tatile gidiyorum inşallah + olarak dönmem dikkat edecem ama gideceğimiz evde yemek yemede sinir olmayan bi ev yemeklerine çok düşkunler Allah yardimci olsun bana insallah kilo bildirimi yapiyim sabah tartildi m bu 2. Kilo bildirimi buarada
Başlangıç 88.4
Geçen hafta 87.9
Bu hafta 87.5
Giden 0.400
Toplam 0.900gr
Ya Gitsin de 1 gr razıyım çünkü polikistik over hastası insulin direnci var ilaçları bıraktım o yüzden gelince inşallah doktora gidip ilaçlara başlayacağım herkese kolay gelsin
Selam kizlar nasilsiniz.mervecim idolumsun hamile kaldigindan beri zayifliyosun.cesaret etcem sonunda ucuncuye
Ayyuzlum nerelerdeki
Herkese selam,
Ben bu hafta ne Karatay yaptım, ne de bildirimO yüzden kilo bildirimi de yapmayayım bari... Gerçi aynı kilodayım. 77,4kg. Umarım hepiniz kilo vermişsinizdir.
hanımlar merhaba yeni gelebildim kusura bakmayın.bugün hep dışarıdaki iş yerinin işlerine koştum daha yeni geldim.hemen bildirimimi yapayım.
geçen hafta.78,200
bu hafta.77,900
giden..300 gr pöfff yani..yahu bende de bir direnç oluştu sanırım moralim bozuldu sabah..bir şeyleri yanlış yapıyorum.sanırım sonunda diyetisyene gideceğim benya..
Su an en sevdıgım hamburger menüsü ve soslarına HAYIR dedim !
Annemın eve gelmesını beklıyordum hangı yemegı yapacksak baslayalım dıye (dolmalık aldık pancar kabak bi suru sebze aldım dün sebze yemegı yapım dıe )
annem gecıktı ve aradı burger kıngteyız sana da alıyorum dıye bende en son şartelleri attırdım
bana zarar verıosunuz dedım dunde bekledım gelmedın yemegı yapamadık yıne gelmıosun ben senı beklıyordum dedım trıbımı de attım
pancarı dogra gelım yapım bende yapana kadar hamburgerını yersın kucucuk zaten dıooo
aman Allah korusun canım artık kılo verıyorum demıyorumSlm şekerler bi slm veremedim tam da liste günüydü elektrik gitti öğleden sonra
bence tüketme meleğim est napıyorumki kuzumm
babaannen karbonhidratlara daha çoks aracak gibime geliyor mervişim
Bitanem ekmekten vazgeçemiyrsan en azından tan tahıllı ekmek ye kahvaltında 1 dilimi gecmemeye çalış yumurtanı peynirini zeytinini yeşilliğini hatta kuruyemiş te yiyebilirsin krallar gibi yap yalnız mecbur kalmadıkça ara yapma akşam meyve tüketmemeye çalış meyve tüketirim dersen o zaman yanında mutlaka süt veya yoğurt tüket biraz akşam öğününe vaktim yok diyorsan o zaman öğle yemeğini doyurucu ye akşam eve gelince de yoğurt veya salata veya çorba yiyebilrisin meyveden daha zararsız kuzum
karars enin bitanemm karatayı dilimiz döndüğünce anlattık sen de inceledin haklısın karatayla gr gr gidiyor fakat geri gelmiyor seçim senin kuzum dene bakalım
Harikasın Gökkuşağımmm
rapummm sağ gösterip sol vurdun tatlım maşallah ne gzüel gitmiş bu hafta
bildirim yapan herkesi alıyorum listeye tatlım maşallah güzel bir başlangıç yaptın
ne demek inanmasamönce inanacaksın gerisi gelecek kuzum
iyi tatiller canım iradene kuvvet artıkkkilaçlarını bir süre bırakmamalıydın bitanem birdne bırakmakla hata yapmışsın direncin düşünce bırakırsan sağlıklı olur
yap artık Gülümm hedefe az kaldı doğumdan sonra tekrar baştan başlarız
kızlar hastaymış gülüm hastahanedeydi bugün
aynı olsan d abildirim yap ki aylık listede olabilesin cnm umutsuzluk yok bu hafta dikkat edersin kuzum
Bitanem her bünye farklı o yüzden istersen bir de diyetisyene git makres gibi belki sen de diyetisyeninle başarırsın
İşte buuuuu harikasınnnnn tbrk ederim hayır dediğin içinnnsen kararlı olduktan sonra kimse etkileyemez
aman Allah korusun canım artık kılo verıyorum demıyorumhamur ısı yapmasın dıye zaten sırf hamur ıslerı yuzunden sadece -200 gordum dıye dusunuyorum
ahh ırademle olsa kuzum hamur ısı yaptımı yanında ek bısy olmuyor genelde mecbur yıyorum
yaparsa da iradene kuvvet artık hamişim
o da haklı napsın sen de onun gözbebeğisin özenerek yapıyorahh ırademle olsa kuzum hamur ısı yaptımı yanında ek bısy olmuyor genelde mecbur yıyorumyemegınce yaptım begenmedı oluyor cunku
aynen kuzum sımdı bebekten dolayı ayrı bı ılgı varo da haklı napsın sen de onun gözbebeğisin özenerek yapıyor
aynen kuzum sımdı bebekten dolayı ayrı bı ılgı varannem eskıden yemek yıyıp yemedıgımı sorardı sımdı balık yedın mı yumurta yedınmı et yedın su ıctın gıbı ıyıce ayrıntıya gırer oldu
Kendini onların yerine koy sen de aynısını yapmazmıydın en kıymetlilerini taşıyosun
yapardım canım belkı daha fazlasını yapardım gıbıme gelıyor
aynen tatlımm
Gibisi fazla bence fazlasını bile yapardın
Su an en sevdıgım hamburger menüsü ve soslarına HAYIR dedim !
Bitanem ekmekten vazgeçemiyrsan en azından tan tahıllı ekmek ye kahvaltında 1 dilimi gecmemeye çalış yumurtanı peynirini zeytinini yeşilliğini hatta kuruyemiş te yiyebilirsin krallar gibi yap yalnız mecbur kalmadıkça ara yapma akşam meyve tüketmemeye çalış meyve tüketirim dersen o zaman yanında mutlaka süt veya yoğurt tüket biraz akşam öğününe vaktim yok diyorsan o zaman öğle yemeğini doyurucu ye akşam eve gelince de yoğurt veya salata veya çorba yiyebilrisin meyveden daha zararsız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?