80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım bunun cevabını bende merak ediyorum..yoksa bende bu tahlilleri yaptırıcağım çok geçmeden..
tatlım ben muhtemelen eksik olduğunu tahmin ediorum.zaten metaboliksendrom başlayan bi bünyede bunların eksiklik göstergesini işaret ediyor.ama şahsen ben 1 kez tahlil yaptırıp deneyimledim şimdi tahlil yapmadan her ay b12 1 iğne oluyorum ( içilemiyor sadece kalçadan yapılıyor) ve artı ayda 2 kez dvit iğnesini vurdurabilirsem vurduruyorum vurduramazsam içilebilir olduğundan içiyorum. bu konuda şu linki bir inceleyin
karataycıların hazırladığı sayfadaki öneriler.bu konular çok önemli ve değerli kızlar çok şey öğrenirsiniz
http://woto.com/oneriler#Öneri 15
http://woto.com/oneriler
türkiyenin değerli doktorlarından taş devri diyeti yazarı dr.ahmet aydının takip edilesi okunası kendi sayfasındaki çok değerli bilgiler den seçtiklerim ama mutlaka zamanla tüm sayfayı inceleyin kızlar hatta bültenin form sayfasına abone olup soru sorarsanız sevgili doktorum zevkle bıkmadan yanıtlıyor.işte bültenden bazı linkler:
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1293
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=914

lütfen türkiyenin okumayan cahil kalan bilgiye aç toplumundaki bireylerden olmayın.kendiniz ve sevdikleriniz için gelecek adına bilmeniz gereken herşeyi okuyun. ben 6 yıldır hem internetten hem kitap edinerek hala sağlık kitabı okuyor hergün bişey öğreniyorum.bunun sonucunda 6 yıldır aileme koruyucu hekimlik uyguluyorum ve 6 yıldır doktora zaturi olmadıkça gitmeye gerek duymuyorum.ilaç zaten elzem olmadıkça kullanmıyorum ne çocuklarım ne ben.allahaşükür sağlıklı karatay taş devri diyetini keşfettim iyiki değerli tıp adamları var

canım benim sağol emeğin için hemen bakacağım

canım benim sağol emeğin için hemen bakacağım
okey tatlım lütfen türkiyenin okumayan cahil kalan bilgiye aç toplumundaki bireylerden olmayın.kendiniz ve sevdikleriniz için gelecek adına bilmeniz gereken herşeyi okuyun. ben 6 yıldır hem internetten hem kitap edinerek hala sağlık kitabı okuyor hergün bişey öğreniyorum.bunun sonucunda 6 yıldır aileme koruyucu hekimlik uyguluyorum ve 6 yıldır doktora zaturi olmadıkça gitmeye gerek duymuyorum.ilaç zaten elzem olmadıkça kullanmıyorum ne çocuklarım ne ben.allahaşükür sağlıklı karatay taş devri diyetini keşfettim iyiki değerli tıp adamları var

bu beslenme bültenini ben bir ara takip ediyordum.aslında bende çok araştıran ve okuyan biriyim.ancak farkındalık ayrı bir şey.algıladıkça bazı şeyleri düzene sokabiliyoruz.beslenme gibi.o nedenle dediğin gibi takip etmek,bilgilenmek ,es geçmemek önemli .

çok haklısın okuduğunu algılamak önemli. biliyormusun 5 yıl önce okuduğum kitabı elime alıp karıştırıyorum allahallah bunu farketmemişim es geçmişim diyorum demekki algıma girmemiş diyorum dönüp arada karıştırıyorum. 1 kere okumak öğrenmenin 1/1000 bence bilgi sonsuz bişi acip bişi dimi

çok sağol neslimm bende çok severim araştırmayı bu türlü bilgiler edinmeyi adım bilmişe çıksada vazgeçmem inatla...
desteğin için paylaşımların için çok sağol

