80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhh ahhh keşke bende olaydım da armut olaydım.Kalas kalas o bele o gelinlik nasıl olacak bilmem ki :sinifsinif:

valla canım o gelinlik çamaşırı en az bir beden toparlıyor beli..sen bunlara takılma bel egzeriszleri yap yavaştan daha çok vakit var..çok da iyi gidiyorsun ayrıca moral bozmak yok..şurda odun belli gelin olmuş bir hatun var hiiç sıkma güzel canını..hihoyyyt

bilmiyorum ki formülü uyguladım sonuç 0.86 çıktı.Sanırım kalas vücut tipimmmmmmm

:roflol: :roflol:
sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım ya
o kadar endişelenme daha uzun zaman var kilo verirsin Nihalin de söylediği gibi bol bol bel hareketi yap faydası oluyor tecrübeyle sabittir :)

bugün yediklerim
sabah kalkınca 2 ceviz + 1 bardak su

kahvaltı dün bahsettiğim tahıllı ekmek + 1 dilim beyaz peynir + 1 fincan çay

ara 1 fincan yeşil çay

öğle 1 kase ıspanaklı mercimek çorbası + domates-salatalık 1 fincan yeşil çay

Bel Kalça Oranı – WHR

Bel / Kalça Oranınız (WHR): %0.93

Elma Vücud : Vücud Yağlarının genelde karın bölgesinde toplandığı kişilerdeki vücud tipidir. Elma Vücud tipindeki kişiler obezite ile ilgili hastalıklara karşı Armut vücud tipindeki kişilere oranla daha büyük bir risk taşımaktadırlar. Kadınlar da Bel Kalça oranı 0.85 ve üzeri değerlerdeyse bu kişilerin vücud tipi elma-tip olarak adlandırılabilir.
Ölçme Önerisi : Belinizin ölçüsünü alırken belinizin en ince yerinden bir mezura yardımı ile ölçme yapmanız gerekmektedir. Genellikle belinizin en ince noktası göbek deliğinizin en üst noktasıdır.
Kalça ölçünüzü alırken kalçanızın en geniş yeri olan kalça kemiklerinizin etrafından bir mezura yardımı ile ölçü almanız gerekmektedir.
Mezuranın yere paralel olacak şekilde, kırışıklık olmadan ve cok fazla sıkmadan kullanılması gerekmekted
ader tıpın bu canım elmma dedıgın gıbı kalas degılmış

slm uzun süredir giremiyodum nasılsınız ben hala aynıyım boyum 178 kilo 84 kilo veremedim ama inceldim diye bilirim birde sarkan karnıma bir çözümü olan varmı spor demeyin yapamıyorum sağlık nedeniyle

Merhabalar.. muhabbet koyu massallah

Ben farkettigim biseyi paylasmak istiyorum.. belki aranizda bunu bilenler vardir zaten bende daha once duymustum ama bugun ciddi olarak farkettim.
yemek yerken kesinlikle televisiyon izlemeyin .. bugun kahvalti yaparken acmistim .. baktim bes dkk icinde silmis supurmusum onumdekini.. ve onumde daha fazla bisey olsaydi onuda gotururdum kesin.. hic tok hissetmedim kendimi

bence simdi bi hesaba kitaba oturayim .. bakim ben ne tipliyim

eyvahlar olsun elma imiş vücut tipim hay Allah kızlar nişanlımın dediği kadar var desenize ben ne yapayım şimdi obezite hastalıklarında da riskim daha fazlaymış ölürüm zaten hüüüü

Erkekler için bel çevresi ölçümü 1. risk basamağı >94 cm yüksek risk basamağı >102 cm

Kadınlar için bel çevresi ölçümü 1. risk basamağı >80 cm yüksek risk basamağı >88 cm

Erkek Bel/kalça oranı >0,95

Kadın Bel/kalça oranı >0,80

Eğer sizin ölçüleriniz bu değerlerden küçük ise sorun yok fakat büyük ise risk altındasınız demektir. Bir uzmana danışmanız önerilir.

yandım ben yandım.....

üzülme canım hepımız yanmış durumdayız elma armut farketmez kötükedihüsokötükedihüsolaelaelaelaelae:tomato:

eyvahlar olsun elma imiş vücut tipim hay Allah kızlar nişanlımın dediği kadar var desenize ben ne yapayım şimdi obezite hastalıklarında da riskim daha fazlaymış ölürüm zaten hüüüü

allah korusun canım ya sen bence çok takıyosun bence bukadar takma bende iriyim ama şunun farkına vardım taktıkça hırs ettikçe kilo vermiyorum aksine alma eğiliminde oluyorum sonra kendime bir formül buldum şimdi yavaş yavaş şekilleniyo vucudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…