80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlarıııım. bu gün mahvolduuum. ya diloş dünden beri çok öksürüyodu. sıla da pazartesiden beri çişim çok acıtıyo anne diyodu. sabah ani bir kararla dr a götürdü. kahvaltı bile yapamadan çıktım evden. diloşa ilaç yazdı da dr sıla için hem idrar tahlili hem kültür hem ultrason istedi. burda kadın doğum ve çocuk hastanesi ayrı bir yerde devlet hastanesi ayrı yerde. normal idrarı çocuk hastanesine kültürü devlet hastanesine vermem lazımdı. bir oraya bir buraya koşmaktan canım çıktı ya sonuçlar çıktı dr a götürdüm kadın demezmi sıla altına kaçırıyomu diye. yok dedim. idrarda acayip kan ve iltihap var dedi. yavrum kaç günden beri neler çekiyormuş. kültür pazartesi çıkacak. inşallah öyle kötü bişe çıkmaz. nasıl bu hale geldi aklım almıyor yaaaa.

canım benım cok gecmıs olsun , sıcak tut popo kısmını o ıyı gelır kuzuya devamlı tuvalete gıtme hıssını azaltır rahatlar kıyamam gecmıs olsun

canım benım cok gecmıs olsun , sıcak tut popo kısmını o ıyı gelır kuzuya devamlı tuvalete gıtme hıssını azaltır rahatlar kıyamam gecmıs olsun
kız nasıl ağlıyo acıyor diye bir görsen. bu gün tahlil alırken çok ağladı. inşallah ilaçlar iyi gelirde kurtulur bebeğim

kız nasıl ağlıyo acıyor diye bir görsen. bu gün tahlil alırken çok ağladı. inşallah ilaçlar iyi gelirde kurtulur bebeğim
kıyamam kuzuma ben 2 seneye yakın cektım ondan rabbım yardımcısı olsun bol bol su ıcsın kuzum dedıgım gıbı vajına kısmını sıcak tutsun ben elektırıklı soba karsısında uyuyabılıyordum sıcak anca rahatlatıyordu tuvalete gıtmek ıse ıskence oluyordu , ayaklarını cok sıkı gıyınsın

malumunuz bu gün kahvaltı bile yapamadan dışarı çıktığım için dışarda gümledim. hastaneye yakın oturan arkadaşım vardı ona gittim. eee o da boş durmadı. açlık da olunca saldııııır konumuna geçtim. yarın da kahvaltıya davetliyiz nasıl olacak bilmiyom ama. 11 çocuk olacak yaaaa kim ne anlar oturmaktan da yediğindende

NW güzel canm keske benimde cevrem olsa da eve tikilip kalmasam

CANIM ÇOK çOK GEÇMİŞ OLSUN
biz bile dayanamıyoruz idrar yolunda iltihap olunca,ufacık çocuk sıla iyi dayanmış yavrucak..
mervenin dediği gibi sıcak tutunda biraz rahatlasın yavrucak.sende bata koşturmuşşun,ama iyikide gitmişin.

yarında 11 çocukla ne yediğinin tadı olur ne bişey anlarsın,yani korkulacak bişey yok kilo bakımından..

Zayifliycaksam 3 lerimİnsallah fazla kilo almadan dogurursun canim.catlaklar icin onlem al pisman olma sonra benim gibi

slm fıstıklar hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum .benim kilo vermem yine durdu yaaa
acaba bir şok mu denesem.bildirim yapmaya utanıyorum.çünkü.....kilo almışım
geçen hafta :86
bu hafta:88
gelen :2 kğ
noluyo yaa.testeryi alıp kesecem oramı buramı .sonra hooop istediğm kilodayım

oy tatlım diloşa çok geçmiş olsun acil şifa olsun kuzuya.
sular yağmurla kirlendi gene dikkat et içme suyunuza tatlım

tatlım insülin direncinden kaynaklanıyor. bir b12 ve dvit3 tahlililene baktır.bunların eksikliği insl direnciyle birleşince kilo verilmiyor.ben bizzat tecrübe ettim bu 13 kiloyu marttan beri zoraki verdim kızlar biliyo ne çektim. ne zaman vitaminleri takviye başladım merdivenleri hızla indim

günaydın neslim şu dvit3 ve b12 ile ilgili beni bi bilgilendirsen.. yani nasıl alıcaz ne kadar alıcaz ve tahlil yapmadan kendimiz alsak bşi zararı olurmu eczacıyla konuştum olmaz dedi ama ne bilim size daha çok güveniyorum ben..

evet canım bunun cevabını bende merak ediyorum..yoksa bende bu tahlilleri yaptırıcağım çok geçmeden..

kızlar bu arada benim geçen cuma 84,8 miş şimdi deftere baktım zırt pırt tartılınca karışıyo pazartesi tartılmıştım o 84,6 imiş... yani giden ,500 gr mış düzeltiyorum bildirimi bilginize

başlangıç : 86,6
geçen hafta : 84,8
bu hafta : 84,3
giden :0 ,500
toplam giden : 2,3
hedef : 65
spor : 1,50 dk. yürüyüş

günaydınn hanımlar bugün aylar sonra simit yedim pişmanda değilim..çünkü kendimi kısıtlamaktan höhhh geldi.yürüyüşümü falan yaptım ama görmeniz gerek bin surat somurtusu ile ..heee yapıyoruzda ne oluyor moduna girdim artık ..neyse bırakmayacağım tabiki düzenimi ama ya sabırla devam ediyorum.
dünkü menüm sabah 3 etimek az peynir ve yeşilçay
ara 2 parça bitter çikolata ve sade çay
öğlen tavuk ızgara ve ayran
akşam çorba ve yoğurt az pekmezli ekmek.
su 1 lt
spor 30 dk tempolu yürüyüş..

günaydın kızlar

bu gün oruç değilim,10 gündür kahvaltı yapmamıştım,kahvaltı ne güzelmiş meğer..
şimdide doya doya şekersiz çay keyfi yapıyorum,tabii mutfakta bulaşıklar duradursun..

bu arada gece tarhanamı her zamanki gibi sofrabezine değil,tepsilere döktüm..sabah kalkınca bi baktım hiç bir kuruma belirtisi yok ev soguk nede olsa., fırına koydum 100 dereceye..hayatımda hiç fırında tarhanda kurutmamıştım.
işallah çabucak sonuç alırım yarın misafirim gelecek işlrim çok bu gün..

neyse şu çayımı içiyimde bakıyım işlere

bu arada ceco gelmemiş daha,dün gece geç yattı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…