80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

faranjıt var cnm bogaz agrısı kronık tekrarlıyor..

kabak yetti o kadar ekmeksız ılk kez yıyorum bıde

cıkolata kırıgı da wanted ın 4 de 1 ini yiyecektım kı onu da babam kopardı elımden kaldı bana 8 de 1

harikasınnn o zaman ekmeksizliğe alışınca varlığını bile unutacaksın bitanemm

ohhh ellerine sağlık babanın o zaman yoksa çeyrek de yesen suçluluk duyacaktın tadı damağında kaldı desene

mEnüM
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu+ 1 hurma
KAHVALTI
salata(2 yem kaş nohut maydanoz dereotu roka çiğ fıstık tatlı lor 1 havuç narekşisi ve z.yağı)
1 fincan adaçayı
yarım nar

ÖĞLE:
yok
AKŞAM:
paça çorbası
2 lahana sarması
yoğurtlu brokoli salatası

Spor
sabah 13 x 5tibet yogası
Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su

Sabahki salatayı tavsiye ederim kızlar süper tok tutuyor

slm kızlar geldım ve dıyetısyene gıttım demıstım ya hanı gıdıcem dıe gıttım özeleve ıkı gundur uyguluyorum gayet ıyı gıdıyor bakalım tam oturmasada ıns dusene gırıyor bakalım.bıde sunu paylaşmak ıstıyorum sızınle doktor kan tahlılı yaptı ve ınsulun dırencım yuksek cıktı ve seker sınırda cıktı sınırd erken seker yok ama dıkkat edılmesı lazımmıs bu ınsulun dırencı benım metabolızmamı yavaslatıyormus ve dusurulmesı ıcın sekerıde dengelemk ıcın seker ılacı verdı yarım yarım ıc dedı hem tok tutarack hemde sneın kolay zayıflamana yardımcı olcak dedı cunku ınsulun dırenncı yuksek olunca o benım zor kılo vermememı saglıomus özellıkle patates ve priinci az tuket dedı onlarda vvarmıs genelde bunu yukselten madde bende yemıyorum.sukur dıyetım de ınss yan etkısıde yok ılacın sadece ıshal yaptı oda olur dedı yanı sızde doktora gıtmeden dıyet yapmayın derım cunku bedneınızın nelere sınyal verdıgı vermedıgı bılınmeden yenı hastalıklara meal vermyın canlarım ıns zayıflayacagım bakalım kas ve su oranım gusel cıktı sadece yag oranım cokmus buda obeze yakınmıs allah korusun ınss vermem lazım darısı hepimizin basına sımdı dıyetımı paylasmak dogru olmayacak cunku herkesın bunyesıne gore seyelr yemesı en dogrusu derım ben ama sunu söyleyebılrım arkadasalr sabah kalkar kalkmaz aç karnına buyuk bardak su 1/4 limon ve bır tatlı kasıgı bal dedı dıyet basında bu senı dırençlı tutar ve bedenını temızler ınss bal sevmıosanız bır adet kuru kayısı yazmıs yanı porsıyonları kucultup ara öğunlerıde atlamadan yaparsan vercez canlar hyrlı geceeler ben yıne olumlu ıns gelısmlerı yazcam :)

gunaydinn sicacik yataginda mis gibi uyuyan guzeller ben suan ders arasinyidayim:-( banucum aksami kazasiz atlattim ben bile kendime inanamadim..halamda 2 catal firinda patates ve 2 kucuk misket kofte yedim
yorgunluktan canim birsey istemedi...
senin menu cok guzel...
ben karatay yapamam heralde...ekmekten vazgecemem gibi geliyor..bir de once iyi okuyup anlamam lazim...opuyorum sizi

BENCEDE DEĞİL CANIM..BANA GÜLÜYOR ANNE NE BU HAL

, NOHUTTAN YOĞURT ,BOZULAN SOSDAN TARHANA BUNDAN SONRA NE GELİCEK ACABA DİYE .

Meleğim sırada peynir yapımı yokmuydu hadi sıra onda

Senin adına sevindim cnmm gelişmeleri bekliyoruz bizler de kan tahlilleirmizi yaptırarak devam ediyrouz cnm en azındna ben ve neslim oyleyiz sadece d vitamini tahlili yaptırmıyorum umarım güzel sonuçlar alır ve fazla kullanmadan şeker ilacını bırakırsın bitanem

Valla çıkmadım kös kös oturuyorum triplerdeyim öyle yaparım artık

aaa niyeki mavişim kime kızdın bakimmm

Slm bitanem iyi dersler pazar günü de çalışıyosun kolay gelsin cnmm akşam için endişeliydim
ama başarıyla atlatmışsın tbrkler denemeden bilemezsin kuzum önyargılı olma
neslihan bile başardıysa sen de mutlaka yapabilirsin yalnız dediğin gibi iyi ce oku araştır sonra başla bitanem

[QUOCeco gececo34, post: 37804268, member: 280674"]Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

