İyi akşamlar güzellerrr
Meleğim en azından artı çıkmadın
malesef tatlım geç saatlerde yenen meyve popişimize kalçamıza yapışıyorçünkü meyveler eskş masum meyveler değil günde 1 porsiyonu geçmemeye çalış cnm kahvaltı da yemen en ideali fakat ara da yemek istersen mutlaka yanında süt veya yoğurt tüket cnm saat 15,00 ten sonra yememeye özen göster
haklısın hepimiz şaşırdık bünyene en uygununu bulmak için deneyeceksin bitanem fakat sık sık yapılan aralar malesef leptin hormonunu engelleyip kilo vermemizi imkansız hale getiriyoröğünlerin arasında en az 4,5,-5 saat ara olsun ki mide sindirim için gerekli zamanı kazansın ve leptin çalışıp yağlarımızı yaksın kuzum rica ederim cnm
geçmiş olsun rapunzelcim iyileşemedin sanırımşifa olsun inş akşam kabak yemeğini neden ölçülü yiyorsunki tatlım o kırık nasıl bir kırık acaba
Geçmiş olsun prensesime bitanemmm büyükler dayanamazken kuzum nasıl dayandıkihadi inş kötü birşey çıkmaz ptsi bitanem
sürekli bir ağrımı hamişim
inşallah bitanemm anne olarak senin canın daha çok yanıyor kuzun ağladıkça eminim
slm cnmmm 2 haftada 2 kilo almışsın kuzumkesme kesme verene kadar burdayız
mavişim iki senedir grip olmadım inan bana artıları saymakla bitmiyor ama fazlasının herhangi bir toksik etkisi kanıtlanmadı neslimin söylediklerine aynen katılıyorum cnm için rahat olsun kullanmaya başla cnm
bende kayıtlar mevcut tatlımtbrkler 500 gr süper
afiyetolsun yaramasın inş bitanemm pes etmek yok aynen devam et cnmm kızmaca yokbirkaç kelam edeyimm gün içinde yapılan minik kaçamakları yaptığımız sporla yakıyoruz sorun yok ama bizim amacımız mevcut fazlalıkların gitmesi olduğu için kaçamak yapmamaya çalışalım tatlım
afiyetolsun meleğim allah kabul etsin özledin kahvaltıyıellerine sğalık cnm ama tepside kurumazdı fırında da çok kurutursan geçirmen zor olmazmı
toparlayacağına inanıyorum cnmm sağlık olsun geçmişe değil geleceğe bakıyoruzkarataya başlayan öyle oluyor
ellerine sağlık neslim harika paylaşımmm
valla diyen desin neslim ben bildiğim herşeyi anlatıyorum önceyapanlar bir bakıyorum sonra heyecanla geri dönüş yapıyorlar neden çünkü dediklerimi uygulayıp faydasını görmüşler
ben bilmediğim birşeyi öğrenmekten haz duyuyorum
haftasonu malum neslimmm normal
tbrkler pofudukcummm
nihayet cecommmmmtatlım kolesterolden korkma b12 çok düşük cecom 800 e çıkartana dek ayda b12 iğnesi yaptır cnmmm
zaten hdl kötü kolesterol ve senin düşük ama ldl n iyi kolseterolün yüksek
Geçmiş olsun cecom ben anca gelebildimmmmbol bol karabiberli sıcak içecekler iç bitanemm mikrobu kırsın evde de vicks kaynat ki mikroplar ölsün
insallh kuzumm bölümün ne ..Kuzum üniversite son sinif ogrencisiyim ben. İnşallah biticek bu sene :)
Fen ve teknoloji ogretmenligiinsallh kuzumm bölümün ne ..
faranjıt var cnm bogaz agrısı kronık tekrarlıyor..
kabak yetti o kadar ekmeksız ılk kez yıyorum bıde
cıkolata kırıgı da wanted ın 4 de 1 ini yiyecektım kı onu da babam kopardı elımden kaldı bana 8 de 1
Prenses ne kadar şanslı olduğunun farkında değil benceyarın ki menüyü beğeneceğinden eminim
pistten inmek yok o zaman mavişimbir dahakine zeytinyağıyla içersin cnm daha etkili olur
BENCEDE DEĞİL CANIM..BANA GÜLÜYOR ANNE NE BU HAL
, NOHUTTAN YOĞURT ,BOZULAN SOSDAN TARHANA BUNDAN SONRA NE GELİCEK ACABA DİYE .