çok sağol neslimm bende çok severim araştırmayı bu türlü bilgiler edinmeyi adım bilmişe çıksada vazgeçmem inatla...
desteğin için paylaşımların için çok sağol
valla banada bilmiş diyorlar o sebeple artık ortamlarda pek konuşmuyorum bişi sorulur danışılırsa sadece cevap veriyorum insanı irdeleyip sen çokmu biliyorsun bakışlarından böylece kurtulmuş oluyorum.halbuki bilmişlik değil farkındalık yaratmak maksat ama anlayana

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

1.5 gün aradan sonra yine yuvaya dönebildim şükür
Dün sabah doktora gittim ve sağ olsun hemen Troitlerinede B12nede bakalım dedi ( çok fazla unutkanlığımın olduğunu söyleyince )
Göğsümdeki ağrı içinde Genel Cerrah görmesi gerek dedi Allahtan aç birde ben bakayım demedi bir keresinde bir özel hastaneye o dönemde yine ağrım var diye gitmiştimde yaşlıca bir doktor vardı eşimde yanımdayken paravan arkasına geçip gel birde ben muayene edeyim demişti o yüzden dahiliye bakar dedim ama o doktor diyince bizim branşımız değil o yüzden bakamam diyince jeton düştü meğer o zamanlar gittiğim doktor baya baya beni mıncıklamak için bahane uydurmuş
Eşime dedim yahu o zaman hatırlıyorsun dahiliyedeki doktor mıncıklamıştı bu doktor bakamayız branşımız olmadığından dedi diye adam nasıl gülüyor o zaman geçmiş olsun karıcığım eskiden gittiğimiz doktor yaşlıda olsa seni mıncıklamış boşu boşuna diye tabi bende gülerek ulen sende o an odadaydın dedim amca ne yapsın memişleri görünce dayanamamıştır diye nasıl dalga geçiyor

Babamında Cildiyeye de görünmesini istedi oda sadece Carşamba günleri orada olduğundan bende Çarşambaya randevu alabilirsem Genel Cerraha alacağım
Nasılsa babamı mecbur götüreceğim bari kendimide ihmal etmemiş olurum üstelik Tahlil sonuçlarımda pazartesi çıkacak diyordu artık çarşamba gittiğimde onlarıda gösteririm

Canım pes etmiyoruz bak istersen birlikte 2 günlük Ayran detoksu yapalım ben nasılsa yapacağım iki gün üstelik Karatayada uygun sonuçta bende doğru dürüst kilo veremeyince anında motivasyonum düşüyor o yüzden ufak bir kıpırdama oluşturup aynen karataya devam etmek istiyorum

Bakalım benim değerlerime baktı şükür sonucu merakla bekliyorum umarım B12dendir veya eksik neyse onu takviye eder daha güzel kilolar veririm

Selam kizlar nasilsiniz.mervecim idolumsun hamile kaldigindan beri zayifliyosun.cesaret etcem sonunda ucuncuye

Valla sorma Merve hamilelikte kilo verdikçe biz hatunlar iyice niyeti bozuyoruz
Artık eşim resmen diyor bir sene içinde verebildiğini ver sonra yapalım bir tane daha diye

Çok ama çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm kuzuya
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnn
İnşallah kültürüde temiz çıkarda derin bir nefes alırsınız

bu arada ceco gelmemiş daha,dün gece geç yattı galiba

Heee geç yattı
Kız dün yine çocukları Anneme kakalayıp Sinema yaptık tabi öncesinde baş başa güzel bir yemek yedik
Deliha filmini izledik ve gerçekten başarılı bir film hatta bir ara dedim bizim kızdan bahsediyor herhalde eşim bile aynı bizim kız dedi filmin başında
Çok eğlendik dönüştede evde biraz Tv falan izleyip baya geç yattık

