80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar taşınma telaşemiz vardı o yüzden menülerimi paylaşamadım.. zar zor vakit bulup bildirim yapmk istedim

Başlangıç:80
Geçen hafta:76,5
Bu hafta:75,5
Spor: -

KENDİNİZE İYİ BAKIIN

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hastalıktan kırılıyorum resmen kamyon çarpmış gibiyim
Öksürmekten her yerim ağrıyor ve dünden beri kafamı kaldıramıyorum

Sırf ben olsam yine iyi dünden beri küçük kuzuda öksürüyor hatta şu anda ateşi bile var ( şimdi eşim bakkala çıkarken yanında götürdü temiz hava alsın biraz kendine gelsin diye ) sanırım dün eşim dışarı çıkardığında bir tamirci arkadaşına uğramış ve büyük ihtimal orada üşüttü diyor eşim ( baya esiyormuş oralar )

Kuzum sabahtan beri kendi hasta olduğu halde hiç dibimden ayrılmıyor devamlı Anneciğim senin için ne yapabilirim diyip duruyor ( yavrum kaç kere masaj yapayım diyip durdu sonrada bir baktım Anneciğim ellerim ağrıyor dedi aslında hastalıktan kendide yamuldu o an )

Umarım bir an önce düzeliriz Ana kız
Yarın sabah olmadı onu sağlık ocağına götürüp dönüştede geçen gün gittiğim hastaneye gidip tahlillerimi gösteririm ( perşembe günüde genel cerrahiye gidiceğim göğüslerimdeki ağrıyı göstermek için )

Sağ olasın adaşım bakalım evdeki mikrobu dediğin gibi ilk önce kırmak lazım ki hepimiz aynı anda kurtulalım şu hastalıktan

Dünden beri yemek yiyemiyorum bile ağzımın içi zehir gibi
Sabah zoraki biraz birşey yedim eşimin zoruyla şimdide gitti ille balık alayımda bol salata yapayım oturup zorlada olsa ye biraz kendine gel dedi

Kiz ceco ben niyeti bozdum 2015te gel sende boz niyeti.super anneler 2011 topiginin gizli takipcisiyim sende takip et yada ben senden once denerim kesin sanada fikir olur

Sorma canım valla bende bozuyorum ara ara hatta eşime diyorum kilo veremiyorum bari mazeretim var hamileyim ben derim diyorum nasıl gülüyor
Büyük kız hiç istemiyor ama eminim mucize yola çıksa oda çok sever
Daha bugün minicik bir bebeğin 4 aylık bir yaşam savaşı sonunda hayata tutunmasını gösteren bir video izledim ve inan içim gitti bendeki şu bebek manyaklığı nedir bilmiyorum ve inan kilo sorunu olmasa maddi acıdanda daha iyi olsak herhalde 3 sene ayrayla doğururdum tabi önemli olan onlara gelecekte sağlayabilmek o yüzden en fazla 3 olur çocuk sayısıı bizde oda Rabbim nasip ederse

BU GÜN İLK KEZ TEK BASIMA YÜRÜYÜŞE ÇILABILDIM :)
gece haber geldı asure dagıtılacakmıs bır ılcede etkınlık ıcın gıtmemız gerek dedıler tmm dedım ama cok gec uyudum 4 bucukta uyudum 8bucuga saatımı kurdum. uyandım kahvaltımı yaptım gıyındım makyaj yaptım bı tlf geldı etkınlık İPTAL Uykum var uykuma ara verıp yemek yedım gıyınıp suslendım gerımı uyıcam dıe sınır oldum gömlegı bıkardım tunugı taytı cektıgım gıbı susulu suslu yürüyüse gıttım makyyajım bosa gıtmesın bı yere gıtmıs olayım dıye
parktakı gelmıs gecmıs en bakımlı yuruyuscu oldum galıba kendımı de cok guzel hıssedıyordum sormayın gıtsın
Sayelerınde tek basıma yürüyüşe de cıktım sonunda ılk kezzz !
yuruyusumu yaptım 6tur (3 km )yarım saatte
45 dk da aletlerde calıstım
eve geldım gün bitmedı erken kalkınca bıde enerjık oldum ya spordan felan
KPSS YE baslamak ıcın masa bakmaya gıttım
markete gıttım
hala da bıtmıyor gün ama azcık da cıss yedım gün bıtmeyınce
napım ama bıtseymıs gün ozamn

İyi akşamlar şekerlerr

moral bozmak yok tamam iki gün kaçırmış olabilirsin geriye bakmıyoruz hemen toparlıyoruz cnmm

inşallah cici bir elbise bulabilmişsinizdir prenses cnmgidenler yine gelmiş sağlık olsun bu hafta full menü bekliyorum ona göre

evet cnm masa koyacak yerine yoksa kapamalı iyi olur hadi ilk adımı atmışsın düzeni sağlayıp doğru derse

Swetim şu aktarda satılan yumru şeklindeki zencefilden koyssk olurmu acep.tazesini bulmak zor.swetim bitki çayından hariç su içiyormusun canım.