slm kızlar geldım ve dıyetısyene gıttım demıstım ya hanı gıdıcem dıe gıttım özeleve ıkı gundur uyguluyorum gayet ıyı gıdıyor bakalım tam oturmasada ıns dusene gırıyor bakalım.bıde sunu paylaşmak ıstıyorum sızınle doktor kan tahlılı yaptı ve ınsulun dırencım yuksek cıktı ve seker sınırda cıktı sınırd erken seker yok ama dıkkat edılmesı lazımmıs bu ınsulun dırencı benım metabolızmamı yavaslatıyormus ve dusurulmesı ıcın sekerıde dengelemk ıcın seker ılacı verdı yarım yarım ıc dedı hem tok tutarack hemde sneın kolay zayıflamana yardımcı olcak dedı cunku ınsulun dırenncı yuksek olunca o benım zor kılo vermememı saglıomus özellıkle patates ve priinci az tuket dedı onlarda vvarmıs genelde bunu yukselten madde bende yemıyorum.sukur dıyetım de ınss yan etkısıde yok ılacın sadece ıshal yaptı oda olur dedı yanı sızde doktora gıtmeden dıyet yapmayın derım cunku bedneınızın nelere sınyal verdıgı vermedıgı bılınmeden yenı hastalıklara meal vermyın canlarım ıns zayıflayacagım bakalım kas ve su oranım gusel cıktı sadece yag oranım cokmus buda obeze yakınmıs allah korusun ınss vermem lazım darısı hepimizin basına sımdı dıyetımı paylasmak dogru olmayacak cunku herkesın bunyesıne gore seyelr yemesı en dogrusu derım ben ama sunu söyleyebılrım arkadasalr sabah kalkar kalkmaz aç karnına buyuk bardak su 1/4 limon ve bır tatlı kasıgı bal dedı dıyet basında bu senı dırençlı tutar ve bedenını temızler ınss bal sevmıosanız bır adet kuru kayısı yazmıs yanı porsıyonları kucultup ara öğunlerıde atlamadan yaparsan vercez canlar hyrlı geceeler ben yıne olumlu ıns gelısmlerı yazcam :)
Valla çıkmadım kös kös oturuyorum triplerdeyimöyle yaparım artık
gunaydinn sicacik yataginda mis gibi uyuyan guzellerben suan ders arasinyidayim:-( banucum aksami kazasiz atlattim ben bile kendime inanamadim..halamda 2 catal firinda patates ve 2 kucuk misket kofte yedim
yorgunluktan canim birsey istemedi...
senin menu cok guzel...
ben karatay yapamam heralde...ekmekten vazgecemem gibi geliyor..bir de once iyi okuyup anlamam lazim...opuyorum sizi
Swetcim tibet yogası yaptığını gördüm.araştırdım netten.gerçekten söylendiği gibi etkilerini gördünmü canım.mEnüM
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu+ 1 hurma
KAHVALTI
salata(2 yem kaş nohut maydanoz dereotu roka çiğ fıstık tatlı lor 1 havuç narekşisi ve z.yağı)
1 fincan adaçayı
yarım nar
ÖĞLE:
yok
AKŞAM:
paça çorbası
2 lahana sarması
yoğurtlu brokoli salatası
Spor
sabah 13 x 5tibet yogası
Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
Sabahki salatayı tavsiye ederim kızlar süper tok tutuyor
Swetcim tibet yogası yaptığını gördüm.araştırdım netten.gerçekten söylendiği gibi etkilerini gördünmü canım.
Birde şu zencefilli çayın sırrını sorcaktım.kilo verirken hep bu çayımı kullandın.çayın tarifini verirmisin.umarım kafanı şişirmedim canım.teşekkür ederim şimdiden
Ders calismaktan bunaldimm
GÜNAYDIN KIZÇELERRRR
bugün bir huzur bir enerji var bende sormayınnn
bu dizeler de sizler için
Kuşlar uyandırdı bu sabah beni..
Kalk dediler kalk!
Bugün çok güzel olacak
Kanatlarını ödünç mü verdiler ne?
Uçarak gittim pencereme
Günaydın dedim yağmura
Ve teşekkür ettim bir kez daha
Çünkü bu sabah da Çok güzel olmuş dünya. ..
Ders calismaktan bunaldimm
Swetim şu aktarda satılan yumru şeklindeki zencefilden koyssk olurmu acep.tazesini bulmak zor.swetim bitki çayından hariç su içiyormusun canım.
evet bitanem yapıyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm kişide hangi rahatsızlık varsa onu düzeltiyor cnmm
bende gözlemlediğim etilere gelirsek bileklerimde sinir sıkışması vardı birşeyi tuttuğumu sanıyordum ama meğer tutmuyormuşumbir düzineye yakın bardak kırdım anlayacağın bu rahatsızlığım ilaçsız tedavisiz geçti uykularım deliksiz ve huzurlu enerjim hiç bitmeyecek gibi göğüslerim toparlandı
tavsiye ederim cnm
Evet bitanemm alışkanlık oldu bende meyvesuyu gibi geliyor su içmek2 fincan yeşilçayı 2,5 lt lik şişeme ekliyorum cnm içine taze zencefil atıyorum 1 çay kaşığı büyüklüğünde 1 kabuk tarçın bir limon doğruyorum ve birkaç karanfil bu akdar cnm çok hoş bir aroması oluyor
ne demekmiş kafa şişirmek
Biraz ara ver Mervişim hadi bir iki şarkı dinle sonra bir gayret tekkrar kuzum bu hafta önemli senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?