Sabah bir uyandım saat 10u geçiyor ve grip olmuşum hemde öyle böyle değil resmen köhür köhür gidiyorum. Gece bir ara eşimin tansiyonuda yükselmiş kalkmış koltuğa geçmiş.
Süper bir gündü ama aynı yatakta bile uyanamadık dedi eşim bir ara içimden valla ben halimden çoook memnundum bacaklarımı ayıra ayıra yayıla yayıla uyumuşum diyemedim

Artık bir müddet bu bize gider zaten kızkardeşimde nasıl telefon açıp dalga geçti bizimle lannnn daha geçen hafta balayı yaptınız bu haftada nereden çıktı işte benimde hakkım balayına çıkmak sıra bendeydi falan diye bırak çocukları git desek gitmez aklı kalır çocuklarda
Dedim aklıma bile gelmedi sizide cağırmak hani onlar geç saatte çocukları alırdı annemden en kötü ihtimal
Siz bir iki hafta sonra 3.cü geliyor derseniz hiç şaşırmam siz ne yapıyorsunuz lennn diye telefonda bana komiklik yapıyor

Sabahda aradığımda hastayım diyince gülüyor tabi hasta olursunuz sen sudan çıkmazsan olacağı buydu diyor çatlak

Bırakma bırakma canım eminim daha çoook güzel kilolar vereceğiz

Çok çok güzel bir paylaşım olmuş canım Ellerine ve emeğine sağlık

Kızlarrrrrrrrrrrrr

Bİraz önce Merve takımda tahlillerimi sorunca bir bakayım dedim ve
Şansa daha 5 dakika önce çıkmış sonuçlar
Tahmin ettiğim gibi B12 sınırın altında çıkmış En düşük 190 olması gereken ( ki o bile çok az olarak kabul edilirken benim sonuçum 180 çıkmış
İyi ve kötü kolestrolümde sınırın üzerinde çıkmış
Daha doğrusu HDL 65 üzere çıkması gerekirken benim 39 çıkmış
LDL en fazla 120 olması gerekirken 159 çıkmış
Kolestrolde en fazla 200 çıkması gerekirken benim 220 çıkmış
Açlık şekerimde sınırın üzerinde çıkmış

Yani benim iki haftadır kilo verememem gayet normalmiş o zaman
Bakalım birazdan girip bakayım randevu çarşambaya varmı babama cildiye banada genel cerrahi alayım birde sonuçlarımı aynı doktor oradaysa onlarıda gösteririm olmadı eşim işe giderken beni pazartesi oradaysa bırakır bende gösterip dönüşte minibüsle dönerim kızçemle artık ne ilaç verirse mecbur kullanacağım

Yahu nerede bu milletttt

Ne güzel bol bol sohbet ederiz hayalleri kuruyorken yine kimsecikler yok
Hayır nedense kimler online oda görünmüyor bende

Bakalım akşam eşim halasına gidelim demezse sohbete buradayım ki gitsekte kesin damlarım yine dönüşte
Şimdilik kaçtım grip fena vurdu az uzanayım hazır bizimkiler daha gelmeden ( kaç saattir yanlızdım halbuki )

Cecom geçmiş olsun greyfurt te gribe birebir hemen sıp diye kesiyor

Maalesef şu anda evde greyfurt yok ki normalde çok severim hatta evde benden başkası yemiyor diye de almıyordum meyveyi fazla kaçırmayayımda şekerim yükselmesin diye
Artık yarın manavdan alırım eşim bugün halasına gitmek istemedi yarın akşam gideriz hastasın zaten dedi

Bkomplex hap var ıgne yerıne kulllanılamazmı?

Ben grip olacagimi anladigimda hemen greyfurta bas vuruyorum gecen kardeşim de tam sinav zamani yakalindi greyfurtla hemen saldi cnm

İyi akşamlar güzellerrr

BİLDİRİM.

BAŞLANGIÇ.82
GEÇEN HAFTA.79,7
BU HAFTA.79.7
GİDEN. YOK
HEDEF.75
SPOR.5 GÜN 5 SAAT YÜRÜYÜŞ.