olur tabii cnmm aktarlarda hatta marketlerde bile var tam zamanı taze zencefilin ama bulamazsan olur içtiğim günlük suyum zaten cnm ayrıca su içmiyorum

tbrkler dasiycimmmbu hafta güzel gitmişş

kızlar taşınma telaşemiz vardı o yüzden menülerimi paylaşamadım.. zar zor vakit bulup bildirim yapmk istedim

Başlangıç:80
Geçen hafta:76,5
Bu hafta:75,5
Spor: -

KENDİNİZE İYİ BAKIIN

1 kilo süper pofudukcum kolay gelsin cnmm en az 1 ay lazım sana ki yerleşesin

offf cecom sana da prense se de geçmiş olsun kuzum benim demek hastalığına bakmadan minik elleiryle masaj yapmaya çalıştı sana

cecom siyah turpu al içini oy bal koy biraz sulandıkça iç 1 yemek kaşığı iç bitanem öksürüğe iyi gelir bal yasak gerçi ama şifa için

Menü
KAHVALTİ
1 rafadan yumurta
Cikolatali krep
Yarim dilim tere yagli salcali ekmek
ARA
Granula extra
AKSAM
1 tabak bulgur pilavi
5-6 kasik bakla
1,5 bardak ayran
4 te 1 soğan
2 diş sarimsak

tam pzara kahvaltısı olmuş hamişim afiyetolsun cnm

Kizlar ya bu sağ tarafimdaki agri canini sıkmaya başladı sag karin boslugundan sirtima doğru gidiyor anlayamadm

bence ihmal etme hamişim bi doktora görün içimiz rahat etsinn

iptal olması iyi olmuş cnmm hem az da olsa aşure yerdin hem de ne güzel şıkır şıkır spor yapmışsın gerçi uykusuz kalmışsın bugün erken yatarsın artık

ne cısı yedin söyle bakimmm de güzel bir ceza düşünelimmm

evet şimdi listemizi yapalım esinim gelmiştir belki dedim ama

swetcimm merak ettım baktım ama garıp bı vıdeo buldum tıbet yogası ıle ılgılı.. bana yaptıgın yogayı ızah eden bır vıdeo yada yönerge gönderebılırmısın..
Annemdede sınır sıkısması var amelıyat dedıler ama korkuyor bırde olanların hepsı memenun degıl bazıları hıc ıse yaramadıgından bazıları amelıyattan sonra daha jkotu oldugunu soyledı. ne kotu bısı anlayabılıyorum annlattılarınndan allerındekı uyusmadan sıkayet ederdı sımdı cok sancı yapıyor kollarında

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]Anetam[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]72,8[/TD]
[TD]71,6[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]%1,65[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,3[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%1,56[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Ra_punzel[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]%1,31[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]pofuduk16[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]4,5[/TD]
[TD]%1,31[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]7,5[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]%0,78[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]hergün herşey karışık spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]14[/TD]
[TD]%0,63[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]8,5[/TD]
[TD]%0,61[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,8[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%0,59[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD] 11 km yani 1,saat 50 dk yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]73,6[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD]%0,54[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]27,2[/TD]
[TD]%48[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] yürüyüş mekik squat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]nurefsani[/TD]
[TD]88,4[/TD]
[TD]87,9[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]%0,46[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]78,2[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]%0,38[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]78,3[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]24,9[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]5 gün 5 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]hesapkitap[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]27,6[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]115,2[/TD]
[TD]115,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]9,3[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]80,3[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%+0,50[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]haftada iki gün 40 dak.yürüyüş.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]sade kahvem[/TD]
[TD]94,3[/TD]
[TD]86(2 HAFTA ÖNCE)[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]6,3[/TD]
[TD]%+1,17(2 HAFTALIK)[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR][/TABLE][TR]

sonundaoldu 88prenses22 wintersun @esinturgay @elmaSekeri23 @nilay20 E evrim1478 @ozzggemumudum
A Aylyneee E eminim A adsa @elanurm X xyzxyz C chiccoo A aysenelisa anasonn @ebus42
siderolites kakule71 O opscool @ebus42

nerdesiniz şekerlerr

Haftaya aylık listemizi hazırlayacağım çıtırlar Aylık liste için en az 2 bildirim gerekli sadece tek bildirimi olan arkadaşlarımız

88prenses22 sonundaoldu wintersun [/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]​
[TR][/tr]

Geçmiş olsun anneciğine cnm malesef ameliyat olanlar da memnun değil ben de o yüzden olmamıştım inş annene de iyi gelir

elbette veririm bitanem

1.hareket
2,hareket
3,hareket

4,hareket

5,hareket

Gidicem canim inş bakalim cnm

Oyyy sonlara inmisim bu hafta :) herkesi tebrik ederim

SABAH
1 dilim ekmek
beyaz peynır
zeytın>
domates
salatalık

ara- 1 mandalına
16.00 da (yemek yetısmedı acıktık abuk subuk kalan yemeklerden ne yedıgımızı anlamadan yedık valla )
1 bıber dolması
1dilim ekmek
2 çatal makarna
2 çatal menemen

ara- tuk kahvesı - 1 sakız seker buyuklugunde cıkolatalar oluyor ya ondan
yarım dılım hazır kek
2 kırık cips

hep yanımda yiyorlaaaar
ikram ediyorlar daha bide

---Yarım saat yürüyüş(3km ), 45 dk spor aletlerıyle cALISTIM

iyi akşamlar güzellerr

annemler gitti ama bende çok yorulmuşum,oturduğum yere yığıldım kaldım..kocam tekrar çay istiyor az sonra diyip oyalıyorum adamı.