1.5 gün aradan sonra yine yuvaya dönebildim şükür önce denetim h doktdamada fttim ve sağ olsun hemen Troitlerinede B12nede bakalım dedi ( çok fazla unutkanlığımın olduğunu söyleyince )
Göğsümdeki ağrı içinde Genel Cerrah görmesi gerek dedi Allahtan aç birde ben bakayım demedi bir keresinde bir özel hastaneye o dönemde yine ağrım var diye gitmiştimde yaşlıca bir doktor vardı eşimde yanımdayken paravan arkasına geçip gel birde ben muayene edeyim demişti o yüzden dahiliye bakar dedim ama o doktor diyince bizim branşımız değil o yüzden bakamam diyince jeton düştü meğer o zamanlar gittiğim doktor baya baya beni mıncıklamak için bahane uydurmuş
Eşime dedim yahu o zaman hatırlıyorsun dahiliyedeki doktor mıncıklamıştı bu doktor bakamayız branşımız olmadığından dedi diye adam nasıl gülüyor o zaman geçmiş olsun karıcığım eskiden gittiğimiz doktor yaşlıda olsa seni mıncıklamış boşu boşuna diye tabi bende gülerek ulen sende o an odadaydın dedim amca ne yapsın memişleri görünce dayanamamıştır diye nasıl dalga geçiyor

Babamında Cildiyeye de görünmesini istedi oda sadece Carşamba günleri orada olduğundan bende Çarşambaya randevu alabilirsem Genel Cerraha alacağım
Nasılsa babamı mecbur götüreceğim bari kendimide ihmal etmemiş olurum üstelik Tahlil sonuçlarımda pazartesi çıkacak diyordu artık çarşamba gittiğimde onlarıda gösteririm

Canım pes etmiyoruz bak istersen birlikte 2 günlük Ayran detoksu yapalım ben nasılsa yapacağım iki gün üstelik Karatayada uygun sonuçta bende doğru dürüst kilo veremeyince anında motivasyonum düşüyor o yüzden ufak bir kıpırdama oluşturup aynen karataya devam etmek istiyorum

Bakalım benim değerlerime baktı şükür sonucu merakla bekliyorum umarım B12dendir veya eksik neyse onu takviye eder daha güzel kilolar veririm

Valla sorma Merve hamilelikte kilo verdikçe biz hatunlar iyice niyeti bozuyoruz
Artık eşim resmen diyor bir sene içinde verebildiğini ver sonra yapalım bir tane daha diye

Çok ama çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm kuzuya
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnn
İnşallah kültürüde temiz çıkarda derin bir nefes alırsınız

Heee geç yattı
Kız dün yine çocukları Anneme kakalayıp Sinema yaptık tabi öncesinde baş başa güzel bir yemek yedik
Deliha filmini izledik ve gerçekten başarılı bir film hatta bir ara dedim bizim kızdan bahsediyor herhalde eşim bile aynı bizim kız dedi filmin başında
Çok eğlendik dönüştede evde biraz Tv falan izleyip baya geç yattık

Sabah bir uyandım saat 10u geçiyor ve grip olmuşum hemde öyle böyle değil resmen köhür köhür gidiyorum. Gece bir ara eşimin tansiyonuda yükselmiş kalkmış koltuğa geçmiş.
Süper bir gündü ama aynı yatakta bile uyanamadık dedi eşim bir ara içimden valla ben halimden çoook memnundum bacaklarımı ayıra ayıra yayıla yayıla uyumuşum diyemedim

Artık bir müddet bu bize gider zaten kızkardeşimde nasıl telefon açıp dalga geçti bizimle lannnn daha geçen hafta balayı yaptınız bu haftada nereden çıktı işte benimde hakkım balayına çıkmak sıra bendeydi falan diye bırak çocukları git desek gitmez aklı kalır çocuklarda
Dedim aklıma bile gelmedi sizide cağırmak hani onlar geç saatte çocukları alırdı annemden en kötü ihtimal
Siz bir iki hafta sonra 3.cü geliyor derseniz hiç şaşırmam siz ne yapıyorsunuz lennn diye telefonda bana komiklik yapıyor

Sabahda aradığımda hastayım diyince gülüyor tabi hasta olursunuz sen sudan çıkmazsan olacağı buydu diyor çatlak

Bırakma bırakma canım eminim daha çoook güzel kilolar vereceğiz

Çok çok güzel bir paylaşım olmuş canım Ellerine ve emeğine sağlık [/QUOTE]
Kiz ceco ben niyeti bozdum 2015te gel sende boz niyeti.super anneler 2011 topiginin gizli takipcisiyim sende takip et yada ben senden once denerim kesin sanada fikir olur

