- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bkomplex hap var ıgne yerıne kulllanılamazmı?
Ben bugün menumi yazmadan çok iyi olacak bugün herşeyi o kadar karsitirdimki anlatamam cıslar doluydu desem yeri var
Yok canim sadece sirt usttu yattigimda oluyor sağ tarafima yatinca falan olmuyor ama nedenini anlamadimİyi akşamlar güzellerrr
Meleğim en azından artı çıkmadın
malesef tatlım geç saatlerde yenen meyve popişimize kalçamıza yapışıyorçünkü meyveler eskş masum meyveler değil günde 1 porsiyonu geçmemeye çalış cnm kahvaltı da yemen en ideali fakat ara da yemek istersen mutlaka yanında süt veya yoğurt tüket cnm saat 15,00 ten sonra yememeye özen göster
haklısın hepimiz şaşırdık bünyene en uygununu bulmak için deneyeceksin bitanem fakat sık sık yapılan aralar malesef leptin hormonunu engelleyip kilo vermemizi imkansız hale getiriyoröğünlerin arasında en az 4,5,-5 saat ara olsun ki mide sindirim için gerekli zamanı kazansın ve leptin çalışıp yağlarımızı yaksın kuzum rica ederim cnm
geçmiş olsun rapunzelcim iyileşemedin sanırımşifa olsun inş akşam kabak yemeğini neden ölçülü yiyorsunki tatlım o kırık nasıl bir kırık acaba
Geçmiş olsun prensesime bitanemmm büyükler dayanamazken kuzum nasıl dayandıkihadi inş kötü birşey çıkmaz ptsi bitanem
sürekli bir ağrımı hamişim
inşallah bitanemm anne olarak senin canın daha çok yanıyor kuzun ağladıkça eminim
slm cnmmm 2 haftada 2 kilo almışsın kuzumkesme kesme verene kadar burdayız
mavişim iki senedir grip olmadım inan bana artıları saymakla bitmiyor ama fazlasının herhangi bir toksik etkisi kanıtlanmadı neslimin söylediklerine aynen katılıyorum cnm için rahat olsun kullanmaya başla cnm
bende kayıtlar mevcut tatlımtbrkler 500 gr süper
afiyetolsun yaramasın inş bitanemm pes etmek yok aynen devam et cnmm kızmaca yokbirkaç kelam edeyimm gün içinde yapılan minik kaçamakları yaptığımız sporla yakıyoruz sorun yok ama bizim amacımız mevcut fazlalıkların gitmesi olduğu için kaçamak yapmamaya çalışalım tatlım
afiyetolsun meleğim allah kabul etsin özledin kahvaltıyıellerine sğalık cnm ama tepside kurumazdı fırında da çok kurutursan geçirmen zor olmazmı
toparlayacağına inanıyorum cnmm sağlık olsun geçmişe değil geleceğe bakıyoruzkarataya başlayan öyle oluyor
ellerine sağlık neslim harika paylaşımmm
valla diyen desin neslim ben bildiğim herşeyi anlatıyorum önceyapanlar bir bakıyorum sonra heyecanla geri dönüş yapıyorlar neden çünkü dediklerimi uygulayıp faydasını görmüşler
ben bilmediğim birşeyi öğrenmekten haz duyuyorum
haftasonu malum neslimmm normal
tbrkler pofudukcummm
nihayet cecommmmmtatlım kolesterolden korkma b12 çok düşük cecom 800 e çıkartana dek ayda b12 iğnesi yaptır cnmmm
zaten hdl kötü kolesterol ve senin düşük ama ldl n iyi kolseterolün yüksek
Geçmiş olsun cecom ben anca gelebildimmmmbol bol karabiberli sıcak içecekler iç bitanemm mikrobu kırsın evde de vicks kaynat ki mikroplar ölsün
Yok canm aksam bulgur pilavi azicik nohut ve karnabahar salatasi yedimde sonrasında cozuttum koca tabak misir patlagi ve yarim dilim çikolata pasta yedim basil yiyebildim hayret ediyorum kendime
kalçadan iğne olarak yaptrıırsan haptan daha hızlı yükselir değerin cnm hapla geç yükseliyor
babaanneciğin yine döktürmüş anlaşılan
Yok canm aksam bulgur pilavi azicik nohut ve karnabahar salatasi yedimde sonrasında cozuttum koca tabak misir patlagi ve yarim dilim çikolata pasta yedim basil yiyebildim hayret ediyorum kendime
Bugün kacamaklari bunlar sadece canm kaç aydir doğru düzgün yiyemedigim için sanirim gözümde çok buyutuyorm
hayret etme bitanem sne iki canlısınnn ben daha çok kaçamak zannetmiştim aslında
kizlar selamlar 9bucuk saattir ders anlatiyorum ve sabah 8den beri ayaktayim..mahvoldum ama sizi yazmadan da edemedim..
