BENDEEEyanlızım dostlarım yanlızım yanlız
nerdesınız kızlar hafta sonu oldu mu ın cın top atıyor
aynen canım ya ders calısmaktan sıkıldım bıde ders calısırken sırtım cok agrıyor bugunluk bıtırdım o yuzden facede candy crush da oydu buydu zaman gecırmeye calısıyoru tvdede bısey yokkBENDEEE
SIKINTIDAN OYUN BİLMEYEN BEN OYU OYNUYORUM FACEDEN..
canım benım cok gecmıs olsun , sıcak tut popo kısmını o ıyı gelır kuzuya devamlı tuvalete gıtme hıssını azaltır rahatlar kıyamam gecmıs olsunslm canlarıııım. bu gün mahvolduuum. ya diloş dünden beri çok öksürüyodu. sıla da pazartesiden beri çişim çok acıtıyo anne diyodu. sabah ani bir kararla dr a götürdü. kahvaltı bile yapamadan çıktım evden. diloşa ilaç yazdı da dr sıla için hem idrar tahlili hem kültür hem ultrason istedi. burda kadın doğum ve çocuk hastanesi ayrı bir yerde devlet hastanesi ayrı yerde. normal idrarı çocuk hastanesine kültürü devlet hastanesine vermem lazımdı. bir oraya bir buraya koşmaktan canım çıktı ya sonuçlar çıktı dr a götürdüm kadın demezmi sıla altına kaçırıyomu diye. yok dedim. idrarda acayip kan ve iltihap var dedi. yavrum kaç günden beri neler çekiyormuş. kültür pazartesi çıkacak. inşallah öyle kötü bişe çıkmaz. nasıl bu hale geldi aklım almıyor yaaaa.
kız nasıl ağlıyo acıyor diye bir görsen. bu gün tahlil alırken çok ağladı. inşallah ilaçlar iyi gelirde kurtulur bebeğimcanım benım cok gecmıs olsun , sıcak tut popo kısmını o ıyı gelır kuzuya devamlı tuvalete gıtme hıssını azaltır rahatlar kıyamam gecmıs olsun
kıyamam kuzuma ben 2 seneye yakın cektım ondan rabbım yardımcısı olsun bol bol su ıcsın kuzum dedıgım gıbı vajına kısmını sıcak tutsun ben elektırıklı soba karsısında uyuyabılıyordum sıcak anca rahatlatıyordu tuvalete gıtmek ıse ıskence oluyordu , ayaklarını cok sıkı gıyınsınkız nasıl ağlıyo acıyor diye bir görsen. bu gün tahlil alırken çok ağladı. inşallah ilaçlar iyi gelirde kurtulur bebeğim
NW güzel canm keske benimde cevrem olsa da eve tikilip kalmasammalumunuz bu gün kahvaltı bile yapamadan dışarı çıktığım için dışarda gümledim. hastaneye yakın oturan arkadaşım vardı ona gittim. eee o da boş durmadı. açlık da olunca saldııııır konumuna geçtim. yarın da kahvaltıya davetliyiz nasıl olacak bilmiyom ama. 11 çocuk olacak yaaaakim ne anlar oturmaktan da yediğindende
kız nasıl ağlıyo acıyor diye bir görsen. bu gün tahlil alırken çok ağladı. inşallah ilaçlar iyi gelirde kurtulur bebeğim
slm canlarıııım. bu gün mahvolduuum. ya diloş dünden beri çok öksürüyodu. sıla da pazartesiden beri çişim çok acıtıyo anne diyodu. sabah ani bir kararla dr a götürdü. kahvaltı bile yapamadan çıktım evden. diloşa ilaç yazdı da dr sıla için hem idrar tahlili hem kültür hem ultrason istedi. burda kadın doğum ve çocuk hastanesi ayrı bir yerde devlet hastanesi ayrı yerde. normal idrarı çocuk hastanesine kültürü devlet hastanesine vermem lazımdı. bir oraya bir buraya koşmaktan canım çıktı ya sonuçlar çıktı dr a götürdüm kadın demezmi sıla altına kaçırıyomu diye. yok dedim. idrarda acayip kan ve iltihap var dedi. yavrum kaç günden beri neler çekiyormuş. kültür pazartesi çıkacak. inşallah öyle kötü bişe çıkmaz. nasıl bu hale geldi aklım almıyor yaaaa.