daha mutfak toplanıcak sac falan kaldı öyle ama çok yoruldum sonra toparlarım dedim oturdum.

sabah kahvaltıya geldiler,akşama saç böreklerini hüplettik..çokdandır emiyorduk bayada kaçtı açıksası.
ellerine güzel yüreğine sağlık meleğimm,çayın çok güzel olmuş.

peyniri daha önce denedim meleğim,hatta mayam hala dolapda,ama 5 kğ sütten 700 gr ancak peynir tuttu bende vaz geçtim peynir işinden ,çok fire veriyor..yoğurt iyi ona devam..
Kizlar ya bu sağ tarafimdaki agri canini sıkmaya başladı sag karin boslugundan sirtima doğru gidiyor anlayamadm
mervem dr git böbreklerindemi bi sorun var acaba..

ellerine meğine sağlık meleğim..kilo veren herkesi kutluyorum..

tamam kapadım gözümüüüü rapucummm neyseki sporun güzel ama bizim amacımız bugün yedikleirmizi yakmak değil kuzum mevcut depoyu yakmak

ikramlar kaçınılmaz işte orada hayır tşk ederim dedikmi iş biter

ben 3. mü oldum yaaanii çok heyecannlııııı

Evet cnm tbrklerrrpofudukla paylaştınız 3, lüğü

Hoşgeldin meleğim çok yorulmuşsun anlaşılan sen çok derken kaç tane hüplettin meleğim

5 kilodan 700 gr çok azmış ben annem için yapmak istiyorum meleğim tatlı lor yemekten bıktı tuzlu peynir yasak o yüzden denemeye değer

İnş yoktur canim ya bisey

D VİTAMİNİNİN öNEMİ

Jeff T Bowles in Yüksek Dozda D3 Vitamini alarak kendi üzerinde yaptigi deneyi anlattigi kitaptan notlar.

1) Jeff özellikle degisik kemik hastaliklarinin iyilesme sürecini anlatirken D vitamini etkisini hep Insanin medeniyet öncesi zorluklardan gelen genlerle eslestiriyor
2) D3 bir Vitamin degil bir Hormon ve bir Haberci
3) D3 eksikligi insan vücuduna 'Kötü Günler Yakinda hazirlan' mesaji verirken yüksek D3 seviyesi 'Her sey yolunda normal islerine dön' mesaji veriyor
4) 'Kötü günler yakinda' mesaji ile vücut soguk kis günlerine yada buzul cagdaki gereksinimlere göre vücudu hazirliyor. Örnek olarak
a) Ufak tefek hastaliklari iyilestirme isini birak hayatta kalmaya hazirlan. Böylece ölümcül olmayan iyilestirme isi askiya aliniyor
b) Yemek bulamayacaksin yag depo et. Iste kilo almanin sebebi
c) Donma tehlikesi var, donmanin etkisini azaltmak icin seker depo et. Buda seker hastaliginin ana sebebi. Arabalardaki antifreez de bol seker vardir.
d) Zor günlere hazirlanmak icin vücut hareket etmemeye alistirilir. Buda depresyonun sebebi görülüyor.
5) Yüksek D3 Vitamini seviyesi ile vücut olaganüstü halden günlük rutin islerine dönüyor. Buda bizim cagdaki insanlar icin, vücuttaki seker oraninin azalmasi, kilo verilmesi, depresyondan cikilmasi ve olaganüstü halde 'Kücük Isler' olarak görülen kanser dahil hastaliklarin iyilestirilmesi olarak dönüyor.
6) Jeff in yüksek D3 aldigi dönemde bütün kemik hastaliklari iyilesirken bu hastalik yada sakatliklarin oldugu yerde siddetli agrilar oluyor. Bu vücudun kendini yeniden modellemesi olarak aciklaniyor.
7) Herkesin kendine uygun bir D3 seviyesi var bu ancak deneyerek ve kan testi ile bulunur. Özellikle kilo ile orantili degisiyor bu seviye. Yüksek kilolular daha cok D3 Vitaminine ihtiyac duyar.
8) Jeff Günde 25.000 IU dan baslayip önce 50.000 e ve sonrada bir süre 100.000 IU ya cikmis. Her bir 10.000 IU luk D3 e karsilik icinde 1000mcg lik K1, 1000 mcg lik MK-4 K2 ve 200mcg lik MK-7 K2 olan "Super K2 aliyor. Su anda günlük 25.000 IU ile hayatina devam ediyor.
9) Vitamin D3 seviyesi yükseltilerek hastaliklarin cogu iyilestirilebilir.

aLINTIDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…