mervecim sen o yediklerini kacamaktan sayma bence..super gidiyorsun..bebis de bayram etmistir
dilosa cok gecmis olsun diyorum..(yanlis hatirlamiyorsam)..idrar yollari iltihabi cok zor..yine iyi dayanmis..bir an once gecer insallah..
neslim b12 degerime ben de baktirayim bari senin vardir bir bildigin..ama ben de doktora gidemiyorum vakitsizlikten..en az iki gunu ayirmak lazim..benim demir cok dusuk ama ilaclar bende cok kilo yapiyor diye kullanmiyorum esim dalga geciyor bosuna doktora gitme diye..nasil olsa kilo alirsin diye.kullanmiyorsun.ilaclari diyor..hakli aslinda..ne yapacagim bilmiyorum...
bugunku menume cok kixacaksiniz ama yrmek yiyebilmem bile.mucize...
sabah.1 dereotlu peynirli pogaca..
telefonun.azizligine ugradim...
sabah..1 dereotlu peynirli pogaca..
oglen..ev yemekleri yapan.bir yere gidiyoum..3 catal tavuklu begendi..2 kucuk kofte..4 kasik yogurtlu havuc..3 catal bulgur pilavi..3 catal imam bayildi..
2 turk kahvesi...bir cay..
baska da birsey yemedim suan cok acim..halama gidiyorumm...bakalim ne yiyecegim..
yarin da esimin halasina gidicem..bir de.annem yarin.asure yapacak:-(
geçmi olsn cecommYahu nerede bu milletttt
Ne güzel bol bol sohbet ederiz hayalleri kuruyorken yine kimsecikler yok
Hayır nedense kimler online oda görünmüyor bende
Bakalım akşam eşim halasına gidelim demezse sohbete buradayımki gitsekte kesin damlarım yine dönüşte
Şimdilik kaçtım grip fena vurdu az uzanayım hazır bizimkiler daha gelmeden ( kaç saattir yanlızdım halbuki)
İyi akşamlar güzellerrr
gibi
Meleğim en azından artı çıkmadın
malesef tatlım geç saatlerde yenen meyve popişimize kalçamıza yapışıyorçünkü meyveler eskş masum meyveler değil günde 1 porsiyonu geçmemeye çalış cnm kahvaltı da yemen en ideali fakat ara da yemek istersen mutlaka yanında süt veya yoğurt tüket cnm saat 15,00 ten sonra yememeye özen göster
haklısın hepimiz şaşırdık bünyene en uygununu bulmak için deneyeceksin bitanem fakat sık sık yapılan aralar malesef leptin hormonunu engelleyip kilo vermemizi imkansız hale getiriyoröğünlerin arasında en az 4,5,-5 saat ara olsun ki mide sindirim için gerekli zamanı kazansın ve leptin çalışıp yağlarımızı yaksın kuzum rica ederim cnm
geçmiş olsun rapunzelcim iyileşemedin sanırımşifa olsun inş akşam kabak yemeğini neden ölçülü yiyorsunki tatlım o kırık nasıl bir kırık acaba
Geçmiş olsun prensesime bitanemmm büyükler dayanamazken kuzum nasıl dayandıkihadi inş kötü birşey çıkmaz ptsi bitanem
sürekli bir ağrımı hamişim
inşallah bitanemm anne olarak senin canın daha çok yanıyor kuzun ağladıkça eminim
slm cnmmm 2 haftada 2 kilo almışsın kuzumkesme kesme verene kadar burdayız
mavişim iki senedir grip olmadım inan bana artıları saymakla bitmiyor ama fazlasının herhangi bir toksik etkisi kanıtlanmadı neslimin söylediklerine aynen katılıyorum cnm için rahat olsun kullanmaya başla cnm
bende kayıtlar mevcut tatlımtbrkler 500 gr süper
afiyetolsun yaramasın inş bitanemm pes etmek yok aynen devam et cnmm kızmaca yokbirkaç kelam edeyimm gün içinde yapılan minik kaçamakları yaptığımız sporla yakıyoruz sorun yok ama bizim amacımız mevcut fazlalıkların gitmesi olduğu için kaçamak yapmamaya çalışalım tatlım
afiyetolsun meleğim allah kabul etsin özledin kahvaltıyıellerine sğalık cnm ama tepside kurumazdı fırında da çok kurutursan geçirmen zor olmazmı
toparlayacağına inanıyorum cnmm sağlık olsun geçmişe değil geleceğe bakıyoruzkarataya başlayan öyle oluyor
ellerine sağlık neslim harika paylaşımmm
valla diyen desin neslim ben bildiğim herşeyi anlatıyorum önceyapanlar bir bakıyorum sonra heyecanla geri dönüş yapıyorlar neden çünkü dediklerimi uygulayıp faydasını görmüşler
ben bilmediğim birşeyi öğrenmekten haz duyuyorum
haftasonu malum neslimmm normal
tbrkler pofudukcummm
nihayet cecommmmmtatlım kolesterolden korkma b12 çok düşük cecom 800 e çıkartana dek ayda b12 iğnesi yaptır cnmmm
zaten hdl kötü kolesterol ve senin düşük ama ldl n iyi kolseterolün yüksek
Geçmiş olsun cecom ben anca gelebildimmmmbol bol karabiberli sıcak içecekler iç bitanemm mikrobu kırsın evde de vicks kaynat ki mikroplar ölsün
ne biliyim canm bana fazla geldi aliskin olmadigim için modem bile isyan etti şuan tas gibi dolu susuyorum icemiyorum o kadar doldu yani :)kizlar selamlar 9bucuk saattir ders anlatiyorum ve sabah 8den beri ayaktayim..mahvoldum ama sizi yazmadan da edemedim..
