80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canim sadece sirt usttu yattigimda oluyor sağ tarafima yatinca falan olmuyor ama nedenini anlamadim

kalçadan iğne olarak yaptrıırsan haptan daha hızlı yükselir değerin cnm hapla geç yükseliyor

babaanneciğin yine döktürmüş anlaşılan
Yok canm aksam bulgur pilavi azicik nohut ve karnabahar salatasi yedimde sonrasında cozuttum koca tabak misir patlagi ve yarim dilim çikolata pasta yedim basil yiyebildim hayret ediyorum kendime

kizlar selamlar 9bucuk saattir ders anlatiyorum ve sabah 8den beri ayaktayim..mahvoldum ama sizi yazmadan da edemedim..

mervecim sen o yediklerini kacamaktan sayma bence..super gidiyorsun..bebis de bayram etmistir

dilosa cok gecmis olsun diyorum..(yanlis hatirlamiyorsam)..idrar yollari iltihabi cok zor..yine iyi dayanmis..bir an once gecer insallah..

neslim b12 degerime ben de baktirayim bari senin vardir bir bildigin..ama ben de doktora gidemiyorum vakitsizlikten..en az iki gunu ayirmak lazim..benim demir cok dusuk ama ilaclar bende cok kilo yapiyor diye kullanmiyorum esim dalga geciyor bosuna doktora gitme diye..nasil olsa kilo alirsin diye.kullanmiyorsun.ilaclari diyor..hakli aslinda..ne yapacagim bilmiyorum...

bugunku menume cok kixacaksiniz ama yrmek yiyebilmem bile.mucize...

sabah.1 dereotlu peynirli pogaca..

telefonun.azizligine ugradim...

sabah..1 dereotlu peynirli pogaca..
oglen..ev yemekleri yapan.bir yere gidiyoum..3 catal tavuklu begendi..2 kucuk kofte..4 kasik yogurtlu havuc..3 catal bulgur pilavi..3 catal imam bayildi..

2 turk kahvesi...bir cay..

baska da birsey yemedim suan cok acim..halama gidiyorumm...bakalim ne yiyecegim..

yarin da esimin halasina gidicem..bir de.annem yarin.asure yapacak:-(

Maşallah cnmm 9,5 saat hemen şarj aşamasına geçmen lazım yoksa bünyen isyan edecek

menü bu kadarcık mı vücudun kıtlık moduna geçerse şaşırmamamız lazım iyi dayanmışsın cnm

B12 ve d vitamini (aslında hormon) bunların düşüklüğünde kilo vermek zorlanıyor cnm

tamam geri aldım o zaman afiyetolsun cnmm bu saatten sonra mümkün olduğunca hafif yemeye çalış cnmm yarın da iradene kuvvet artık aşure ayı hepimizin sınırlarını zorluyor

iyi akşamlar kızlarr

totom yeni yer gördü,anamm bu gün bulaşık bitmedi gitti..

çok şükür tarhana ortadan kalktı saylır..onla uğraştım biraz ama bitti ,orayı topla burayı topla bitmiyor döküntü.

yarın için annemler saç böreği istediler..bu gün tatlımı pastamı yaptım,yarında çorba yaparım zaten saç böreğinin yanında içecekden başka bişeyde gitmez.
geçmi olsn cecomm

kız kardeşin haklı sanki..
benimde kollestrol yüksek çıkmış.canım dddemir yerlerde..banumun dediği gibi b 12 iğnesi yaptır canım.

meleğim kuruttum tarhanayı şükür..çektim eledim iyice kurusun kavanozluycam canım..
biraz fırında biraz sobanın altına koydum teksileri hallettim..robotta çekince sorun olmadı canım.azıcık irisi kaldı onuda pişireceğimde ıslatır blendrdan geçirim artık ..

ne biliyim canm bana fazla geldi aliskin olmadigim için modem bile isyan etti şuan tas gibi dolu susuyorum icemiyorum o kadar doldu yani :)

Ellerine sağlık cecom yorulmuşsun ama rahat edeceksin rabbim afiyetle huzurla yemeyi nasip etsin

yarın tehlikeli gün desene meleğim ne oluır tadımlık yemeye çalış artık

menüm
sabah..küflü peynir.4 zeytin ,domates,tereyağlı 1 dlm ekmk.

öğlen.1 büyük kase tarhana çorbası..

akşam.1kase tarhana..1 tabak taze fasulye,yoğurt,roka.2 kşk aşure..

boll suu..

taze tarhananın salatanatı olmuş menün cnm afiyetolsun

EVET CANIM BENİM BU GÜN TARHANA FESTİVALİ YAPTIK.
BENİM KIZ İSYANDA YETER ANNE YAA YARIN TARHANA YAPMIYCAN DEĞİLMİ DİYOR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…