Zayifliycaksam 3 lerimaskrhpozikerim post: 37791825 .!.:selamun aleykum kızlar
bugun bıldırıp yapıp kactım hemen takımdakı bıldırımlerı topladım bı yandanda bu saate kadar ders calıstım beynım sıstı resmen ,hafta sonunun sankınlıgı yıne bugunden baslamıs
kılo veren herkesı tebrık ederım kızlar
kız ılk baslarda 1-2 kılo gıdıyordu sımdı gramlara dustum sanırım kılo vermemın sonlarına yaklasıyorum valla bende sasırıyorum canım hamılelkte boyle kılo verceksem ben pes pese dogurabılırım valla herkes 3 lesın ben dogurana kadar
eskı basbakanımız ne dıyor 3 cocuk
oy tatlım diloşa çok geçmiş olsun acil şifa olsun kuzuya.slm canlarıııım. bu gün mahvolduuum. ya diloş dünden beri çok öksürüyodu. sıla da pazartesiden beri çişim çok acıtıyo anne diyodu. sabah ani bir kararla dr a götürdü. kahvaltı bile yapamadan çıktım evden. diloşa ilaç yazdı da dr sıla için hem idrar tahlili hem kültür hem ultrason istedi. burda kadın doğum ve çocuk hastanesi ayrı bir yerde devlet hastanesi ayrı yerde. normal idrarı çocuk hastanesine kültürü devlet hastanesine vermem lazımdı. bir oraya bir buraya koşmaktan canım çıktı ya sonuçlar çıktı dr a götürdüm kadın demezmi sıla altına kaçırıyomu diye. yok dedim. idrarda acayip kan ve iltihap var dedi. yavrum kaç günden beri neler çekiyormuş. kültür pazartesi çıkacak. inşallah öyle kötü bişe çıkmaz. nasıl bu hale geldi aklım almıyor yaaaa.
tatlım insülin direncinden kaynaklanıyor. bir b12 ve dvit3 tahlililene baktır.bunların eksikliği insl direnciyle birleşince kilo verilmiyor.ben bizzat tecrübe ettim bu 13 kiloyu marttan beri zoraki verdim kızlar biliyo ne çektim. ne zaman vitaminleri takviye başladım merdivenleri hızla indimslm fıstıklar hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum .benim kilo vermem yine durdu yaaa
acaba bir şok mu denesem.bildirim yapmaya utanıyorum.çünkü.....kilo almışım
geçen hafta :86
bu hafta:88
gelen :2 kğ
noluyo yaa.testeryi alıp kesecem oramı buramı .sonra hooop istediğm kilodayım
günaydın neslim şu dvit3 ve b12 ile ilgili beni bi bilgilendirsen.. yani nasıl alıcaz ne kadar alıcaz ve tahlil yapmadan kendimiz alsak bşi zararı olurmu eczacıyla konuştum olmaz dedi ama ne bilim size daha çok güveniyorum ben..tatlım insülin direncinden kaynaklanıyor. bir b12 ve dvit3 tahlililene baktır.bunların eksikliği insl direnciyle birleşince kilo verilmiyor.ben bizzat tecrübe ettim bu 13 kiloyu marttan beri zoraki verdim kızlar biliyo ne çektim. ne zaman vitaminleri takviye başladım merdivenleri hızla indim
tatlım insülin direncinden kaynaklanıyor. bir b12 ve dvit3 tahlililene baktır.bunların eksikliği insl direnciyle birleşince kilo verilmiyor.ben bizzat tecrübe ettim bu 13 kiloyu marttan beri zoraki verdim kızlar biliyo ne çektim. ne zaman vitaminleri takviye başladım merdivenleri hızla indim
günaydın neslim şu dvit3 ve b12 ile ilgili beni bi bilgilendirsen.. yani nasıl alıcaz ne kadar alıcaz ve tahlil yapmadan kendimiz alsak bşi zararı olurmu eczacıyla konuştum olmaz dedi ama ne bilim size daha çok güveniyorum ben..
selam kızlar
önce menü sonra bildirim yapayım
sabah : 2 yumurtalı karatay kahvaltım
öğle 4 köfte ve salata
akşam 3 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık mantar
bildirim :
başlangıç : 86,6
geçen hafta : 84,6
bu hafta : 84,3
giden : 0,300
toplam giden : 2,3
hedef : 65
spor : 11 km yani 1,saat 50 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?