Meleğim en azından artı çıkmadın

malesef tatlım geç saatlerde yenen meyve popişimize kalçamıza yapışıyor çünkü meyveler eskş masum meyveler değil günde 1 porsiyonu geçmemeye çalış cnm kahvaltı da yemen en ideali fakat ara da yemek istersen mutlaka yanında süt veya yoğurt tüket cnm saat 15,00 ten sonra yememeye özen göster

haklısın hepimiz şaşırdık bünyene en uygununu bulmak için deneyeceksin bitanem fakat sık sık yapılan aralar malesef leptin hormonunu engelleyip kilo vermemizi imkansız hale getiriyor öğünlerin arasında en az 4,5,-5 saat ara olsun ki mide sindirim için gerekli zamanı kazansın ve leptin çalışıp yağlarımızı yaksın kuzum rica ederim cnm

geçmiş olsun rapunzelcim iyileşemedin sanırımşifa olsun inş akşam kabak yemeğini neden ölçülü yiyorsunki tatlım o kırık nasıl bir kırık acaba

Geçmiş olsun prensesime bitanemmm büyükler dayanamazken kuzum nasıl dayandıki hadi inş kötü birşey çıkmaz ptsi bitanem

kızlar sırt ustu yattımda sag bobregımın orası aglıyor neden kı acaba

sürekli bir ağrımı hamişim

kız nasıl ağlıyo acıyor diye bir görsen. bu gün tahlil alırken çok ağladı. inşallah ilaçlar iyi gelirde kurtulur bebeğim

inşallah bitanemm anne olarak senin canın daha çok yanıyor kuzun ağladıkça eminim

slm cnmmm 2 haftada 2 kilo almışsın kuzum kesme kesme verene kadar burdayız

mavişim iki senedir grip olmadım inan bana artıları saymakla bitmiyor ama fazlasının herhangi bir toksik etkisi kanıtlanmadı neslimin söylediklerine aynen katılıyorum cnm için rahat olsun kullanmaya başla cnm

bende kayıtlar mevcut tatlım tbrkler 500 gr süper

afiyetolsun yaramasın inş bitanemm pes etmek yok aynen devam et cnmm kızmaca yok birkaç kelam edeyimm gün içinde yapılan minik kaçamakları yaptığımız sporla yakıyoruz sorun yok ama bizim amacımız mevcut fazlalıkların gitmesi olduğu için kaçamak yapmamaya çalışalım tatlım

afiyetolsun meleğim allah kabul etsin özledin kahvaltıyı ellerine sğalık cnm ama tepside kurumazdı fırında da çok kurutursan geçirmen zor olmazmı

toparlayacağına inanıyorum cnmm sağlık olsun geçmişe değil geleceğe bakıyoruz karataya başlayan öyle oluyor

ellerine sağlık neslim harika paylaşımmm

valla diyen desin neslim ben bildiğim herşeyi anlatıyorum önce yapanlar bir bakıyorum sonra heyecanla geri dönüş yapıyorlar neden çünkü dediklerimi uygulayıp faydasını görmüşler

ben bilmediğim birşeyi öğrenmekten haz duyuyorum

kimler var kimler yok gördüğümüz bölüm kaybolmuş bu gün yok kızlar neden ki acaba

haftasonu malum neslimmm normal

slm kizlar bildirimimi dun yapamadim bugun yapiyim dedim gecen haftalar 74.5 lerdeydim bu hafta 73.6 yi gordum sabha ins 72 yife gorucem :)

tbrkler pofudukcummm

nihayet cecommmmm tatlım kolesterolden korkma b12 çok düşük cecom 800 e çıkartana dek ayda b12 iğnesi yaptır cnmmm

zaten hdl kötü kolesterol ve senin düşük ama ldl n iyi kolseterolün yüksek

Geçmiş olsun cecom ben anca gelebildimmmm bol bol karabiberli sıcak içecekler iç bitanemm mikrobu kırsın evde de vicks kaynat ki mikroplar ölsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…