80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mEnüM
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu+2 kuru erik
KAHVALTI
2 yumurtalı yeşillikli peynirli omlet
2 havuç
1 çay bardağı fıstık ve ceviz
1 fincan biberiye
ÖĞLE:
yarım elmalı tarçınlı kefir
AKŞAM:
layla çorbası
kereviz
3 ızgara köfte
salata
Spor
sabah 13 x 5tibet yogası
2 x30 dk p90x3 videosu
Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
takviye olarak omega 3
dvit iğnemi ve b 12 iğnemi de yaptırdım

ve yrndan ıtıbaren esımle bır kalkıp kahvaltımı yapıp dırek o ıse gdıerken on be sdak metroya yuruyor onunla bır cıkıp onu metroya ugurladıktan sona eve gıden yolud egıstırıp uzatcam ve yuruyerek eve gıtcem dolascam her sabah yapcam bunu ve yruyusumude azda olsa yapcam cnlarım hafta sonalrıda evın yakınında ıkı tane park var oraya gıtcem zaten evde platese baslıom yrndan ıtıbaren ıns verecem :)

saol cnm yorumun ıns cnm ya bende cok kullanmak ıstemıom ama faydası da var ıkıgundur dıkkat edıom mıdemde bır hafıfleme oldu sukur ıns vereceğim tam gaz ılerı :)

rica ederim cnmm elbette vereceksin verememe gibi bir lüksün yok yürüyüşünü de artırısan süper olur sevdim yeni kararlarını

ınss cnm yuruyuz uzun mesafelı yapamıyorum belım rahatsız ya ama yıne hıc yurumemekten ıyıdır gunluk 15 20 dak bıle yurusem ıyı gelecek bana tatlım suan son ara öğünüm tarcınlı süt ve elma canım onu da paylasayım:) ıns bakalım yenı kararlar benı bıras kendıme getırdı sıkılmıstım evde böle en azından ıyı gelecek bana hyrlısı bakalım

düzenli yrğrsen bel rahatsızlığında geçer bitanem çünkü bel ağrısının en büyük sebebi fazla kilolarımız ben de bel fıtığından ameliyatlıyım çok şükür iyiyim şimdi diyetisyeninin verdiği listeyi uyguluyorsun sanırım afiyetolsun cnm :)

aynen dusenlı yuruyeceğim ama fızık doktorum uzun mesafe yurume ama yurud edı ondan dedım dı:) evt cnm dıyetısyenın dedıklerını yapıyorum:) sukur huzurluyum bu konuda bel fıtıgı degıl benım bel kayması ve kayan yerde fıtık tamda kuyruk sokumun ayakın yerde olunca sag taraf bıde o zorluyo benı kıloda cabası tabııı olsun herseye ragmen ınaclıyız dımı ama :)

tesekkurler bu arada cnm saol :)

Kizlar nasilsiniz haftasonu ugrayamadim
menu yazayim bi bakayim ne kaynattiniz
sabah 1 yumurta az avakado yesillik ve 1 tabak asure yedim erken erken komsumda
2 de karalahana kavurmasi ve yogurt
7 de karnabahar yesillik, 1 avuc ici findik ve 3 kasik bugday pilavi
spor
sabah 1.10dk deniz kenarinda pazar yuruyusu biraz da aletler
aksam 20dk yurume 15dk plates ve mekik
bu gun sitenin hamam ve sauna gunuydu 2 saatte orda vakit gecirdim.

Dunki menüm
Sabah peynirli omlet zeytin havuç turp findik ayva
Aksam kirmizi biber közlenmiş yoğurtlu tarhana salata
2 bardakyesilcay
2 bardak biberiye
250 yarim mekik
Karinvideosu
15 dk pilatess

Bugünkümmenüm
Peynir zeytin 1 tatlikasigi ayva reçeli 1 dilim ekmek havuç ffindik 1 nar

Aksam sarma salata ayran sarma miktarini yazmiyorum ama saat 5 te yemistim
2 bardak biberiye
1 bardak adacayi
1 bardak ekinezya

24 dk tiffany
200 yarim mekik
200 trambolin ziplama

selamlar...
bugunu de kazasiz atlatmis sayarsin insallah banucum...
sabah iste bir dereotlu peynirli pogaca...
ogleden sonra..biraz uzum..bir muz...
aksam..yarim kase corba...2 lokma ekmek..3 kasik nohut..1 kasik et kavurma..3 kasik pilav...2 lokma ispanakli borek..
cay..turk kahvesi..yesilcay ve kiraz sapli form cay...

mervecim kactir soyleyecegim unutuyorum..haddim degil ama rafadan yumurta yedigini gordum..hamilelikte bana doktorum yumurtayi mutlaka cok pisirmemi soylemisti..tavuk ve yumurtayi iyi pisirerek tuketmelisin canim..tabiki doktorun aksini soylediyse problem yok..her doktor farkli birsey soyluyor cunku ama ben yazmasam icim rahat etmeyecekti...

yaptığın kilo bildirim tablosu için teşekkür ederim canım emeğine sağlık.ayrıca paylaştığın bilgiler içinde teşekkür ederim.menünde harika..bence örmek bir menü..
bende ekmekten bugün itibari ile vazgeçtim.cevizimi,leblebimi aldım.kahvaltıda ceviz arada çok acıkırsa süt ile leblebimi yemeyi planlıyorum.
ve herkese Günaydın fıstık hatunlarrrr
dünkü menüm
sabah kepekli tost ve sade çay biraz pekmez
ara yok..çünkü hafta sonu bir sürü yemek hazırladım tüm hafta için.saatlerce ayaktaydım.evi temizledim.saç ve cilt bakımımı yaptım.tek gün evde olunca hepsini bir arada yapıyoruz ne yapalım.
akşam bir adet karnıyarık 3 kaşık bulgur pilavı ve ayran
yatmadan yeşilçay
su 1 lt.
trambolinde yarım saat egzersiz..

selam tatlım menune laf etmek haddim değil. ama glisemik indeksi yüksek olduğundan leblebi yerine çiğ kuruyemişleri tercih et mesela: badem,fıstık,fındık,ceviz farketmez. ama kavrulmuş değil çiğ olacak
ekmekten vazgeçmene sevindim inan çok hayırlı bişi yapmışsın.karatay kitabını okumadığını düşünüyorum hala haksızmıyım okudunmu?

hanifem selam karşılaşıp iki lakırdı emedik tatlım. sen naptın karatay kitabını edindinmi

okumadım canım elbette bilgini paylaş.o zaman fındık alayım diğerlerini sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…