Swetcim tibet yogası yaptığını gördüm.araştırdım netten.gerçekten söylendiği gibi etkilerini gördünmü canım.
Birde şu zencefilli çayın sırrını sorcaktım.kilo verirken hep bu çayımı kullandın.çayın tarifini verirmisin.umarım kafanı şişirmedim canım.teşekkür ederim şimdiden

evet bitanem yapıyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm kişide hangi rahatsızlık varsa onu düzeltiyor cnmm
bende gözlemlediğim etilere gelirsek bileklerimde sinir sıkışması vardı birşeyi tuttuğumu sanıyordum ama meğer tutmuyormuşum bir düzineye yakın bardak kırdım anlayacağın bu rahatsızlığım ilaçsız tedavisiz geçti uykularım deliksiz ve huzurlu enerjim hiç bitmeyecek gibi göğüslerim toparlandı
tavsiye ederim cnm

Evet bitanemm alışkanlık oldu bende meyvesuyu gibi geliyor su içmek 2 fincan yeşilçayı 2,5 lt lik şişeme ekliyorum cnm içine taze zencefil atıyorum 1 çay kaşığı büyüklüğünde 1 kabuk tarçın bir limon doğruyorum ve birkaç karanfil bu akdar cnm çok hoş bir aroması oluyor

ne demekmiş kafa şişirmek

Ders calismaktan bunaldimm

Biraz ara ver Mervişim hadi bir iki şarkı dinle sonra bir gayret tekkrar kuzum bu hafta önemli senin için

GÜNAYDIN KIZÇELERRRR
bugün bir huzur bir enerji var bende sormayınnn
bu dizeler de sizler için

Kuşlar uyandırdı bu sabah beni..
Kalk dediler kalk!
Bugün çok güzel olacak
Kanatlarını ödünç mü verdiler ne?
Uçarak gittim pencereme
Günaydın dedim yağmura
Ve teşekkür ettim bir kez daha
Çünkü bu sabah da Çok güzel olmuş dünya. ..

Günaydınnn tatlım aman maşallah enerji neşe saçıyorsun daim olsun cnmmmbu güzel dizeler için tşkler

Merhabslar arkadaşlar.
Selamsabah vermeden swetimi soru yağmuruna tuttum.
Iki gündür çok fena bozdum diyeti.
Nefret ettim kendimden.
Ama kaldığım yerden devam.
Sabah kkk yaptım.
Öğleden sonra zonguldağa gidiyoruz.
Benim kızın mezuniyet için alışveriş yapması lazım.karabükte yaşıyoruz.
Aradığımızı bulamıyoruz burada.
Eşimde zonguldağa götüreyim sizi dedi.
Tabii benim cimcimenin ağzı kulaklarında.
Ama Allah bize kuvvet versin bugün.tabanlara kuvvet.benim moda ikonu cimcimeyle işimiz var bugün .neyse sporumuda yapmış olurum fazlasıyla.
Şimdi berbat bildirimimi yapayım ozaman
Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:79.9
Bu hafta:80.3
Spor:haftada iki gün 40 dak.yürüyüş.

Ders calismaktan bunaldimm

anımasyon kısa fılmlerden ızle ben bunalınca oyle yapıyordum vıze haftalarında :)

ben başlayamıyorum bı atalet var bende kpss ye azcık bakmalıyım bu yıl cok sıkıldım ne ıs yapım dıe dusunmekten kazanımda kendı ısımı yapayım dıyorumda hıc calısma yok dun kıtaplıgımın bır rafını kpss ıcın bosalttım kıtaplarım 1 bucuk yıldır kolıde duruyordu onları cıkardım dızdım bıraz daha var dızecegım de şimdi çıkıp masa alacagım :) baslangıc hep :) açılıp kapanabilen masalardan alayım dedım ısım bıtıncede kapalı balkona koyarım yer kaplamaz :)

Swetim şu aktarda satılan yumru şeklindeki zencefilden koyssk olurmu acep.tazesini bulmak zor.swetim bitki çayından hariç su içiyormusun canım.

merhaba,herkese iyi pazarlar kızlar :))
iki gündür menüleri giremedim hemen yazacağım...bu arada sabah tartıldım...
gerçek mi bilmiyorum ama 82 gördüm:)
bu hafta sporun etkisi olabilir leslieye ve squat a teşekkürler :)
gram gram gidiyo ama totale bakınca 7 kilo vermiş olmak biraz teselli ediyor::)
gelelim menülere...
sabah 1 domates a salatalık 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
ara 1 çay bardağı süt
öğlen 1 elma 1 kase yoğurt
ara 3diyet bisküvi
akşam balık salata

ctesi
sabah 1 domates a salatalık 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
ara 1 çay bardağı süt 1 armut
öğlen 4 kaşık fasülye yoğurt salata
ara 1 mandalina
akşam 4 köfte salata yoğurt

pazar
sabah öğlen bir arada oldu ..1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir eşim sucuklu yumurta yaptı yedim valla napalım:)1 dilim ekmek
ara 1 elma yiyeceğim
akşama balık salata var
yatmadan bi bardak sütle günü kapatırız.

görüşmek üzere... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…