mervecim sen o yediklerini kacamaktan sayma bence..super gidiyorsun..bebis de bayram etmistir
dilosa cok gecmis olsun diyorum..(yanlis hatirlamiyorsam)..idrar yollari iltihabi cok zor..yine iyi dayanmis..bir an once gecer insallah..
neslim b12 degerime ben de baktirayim bari senin vardir bir bildigin..ama ben de doktora gidemiyorum vakitsizlikten..en az iki gunu ayirmak lazim..benim demir cok dusuk ama ilaclar bende cok kilo yapiyor diye kullanmiyorum esim dalga geciyor bosuna doktora gitme diye..nasil olsa kilo alirsin diye.kullanmiyorsun.ilaclari diyor..hakli aslinda..ne yapacagim bilmiyorum...
bugunku menume cok kixacaksiniz ama yrmek yiyebilmem bile.mucize...
sabah.1 dereotlu peynirli pogaca..
iyi akşamlar kızlarr
totom yeni yer gördü,anamm bu gün bulaşık bitmedi gitti..
çok şükür tarhana ortadan kalktı saylır..onla uğraştım biraz ama bitti ,orayı topla burayı topla bitmiyor döküntü.
yarın için annemler saç böreği istediler..bu gün tatlımı pastamı yaptım,yarında çorba yaparım zaten saç böreğinin yanında içecekden başka bişeyde gitmez.
geçmi olsn cecomm
kız kardeşin haklı sanki..
benimde kollestrol yüksek çıkmış.canım dddemir yerlerde..banumun dediği gibi b 12 iğnesi yaptır canım.
meleğim kuruttum tarhanayı şükür..çektim eledim iyice kurusun kavanozluycam canım..
biraz fırında biraz sobanın altına koydum teksileri hallettim..robotta çekince sorun olmadı canım.azıcık irisi kaldı onuda pişireceğimde ıslatır blendrdan geçirim artık ..
menüm
sabah..küflü peynir.4 zeytin ,domates,tereyağlı 1 dlm ekmk.
öğlen.1 büyük kase tarhana çorbası..
akşam.1kase tarhana..1 tabak taze fasulye,yoğurt,roka.2 kşk aşure..
boll suu..
Canlar muhabbetiniz bol olsun. Düğündeyim ama aklım sizde. Bugün d vit aldım içtim ama suya karıştırdım galiba yanlış yapmışım ne dersiniz.
Ellerine sağlık cecom yorulmuşsun ama rahat edeceksin rabbim afiyetle huzurla yemeyi nasip etsin
yarın tehlikeli gün desene meleğimne oluır tadımlık yemeye çalış artık
taze tarhananın salatanatı olmuş menün cnm afiyetolsun
Selam kizlar sabah kalktigimdan beri ders calisiyorum arada baktim KK ya ama yazma firsatim olmadi herkes iyidir inşallah burasi hafta sonunun sessizliğine burunmus
Kuzum üniversite son sinif ogrencisiyim ben. İnşallah biticek bu sene :)hamişim sen neye hazırlanıyorsun ? ders ders hep görüyorum :)
EVET CANIM BENİM BU GÜN TARHANA FESTİVALİ YAPTIK.
BENİM KIZ İSYANDA YETER ANNE YAA YARIN TARHANA YAPMIYCAN DEĞİLMİ DİYOR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?